Bubuşcum senin güzel haberlerini bekliyeceğim..sana dua edicem bende eğer pozitif olursa kendim olmuş gibi sevinicem buna inan. Daha da umutlanıcam..
Ben iyiyim merak etme...tabiki üzgünüm ama ilk deneme olduğu için daha yolum var deyip kendimi teselli ediyorum .sanki daha güçlendim. Değişik bieşry. Yani ah ah vah vah gibi değil..
canım ben dün test yaptırdım. O nedenle negatif dedim. Sonuç negatif.
Son günlerde umudumun kırılmasına rağmen sonuç beni çok üzdü. Sonucu aldığımda işyerindeydim. Işyerinde kimse bilmediği için kendimi ağlamamak için zor tuttum. Daha önceden demiştim ben iş nedeni ile adanadayım ve annemlerde kalıyorum. Evim ankarada eşimde orada. Aşılama yaptırdığımı ailemden kimse bilmiyordu. Eşim ve ben kimseye söylemeyelim demiştik. Dolayısıyla eve gittim kendimi zor tutuyorum banyo yapma bahanesiyle banyoya girdim orada ağlayıp durdum. Eşimi arayamadım çünkü hergün arıyıp soruyordu hastalandın mı diye. O duygularını belli etmez içine atar. Onun sesini duyarsam daha kötü olurum diye sadece mesaj attım.
şu an karmakarışığım. Dr umu değiştirmeyi düşünüyorum. özel bir merkeze gideceğim. Yine bu alanda iyi olan özel bir üniversite hastanesine yaptırmıştım ama kalabalıklığı ve dr un birebir ilgilenememesi beni rahatsız ediyordu.
Hala hastalanmadım. Dünden beri kasıklarım ağrıyor bir dolgunluk hissi var ama olmadım. Inşallah kist falan olmamıştır. şimdi ona takıldım. Ben ne olumsuz düşünsem yaşarım da genelde.
çok umutsuzum sanki hiç çocuk sahibi oamıyacakmışım gibi geliyor bunu yazarken bile nerdeyse ağlayağım.
Eşimle ne yapalım diye konuşmadım ama şimdi biran önce hastalanmayı bekliyorum ve ara vermeden tedaviye devam edeceğim.
meldi canım adet oldum sonunda. Rahatladım biraz.
çok uzattım.. ama bugün şunu da naladım benim ilk denememdi tutmayınca sanki çocuk sahibi olamıyacakmış gibi bir telaşa korkuya kapıldım..bu beniçok tedirgin etti.alalhım hayılısını ver diye dua etmekten başka çarem yok...hergün mutlaka girip haberlerinizi takip edip ve yazıcam. dr dedi bu ay dinlen kendiniz deneyin sonraki ay tekrar aşılama yapalım dedi. tabiki daha hırslandım ve daha fazla hassasiytle mücadele edicemmm
Canım benim ikinci aşılamaydi esimin degerleri çok yüksek degildi aslında sınıra yakındı yıkama sonrası 7 mil. Gecen seferki aşılamaya göre daha yüksekti.Kısmet iste...
meldi canım adet oldum sonunda. rahatladım biraz.[/QUOT
aren cim bu bi son değil;aksine yeni bi başlangıç:) benimde adet belirtilerim başladı..kendimi dinlesemde vücudumdaki zonklamalardan adetle ilgili bişey hissedemiyordum..bugün hissetmeye başladım.hayırlısı arkadaşım..arka arkaya heycanımız devam edecek:))
bende sana yazıyordum.. Ne güzel ya beni sen eminim çok iyi anlıyorsun. Bende dört gözle bekliyorum adet olmayı inen olsam çok sevinicem ve rahatlıcam ve bir sayfa kapanıcak ki yeni bir sayfayı açabileyimm
meldi canım adet oldum sonunda. rahatladım biraz.[/QUOT
aren cim bu bi son değil;aksine yeni bi başlangıç:) benimde adet belirtilerim başladı..kendimi dinlesemde vücudumdaki zonklamalardan adetle ilgili bişey hissedemiyordum..bugün hissetmeye başladım.hayırlısı arkadaşım..arka arkaya heycanımız devam edecek:))
inşallah canım. bende herzaman şükrediyorum tedaviye açığız ne durumda olan insanlar var. onun için hiçbir zaman isyankar olmadım. sadece kendimi suçladım acaba bir suçum varda cezalandırılıyormuyum diye.
bilemiyorum ki bende ilk kez yaptırıyorum ümidim yok..
benim ilk 4 gün çooook sancım vardı kasığımda batma vardı..
bugun 7. gün..
adet olacam sanki bi tuhafımve vucudum buz gibi..
bende 17 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 5. günüm sabah akşam progestan 200 mg içiyorum. adet olacakmışım gibi karnımda genel bir ağrı var bide karnım şişti mrelim bozuk bu yüzden, ümitlenmek istemiyorum fazla kötü mü yapıyorum olumsuz düşünerek bilmiyorum. tutmadıysa eğer biran önce adet olmak istiyorum. aşılamadan sonra doktora şansımız varmı diye sordum, bu işler kısmet işi dedi
mrb cnm normal bendede olmuştu bunlar benimde3. aşılamam 8mayısta oldum bugun14. günüm bende sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum sakın ümitsizliğe kapılma her zaman iyi düşün ki iyi olsun tutmadıysa demek için çok erken bence umudunu kaybetme opuyorumnanaktan
bende 17 mayısta aşılamamı oldum
bende hiç ağrı sızı yok.
ayrıca doktor bana hiç progestan falan vermedi
diğer arkadaşlar hepiniz bu ilaçlardan kullanoyormusunuz?
bende 17 mayısta aşılamamı oldum
bende hiç ağrı sızı yok.
ayrıca doktor bana hiç progestan falan vermedi
diğer arkadaşlar hepiniz bu ilaçlardan kullanoyormusunuz?
mrb hosgeldin aynı gün olmuş asılamamız
benimde 14. günüm
pazartesi test günüm
sen neden pazartesiyi bekliyosun dr unmu öyle istedi. genelde bugünde yaptırıyorlarya.
yok doktorum demedi ama bu 3. aşılamam ilk aşılamamda 4 gün önce yaptırdım bişe çıkmadı çok yıkıldım 2. aşılamam adet günümden 2 gün önce adet oldum bundada beklicem adetimi yarın günüm bir gün geçerse yapıcam oda pazartesiye denk geliyo o yüzden hayal kırıklıgını erken yaşamak istemedim cnm normalide öle zaten adetin bir gün geçince kan testi yaptırmak en dogrusu bu ama benim hiç bir zaman 1 gün geçmedi bakalım bu ay nasıl olacak herkesin hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle inşş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?