meldicim naber??
işyeri sakin benim kafa yoğun..
ben pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
dr u arasam benimki cok sakin kızmaz bana ama aman ne bileyim yaaa
şimdi 24 dediya taktım sonuna kadar bekleyim diyorum.
bugün 14. gün. sabah one step diye test varya netten alınan. ondan yaptım bişey cıkmadı.. oyüzden kafam karıstı. olsa kesin cıkarmıydı??
merhaba canım..hissettiklerinde sonuna kadar haklısın ve bunlar tuhaf duygular değil..hastanede bi bayanla tanıştım,tüp bebek yapılacaktı.4 kere kendiliğinden hamile kalmış,hepside dış gebelik olmuş ve tüpleri alınmış..öyle ilginç hikayeler varki..sonuçta böyle durumlarda değiliz..hiç pes etme..Allahtan bu devirlerde yaşadık bunları..düşünsene önceden bunlarda yokmuş,olmadımı olmuyomuş..
bu arada benimde adet ağrılarım başladı..normalde pazar günydü günüm ama pazartesi test günü dediler.hayırlsı.bi dahaki seferde burdayız:)) heycanımı sizinle paylaşacağım tabikii:))))))
bubuşum bence bekle. şimdi yapsan çıkmazsa acaba erkenmiydi 24 ünde bir dahamı yapsam diyeceksin. yine yapıcaksın ve boşuna strese gireceksin. bende mesela 19 mayısta nasılsa 1 gün var ha 19 ha 29 si diye düşünmüştüm. şimdi negatif çıktı ya dün tekrar yaptırmam gerekicekti. pozitif çıkarsa sorun değilde negatif olursa moralin bozulur diye kortuğum için söylüyorumm
haklısın cnm. beklemeye karar veridm bende.
çarşamba eşimin doğum günü inşallah ona hediyem olur.
dualarınızı bekliyorum kızlar pazartesi büyük gün.
öpüyorum cnm seni. bütün moralinle aşılamasız hamile kalda görsün herkes...iyi hafta sonları.:1hug:
canım çok geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın sanıyorum bayada acı neyseki geçmişte kalmış,verdiğin bilgiler için çok sağol ben timur by ilk trt de izledim ve trt nin güvenilirliğine inanarak biraz araştırdım ve geçen ay sadece bir ön görüşme bu ayda muayneye gittim,açıkcası her şey çocuk için diyoruz ama daha yolun başında sırf muayne ücreti olarak 250 tl ödemekte çok mantıklı değil sanırım,anlatdıklarından anladığım kadarıyla pek göründüğü gibide değil,bize oldukça iyi ve güler yüzlü davrandı sohbet etti hatta benim eşim polis ve o gün görevdeydi mecburen resmi gittik eşime mesleğinden dolayı ayrıca ilgi alaka gösterdi,ben yalnızken bana sürekli temkinlerde bulundu eşinin görevi çok zor ve stresli ona çok yardımcı ol vs,hatta son gittiğimizde bi kaç saat önce eşimimn arkadaşı şehit oldu hastanede aldık haberini morali çok bozuktu çıkamadıkta ve çok ilgili davranıp hasta doktor ilişkisi dışında sohbet etti,tabi hiç belli olmaz sonuçta her gitmemiz de kazançları olucak o da var,ne diyim bizler böyle çocuk hasretiyle onların kapılarını bi ümitle aşındırıp neyimiz var neyimiz yok bu uğurda ortaya koyarken sırf çepleri dolsun diye insanların ümitleriyle oynuyolarsa eğer ALLAH onları bildiği gibi yapsın aynı şeyleri onlarada yaşatsın,söz konusu çocuk olunca galiba kimsenin insafı olmuyor,ben daha tedaviye başlamadan böyle şeyler yaşamaktan çok korkuyodum,çünkü sektör çok ve bizim gibi bir çok çift var çocuğu olmayan ,kandırılmak sırf para için farklı muamele görmek bu uğurda beni en çok tedirgin eden konular,çünkü ben bundan bir kaç ay önce işimi bıraktım,radyosyonun bol olduğu bir ortamda ve oldukça stresli bir işim vardı,sinir stres radyosyon çocuğa engel olur sıkıntı olur diye istifa ettim,inşallah ALLAH ım kötü şeyler yaşatmadan isteyen herkese anne baba duygusunu,aile olmayı yaşatır ,senin için çok üzüldümTimur GURKANmı şeytan görsün yüzlerini onun ve aygul hanımın ..
,
ben adet sancısı içinde kıvranarak oraya gittim bilmek istediğim tek şey neden sancım bukadar çok sorusunun cevabıydı yeni evliydim 4 aylık.. eşimin ailesi üstüme üstüme geliyorDu sınav döenmimdi (ozaman yüksek lisans öğrencisiydim) çok kötüydü moralim..
aygül hanım ( onunla öbür dünyada hesaplaşacam)
beni utrasona yatırdı acı içindeyim zaten hiç ağrıma acımadan resmen utrason çubuğunu içme öyle bir soktu ki ağzımdan çıktı.. ve içimde çevirdi çevirdi acıyla.. kıvrandığımı gözümden akan yaşlara bakmadan... ( içimden çok şey yazmak geliyor ama küfüre girer)
sonra bana rahmin ters senin rahmini düz etmeden senin çocuğun asla olmaz.. hata onun kabaca lafını söyleyeyim.. hz. meryem olsan doğuramazsın şimdi git muhasebeye tüp bebek fiyatını öğren gel..
sadece şurumun açık olduğu anda aşılama olmazmı dedim bu ters rahimle olmaz dedi..sonrada kocanı getir tüp bebek yapalım dedi..
( rahmi düzeltme diye böyle bir ameliyat yok sadece para göz doktorların tuzağı halamın kızı Jinekolog başka bir ilde ama )
ben acılarım dindirilmeden asla ağrı kesici bile yapılmadan hastaneden çıktım ..
oraya umut dolu içinde gelişimden tek farkı göz yaşları içnde şoktaydım.. TV de melek olan bu kadın nasıl şeytanmış yaraarrabim dedim..
hiçbir konuşma fırsatı verilmemişti kistim varmı demiştim bana olsa ne olacak olamsa ne olacak sen hiçbir zaman anne olamayacaksuın demişti..
içimi çok acıtı aygül hanım kul hakkım haram zıkkım olsun.. utanmada TV ye çıkıp kendilerini pazarlıyorlar .. aşılamaya gidenlere ölü sperm basıp Tüp bebeğe geçiyorlar..
hasta para demek Timur bey ve Aygül hanım için.. başka bişeye bakmıyorlar..
ve ben her onları TV de gördüğümde bu yaşadıkalrım gelir..
gideceksen istanbulda doktorum programı var sabahları ordaki kadın doğum uzmanına git yada başka birine.. eğer bunları yaşamak istemezsen.. yada özellikle dindar kurumları seç allahtan korkan birileri olsun..
ben ankarada özellikle seçtiğim bir hastane var doktor hanımların kurduğu bir yer..
başları örtülğ ve hastanede tek bir erkek yok.. bu beni rahatlatıyor.. sadece eşime ai,t olan bir yeri doktorda olsa asla erkeğe açamam o an benim ölümüm olur bu benim inancım ama ben dinimizde ki gibi bayan varsa bayana gitmem gerekliliğini biliyorum.. günahı da var öbür dünyasıda var.. ebn testeürlü değilim ama dindar bir insanım. bu benim seçimim ..
işin özü kendine aşılamayı hakkı ile yapmış ölü spermleri verip Aşılama paralarını yediği gibi gözüne bakıp UTanmadan TÜP bebek demeyecek birini seç..
sevgiler..
kontesin yazısından sonra içime şüphe düştü. acaba tüp bebek merkezleri tüpe yönlendirmek için böyle ölü sperm falan enjekte ediyormudur.
slm kizlar hamile kalan arkadaslara sorum var yerlesme kanamasi oldunuz mu ve bilgisi olan yazsin lütfen her hamilelikte olurmu
:1hug: arkadaşım bebek belirtilerindede adet sancılarına benzer sancılar olur. dr bile eğer kasılarınızda sancı varsA yumurtalıklarınız çalışıyor der... olumlu ol.... vucuduna böyle komut verirsen zaten olmayacaksa bile olur. bak aşılamadan sonra bile kasıklarda sancı, BELDE AĞRI, kramp hissediyoruz buNUN nedenİ bir oluşum olduğu için rahimde GÜZEL DÜŞÜN VE UMUTLU OL BAK BENDE 19 MAYISTA OLDUM VE MAŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE OLACAK .... :Saruboceq: OLACAK İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLA İNŞALLAH.... :lepi: GÖNLÜNÜ RAHAT TUT... SEVGİYLE KAL :1hug:
gulem canım desteğin için çok teşekkür ederim. senin kendinin sağlık problemleri varken bu arada bana destek olman beni çok etkiledi. çok teşekkür ediyorum..allah yardımcın olsun, sağlık problemin tam olarak ne bilmiyorum ama allah şifa versinn
haklısın cnm. beklemeye karar veridm bende.
çarşamba eşimin doğum günü inşallah ona hediyem olur.
dualarınızı bekliyorum kızlar pazartesi büyük gün.
öpüyorum cnm seni. bütün moralinle aşılamasız hamile kalda görsün herkes...iyi hafta sonları.:1hug:
bugün Aşılamanın 9. günündeyim..
ama bu kez kesin söylüyebiliyorum teste şuna buna gerek yokkkk hamile değillim.. %100 anladım.
neden mi?
1-adet olacak şekilde sızım var alt karnımda ara ara geliyor .kanamam olacak birazdan..
2-kaşlarım ve bacaklarım daki tüyler çabucak çıktı.. ( hamilelerde de asla bu hızla çıkmaz..)
3-cinsel isteğim 0..
4-yanlız kalmak istiyorum hassasım ve duygusallım..
5-ve ahmak bir haldeyim kitap okumak , tv izlemek bile beni yoruyor..
6- Asosyallim ( akşam düğünvar ve ben düğünleri çokseverim kapı gıcırdısında oynayan tipim.. ama gitmek istemiyorum uyumak istiyorum)
7- çok affedersiniz ama kabızım..
kısacası adet öncesi dönemimdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?