Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eslem aren aciklamis sana sanirim...bende yurt dsindayim bazen ne kadar zor oluyor diymi ana dilinde anlasamamak ne kadar o ulkenin dilini konussan bile kendi dilin gibi olmuyor hele bu konularda ..cok iyi anliyorum seni

aynen öyle zaten bu tedavi sürecleri yipratici ve zor üstüne birde icindekileri tam anlatamaman eklendimi kat be kat zorlasiyor heleki doktorlarin umursamaz tavirlari ALLAH hepimizin yar ve yardimcisi olsun bu yolda..

slm kızlar,ya gündüzleri hepiniz burdasınız,ben anca akşama alıyorum haberlerinizi:)neyse haberler iyi Allahtan..
landarch canım yolunda gidiyo herşey,heycanını tahmin edebiliyorum, test yapıp çift çizgiyi görmek bile çok güzel bi duygu,inşallah sonuna kadar gider canım.bu arada kan sonucunu bugün sanmışım bende,merak ettim bütün gün,hafta sonuda nete giremycem,pazara kadar çatlarım artık..
dew beslenme reçeteni unutma,aynen isterim:) sende iyi dinlen..
kekecb canım bakarsın büyük süpriz senden gelir,doğalınıda görürüz:)
bubuşşş canım,iyileştin dimi tam anlamıyla?maşallah sen iyi atlattın,ben tam 10.günde artık iyiyim demiştim..inşallah yakın zamanda senden güzel haberler gelecek
aren sen naptın canım?bitmedimi ilacın?
kızlar 2 günde 2 gebelik haberi aldım.bizde düşünüyoruz diyolar,iki ay sonra haberi geliyo..bende habire hastayım bu günlere..günde 6 tane ilaç alıyorum,ağrı kesici içmekten bıktım..artık tedaviye başlasamda şu sıkıntıdan kurtulsam..yerimde sayıyorum,çok sıkıldım...

canlar topiğimizde heyecan tavanda herkes umutlu. inşallah bu hava hiç değişmeyecek ve sırayla gideceğiz. landarchcım giremedim nete ama haberlerini aldım. senin adına çok ama çok mutlu oldum. kalbini bozma.benim 15. günde değerim 28 di ilk aşılamada sonra test tekrarlandıında düşmüştü. sen 11 .gün yaptırdığına göre değerin iyi. tüp tedavisinde de değerim 22 mi 23 mü ne çıkmıştı önceki tecrübeden dolayı ben direkt kimyasal yazmıştım o zaman bile drum katlayabilirdi. sen kendi kendine ne karar veriyorsun diye kızmıştı bana.
yarını heyecanla bekliyor olacağım.

hepinizi öpüyorum

LANDARCH sen sonucun aldiginda ben uyuyor olacagim sabah ilk is acip bakacagim dualarim seninle...

canım ben de öyle biliyordum ama bir kere saraçoğlunu dinlemiştim o da aksine kabak çekirdeği ve diğer fındık fıstık tarzı şeylerin yenmemesi gerektiğini bahsetmişti.
nar suyu iç o rahmin kalınlaşmasını sağlıyormuş. doğal olsun ama.

landarch ım günaydın canım nasılsın , bir gelişme varmı i bugün kaçta gideceksin kan vermeye?heyecanla haberlerini bekliyoruz?

benim moralim biraz bozuk, müthiş bir bel ağrısı var , zaman zaman bacağımada vuruyor, karnımun alt kısmında ara ara ağrılar falan offff yaaa ne zaman ohhhh dicez artık

Eki Görüntüle 170710 Eki Görüntüle 170711
canm aynı sana kızdıkları gibi bana da kızıyor eşim ve ortağım, iyi düşün iyi olsun diyorlar. eşim bana telefondan sonucu bildirince sesim gitti hadi yaaa tühh diyebildim sadece. direk aklıma kimyasal geldi..

az önce yine idrar testi yaptım sanki daha koyulaşmış ama ilk 2 dk diğerleri gibiydi silikti sonradan ikinci çizgi koyulaştı, neyse resimlerini koyuyorm. bu son idrar testim olur inşallah

canm bügün öğlden sonra kan vericem sonucum 5 te çıkar, çok heyecanlıyım hayatımda ilk kez böleyim üniversite sınavında ble bu kadr heyecanlanmadım. Canm bende de adet öncesi olan karın ağrıları oluyo ayakta uzun kalınca. endişeleniyorum ve hemen uzanıyorum sonra geçiyor. dinlenmeye calış fazla iş yapma

cnm cok şükür iyiyim. dikişlerimde tamamen düştü. ben 6. günde işe başladım. şimdide ameliyat sonrası ilk adetim olacak. bakalım nasıl geçecek cok merak ediyorum. adet olunca serephone e baslıycam dr yazmıstı. biran önce olsunda artık. çok yorulduk hepimizde.öpüyorum seni.

tamam artık kendini yıpratma. yarım gün daha sabret herşey netleşecek. hemen yaz bize tamammı çatlarım yoksa hafta sonu. kendine iyi bak bu arada. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. öptümmm

canım bak hala duruyor 2.çizgi. aksi brşey olsaydı değerin düşmüş olsaydı koyulaşmazdı. gönlünü rahat tut.

bende duyudugumu sölemeden edemiyecem ibrahim saracoglu sölemisti tvde nar ve nar suyu kesinlikle tuketmessinler hamileler dusuge neden olabilir demisti hatta keik ve nane kurusu yada yasi aklinizda bulunsun arkadaslar

canım testin görüntüsü çok güzel , güzel haberlele gel inşallah 5 i heyecanla bekliyoruz?

bende duyudugumu sölemeden edemiyecem ibrahim saracoglu sölemisti tvde nar ve nar suyu kesinlikle tuketmessinler hamileler dusuge neden olabilir demisti hatta keik ve nane kurusu yada yasi aklinizda bulunsun arkadaslar

iyi oldu bunları bilmek gerekir. ben kabak çekirdeiğinin tüketilmemesini saraçoğlundan dinlemiştim ama nar suyunu ondan değilde buradan birinden duymuştum.

Son düzenleme:
iyi oldu bunları bilmek gerekir. ben kabak çekirdeiğinin tüketilmemesini saraçoğlundan dinlemiştim ama nar suyunu ondan değilde buradan birinden duymuştum.

ben kabak cekirdeginide degil de sarac oglunundan bildigimiz aycekirdegi varya onu demisti tuketmesinler diye onu hamile kalmak isteyen bayanlar tuketmesinler diyordu cunki o cok yag icerdigi icin mis ama kabak cekirdegi hakkinda bir bilgim yok..

Alıntı:
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten uzak durmalarını tavsiye ediyor. Tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten (Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir.

Son düzenleme:
vay be iyiki çok aşırı yemedim insan neye güveneceğini bilmio valla. Kızlar kan verdim doktorum betahcg nin yanında ektra bişeylere de baktırıo galiba 2.3 saat sonra çıkacak sonuçlar. sıkışık gel dedi birde ultrasonda bakıcak ( kendi doktorum tüp bebek doktoru değil bu arada) eşim aile dışında tüm arkadaşlara duyurmuş, neden yaptın bunu sonunda üzülmek te var dedim.. olsun şuan teknik olarak hamilesin zaten değerin düşerse düşük yapmış oluosun demezmi :) hakkımızda hayırlısı bakalm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…