Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
LANDARCH ben sende bu kadar heyecan yaptım kendiminkini düşünemiyorum artık.

tüp bebeğin her aşaması benm için zordu transferden sonra ohhh bitti bundan sonrası artık önemli deil diyerek salmıştım kendimi ama bu bekleyiş te zormuşş. Allah hepimize kolaylık versin

tüp bebeğin her aşaması benm için zordu transferden sonra ohhh bitti bundan sonrası artık önemli deil diyerek salmıştım kendimi ama bu bekleyiş te zormuşş. Allah hepimize kolaylık versin

LANDARCHHHHHHHHHHHHH simdi uyandim acar acmaz senin testi gordum aglicam simdi yemin ederim kizim resmen pembe cift cizgi test ginin yarin artik ilacin etkisi bitmistir 17 gun gecmis ustunden bencede hamilesin ay allahim sen buyuksun insallah yaaa yuzunu guldursun....bugun kan verdin diymi yanlis anlamadim sonucu alacagiz yani ay cok heyecna basti benide....
lutfen lutfen hemen yaz bizedeeeeeeeeeeeeeeee yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar değerim 22 çıkmışş, 11. gün için az değil mi? şaşkınım mutlu olmam gerekiyor mu? offf ne zor bi durum

tüp bebek merkezi ile görüştüm çok sık rastladığımız bir durum bu her ihtimale de hazır olun eğer cuma günü değer 2 e katlanmışsa herşey normaldir dedi. kendi doktorumu da eşim aradı, değeri biraz az buldu ama bir gün bile önemlidir biraz erken yaptırmışsınız dedi cumartesi baktırın kanda eger katlanmışsa gebelik sağlıklı dedi. Off YAA

Ya bu kan degeri durumlarinida hic bilemiyorum ben dusuk mu yuksek mi?!!!yine sabir edecegiz desene cumartesiye kadar....biraz daha sabir guzelim hic belli olmaz bu is...lutfen moralini bozma olurmu daha bence moral bozmak icin cok erken canim...

olumsuz birşey demek için erken gibi bence. değere göre hamilesin. 2 gün sonra artabilirim. senin transferin 3.gün transferi gibi hatırlıyorum. 5.gün transferi olsaydı belki az derdim ama bilmiyorum artar gibi geliyor.

olumsuz birşey demek için erken gibi bence. değere göre hamilesin. 2 gün sonra artabilirim. senin transferin 3.gün transferi gibi hatırlıyorum. 5.gün transferi olsaydı belki az derdim ama bilmiyorum artar gibi geliyor.

meldi nin değeri de bu civarlardaydı ama o direk olmadı kimyasal oldu diye yazmıştı. acaba meldi 2 gün sonra testi tekrarlamışmıydı yoksa değer az diye mi kimyasal gebelik oldu dedi

LANDARCH iyi düşün iyi olsun. benim arkadaşımın 5.gün transferiydi. 11.gün 70 çıkmıştı değeri ama dediğim gibi 5.gün transferiydi. onun için sordum sana. buna göre normal görünüyor gibi değerin.

OLSUN AMA OLSUNN BEN YİNE DE MUTLU OLMAM LAZIM çünkü ilk kez sıfır haricinde bir testim var.. heyyyoooo HAMİLEYİMMMMMmmmm ayyy hiç bölesini hayal etmemiştim, bunu da yaşamak varmış. Varmısın Yokmusun derken var olduğunu öğrendim şimdi de Kalıcımısı yoksa Gidicimi cooook merak ediyorummm

meldi nin değeri de bu civarlardaydı ama o direk olmadı kimyasal oldu diye yazmıştı. acaba meldi 2 gün sonra testi tekrarlamışmıydı yoksa değer az diye mi kimyasal gebelik oldu dedi

meldinin 2.gün transferiydi 14.gün baktırmıştı değerine.

evet canım böyle mutlu ol. bizim bebekler nazlı olacak böyle peşlerinden koşturuyorlar hep bir merak içinde bıraktırıyorlar:)

ewet canm 3. gün transferiydi hatta şu sıralardı akşam üzereydi, bugün 11. günüm bakalm eğer annesi babası gibi aceleci değilse ağır ağır gelişiyordur belki

kızlar benim çıkış saatim geldi toparlanmam gerekiyor.
kendinize iyi bakın.
LANDARCH keyfini çıkarmaya başla şimdiden. inşalah iyi olacak. öpüldün.
DEW canım senide öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…