vay be iyiki çok aşırı yemedim insan neye güveneceğini bilmio valla. Kızlar kan verdim doktorum betahcg nin yanında ektra bişeylere de baktırıo galiba 2.3 saat sonra çıkacak sonuçlar. sıkışık gel dedi birde ultrasonda bakıcak ( kendi doktorum tüp bebek doktoru değil bu arada) eşim aile dışında tüm arkadaşlara duyurmuş, neden yaptın bunu sonunda üzülmek te var dedim.. olsun şuan teknik olarak hamilesin zaten değerin düşerse düşük yapmış oluosun demezmi :) hakkımızda hayırlısı bakalm..
kizlarrrr size tunaydin bana gunaydin....
Landarch hadi hayirlisi guzelim dort gozle bekliyoruz sonucunu.....testinde yine 3.cizgi duruyor harika....hadi bakalim
günaydın canmmm, nasılsın bugün? eşim sonucu alıcak eğer olumlu ise beni ofisten alıcak doktora gidicez, ilk size yazıcam burdan. canm artadaki test bu sabah yaptığım sıralama olarak yanlış koymuşum
kızlarr değerim 40 çıktı, kendi doktorum değeri düşük buldu. tüp bebek merkezini aradım gayet iyi dediler, bizim için önemli olan değerin katlanması dedi. anlamadım gitti yaa.. sewineyimmi ne yapayım bilemiyorum. pazartesi yine kan tahlili var, değer 100 e yakınsa birdaha yaptırmanıza gerek yok size randevu veririz dedi.
kızlarr değerim 40 çıktı, kendi doktorum değeri düşük buldu. tüp bebek merkezini aradım gayet iyi dediler, bizim için önemli olan değerin katlanması dedi. anlamadım gitti yaa.. sewineyimmi ne yapayım bilemiyorum. pazartesi yine kan tahlili var, değer 100 e yakınsa birdaha yaptırmanıza gerek yok size randevu veririz dedi.
canım tam olarak detay bilmiyorum ama yavaş yavaş yükselmesi sorun mu ki ?iki ayrı bakış açısı var ama yükseliyor merak etme güzel güzel yükselmeye devam edicek , daha çok erkendir belki.senin test yaptırman gereken asıl gün bugün değil miydi ?yani bugünise ilk öğrendiğin değer 40 olacaktı o zamanda sevinecektik? yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama .
ben bu değer için de oynarım beee
heşey çok güzel olucak inşallah
inşallah canım yaa.. eşim tüp bebek merkezini bidaha aradı, nasıl olur da burdaki doktorla sizin yorumlarınız farklı olur die. ısrarla aynı şeyleri söylemişler ona da, değerin başlangıcı biraz düşük ama ikiye katlanmış, eğer bu şekilde katlanmaya devam ederse gebelik devam ediyor demektir. asıl test günüm dündü, bugün 13.günüm.. kızlar çok arada kaldım, cumartesi pazar ewdeyim misafirlerimiz gelecek anca telden girebilirm.bu arada bu koyla ilgili her türlü yorumu istiyorum sizden, yorumlarınız olumsuz olsa da yapın lütfen..
kızlar ben bu yazıyı yazarken eşim aradı, burdaki doktora ilaç yazdırmaya tekrar uğramış ve konuşurken doktor siz ilk tahlili pazartesi yaptırmışsınız bugün cuma bu gebelik değil demiş, eşim de olur mu hocam ilk test çarşamba idi 48 saat sonra yaptırdık deyince.ee o zaman iyi gebelik var demişş :))) benm doktorum biraz yaşlı çoğu şeyi unutuo.. ayy şimdi biraz daha mutlu oldum
işyerinde doğum günü kutlaması vardı. ancak geldim. meraktanda çatladım.inşallah canım yaa.. eşim tüp bebek merkezini bidaha aradı, nasıl olur da burdaki doktorla sizin yorumlarınız farklı olur die. ısrarla aynı şeyleri söylemişler ona da, değerin başlangıcı biraz düşük ama ikiye katlanmış, eğer bu şekilde katlanmaya devam ederse gebelik devam ediyor demektir. asıl test günüm dündü, bugün 13.günüm.. kızlar çok arada kaldım, cumartesi pazar ewdeyim misafirlerimiz gelecek anca telden girebilirm.bu arada bu koyla ilgili her türlü yorumu istiyorum sizden, yorumlarınız olumsuz olsa da yapın lütfen..
kızlar ben bu yazıyı yazarken eşim aradı, burdaki doktora ilaç yazdırmaya tekrar uğramış ve konuşurken doktor siz ilk tahlili pazartesi yaptırmışsınız bugün cuma bu gebelik değil demiş, eşim de olur mu hocam ilk test çarşamba idi 48 saat sonra yaptırdık deyince.ee o zaman iyi gebelik var demişş :))) benm doktorum biraz yaşlı çoğu şeyi unutuo.. ayy şimdi biraz daha mutlu oldum
ben 10. gün yaptırdım0.2 çıktı 13.gün ise 48 çıktı sonra 162 sonra 627 böle dewam edio ikigünde bir iki katı oluo .... bak bunu diger topicteki bir arkadasdan kopyaladim :)umutlanmaya deger yani
inşallah canım yaa.. eşim tüp bebek merkezini bidaha aradı, nasıl olur da burdaki doktorla sizin yorumlarınız farklı olur die. ısrarla aynı şeyleri söylemişler ona da, değerin başlangıcı biraz düşük ama ikiye katlanmış, eğer bu şekilde katlanmaya devam ederse gebelik devam ediyor demektir. asıl test günüm dündü, bugün 13.günüm.. kızlar çok arada kaldım, cumartesi pazar ewdeyim misafirlerimiz gelecek anca telden girebilirm.bu arada bu koyla ilgili her türlü yorumu istiyorum sizden, yorumlarınız olumsuz olsa da yapın lütfen..
eslem sende mi hamilesin ben mi yanlış anladım.
Benden son haberler soyle,embriyolog aradi malesef ki 3.embriyom yasamadi blast seviyesine ulasamamisay nedense cok uzuldum yani onun orda olmasi, varligi beni mutlu ediyordu yapacak birsey yok...duam karnimdakilerin bana tutunmasi....
ayrica hemsirem aradi gunlerimin nasil gectigini sordu gunler gecmiyor dedim :) progesterona devam etmemi istedi,ayrica beni uyardi karnina giren kramlara sakin takilma progesteron hormonun en belirgin yan etkisidir dedi boylece umutlanmama engel olmus oldu buda iyi oldu :)))test gunum 11 Nisan Pazartesi 9:30da olacak ay daha cok var yaaaa...
kizlar hepinizi opuyorum simdiden hepinize iyi hafta sonlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?