Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm çook saol, ewet herşeyden önce sağlık bencede. yaşım 30 ama rezerv az hayırlısı neyse o olsun. canm başka bir topicte mikro protokolle ilgili sorunu görmüştüm, araştırdın mı nasıl bir protokolmüş? sen maya da başlayacaksın değil mi? doktora güven çok önemli ben bunu anladım tedavimde. ben şuan gözü kapalı istanbul tüp bebek merkezine giderim, transfer aşamasına gelmemiz doktorun başarısı.. başka bir yer olsa direk iptal ederdi. hatırlıyormusun ben anatolia ya kaymıştım bi ara hatta sen iyi düşün falan demiştin. Allahtan oraya gitmemişim, benim durumumda olan birkaç kişi anatolia dan çok şikayetçi. Canm ben tedaviye başlarken dong quai ve l-arginie hapları kullandım. arı sütü bal polen savah akşam eşimle beraber yedik. bunları bir araştır istersen. trasnfer sonrası da tutunmayı kolaylaştıran buğday çimi hapı kullandım.

canm soğan kürüne ne zaman başlayayım peki?

mayada başlamadım canım. sen bunları tedavin başladığı anmı yoksa öncesinde mi kullandın. bende ace plus selenyum ve B vitamini kompleksi alıyorum. doktor demedi kendiliğimden çok iyi beslenmediğimi düşündüğüm için başladım. birde arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu yaptım ama tedaviye başlayınca kullanayım diyorum.

canm ben iğnelere başladığım gün sabah akşam dong quai, günde bir kez l-arginine içtim yumurta toplamaya kadar. Yumurta toplamadan sonra buğday çimi hapına başladım düne kadar içiyordum ama artık bıraktım. arı sütü bal poleni ben tedaviden önce başlamıştım ama sen bilirsin tabi. bu ekstra ilaçlarını çocukistiyorum diye bir site var orda yazıyordu ordan bulmuştum, l-arginine yumurta kalitesini artırıyormuş, dong quai de zaten doğal östrojen çin melek otu bitkisi özü içeriyor. buğday çimi de tutunmayı sağlıyormuş, doğurganlığı artırdığı tespit edilmiş.

aren ben sanırım daha önce de kimyasal gebelik yaşadım, korunmayı bazen ihmal ederdik eşimle ocuk istemediğimiz zamanlar.. bir keresinde adet yerine hafif lekelenme olmuştu ben tam sökülemedim sanmıştım. 15 gün sonra yoğun kanama başlamıştı tam 10 gün sürdü artık halsizleşince doktora gitmiştim düşük yapıyorsun demişti rahim çok kalınlaşmış demişti ve kan tahlili yapıldı sonuç 5 li bir rakamdı. tabi ben o zamanlar o tahlilden anlamam betahcg nin ne olduğu bile bilmiyordum. o zaman doktor demişti ki endişelenecek bir durum yok şuan gebelik yok, her kadın bunu yaşar ilaçlar ve kan hapı yazıp birkaç gün rapor vermişti. işte şimdi anlıyorum ki o zaman da kimyasal gebelik yaşamışım. kesinlikle araştırılmalı genetik test yapılmalı değil mi?

bu arada bubuş güzel haber vermeni bekliyorum, seni aşağıda görüyorum..

landarch canım ya çok üzüldüm ne demeli bilmiyorum , ama bak bişeyler yolunda gitti pozitifleri gördün , sağın yarı yolda bırakma bu hızla devam et canım , gerçi devam et diyorum ama dondurulmuşların var mıydı ?sen ne düşünüyorsun?

ben cumartesi günü hastalandım , farkında olmadan o kadar hazırlamışımki kendimi offf , biraz önce dr geldim ve şok hastalandığım halde 19 mm yumurtam var , dr bile şaşırdı , bu ay klomene devam edecektim ama yumurtadan dolayı kullanmayalım dedi onu kistleştiririz dedi , bakalım kendiliğinden çatlayacakmı?15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım yumurtlar ne hal almış görücez

ya kızlar bu topik pek iyi gelmiyormu ne bize yeni başlık altında bi topik açsak mı acaba ?artık herşeyden şüphelenir olduk. sadece bi fikir....

canm dondurulmuşum yok maalesef yaz tatili dönüşü yeniden tüp tedavisi düşünüyorum. bubuş la senden haber iyi haberler bekliyordum ama hayırlısı olsun. bende bizim topicin neden bu kadar şansız diye düşünmeden edemiyorum, aslında böle şeylere pek inanmam ama.. canm ben tüpe başlamam 2 ay gecikmişti bu aceleci yumoşlar yüzünden. doktorum klomen kullanmanın cilveleri bunlar demişti. doğum kontrol hapı ile baskılamak zorunda kalmıştı en sonunda. eğer bu yumurta olgunluğa erişip çatlarsa ve döllenme olmazsa erken regl olcaksın. reglin biter bitmez çalışmalara başlayın derim ben

evet o zamanda kimyasla yaşamışsın. bunu tüp bebek doktoruna demişmiydin. eşinle sana kromozom analizi yaparlar.birde sana pıhtılaşma,mutasyon ve koagulasyon testlerini, bağışıklık testlerini yaparlar. yani iste.

l-arginine hapı vitamin kompleksi değil mi. arı sütü bal polene ne kadar önce başlamıştın.

canm tüp bebek doktoruna bunu söylemedim çünkü şimdi anladım araştırınca kimyasal gebeliği nasıl belirti verdiğini.. pıhtılaşma testi tüpe başalrken doktorum istemişti başka bir sürü testle beraber toxoplasma falan vb. ama dediğin gibi genetik test yaptırmak istiyorum.

l-arginine multivitamin değil canm içinde sadece l-arginine bitkiseli var, bitkisel bir protein sanırım (erkeklerde sperm üretimine yardımcı ve sporcularda kaslar için faydalı). arı sütü bal polen karışımını gecen yaz tatilinde fethiyede arı ürericileri koop. stış yerinden almıştım o gün bugündür ara ara sipariş veriyorum hemen kargoya veriyorlar. 1 kg. karışımı eşimle beraber tükettikten sonra biraz ara veriyoruz sonra yine.. aktardan almıyorum çünkü onlardaki hazır kavanozlarda arı sütü oranı çok çok az. ben telefonda içeriğini kendim söylüyorum 1 kg. bala 100 gr. arı sütü koyduruyorum ve iyi bir kıvama gelene kadar da polen koyduruyorum. 105 tl tutuyor bu karışım. bir keresinde eşim bir marketten almış bana diyor ki sen dünyanın parasını veriyorsun bak ne kadar ucuza aldım. bi baktım 5 gr arı sütü koymuşlar şaka gibi :)

cnm benim bütün mesajlarını okudum. sakın kendini üzüp yıpranma. allahtan hayırlısı. vardır bundada bir hayır. benim tanıdığım anatolia da tüp yaptırdı olmadı sonra hamile kaldı düştü. sonra tekrar kaldı şimdi oğluşuyla çok mutlu ve bu kişi 8 sene boyunca hiç hamile kalmmaış biriydi.kalbini ferah tut.benimde günüm geldi bekliyorum bakalım adet olucammı olursam nasıl olucam bende su anda hep soru işaretleri ile doluyum. eşim arayıp duruyor ikide bir varmı bir durum diye. ayyy birimizden müjde çıksın sonra peşpeşe gelsin yarabbim lütfennn...

bende hazır almıyorum ayrı ayrı alıyorum kendim yapıyorum. evet dışarda satılanlarda çok az arı sütü oluyor. ben bir dönem çok sık yedim 3-4 ay boyunca sabah akşam o dönem birşey olmayınca sıkıldım bıraktım. bizde eşime böyle şeyler yeiremiyorum malesef. kendim yemeye çalışıyorum.

ayyyy canm demek günün bugün doğru tahmin etmişim :) idrar testi yapma sakın bekle birkaç gün gecsin günün ole yaparsın. belirti arama çünkü belirtilerin olması için betahcg hormonun kanda yüksek değerlere çıkması gerekiyor.
canm üzülmedim desem yanlış olur ewet üzüldüm ama en azından rahmimde tutundu diyorum, sonra iyiki dış gebelik olmadı diyorum falan filan.. yaani şükrediyorum yine de. hayat güzel ve aynı zamanda hızla akıp gidiyor her anını iyi değerlendirmek lazım

canım ya herşeyin hayırlısı , ne biliyim artık düşünmekten yoruldum , neyi nerde yanlış yapıyoruz , felan felan.... sorular uzayıp gidiyor ,aklından içinden geçenleri ben bile anlamıyorum , ama bırakmıyorum peşini , bende yaz sonuna kadar hamiş kalmazsam bende tüp yapmayı düşünüyorum belkide aynı zamanlara dek gelir .

ya benim büyümüş yumoşumun çatlamasını doğal yoldan sağlamak için ne yiyebilirm , varmı yiyebileceğim birşey ?
acaba işe yararmı? bu büyüyen yumoşun kalitesi işe yaramaz mıdır ki hastalandığım halde gitmedi ?Aren sen iyi biliyorsun bi akıl versene , çalışmalarda bulunmak mantıklımı ?
dr önce doğum kontrol hapı verip bastıralım dedi sonra vazgeçti hiçbirşey vermedi:44:

bubuş merakla seni bekliyoruz?Dediğin gibi adet olursan nasıl olucaksın bende merak ediyorum?ben klomen ve geçen ayda srophene kullanmıştım adetleri sancılı olmadı özellikle bu ay çok fazla bel ağrısı oldu hiç çekmediğim kadar ama hiç kasık ağrısı olmadı ?rahat bir adet geçirmekte güzeldi en azından

yeni bir araştırma içindeyim bir hap keşfettim tamamen bitkisel, TomilHerb firma ilacın adı Viola

hamilelikten ziyade adetiminde nasıl olacağını cok merak ediyorum. ağrısız adet olursam hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıycam. bu ay pek ümitli değilim ameliyat sonrası içeride herşey yoluna girmişmidir emin değilim ama yinede allahtan hayırlısı bellide olmaz henüz adet olmadım sadece ondan eminim ilerisi soru işaretiyle dolu..
adet olursam bende serephone e baslıycam. bu ilacı alınca çatlatma iğnesine gerek yok diye biliyorum doğru dimi?
birde dr um adet günün geçince 5 gün bekle öyle test yap demişti. ayy düşününce heyecanlanıyorum ben bu gidişle hamile bile kalsam onada inanamıycam heralde.:))))

Viola tablet ovaryum içindir. Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.

Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2’şer tablet.

İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

ÖNEMLİ BİLGİ: Bu ürünün herhangi bir rahatsızlık, hastalık teşhis, tedavi veya önleme amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, doktorunuzun reçete yazdığı ilaçların muadili olarak kullanılmamalıdır, daha detaylı bilgi için doktorunuz ile görüşmeniz tavsiye edilir. Bu ürün Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı izni ile ithal edilmiştir.

ne kadar şanssız bir topik olduk hamilelik elde ettik, ben, gulem,landarch ama hiçbirinin sonu gelmedi.

Kizlar hepinize selam,
Landarchcim biraz daha iyi olmana sevindim...insan alisiyor sanirim diymi garip bir duygu ama ...benimde bu sabah itibariyle hafif hafif regli belirtilerim basladi diyebilirim sanki belim agriyor arada bir sonra yumurtaliklarimda regli hissi bilemedim vallaha asilamalirimdada boyle olmustu kuttt gununde regli olmustum...bu hisleri bir yerden taniyorum yani....:44:
vitaminleri gordum yazdiginiz bende bi arastirayim burda hangi isimlerle geciyor bulmam lazim...bugun ise geri dondum simdi az biraz calisayim yine gelirim...herkesin iyi oldugunu gordum sevindim....opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…