kızlar iyi akşamlar dew, landarch, aren, gulem, bubuş, kekecb hepinizi öpüyorum. uzun uzun yazışmışsınız.
landarchcım eskisinden daha güçlü oluyorsun enteresan bir şekilde görüceksin. histeroskopiyi bana drum aşılamalardan sonra yapmıştı iyi ki yaptırmışım diyorum.seninde yaptırmanı öneriririm. onu zaten reglinin 5. günü falan yapıyorlar ama o ay ilişki yok diye hatırlıyorum o nedenle bu ay yaptırma. kendiniz deneyin.
dewcim sen skın sakın ha moral falan bozma bak çok klasik bir prsikoloji bende yaptım aynsını landarchda başkaları da regli ağrısına benzer ağrı herkes de oluyor hamile kalanında da kalmayanında da . sen bizim umudumuzsun. şeytanın bacağını seninle kırıcaz , hatta hamile kalamazsan topiğimiz kapatıp yeni bir isimle topik açmayı bile düşünmüş kızlar.valla bende aynı şeyi düşünmüştüm katılıyorum. uğursuz muyuz neyiz
bubuşcum özledim seni de karşılaşamıyoruz uzun zamandır.
kızlar dün geve kasığımda acaip bir ağrı oldu bacağım kasdı belim ağrıdı. sabah dra gittim apandist veya kum döküyor olabilirsin dedi.
neyse testler falan çıkmadı apandist idrar tahlilini lmadım daha ama radyolog dr kist olabilir dedi. yarın benim dr gidicem. böyle işte. sevgiler......
hepinizi özledimmmmmmmmmm.....öpüyorummmmmmmmmmmmmm.
herkese slm..anca yazabiliyorum,zaten kimsecikler yok,
landarch canım iyi olmana sevindim,dahada iyi olacaksın,ilaçların etkisi devam ediyo ve sen daha önce gebe kalmışsın bu ayı iyi değerlendirin..
aren beslenmeme hiç dikkat etmediğim gibi günde 1-2 sigara içiyorumama bugün polen,arı sütü bal karışımı aldım,birde öğütlmüş çörek otu..onları yiyecem.
dew canım adet belirtileri için erken bencede,hepsi aldığın ilaçlardan canım..üzme kendini..
meldi geçmiş olsun dikkat et kendine..
bende bi durum yok..iyiyim çok şükür..dünden beri ovülasyon akıntısı oluyo..sevincimi bi görseniz:)) bu kadar zamandır olmayınca buna bile seviniyo insan..neyse iyi geceler hepinize.. tatlı rüyalar..
tüp bebek doktorum genetik test istedi ben ekstra olarak bir de amh testi de yaptırıcam. ayrıca transfer sırasında rahim ağzında bir şekil bozukluğu var demişti eğer hamile kalmazsan düzeltelim demişti ben bunu da hatırlattım dokotra gel histeroskopi yapalım dedi. eşimle konuştum burdaki doktorumu aradım, doktorum gerek yok bence böyle bir operasyona ilaçların etkisi devam ederken araya bunu sokma bu ay boşa gecer dedi. aradım tüp bebek merkezini şuan istemiyoruz zaten tüp bebeğe pat diye başlayamıyoruz yok kist var yok şu var derken zaten birkaç ay geçio o arada hiseroskopi de aradan çıkar diye konuştuk. bana gelenler geldi yalnız her kaldığım anda gözyaşlarımı tutamıyorum. eşimin bir arkadaşını gördük eşi doğum yapıyormuş nasıl heyecanlı gözleri dolu dolu. eşim de sen daha yeni ewlendin ne ara çocuk oldu deyince içim acıdı, kıyamam.. Allahım bana güç ver, sana sığındım..
Ya Aren vallaha sinir geliyor ustume cunku surekli bitmeyen bir regli agrisi yasiyorum bir an geliyor belip ha koptu ha kopacak gibi oluyor ..aslinda reglime cok yok eger 11 nisandaki reglimi baz alirsam (dogum kontorl hapi ile olan regli) 28 gunde bir regli oldugum dusunulecek olursa 7-8 nisan civari regli gunum o da agrilar baslayinca hesapladim yoksa aklimda bile yoktuo zaman diyrosunuzki regli agrisi degil bu oylemi?!
bizde yaptırdık genetik test. normal çıktı. eşlerde genetik normal olsa da işte döllenme sonrası embiryonun genetiği bozulabiliyormuş. onu yaptır bunu yaptır şimdiden bayıldım ben bu işlerden. bugün sinirlerim çok bozuk ağladım ağlayacağım.
canm yaa ewet bende oleyim, duygularım inişli çıkışlı.. bi an dünya kararıo sonra tekrar umutlar yeşeriyor, dengem bozuldu resmen. pazar günü bir arkadaşlarda kahvaltıdaydık 2.5 yaşında oğulları var inanılmaz tatlı. kucağımda otururken birden karnıma dokundu, burda bebek mi var diye sordu? içim cızzz etti, zaten ondan sonra karar verdim kan vermeye pazar günü. Arkadaşım birsürü örnek saydı bana, bebek yapmaktan vazgeçtikleri zaman hamile kalanlar.. ama yok kafamdan atamıyorum, ben atsam iki gün sonra densizin biri çıkıp boş boş konuşup dengem yine bozuluo.
ben bu konuyu kimseylede konuşmuyorum sadece bizim gibi içinde olan anlayan birileri olursa belki. çünkü anlamıyorlar gereksiz örnekler veriyorlar onları dinlerken bana iyicene fenalık geliyor.
kızlar iyi akşamlar dew, landarch, aren, gulem, bubuş, kekecb hepinizi öpüyorum. uzun uzun yazışmışsınız.
landarchcım eskisinden daha güçlü oluyorsun enteresan bir şekilde görüceksin. histeroskopiyi bana drum aşılamalardan sonra yapmıştı iyi ki yaptırmışım diyorum.seninde yaptırmanı öneriririm. onu zaten reglinin 5. günü falan yapıyorlar ama o ay ilişki yok diye hatırlıyorum o nedenle bu ay yaptırma. kendiniz deneyin.
dewcim sen skın sakın ha moral falan bozma bak çok klasik bir prsikoloji bende yaptım aynsını landarchda başkaları da regli ağrısına benzer ağrı herkes de oluyor hamile kalanında da kalmayanında da . sen bizim umudumuzsun. şeytanın bacağını seninle kırıcaz , hatta hamile kalamazsan topiğimiz kapatıp yeni bir isimle topik açmayı bile düşünmüş kızlar.valla bende aynı şeyi düşünmüştüm katılıyorum. uğursuz muyuz neyiz
bubuşcum özledim seni de karşılaşamıyoruz uzun zamandır.
kızlar dün geve kasığımda acaip bir ağrı oldu bacağım kasdı belim ağrıdı. sabah dra gittim apandist veya kum döküyor olabilirsin dedi.
neyse testler falan çıkmadı apandist idrar tahlilini lmadım daha ama radyolog dr kist olabilir dedi. yarın benim dr gidicem. böyle işte. sevgiler......
hepinizi özledimmmmmmmmmm.....öpüyorummmmmmmmmmmmmm.
canım ağrı birşeyin kıstası değil. takılma. sen kendine dikkat et yeter. ne kadar yattın dew. doktorun birşey dedi mi bu konuda.
dew canım sen doğum kontrol hapın bitti regli olmadan başladın dimi ilaçlarına. galiba bana sana benzer yada aynı protokol uygulanacak. sen lucrin kullanmışmıydın. bana bir bahsedebilirmisin sürecinden.
canm yaa ewet bende oleyim, duygularım inişli çıkışlı.. bi an dünya kararıo sonra tekrar umutlar yeşeriyor, dengem bozuldu resmen. pazar günü bir arkadaşlarda kahvaltıdaydık 2.5 yaşında oğulları var inanılmaz tatlı. kucağımda otururken birden karnıma dokundu, burda bebek mi var diye sordu? içim cızzz etti, zaten ondan sonra karar verdim kan vermeye pazar günü. Arkadaşım birsürü örnek saydı bana, bebek yapmaktan vazgeçtikleri zaman hamile kalanlar.. ama yok kafamdan atamıyorum, ben atsam iki gün sonra densizin biri çıkıp boş boş konuşup dengem yine bozuluo.
Ayy canm benm bende o akıntıyı görünce çok mutlu oluyordum, iyi değerlendirincanm keşke 1-2 sigarayı da hiç içmesen, antipatik olmak istemiyorum çünkü ben çok kızardım sigara içmeyenlerin nasihatlarına. sigara kahve alkol demli çay yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor. dün aylardır ilk kez sütlü kahve içtim, tüp bebek merkezine giderken starbucks ın önünden geçerken az içim gitmedi ama tuttum kendimi :)
ben dhea ya başlamaya karar verdim, doktoruma sormuştum tedaviye başlarken ama şuan kullanman etkilemez dedi, en az iki ay önceden başlamak lazım. bir de şu viola isimli hapı baya araştırdım, bulgaristan da rodop bölgesi şifalı bitkilerle ünlü bir yer,( bulgaristan doğumlu olduğum için biliyorum) orda yetiştirilen bitkiler hazırlanmış tamamen bitkisel bir ilaç. denemekte fayda var.
en iyisini yapıyorsun, ben şimdi geçmişe dönsem 1.5 yıl öncesine gitsem asla ama aslaaa bebek istiyoruz artık demezdim. düşünmüyorum daha erken kendimi hala hazır hisetmiyorum falan filan derdim. herkesin yaptığı gibi gizli gizli yapardım vee aaaaa sürpriz oldu vallahii kazara olduuuuuu derdim gıccık gıcık
aynen canım.bende çok pişman oldum,duyurdum sanki öbür aya hamileyim diyecekmişim gibi,sonradan sorgulayıcı gözlerle karşı karşıya kaldım,başka birinin hamile olduğu duyulduğunda Allah sanada versin diyolardı,canım daha çok yanıyodu..şimdi o ortamdan uzaklaştığım için daha iyiyim..
Gulem aynen en sevmedigim kelime bu,ne zaman bir bebek haberi duysalar yada birilerinin couklaridna bahsetseler seninde en kisaaa zamanda olacak insallahhh diyorlar bana kufur gibi geliyor birde burda tum arkadasalrim cocuklu cocuklarinin birseylerinden bahsediyorlar mesela bak olunca sende anlayacaksin bu duygu bambaska cok zor ama harika bir duygu diyorlar ne kadar itici diymi?
kızlar bu sabah araştırma hastanesinde cıngar kopardım, genetik test için gittim. Hocamıza sormamız gerekiyor dışarda bekleyiniz dediler bekliyorum, bekliyorum hala ses yok, dedi tekrar sorayım. Hocaya sordunuz mu diye girdim odaya, yok hoca daha gelmedi soramadık.. Ne zaman gelecek hoca? Ters ters bilmiyoruz bekleyeceksiniz demez mi? Sen kim oluyorsun bana sesini yükselten diyerek bir kükredim kadına, bütün tüp bebek stresini ondan çıkardım. Tabi ağlama krizi geldi bana.. Eşimi aradım geldi aldı beni. 500 tl para vermemek için gittiğim yerde sinir krizi gecirdim. Allaha havale ediyorum o kadını..
kızlar bu sabah araştırma hastanesinde cıngar kopardım, genetik test için gittim. Hocamıza sormamız gerekiyor dışarda bekleyiniz dediler bekliyorum, bekliyorum hala ses yok, dedi tekrar sorayım. Hocaya sordunuz mu diye girdim odaya, yok hoca daha gelmedi soramadık.. ne zaman gelecek hoca? ters ters bilmiyoruz bekleyeceksiniz demez mi? Sen kim oluyorsun bana sesini yükselten diyerek bir kükredim kadına, bütün tüp bebek stresini ondan çıkardım. tabi ağlama krizi geldi bana.. eşimi aradım geldi aldı beni. 500 tl para vermemek için gittiğim yerde sinir krizi gecirdim. Allaha havale ediyorum o kadını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?