Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inşallah tutunur bebişin..kanamalı başlayan çookk gebelik var..hiç belli olmaz..işe niye gittin bu arada..yat dinlen

canım inşallahh ya..

gulemcim kafanı karıştırmak istemiyorum ama ne zamandır söyleyeceğim söylemiyorum. sende artık bir ucundan bir şekilde başlasan bitanem. şu an hani şehirdesin bilmiyorum . şartları ne aa tedavinin bir ucundan başlamalısın. ben artık biraz korkar oldum.eskisi gibi rahat değilim..

kızlar bu arada yeni bir topik açalım. bu topiği kapatayım diyorum sizde isterseniz tabi. hep birlikte karar vericez. biz as sekiz kızız. ben, dew, aren, gulem, bubuş, kekcb, landarch. tabi herkes gelebilir ama bize özel umut vaad eden bir topik. bir düşünün isterseniz yapabilriz. güzel isimlerde düşünelim. hep beraber karar vereceğiz. istemezseniz kapatmayız ama bir uğursuzluk var mı diye korkuyorum. neyse daha konuşuruz.
topiğimizde inanılmaz bir frekans yakaladık çok samimi çok seviyeli. bu bozulmasın istiyorum.
sevgiler.[/QUOTE]

canım haklısın,hele şu son günlerde kasıklarımdaki baskı hissinden telaşlanmaya başladım..adetimin 21.günü gdemiyorum,22.günü gitcem doktora muayene olmayı düşünüyorum.tedavim mecburen haziran sonunda..topiği değiştirelim vallahi..bi yenilik gelsin,baharlar aaaççssııınnn artıkkkkk

Evde yatiyorum kizlar surekli olarak arkadaslarim gelecek simdi sagolsunlar yanliz birakmiyorlar...gurbette olunca bu tarz seyler cok daha kiymetli oluyor...
bence herkes dusundugu ismi yazsin ortak karar alalim meldi acsin topigimizi o zaman...dusuneyim biraz...

kızlar aren beni tanıyor ama siz unutmuşsunuzdur çok oldu çünkü. geçen yıl mayıs ayında bende aşılama yaptırmıştım ve bu topice girmiştim sonra girmedim bi daha ama arenle başka topicte görüşüyorduk. benim şimdi bi kızım oldu. 14 martta. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. yani bi hamileniz oldu ama belki umut olur diye dedim. bu arada hazirandaki aşılamada hamile kaldım ben.

ben cok hatırlamadım ama olsun cok memnun oldum. tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün. ne güzel darısı bizlere inş. dualarını eksik etme bizden. aradada uğra yeni topiğimiz olursada gel tamamı kızını öpüyorum. hosgeldi:))) bizlere sans getirsin.

s&u tebrikler...darisi bizlerin basina insallah....

bende çok memnun oldum. sizi hep okuyordum işin doğrusu. çünkü ilk aşılama yaptırdığımda siz vardınız. hep merak ediyordum. dualarım hep sizinle inanın. yazmasamda bakıyordum dediğim gibi. İnşallah Rabbim sizlerede nasip etsin. benimde 5. yıl biteceği ay hamile kaldım. 3. aşılamada.

s&u tebrikler...darisi bizlerin basina insallah....

amin canım amiiiiin.İnşallaaaaaaaaah

yaa dew ne yaptın sürekli giriyorum haber varmı diye. meraktan çatladım ne zman tekrar kan testin.

(kizlar kan verdim malum aramizda 7 saat fark var ben sizden gerideyim biliyorum merktasiniz bende olcem yani oyle heyecanliyim haber alir almaz yazacagim ...pek umudum yok cunku gercekten cok yogun bri regli yasiyorum ama %1 bile sansim olmasi icimi isitiyor....

sonucunu hemen yaz iyi kötü farketmez herşey biz insanlar için. unutma. daha basındayız herşeyin ilk denemen sonra belki kendiliğinden gelecek çok görüyoruz bunları. evdende bakıcam yaz hemen. öptm

canım hayırlısı. söz ver sonuç ne olursa olsun kendini çok fazla üzme. zamanı gelince olacak. sende yumurta eşinde sperm olduğu sürece inşallah birgün olacak. Allah eşine ve sana sağlık versin.öpüyorum seni.

Son düzenleme:

dewcim senden haber var mı diye girdim. çok meraktayım.

daha önce topiğimize gelen SU arkadaş bize moral vermiş teşekkür ederiz. en azından biri varmış. birde nry 30 diye bir kız vardı hamile kalmış oda ama kayboldu o.

neyse. dewcim sonuç ne olursa ol sakın üzülme. allah bizlere sağlık versin.

Kizlarrrrrrrrrr degerim yukseldiiiii yine cok az yukselme var 12den 17ye cikmis ama hala umut var dedi doktor yukselen her deger bizi mutlu eder dedi...ya kafam cok karisti kizlar sizce bu iyimi ?AREN sanki seninde deger yavas yukselmisti sonra istenen kivama gelmedi bebek olusmadi diye hatirliyorum dogrumu?yada diger forumlarda bu tarz birsey gordunuz mu?!bana yazarsaniz sevinirim olumlu olumsuz fark etmez yeterki birseyler soyleyin cok garip hissediyorum...:44:

hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum sizlerin beni merak etmesi yanimda oldugunuzu bilmek beni nasil rahatlatiyro anltamam...esimden annemden sonra sizler geciyrosunuz aklimdan KKyi acayim hemen yazayim kizlara diye.
Cuma testimin tekrari var bakalim cuma gunu bize neler gosterecek...herzaman soyluyorum herseyin hayirlisi yine surekli icimden bunu yineliyorum....

meldicim dusunuyorum topic ismi ama bi turlu soyle icimi isitan birsey bulamadim....dusunuyorum ama soz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…