canım niye moralini bozuyorsun. 2 tane seninle. inşallah landarchdan sonra senin güzel haberini alacağızz.
Sagol Arencim insallah bende benimle olduklarini dusunuyorum...eskiden yani asilamalarim sonrasi cok belirti olurdu vucudumda yada belki ben arardim belirti ama simdi hicbir belirti yok...:)
Kizlar,
Hepiniz progesteron (crinone) kullandinizmi bilmiyorum ama son 2 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor ama epey geliyor huzursuz oldum yan etkilerine baktim vajinal akinti yapar diyor da bu vajinal akintidan biraz farkli birsey?deneyeminizi yazarsaniz sevinirim...
Kizlar,
Hepiniz progesteron (crinone) kullandinizmi bilmiyorum ama son 2 gundur beyaz sut kesigi gibi akinti geliyor ama epey geliyor huzursuz oldum yan etkilerine baktim vajinal akinti yapar diyor da bu vajinal akintidan biraz farkli birsey?deneyeminizi yazarsaniz sevinirim...
Kızlar kan verdim, 44 çıktı.. Bu sayfa kapandı
Landarchcim bugun tum gun aklimdan hic cikmadin inan simdi gece 22:20 burda umarim sabah uyandigimda senden daha iyi haberler alirim hala umudum var...kalbim seninle bil istedim...
aynı yerdemi yaptırdın. bazen labaratuvar farkı olabiliyor.
canım herşeye iyi yönünden bak. en azından embiryon tutundu sana. devam etmemesinin nedeni ile ilgili araştırma yaparsın.
LANDARCH inşallah toparlar değerin. ne kadar desem anlamsız şu an biliyorum ama o güzel canını çok fazla sıkma. en azından döllenme oldu, tuttu, testlerde pozitif gördün.
canm ewet aynı yer, pazar günü acilden aldılar kanı. değerin düşmesini takip edicez dimi bundan sonra
inşallah şöyle olmaz benim son hamileliğimde artıyordu ama yavaş yavaş 2 katı kadar değil çok az, zaten boş gebelik oldu, godesinde öyle olmuştu. benim değer 2700 lere çıktı ama hafatsına göre çok ama çok az bir değerdi normalde 6.haftada görülen bir değer bu ama benim 9.haftamda böyle çıktı zaten birkaçgün sonrada düşük başladı.düşük başlayınca yani kanaman olunca birden düşüyor değer.
canm değerim düştü bence çünkü bu sabah ilk idrarla bir test yapmıştım baya silik çıktı. inşallah biran önce adet olurum ve rahmim temizlenir. kızlar bu topic in yüzü ne zaman gülecek yaa..
bubuş ve kekecb sizden haber bekliyorum. unuttum sanmayın bugün sizden iyi haber bekliyorum. bubuş bende laporaskopi yaptırmak istiyorum doktorumla görüşücem en kısa zamanda. zaten kimyasal gebelikten sonra adetin düzene girmesi zaman alıyormuş o arada bunu da aradan çıkarmak istiyorum. tüp bebeği yaz tatilinden sonra tekrarlamak istiyorum, ikinci rapor hakkımı da kullanayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?