ne kadar şanssız bir topik olduk hamilelik elde ettik, ben, gulem,landarch ama hiçbirinin sonu gelmedi.
canm ewet aynı yer, pazar günü acilden aldılar kanı. değerin düşmesini takip edicez dimi bundan sonra
landarch canım ya çok üzüldüm ne demeli bilmiyorum , ama bak bişeyler yolunda gitti pozitifleri gördün , sağın yarı yolda bırakma bu hızla devam et canım , gerçi devam et diyorum ama dondurulmuşların var mıydı ?sen ne düşünüyorsun?
ben cumartesi günü hastalandım , farkında olmadan o kadar hazırlamışımki kendimi offf , biraz önce dr geldim ve şok hastalandığım halde 19 mm yumurtam var , dr bile şaşırdı , bu ay klomene devam edecektim ama yumurtadan dolayı kullanmayalım dedi onu kistleştiririz dedi , bakalım kendiliğinden çatlayacakmı?15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bakalım yumurtlar ne hal almış görücez
ya kızlar bu topik pek iyi gelmiyormu ne bize yeni başlık altında bi topik açsak mı acaba ?artık herşeyden şüphelenir olduk. sadece bi fikir....
kızlar şu bal,çörek otu,tarçın karışımı polen ve arı sütlü karışımla hazırlasak?hepsinin karışımı hazır satılıyomu?bende yiyim bari,gerçi eşimle yanyana değiliz,olsakta bişey olduğu yok.tüp bebeğede zaman var..herşeyi boşlayarakmı beklesem bilemiyorum..
bu arada dün otobüste koridor yanımda bi aile vardı,kız 19-20 yaşlarında anca,karnı burnunda,kucağında 8-9 aylık bi bebek..konuştukları dili pek anlayamadım,hava soğuk,çocuğun bel açık,kirli,biberonun içi görünmüyo kirden,kızın ayağında terlik,bi ara kocasıyla konuşurken adam kızın saçlarına doladı ellerini,resmen tartakladı kızı(kız diyorum o kadar küçük)..bebek ağlıyo,yerlerde..en son yarım yamalak oturduğu yerde uyudu kaldı bebek..o kadarda sağlıklı,kanlı canlı bi bebek...İçim isyanla doldu,yol boyu düşündüm,bi yere varamadım..kadere bağlayıp bıraktım düşünmeyi..
canım üzülmemek elde değil ama yinede sağlık olsun diyeceğim ben.elbette dermansız değiliz,şöyle bakıyorum rezerv sıkıntımız var,endometriozis çıkıyo,yumurtlama sorunumuz var..ortak olmasada genelimiz bu durumda..ama çok şükür bi rahimimiz var,adet görüyoruz..tedaviye bile başlayamamak durumunda değiliz(Allah korusun)..sağlıklısı bizimle olsun inşallah..kullandığın ilaçların etkisi devam edecek öbür ay..ne olacağını bilemeyiz,belkide kendiliğinden gelir bebeğin..
Kizlar bugun gun icerisinde defalarca hah adet sancisi adet oluyorum diyorum sonra geciyor cok garip pozitif dusunmeye calisiyorum ama ayni asilamalardan sonra yasadiklarimi yasiyorum cokda moralim bozuluyor hayir isin garibi ben ne zaman regli olacagimida bilmiyorum cunku bu ay dogum kontrol hapi yuzunden iki kez regli oldum ve hangisini baz almam gerekiyor bilemedim......hala umudum var ama korkuyorum kizlar...bu aralar dis gebeligede taktim cok korkutuyor beni tup bebek tedavisi gorenler bile bu sorunla karsilasabiliyormus bu konuda bilginiz varmi?
kızlar şu bal,çörek otu,tarçın karışımı polen ve arı sütlü karışımla hazırlasak?hepsinin karışımı hazır satılıyomu?bende yiyim bari,gerçi eşimle yanyana değiliz,olsakta bişey olduğu yok.tüp bebeğede zaman var..herşeyi boşlayarakmı beklesem bilemiyorum..
bu arada dün otobüste koridor yanımda bi aile vardı,kız 19-20 yaşlarında anca,karnı burnunda,kucağında 8-9 aylık bi bebek..konuştukları dili pek anlayamadım,hava soğuk,çocuğun bel açık,kirli,biberonun içi görünmüyo kirden,kızın ayağında terlik,bi ara kocasıyla konuşurken adam kızın saçlarına doladı ellerini,resmen tartakladı kızı(kız diyorum o kadar küçük)..bebek ağlıyo,yerlerde..en son yarım yamalak oturduğu yerde uyudu kaldı bebek..o kadarda sağlıklı,kanlı canlı bi bebek...İçim isyanla doldu,yol boyu düşündüm,bi yere varamadım..kadere bağlayıp bıraktım düşünmeyi..
kizlar bugun gun icerisinde defalarca hah adet sancisi adet oluyorum diyorum sonra geciyor cok garip pozitif dusunmeye calisiyorum ama ayni asilamalardan sonra yasadiklarimi yasiyorum cokda moralim bozuluyor hayir isin garibi ben ne zaman regli olacagimida bilmiyorum cunku bu ay dogum kontrol hapi yuzunden iki kez regli oldum ve hangisini baz almam gerekiyor bilemedim......hala umudum var ama korkuyorum kizlar...bu aralar dis gebeligede taktim cok korkutuyor beni tup bebek tedavisi gorenler bile bu sorunla karsilasabiliyormus bu konuda bilginiz varmi?
kızlar son kez kan verdim, değer 27 e düşmüş doktorum birkaç gün içinde adet olursun dedi, biraz fazla kanamam olabilirmiş. Adetin 3.günü gel ilaçların etkisi devam eder bir de takiple deneyelim dedi. Tüp bebek merkezini aradım haziran adetiyle tekrar başlanacak dedi. Tatil öncesine denk geliyor, eşim illa tatilden sonra demişti ama bakalm inşallah onlara gerek kalmaz..
biraz ağrılı oluyor ve parça düşürüyorsun parmak kadar beyaz et gibi. O parça düşerken ağrı oluyor. En azından kürtaja falan gerek kalmıyor. Inşallah gerek kalmaz. Ama bence tüp bebek doktoruna yada diğer doktoruna söyle sana yapılmayan test varsa onları yap bu arada. Senin bu 2.kimyasalın olmuş oldu.
biraz ağrılı oluyor ve parça düşürüyorsun parmak kadar beyaz et gibi. O parça düşerken ağrı oluyor. En azından kürtaja falan gerek kalmıyor. Inşallah gerek kalmaz. Ama bence tüp bebek doktoruna yada diğer doktoruna söyle sana yapılmayan test varsa onları yap bu arada. Senin bu 2.kimyasalın olmuş oldu.
aren galiba senin basindan gecmis böle birsey bu parca kanusu beenim kafami karistirmisti ama hanuz doktorum mayisin 10 a kadar olmadigi icin görusesemedim bende bu asilamadan sonraki adetim tuhafdi adetim 4 gün kahverengi seklinde basladi ve sonra kanamaya dönustu dönustukden sonrada misket büyüklügünde bir parca geldi beyaz deri gibi senin tarifin gibi yani toplam adetim baslangicla bitis 9 gunu buldu ben kan testi falan yapmamistim kanamam gelince acaba kimyasal gebelikmi olusmustu bir fikrin varmi bu konuda
tüp bebek doktorum genetik test istedi ben ekstra olarak bir de amh testi de yaptırıcam. ayrıca transfer sırasında rahim ağzında bir şekil bozukluğu var demişti eğer hamile kalmazsan düzeltelim demişti ben bunu da hatırlattım dokotra gel histeroskopi yapalım dedi. eşimle konuştum burdaki doktorumu aradım, doktorum gerek yok bence böyle bir operasyona ilaçların etkisi devam ederken araya bunu sokma bu ay boşa gecer dedi. aradım tüp bebek merkezini şuan istemiyoruz zaten tüp bebeğe pat diye başlayamıyoruz yok kist var yok şu var derken zaten birkaç ay geçio o arada hiseroskopi de aradan çıkar diye konuştuk. bana gelenler geldi yalnız her kaldığım anda gözyaşlarımı tutamıyorum. eşimin bir arkadaşını gördük eşi doğum yapıyormuş nasıl heyecanlı gözleri dolu dolu. eşim de sen daha yeni ewlendin ne ara çocuk oldu deyince içim acıdı, kıyamam.. Allahım bana güç ver, sana sığındım..
canım daha çok erken senin test gününe 1 hafta var, bu belirtilerede takılma. Hiç moralini bozma.
canım olabilir. çünkü normal reglideki gibi koyu siyaha yakın gibi olmuyor. beyaza yakın oluyor nasıl desem akciğer gibi. benimde kahverengi lekelenmeyle başladı sonra kanamam arttı ve ağrılı birşekilde düşürüdm. benimki parmak kadar vardı ama ben keseyi görmüştüm yani daha ileri bir zamandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?