Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kizlarrrr size tunaydin bana gunaydin....
Landarch hadi hayirlisi guzelim dort gozle bekliyoruz sonucunu.....testinde yine 3.cizgi duruyor harika....hadi bakalim

kizlarrrr size tunaydin bana gunaydin....
Landarch hadi hayirlisi guzelim dort gozle bekliyoruz sonucunu.....testinde yine 3.cizgi duruyor harika....hadi bakalim

günaydın canmmm, nasılsın bugün? eşim sonucu alıcak eğer olumlu ise beni ofisten alıcak doktora gidicez, ilk size yazıcam burdan. canm artadaki test bu sabah yaptığım sıralama olarak yanlış koymuşum

günaydın canmmm, nasılsın bugün? eşim sonucu alıcak eğer olumlu ise beni ofisten alıcak doktora gidicez, ilk size yazıcam burdan. canm artadaki test bu sabah yaptığım sıralama olarak yanlış koymuşum

ben farkettim zaten yanlış koyduğunu 1-3-2 diye sıralamışsın:) yükleme tarihleri var zaten.

kızlarr değerim 40 çıktı, kendi doktorum değeri düşük buldu. tüp bebek merkezini aradım gayet iyi dediler, bizim için önemli olan değerin katlanması dedi. anlamadım gitti yaa.. sewineyimmi ne yapayım bilemiyorum. pazartesi yine kan tahlili var, değer 100 e yakınsa birdaha yaptırmanıza gerek yok size randevu veririz dedi.

canım tam olarak detay bilmiyorum ama yavaş yavaş yükselmesi sorun mu ki ?iki ayrı bakış açısı var ama yükseliyor merak etme güzel güzel yükselmeye devam edicek , daha çok erkendir belki.senin test yaptırman gereken asıl gün bugün değil miydi ?yani bugünise ilk öğrendiğin değer 40 olacaktı o zamanda sevinecektik? yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama .
ben bu değer için de oynarım beee
heşey çok güzel olucak inşallah

canım işte hemen hemen 2 katı olmuş işte.
benim çıkmam gerek şimdilik akşama görüşürüz.

inşallah canım yaa.. eşim tüp bebek merkezini bidaha aradı, nasıl olur da burdaki doktorla sizin yorumlarınız farklı olur die. ısrarla aynı şeyleri söylemişler ona da, değerin başlangıcı biraz düşük ama ikiye katlanmış, eğer bu şekilde katlanmaya devam ederse gebelik devam ediyor demektir. asıl test günüm dündü, bugün 13.günüm.. kızlar çok arada kaldım, cumartesi pazar ewdeyim misafirlerimiz gelecek anca telden girebilirm.bu arada bu koyla ilgili her türlü yorumu istiyorum sizden, yorumlarınız olumsuz olsa da yapın lütfen..

kızlar ben bu yazıyı yazarken eşim aradı, burdaki doktora ilaç yazdırmaya tekrar uğramış ve konuşurken doktor siz ilk tahlili pazartesi yaptırmışsınız bugün cuma bu gebelik değil demiş, eşim de olur mu hocam ilk test çarşamba idi 48 saat sonra yaptırdık deyince.ee o zaman iyi gebelik var demişş :))) benm doktorum biraz yaşlı çoğu şeyi unutuo.. ayy şimdi biraz daha mutlu oldum

VAR VAR VAR bebiş var , tutunucak iyice annesine , katlıcak değirini inşallah ikiye zafer inşallah senin canım darısı başımıza

hadi kötü düşünmek yok ,

inşallahhhhhhhhhhhhhhh amiinnnnnn kızlar ben iki gündür kendimi çok yıprattım resmen grip oldum burnum akıo boğzaım ağrıo .. artık teslim ettim kendimi Allahım benm için en iyisini bilir diyorum, beni en çok rahatlatan şeyi bu tedavim sırasında da hep böle düşündüm. Ben şimdi hamileyimmmm bebeğim benimle hala, inşallah devam eder.. ve ayağımı sürüye sürüye devam edicemmm. hepiniz geleceksiniz peşimden biliyorummmmmm

LANDARCH bencede hamilesin tam istedigimiz gibi iste ikiye katlanmis bence gayet iyi yani ilaclarin etkisi olsa artma olmazki azalma olur her gecen gun biraz daha uzaklasiyorsun ilaclarin etkisinden...sen sakin uzulme guzel bir hafta sonu gecir canim..herseyin hayirlisi...

Benden son haberler soyle,embriyolog aradi malesef ki 3.embriyom yasamadi blast seviyesine ulasamamis ay nedense cok uzuldum yani onun orda olmasi, varligi beni mutlu ediyordu yapacak birsey yok...duam karnimdakilerin bana tutunmasi....
ayrica hemsirem aradi gunlerimin nasil gectigini sordu gunler gecmiyor dedim :) progesterona devam etmemi istedi,ayrica beni uyardi karnina giren kramlara sakin takilma progesteron hormonun en belirgin yan etkisidir dedi boylece umutlanmama engel olmus oldu buda iyi oldu :)))test gunum 11 Nisan Pazartesi 9:30da olacak ay daha cok var yaaaa...

kizlar hepinizi opuyorum simdiden hepinize iyi hafta sonlari...

işyerinde doğum günü kutlaması vardı. ancak geldim. meraktanda çatladım.

işte bu allahım şükürler olsun sana. en sonunda içimizden biri hamişşş...
ayyyy ne güzel bu kelimeyi yazmak. tatlım kutlarım içini rahat tut. lütfen. bence hamilesin. ilaçların etkisi falan olsaydı yükselmezdi. yada olmasaydı hamilesin. işte gerisini bosver omu bumu deme tadını çıkar. misafire falanda yorulma bak bozusuruz. sakın sonra yordum kendimi deme

çok öpüyorum kendine iyi bak.oleyyyyyyyy

ben 10. gün yaptırdım0.2 çıktı 13.gün ise 48 çıktı sonra 162 sonra 627 böle dewam edio ikigünde bir iki katı oluo .... bak bunu diger topicteki bir arkadasdan kopyaladim :)umutlanmaya deger yani

eslem sende mi hamilesin ben mi yanlış anladım.

canım doktorlar adet gününe kaçıncı gün falan onlara bakmıyorlar eğer değerin katlıyorsa onu baz alıyorlar. bunları yaşamış biri olarak deneyimlerim. ben gün hesabı yapıp güne göre bhcg değerlerini araştırıp moralimi bozarken, pimpirikliğimden 4 ayrı doktora gitmiştim hiçbir doktor bana gün hesabı yapmadı. sadece değerime bakıyordu düzenli artıyormu diye, birde bhcg yanında progestanımada bakıyorlardı düzenli olarak.içini rahat tut canım.

canım niye moralini bozuyorsun. 2 tane seninle. inşallah landarchdan sonra senin güzel haberini alacağızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…