eslem aren aciklamis sana sanirim...bende yurt dsindayim bazen ne kadar zor oluyor diymi ana dilinde anlasamamak ne kadar o ulkenin dilini konussan bile kendi dilin gibi olmuyor hele bu konularda ..cok iyi anliyorum seni
Canim arkadaslarim,
Ne guzel herkesler yazmis ben uyurken :) bende bir sefa bir sefa sormayin surekli uyuyorum burda hava surekli yagmurlu 1 haftadir tam dinlenme havasi....
LANDARCHcim kesinlikle ikinci test daha belirgin sen erkenden basladin yapmaya bu isi ama sukurki gerileme yok hergun sanirim one dogru gidiyoruz inan icim kipir kipir seni dusunuyorum surekli dualarim seninle yarin actigimda super haberler almak en buyuk dilegim su anda inan....
Kizlar hepinizi tek tek okudum hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ediyorum iyiki varsiniz....
Ben ananas yiyorum ama malesef kabak cekirdegi yok burdaannem posta yapti ama anca 2 haftada gelecek..iyi besleniyorum cok dikaktliyim bu konuda...
canlar topiğimizde heyecan tavanda herkes umutlu. inşallah bu hava hiç değişmeyecek ve sırayla gideceğiz. landarchcım giremedim nete ama haberlerini aldım. senin adına çok ama çok mutlu oldum. kalbini bozma.benim 15. günde değerim 28 di ilk aşılamada sonra test tekrarlandıında düşmüştü. sen 11 .gün yaptırdığına göre değerin iyi. tüp tedavisinde de değerim 22 mi 23 mü ne çıkmıştı önceki tecrübeden dolayı ben direkt kimyasal yazmıştım o zaman bile drum katlayabilirdi. sen kendi kendine ne karar veriyorsun diye kızmıştı bana.
yarını heyecanla bekliyor olacağım.
hepinizi öpüyorum
landarch ım günaydın canım nasılsın , bir gelişme varmı i bugün kaçta gideceksin kan vermeye?heyecanla haberlerini bekliyoruz?
benim moralim biraz bozuk, müthiş bir bel ağrısı var , zaman zaman bacağımada vuruyor, karnımun alt kısmında ara ara ağrılar falan offff yaaa ne zaman ohhhh dicez artık
slm kızlar,ya gündüzleri hepiniz burdasınız,ben anca akşama alıyorum haberlerinizi:)neyse haberler iyi Allahtan..
landarch canım yolunda gidiyo herşey,heycanını tahmin edebiliyorum, test yapıp çift çizgiyi görmek bile çok güzel bi duygu,inşallah sonuna kadar gider canım.bu arada kan sonucunu bugün sanmışım bende,merak ettim bütün gün,hafta sonuda nete giremycem,pazara kadar çatlarım artık..
dew beslenme reçeteni unutma,aynen isterim:) sende iyi dinlen..
kekecb canım bakarsın büyük süpriz senden gelir,doğalınıda görürüz:)
bubuşşş canım,iyileştin dimi tam anlamıyla?maşallah sen iyi atlattın,ben tam 10.günde artık iyiyim demiştim..inşallah yakın zamanda senden güzel haberler gelecek
aren sen naptın canım?bitmedimi ilacın?
kızlar 2 günde 2 gebelik haberi aldım.bizde düşünüyoruz diyolar,iki ay sonra haberi geliyo..bende habire hastayım bu günlere..günde 6 tane ilaç alıyorum,ağrı kesici içmekten bıktım..artık tedaviye başlasamda şu sıkıntıdan kurtulsam..yerimde sayıyorum,çok sıkıldım...
Eki Görüntüle 170710 Eki Görüntüle 170709 Eki Görüntüle 170711
canm aynı sana kızdıkları gibi bana da kızıyor eşim ve ortağım, iyi düşün iyi olsun diyorlar. eşim bana telefondan sonucu bildirince sesim gitti hadi yaaa tühh diyebildim sadece. direk aklıma kimyasal geldi..
az önce yine idrar testi yaptım sanki daha koyulaşmış ama ilk 2 dk diğerleri gibiydi silikti sonradan ikinci çizgi koyulaştı, neyse resimlerini koyuyorm. bu son idrar testim olur inşallah
canm bügün öğlden sonra kan vericem sonucum 5 te çıkar, çok heyecanlıyım hayatımda ilk kez böleyim üniversite sınavında ble bu kadr heyecanlanmadım. Canm bende de adet öncesi olan karın ağrıları oluyo ayakta uzun kalınca. endişeleniyorum ve hemen uzanıyorum sonra geçiyor. dinlenmeye calış fazla iş yapma
canım bak hala duruyor 2.çizgi. aksi brşey olsaydı değerin düşmüş olsaydı koyulaşmazdı. gönlünü rahat tut.
hayırlısı canm yaa, bakalm.. senin doğum kontrol hağın bitti mi?
canım ben de öyle biliyordum ama bir kere saraçoğlunu dinlemiştim o da aksine kabak çekirdeği ve diğer fındık fıstık tarzı şeylerin yenmemesi gerektiğini bahsetmişti.
nar suyu iç o rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş. doğal olsun ama.
canm bügün öğlden sonra kan vericem sonucum 5 te çıkar, çok heyecanlıyım hayatımda ilk kez böleyim üniversite sınavında ble bu kadr heyecanlanmadım. Canm bende de adet öncesi olan karın ağrıları oluyo ayakta uzun kalınca. endişeleniyorum ve hemen uzanıyorum sonra geçiyor. dinlenmeye calış fazla iş yapma
bende duyudugumu sölemeden edemiyecem ibrahim saracoglu sölemisti tvde nar ve nar suyu kesinlikle tuketmessinler hamileler dusuge neden olabilir demisti hatta keik ve nane kurusu yada yasi aklinizda bulunsun arkadaslar
iyi oldu bunları bilmek gerekir. ben kabak çekirdeiğinin tüketilmemesini saraçoğlundan dinlemiştim ama nar suyunu ondan değilde buradan birinden duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?