LANDARCH ben sende bu kadar heyecan yaptım kendiminkini düşünemiyorum artık.
tüp bebeğin her aşaması benm için zordu transferden sonra ohhh bitti bundan sonrası artık önemli deil diyerek salmıştım kendimi ama bu bekleyiş te zormuşş. Allah hepimize kolaylık versin
kızlar değerim 22 çıkmışş, 11. Gün için az değil mi? şaşkınım mutlu olmam gerekiyor mu? Offf ne zor bi durum
bilmiytorumki bir doktoruna sorsana aradın mı. Kaçıncı gn transferiydi onu da hesaba kat.
tüp bebek merkezi ile görüştüm çok sık rastladığımız bir durum bu her ihtimale de hazır olun eğer cuma günü değer 2 e katlanmışsa herşey normaldir dedi. kendi doktorumu da eşim aradı, değeri biraz az buldu ama bir gün bile önemlidir biraz erken yaptırmışsınız dedi cumartesi baktırın kanda eger katlanmışsa gebelik sağlıklı dedi. Off YAA
olumsuz birşey demek için erken gibi bence. değere göre hamilesin. 2 gün sonra artabilirim. senin transferin 3.gün transferi gibi hatırlıyorum. 5.gün transferi olsaydı belki az derdim ama bilmiyorum artar gibi geliyor.
meldi nin değeri de bu civarlardaydı ama o direk olmadı kimyasal oldu diye yazmıştı. acaba meldi 2 gün sonra testi tekrarlamışmıydı yoksa değer az diye mi kimyasal gebelik oldu dedi
OLSUN AMA OLSUNN BEN YİNE DE MUTLU OLMAM LAZIM çünkü ilk kez sıfır haricinde bir testim var..heyyyoooo HAMİLEYİMMMMMmmmm ayyy hiç bölesini hayal etmemiştim, bunu da yaşamak varmış. Varmısın Yokmusun derken var olduğunu öğrendim şimdi de Kalıcımısı yoksa Gidicimi cooook merak ediyorummm
LANDARCH iyi düşün iyi olsun. benim arkadaşımın 5.gün transferiydi. 11.gün 70 çıkmıştı değeri ama dediğim gibi 5.gün transferiydi. onun için sordum sana. buna göre normal görünüyor gibi değerin.
ewet canm 3. gün transferiydi hatta şu sıralardı akşam üzereydi, bugün 11. günüm bakalm eğer annesi babası gibi aceleci değilse ağır ağır gelişiyordur belki[/QUOTE
aferin arkadasima nasilda pozitif bak evet kizim saka gibi hamilesin diyebiliyoruz bakalim simdi deger artacak mi?hasretle cumartesiyi bekliyorum...
dualarim seninle...
ewet canm 3. gün transferiydi hatta şu sıralardı akşam üzereydi, bugün 11. günüm bakalm eğer annesi babası gibi aceleci değilse ağır ağır gelişiyordur belki[/QUOTE
aferin arkadasima nasilda pozitif bak evet kizim saka gibi hamilesin diyebiliyoruz bakalim simdi deger artacak mi?hasretle cumartesiyi bekliyorum...
dualarim seninle...
inşallah canım yaa hayırlısı eger bebeğim benimle olmayı seçerse.. Ben elimden gelen her şeyi yaptım gerisi Allahtan. İnşallah size umut olurum, simdi dusunuyorum da o kadar olumsuzluğa rağmen bebeğim bana tutunduysa hepiniz yürüyün tüpeeeeeee.. dew cim sen zoru başardın şimdi bebeğin sana sımsıkı sarılacak. AREN MELDİ BUBUŞ KEKCB ESLEM2000 tüp tüp tüüpe koşun ben bu aşamaya geldiysem hepiniz hamile kalacaksınız
inşallah canım yaa hayırlısı eger bebeğim benimle olmayı seçerse.. Ben elimden gelen her şeyi yaptım gerisi Allahtan. İnşallah size umut olurum, simdi dusunuyorum da o kadar olumsuzluğa rağmen bebeğim bana tutunduysa hepiniz yürüyün tüpeeeeeee.. dew cim sen zoru başardın şimdi bebeğin sana sımsıkı sarılacak. AREN MELDİ BUBUŞ KEKCB ESLEM2000 tüp tüp tüüpe koşun ben bu aşamaya geldiysem hepiniz hamile kalacaksınız
bir umuttur dedim4 güngur kahverengi ve cok az miktarda geliyordu tam gelmedigi icin hep ümidmivardi test yaptim olmadiiiii simdi sadece tüp bebek kaldi ama ya oda olmassa cok buyuk hayal kirikligimis cok .psikoloji eksilerde of ALLAHIM landarch insallah degerin kat be kat artarrrrrrrrrr allahim aratma bizlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?