Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım niye moralini bozuyorsun. 2 tane seninle. inşallah landarchdan sonra senin güzel haberini alacağızz.

Sagol Arencim insallah bende benimle olduklarini dusunuyorum...eskiden yani asilamalarim sonrasi cok belirti olurdu vucudumda yada belki ben arardim belirti ama simdi hicbir belirti yok... :)

Sagol Arencim insallah bende benimle olduklarini dusunuyorum...eskiden yani asilamalarim sonrasi cok belirti olurdu vucudumda yada belki ben arardim belirti ama simdi hicbir belirti yok... :)

canım aşılamalarında o kadar belirti oldu birşey olmadı demekki kıstas değil, belki böylesi hayırdır.

Kizlar,

Hepiniz progesteron (crinone) kullandinizmi bilmiyorum ama son 2 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor ama epey geliyor huzursuz oldum yan etkilerine baktim vajinal akinti yapar diyor da bu vajinal akintidan biraz farkli birsey?deneyeminizi yazarsaniz sevinirim...

canım tedirgin olma. o jelden oluyor. jelin içerde kalan kalıntıları.

Canm ben ikinci kutuya başladım ilacı kullandıktan sonra ewin icinde yuruyorm bı süre emilim olsun diye, bir sabah yürumedim yattım uyudum ertesi gün tortu olarak düştü camasirima. Akıntı bende su gibi oluyor sadece. Endiselenme akıntı olması normal. Kızlar bizde herkes duydu, esim sag olsun.. Herkes Pazartesi deger yukselicek mı diye merak icinde, dolayısıyla üzerimde stres var. İdrar testlerine devam etsemiydim acaba? Sizde ne var ne yok? Bubus ve kekecb i merak ediyorm. Meldi ve Gülem de gelse yorum yapsalar keske..

Kızlar kan verdim, 44 çıktı.. Bu sayfa kapandı

canım anca evime döndüm.çok merak ettim seni..ne zaman verdin kanı?pazartesiyi beklemedinmi?doktoruna bi sor istersen,o değerlendirsin.yinede hayırlısı olsun canım.kendini yıpratma nolur..

Kızlar kan verdim, 44 çıktı.. Bu sayfa kapandı

Haydaaaa yarini bekliyorduk.. kan ne zaman verdin ve de aldin sonucu hay allahim yaaaa ...aradin mi merkezini?ay lanadarchcim ne olur yipratma kendini lutfen sen yine doktorunla konusmadan uzulme lutfen...

Hayir deger de dusmemis ki neye uzuluyoruz anlamadim....kimyasal olsa kut diye deger duser bu ayni off kafam karisti...

Landarchcim bugun tum gun aklimdan hic cikmadin inan simdi gece 22:20 burda umarim sabah uyandigimda senden daha iyi haberler alirim hala umudum var...kalbim seninle bil istedim...

Landarchcim bugun tum gun aklimdan hic cikmadin inan simdi gece 22:20 burda umarim sabah uyandigimda senden daha iyi haberler alirim hala umudum var...kalbim seninle bil istedim...

canm saol, bu ihtimal hep vardı zaten aklımda hatta hamile olduğum ihtimalinden daha fazla vardı diyebilirm.. ama yine de üzüldüm, içim acıdı. eşimle beraberken çok iyim ama o biyere gitti mi yalnız kaldımmı o zaman kara bulutlar oluşuyor üstümde.birazdan tüp bebek merkezini ariicam

LANDARCH inşallah toparlar değerin. ne kadar desem anlamsız şu an biliyorum ama o güzel canını çok fazla sıkma. en azından döllenme oldu, tuttu, testlerde pozitif gördün.

aynı yerdemi yaptırdın. bazen labaratuvar farkı olabiliyor.
canım herşeye iyi yönünden bak. en azından embiryon tutundu sana. devam etmemesinin nedeni ile ilgili araştırma yaparsın.

canm ewet aynı yer, pazar günü acilden aldılar kanı. değerin düşmesini takip edicez dimi bundan sonra

LANDARCH inşallah toparlar değerin. ne kadar desem anlamsız şu an biliyorum ama o güzel canını çok fazla sıkma. en azından döllenme oldu, tuttu, testlerde pozitif gördün.

aslında bende kendimi böle teselli ediyorum, eşim birçok kişiye söyledi neden söyledin diye biraz başının etini yedim ama garibim naapsın ufak bir ihtimal de olsa hamile olman güzel bir gelişme dedi, kıyamadım. düşük yaptı deriz diyor :)))

canm ewet aynı yer, pazar günü acilden aldılar kanı. değerin düşmesini takip edicez dimi bundan sonra

inşallah şöyle olmaz benim son hamileliğimde artıyordu ama yavaş yavaş 2 katı kadar değil çok az, zaten boş gebelik oldu, godesinde öyle olmuştu. benim değer 2700 lere çıktı ama hafatsına göre çok ama çok az bir değerdi normalde 6.haftada görülen bir değer bu ama benim 9.haftamda böyle çıktı zaten birkaçgün sonrada düşük başladı.düşük başlayınca yani kanaman olunca birden düşüyor değer.

canm değerim düştü bence çünkü bu sabah ilk idrarla bir test yapmıştım baya silik çıktı. inşallah biran önce adet olurum ve rahmim temizlenir. kızlar bu topic in yüzü ne zaman gülecek yaa..

canm değerim düştü bence çünkü bu sabah ilk idrarla bir test yapmıştım baya silik çıktı. inşallah biran önce adet olurum ve rahmim temizlenir. kızlar bu topic in yüzü ne zaman gülecek yaa..

canım Allah herşeyden önce sana ve eşine sağlık versin. yaşın daha küçük Allah'a çok şükür olmasına engel önemli bir sorununuz yok. zamanı değilmiş inşallah en yakın kavuşuruz hepimiz.

bubuş ve kekecb sizden haber bekliyorum. unuttum sanmayın bugün sizden iyi haber bekliyorum. bubuş bende laporaskopi yaptırmak istiyorum doktorumla görüşücem en kısa zamanda. zaten kimyasal gebelikten sonra adetin düzene girmesi zaman alıyormuş o arada bunu da aradan çıkarmak istiyorum. tüp bebeği yaz tatilinden sonra tekrarlamak istiyorum, ikinci rapor hakkımı da kullanayım diyorum.

belli olmuyor canım, bazen düzende bozulmayabiliyor ben hemen doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım bitince 3 sonra regli oldum ve sonrasında da düzenim değişmedi. bu arada soğan kürü yap, sonra incir kürü yap.dieğr bitkisel şeyler. tüp bebekten negatifi alıpta sonraki aylarda kendiliğinden ahmile kalan çok oluyor. byy ı biliyorsun nisan topiğinde, sonra şubat topiğinde gül var bunlar yakın zamanda tüp bebekte negatifi görüp 2 aysonra kendiliğinden hamile kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…