Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meldi canım adet oldum sonunda. rahatladım biraz.

aren birebir seninle aynı duygular içindeyizz. Ama birebir. Düm iş erinde aynı durumdaydım. Aileme söyleme hatasında bulundum ben sen söylememkle doğrusunu yapmışsın birdahakinde ben de söylemicem.benim eşimde içine atar ve beni üzmemk için birşey yokmuş gibi davranmaya çalıştı bu beni daha çok kahretti ve onunla konuşmamya çalıştım . Ve yılmıcaz, bende aynen aralıksız devam edicem.çünkü küstüm oynamıyorum gibi bir durum değil üstesinden gelmek zorundayız bunun içinde mantıklı davranıcaz. Yalnız çok olumsuz düşünme.çünkü bu işte psikolojide en az fizyoloji kadar önemli..bunu dr da söyledi.
Ayrıca bana dr dedi 1 ay kendiniz deneyin.hem vücudun dinlensin dedi .hemde kullanılan ilaçlar yumurtalardaki hareketlikliği 2 . Aydada sürdürebiliyormuş o üzden böyle aşılamadan sonra kendiliğinden kalabilmelerde oluyormuşş. Bilgin olsun...

Bende 4 gözle regli olmayı bekliyorumm

meldi canım adet oldum sonunda. Rahatladım biraz.

bende sana yazıyordum.. Ne güzel ya beni sen eminim çok iyi anlıyorsun. Bende dört gözle bekliyorum adet olmayı inen olsam çok sevinicem ve rahatlıcam ve bir sayfa kapanıcak ki yeni bir sayfayı açabileyimm

merhaba canım..hissettiklerinde sonuna kadar haklısın ve bunlar tuhaf duygular değil..hastanede bi bayanla tanıştım,tüp bebek yapılacaktı.4 kere kendiliğinden hamile kalmış,hepside dış gebelik olmuş ve tüpleri alınmış..öyle ilginç hikayeler varki..sonuçta böyle durumlarda değiliz..hiç pes etme..Allahtan bu devirlerde yaşadık bunları..düşünsene önceden bunlarda yokmuş,olmadımı olmuyomuş..
bu arada benimde adet ağrılarım başladı..normalde pazar günydü günüm ama pazartesi test günü dediler.hayırlsı.bi dahaki seferde burdayız:)) heycanımı sizinle paylaşacağım tabikii:))))))

Canım benim ikinci aşılamaydi esimin degerleri çok yüksek degildi aslında sınıra yakındı yıkama sonrası 7 mil. Gecen seferki aşılamaya göre daha yüksekti.Kısmet iste...

canım yaa harikasınız ne diyimmm:))) bu Allahın işi değilde ne????????benim eşiminde yıkama sonrası 150 milyonmuş..ama kısmetten öte yol yokmuş.

bende sana yazıyordum.. Ne güzel ya beni sen eminim çok iyi anlıyorsun. Bende dört gözle bekliyorum adet olmayı inen olsam çok sevinicem ve rahatlıcam ve bir sayfa kapanıcak ki yeni bir sayfayı açabileyimm

senin değerin acaba gerçekten çatlama iğnesinin etkisinden mi öyle çıktı. genelde 7 gün içinde etkisi gider derler ya o nedenle dedim.

kızlar meraba ben yenıyım bir hafta olmadı aranıza katılalı bende 2 kez aşılama yaptırdım olmadı bu ay yine yaptırdık mayıs 8inde bugun 14.günüm aşılmamın bende sizin gibi sabırsızlıkla beklıyorum test yaptırmak istemıyorum çünkü her defasında hayal kırıklıgına ugradım bu ay herşşeyi kendii haline bıraktım inş sizde 3. aşılamaya kalmadan hamile kalırsınız hepimizin hakkında hayırlısı opuyorumnanaktan

inşallah tüm gönülden isteyenlere ver rabbim.... hayırlı cumalar..... peygamberimiz aşkına....... mübarek kuran aşkına.... cumalar yüzüsuyu hürmetine ol de rabbim sağlıkla hayırla ol de rabbimm... :Saruboceq: umutsuz müslüman olmaz. :1hug:

bilemiyorum ki bende ilk kez yaptırıyorum ümidim yok..

benim ilk 4 gün çooook sancım vardı kasığımda batma vardı..

bugun 7. gün..

adet olacam sanki bi tuhafımve vucudum buz gibi..

:1hug: arkadaşım bebek belirtilerindede adet sancılarına benzer sancılar olur. dr bile eğer kasılarınızda sancı varsA yumurtalıklarınız çalışıyor der... olumlu ol.... vucuduna böyle komut verirsen zaten olmayacaksa bile olur. bak aşılamadan sonra bile kasıklarda sancı, BELDE AĞRI, kramp hissediyoruz buNUN nedenİ bir oluşum olduğu için rahimde GÜZEL DÜŞÜN VE UMUTLU OL BAK BENDE 19 MAYISTA OLDUM VE MAŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OLACAK .... :Saruboceq: OLACAK İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLA İNŞALLAH.... :lepi: GÖNLÜNÜ RAHAT TUT... SEVGİYLE KAL :1hug:

bende 17 mayısta ilk aşılamamı oldum bugün 5. günüm sabah akşam progestan 200 mg içiyorum. adet olacakmışım gibi karnımda genel bir ağrı var bide karnım şişti mrelim bozuk bu yüzden, ümitlenmek istemiyorum fazla kötü mü yapıyorum olumsuz düşünerek bilmiyorum. tutmadıysa eğer biran önce adet olmak istiyorum. aşılamadan sonra doktora şansımız varmı diye sordum, bu işler kısmet işi dedi

mrb cnm normal bendede olmuştu bunlar benimde3. aşılamam 8mayısta oldum bugun14. günüm bende sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum sakın ümitsizliğe kapılma her zaman iyi düşün ki iyi olsun tutmadıysa demek için çok erken bence umudunu kaybetme opuyorumnanaktan

meldicim naber??
işyeri sakin benim kafa yoğun..
ben pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
dr u arasam benimki cok sakin kızmaz bana ama aman ne bileyim yaaa
şimdi 24 dediya taktım sonuna kadar bekleyim diyorum.
bugün 14. gün. sabah one step diye test varya netten alınan. ondan yaptım bişey cıkmadı.. oyüzden kafam karıstı. olsa kesin cıkarmıydı??

bende 17 mayısta aşılamamı oldum
bende hiç ağrı sızı yok.
ayrıca doktor bana hiç progestan falan vermedi
diğer arkadaşlar hepiniz bu ilaçlardan kullanoyormusunuz?

mrb hosgeldin aynı gün olmuş asılamamız
benimde 14. günüm
pazartesi test günüm
sen neden pazartesiyi bekliyosun dr unmu öyle istedi. genelde bugünde yaptırıyorlarya.

bende hiç ağrı sızı yok.

ben progestan ilaç içiyorum. akşamları yemekten sonra 1 yatarken 1 tane alıyorum
çünkü acayip uyku baş dönmesi yapıyor. benim dr um şart değil cok net kanıtlanmış etkisi olmamakla birlikte alınması destek amaclı bi zararı yok dedi.
günde 2 tane alıyorum

bende hiç ağrı sızı yok.

canım ağrın olmaması bence çok güzel, çünkü ağrı bana adeti anımsatıyor her an. Seninle aynı gün aşılama olmuşuz :) inşallah aynı gün güzel sonucu alırız

mrb hosgeldin aynı gün olmuş asılamamız
benimde 14. günüm
pazartesi test günüm
sen neden pazartesiyi bekliyosun dr unmu öyle istedi. genelde bugünde yaptırıyorlarya.

yok doktorum demedi ama bu 3. aşılamam ilk aşılamamda 4 gün önce yaptırdım bişe çıkmadı çok yıkıldım 2. aşılamam adet günümden 2 gün önce adet oldum bundada beklicem adetimi yarın günüm bir gün geçerse yapıcam oda pazartesiye denk geliyo o yüzden hayal kırıklıgını erken yaşamak istemedim cnm normalide öle zaten adetin bir gün geçince kan testi yaptırmak en dogrusu bu ama benim hiç bir zaman 1 gün geçmedi bakalım bu ay nasıl olacak herkesin hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle inşş opuyorumnanaktan

haklısın işte bende böyle örnekleri duydukça bekleme kararı aldım.
belki bu arada adet olursamda bosuna test sonucu bekleme stresine girmem.
hayırlısı bakalım.inş cnm pazartesi burdan pozitif sonucu paylasırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…