Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BUBUS regli olmana tabiyki uzuldum ama artik reglilerin agir gecmemesine gercekten cok sevindim iyiki oldun bu ameliyati insallah hep boyle gider...bundan sonrasi icin insallah cabucak gelir bebisin :)

iyikide yaptırmışsın laparoskopiyi.
yumurta çatlama problemşin yoksa kullanmana gerek yok çatlama iğensini. ama çok yumurtan olursa hadi. istersen bir konrole git son kullandığın gün.

canım günaydın , ağrısız adet olmak müthiş gerçekten bende son ik ay ağrısız geçiriyorum klomende herhalde.
Canım ben hem serophene de kullandığımdada , klomen kullandığımdada çatlatma kullandım dr şansa bırakmayalım dedi , hatta buay gittim çatlamış durumunuda gördüm ama bi işe yaramadı.
hastalandıktan sonra dr gittim ,hastalanmanın hemen arkasında büyümüş yumurtam vardı, dr da dediki sen bunun farkında olmadan takipsiz şekilde klomen kullansaydın bunlar kist olurdu dedi ve bana bu ay klomen vermedi canım , bence ilacı kullandıktan sonra takibe git gelişmesini gör , çatlıyormu kendiliğinden gör bence , ben ilaç kullanmadığım halde önümüzdeki hafta sonu kontrole gidicek bakalım yumoşlar ne durumda bakacak , ilaç çünkü 2,5 ay kadar etkisini gösteriyormuş

BUBUS regli olmana tabiyki uzuldum ama artik reglilerin agir gecmemesine gercekten cok sevindim iyiki oldun bu ameliyati insallah hep boyle gider...bundan sonrasi icin insallah cabucak gelir bebisin :)
ben çok üzülmedim adetimi merak ettiğim için birde ameliyat sonrası daha ben sargılarımlaydım ilişki olduğunda yani hiç rahat değildim. sonrada ağrım var diye yanasmadım dolayısıyla pek umudumda yoktu ama sorunu bulup ameliyatta olduğum için dah arahatım.önceki reglilerime göre daha iyiyim inş. bu arada hamile kalırımda bu sorunu tamamıyla halletmiş olurum çünkü tekrarlama durumu var.

iyikide yaptırmışsın laparoskopiyi.
yumurta çatlama problemşin yoksa kullanmana gerek yok çatlama iğensini. ama çok yumurtan olursa hadi. istersen bir konrole git son kullandığın gün.
işte bende ondan tedirginim. ya cok yumurta olursa kist olursa çatlamazsa bir sürü sorum var. arıycam dr u. cok güveniyorum ona zaten.en azından tatmin eder beni.

yani yinede ağrım vardı ama her bayanında olduğu gibi kıvranacak kadar olmadı en azından mesela ilk gün daha bi hissettirdi kendini. 2. gün en yoğun ve en çok kanamam olduğu gün cok rahat geçirdim. o zaman dedim bu dr gerçekten bir işlem yapmış diye. takip ten ziyade çatlatma iğnesini sorucam kesin.

Kizlar selam,
Transferimin 10.gunu en son reglimden bu yana gecen zaman ise 28 gun ve sabah ilik ilik pembe akinti ile uyandim bu saate kadar ise regli oldum gibi gorunuyor...doktorumu aradim mesaj biraktim...
neye uzuluyorum biliyormusunuz ben daha bugune kadar hic reglim gecikipte kan testi yaptiramadim yada idrar testi bile yapmadim ... hani bari vucudum bu sefer 2-3 gun umitlenmemi saglasaydi bari cok mu sey istiyorum acaba?!

canım erken değilmi daha. inşallah regli değildir.

DEW şu an çıkmam gerekiyor mesai bitti. seni merak edeceğim. kendini üzme ne olursa olsun hayırlısı buymuş diye düşün.

DEW şu an çıkmam gerekiyor mesai bitti. seni merak edeceğim. kendini üzme ne olursa olsun hayırlısı buymuş diye düşün.

Vallaha guzelim bende anlamadim bu kadar igneler tedaviler hormonlar hani 1 gun sasar diymi ama sasmadi aslinda bir tarafimda acaba regli degilmi diye hala soruyor bakalim bugun nasil olacak tam regliye donecek mi yoksa bir iki damla sonra kesilecek mi?!mutalaka yazarim size ..bugun kocamin dogum gunu ona da birsey diyemedim cunku dogum gununde onu uzmek istemedim...beklemedeyim ...

Canm bu gün nete girmedim, ofiste adet sancıları çektim, canım acıdikca senin için dua ettim.. Dua ederken bı ara seni gördüm resmen. Galiba seni hayalimde canlandırdım, zayıf minyon bir hatun.. Ağrı kesici icmek bile istemedim, canım çok acio ama diğer acımı kesti sanki.. Hayırlısı be dew cim, kırmızıyı görmeden umudu kesmeyelim. Hatta yarın test yaptir hemen, adet olsanda yaptircaksin demislerdi bana. Ben pembe akıntı görmek için çok can atmıştım, hemşire demistiki lekelenmeler olursa korkma bebek yerlesirken olur. Bende hep bekledim o lekeleri. Hadi inşallah yerleşme kanamasidir. Esinle nice güzel yıllara canm, iyi varlar onlar.. Allah onları basımızdan eksik etmesin, âmin..

LANDARCHCIM cnm o agriyi cekrken bile beni hatirlaman cok duygulandirdi beni inan coook tesekkur ederim....evet zayifim ama ince uzun :)
sabah ki peceteye gelen pembe iki damladan sonra kahverengi tortumsu birseyler geldi ve kesildi simdi ne bir agri ne bir sizi nede akinti var bakalim onumuzdeki iki gun nasil bir seyir gosterecegim!
meldicimle konustum simdi diyorki progesteron kullanirken regli olamazsin oyle demis doktoru o yuzden regli degil bence dedi hani umitlendirmek istemem ama yerlesme kanamasi bile olabilir dedi bende dusundum yerlesme kanamasi icin gec degilmi diye?!!bakalim iki gun icinde belli olacak zaten hayirlisi diyorum...meldiyede onu soyledim negatif diye dusunmuyorum hala umudum var ama negatifede alistirdim sanirim kendimi...
opuyorum kizlar

canım aklım sende kaldı misafirde vardı yatılı giremedim yatmadan bir 5 dk bakayım dedim. keşke birbirimize hepimiz aynı yerde olsaydık. insanın elinn uzanamaması kötü. bunun eksikliğini hissediyorum .
yerleşme kanaması için geç değil, bak kesilmiş inşallah da devamı gelmez. 2 günü bekleem yarın istersen bir test yaptır. ama tabii ki sen bilirisn.

ARENCIM sagol cnm eksik olmayin fazlasiyla yanimda oldugunuzu hissediyorum buna emin olun....ama evet keske yakin olsaydik super olurdu...hani gecen gun bu topik ugursuzmu geldi diye konusmustunuz ya ben hic oyle dusunmuyorum burda guzel bri enerji yakaladigimizi dusunuyorum...
kanamam tamamen durdu hicbirsey yok zaman zaman tam rahim kismimida kazilma hissediyorum kestiremiyorum cunku bazen reglidede olur benim boyle seyler..test isi burd ao kadar kolay degil malesef randevu filan lazim beklicez artik pazartesiyi...opuyorum sekerler

slm kızlar..hafta sonu evdeyim,biraz işlerim vardı,hallettim..bi bakayım dedim..
dew canım nrmalde adet arlıkların nasıl? benim 2.aşılamamada işlem gününden sonra 14.günde adetim gelmişti,ama. lekelenme yerleşme olarakta yorumlanabilir.pazartesiye kadar idrar testi yapabilrisin..çok heyecanlı yaaaa:)))

canım adet olmasaydın genede keşke ama nasıl bi merakta olduğunu biliyorum..bende ameliyattan sonra ilk adetimde arkadaşlarıma; siz her ay böylemi adet oluyosunuz,ne var böyle kadın olmaya demiştim,,çok gülmüşlerdi..adetlliyken işe gidemiyordum son zamanlarda,tabi ben midem ve bağırsaklarımdaki ağrıdanda resmen bezmiştim..sonra 20 gün iyi olunca psikolojik yaptığımı sandılar,adet sırasında olduğumu ben bile 8 ay sonra farkedebildim..gerçi benim hep çok ağrılıydı adetlerim,demekki oluşum çok başlarda başlamış..amann geçti çok şükür,tekrarlayacak olsada dünya varmış dedim resmen..önümüzdeki aylarda çok sıkı çalışın:) senden büyük bi süpriz bekliyorum ona göre

Son düzenleme:

gulemcim genelde reglilerim cok duzenlidir 28 gunde bir hic sasmadi bugune kadar diyebilrim...o yuzden dun regli oldum sandim ama regli degil...bu sabahda peceteye yine bir damla geldi ve bence bu progesteron jelin etkkisi sadece sabhlari ilaci yapmadan oluyor ayrica cok kuruluk basladi bende ilaci yaperken bile canim acir oldu ...idrar testi yapsam cikar bence de ama cok acayip elim gitmiyor yarina kadar beklesem mi acaba tam 12.gunum olacak yarin...landarch sen kacinci gun yapmistin idrar testini?

Canm ben 11.gün sabah ilk idrarla çift çizgiyi gormuştum, ama başka bir topicte 11.gün tek çizgi görüp 13.gün kanda pozitif gören de var. Sanırım bünyeye göre değişiyor, benm idrarım en düşük degerde bile soluk çizgi çıkıyor. Kızlar ben bugun cehennemi yasadım. Buna adet sancısı diyemicem resmen diri diri kestiler karnımı, canımdan can koptu sanki. Acilde iğne oldum anca kendime geldim. Hala tam sokulemedi, işkence gibi damla damla gelip iki gündür. Dew cim seninle yatıp seninle kalkar oldum. Sanki sen hamile kalırsan o zaman ikinci deneme için umutlu olcam. Sanki hamile kalmamın gizli anahtarı senin vereceğin güzel haberde..

bence regli olsaydın devamı gelridi gibi geliyor. Allahım inşalalh düşündüğümüz gibi yerleşme kanaamsıdır. sizlerden olumsuz birşey duyunca hem çok üzülüyorum hemde çok umutsuzluğa düşüyorym. p.tes güzel haberlerini almak dileğiyle seni çok çok öpüyorum.

landarch canım benim çok geçmiş olsun, bende senin gibiydim sizlerden güzel şeyler duydukça umudum artıyor, olumsuzu görüncede acaba bunca şey boşuna mı diyorum.

Ah cnm ya gecmis olsun Landarch desene tup bebek sonrasi regli olmak zor e o kadar hormon birde embriyoyu atmaya calisiyor tabi vucut ne olursa olsun orda bir olusum var kiyamam cok cok gecmis olsun guzelim...dikkat et kendine istirahat et...cnm insallah dedigin gibi olur sana umut olurum ama sen yinede boyle dusunmemeye calis alacagim olumlu yada olumsuz sonuc hic onemli degil biz olumsuluklarin ustesinden gelme konusunda usta olduk artik...umudumuz hep baki olsun...opuyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…