Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bubuşum bence bekle. şimdi yapsan çıkmazsa acaba erkenmiydi 24 ünde bir dahamı yapsam diyeceksin. yine yapıcaksın ve boşuna strese gireceksin. bende mesela 19 mayısta nasılsa 1 gün var ha 19 ha 29 si diye düşünmüştüm. şimdi negatif çıktı ya dün tekrar yaptırmam gerekicekti. pozitif çıkarsa sorun değilde negatif olursa moralin bozulur diye kortuğum için söylüyorumm

kızlar benim adet sancılarım başladı. kasıklarım patlıyacak gibi allahım biran önce olmak istiyorumm. bu arada bu sancıyı yaşayınca anladım ki önceki adet sancısı sandığım ağrılar adet sancısı değilmiş demekki ilaçların etkisi imiş .şimdi daha şiddetli.hissediyorumm

gulem canım desteğin için çok teşekkür ederim. senin kendinin sağlık problemleri varken bu arada bana destek olman beni çok etkiledi. çok teşekkür ediyorum..allah yardımcın olsun, sağlık problemin tam olarak ne bilmiyorum ama allah şifa versinn

haklısın cnm. beklemeye karar veridm bende.
çarşamba eşimin doğum günü inşallah ona hediyem olur.
dualarınızı bekliyorum kızlar pazartesi büyük gün.
öpüyorum cnm seni. bütün moralinle aşılamasız hamile kalda görsün herkes...iyi hafta sonları.:1hug:

Slm kizlar bubus dun sabah bi hafif bas donmesiyle hafif midem oynadi bu Gun iki uc defa ayni seyleri hissettin akintim yogun sende varmi degisiklik Be gulum??

opuyorumnanaktan
bubuşum pazartesiyi sabırsızlıka beklyorum.dualarım seninle..

bu arada ben biraz önce regl oldum ama rahatladım. artık önümü görebileceğim.

sevgiler ... bol şans

canım çok geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın sanıyorum bayada acı neyseki geçmişte kalmış,verdiğin bilgiler için çok sağol ben timur by ilk trt de izledim ve trt nin güvenilirliğine inanarak biraz araştırdım ve geçen ay sadece bir ön görüşme bu ayda muayneye gittim,açıkcası her şey çocuk için diyoruz ama daha yolun başında sırf muayne ücreti olarak 250 tl ödemekte çok mantıklı değil sanırım,anlatdıklarından anladığım kadarıyla pek göründüğü gibide değil,bize oldukça iyi ve güler yüzlü davrandı sohbet etti hatta benim eşim polis ve o gün görevdeydi mecburen resmi gittik eşime mesleğinden dolayı ayrıca ilgi alaka gösterdi,ben yalnızken bana sürekli temkinlerde bulundu eşinin görevi çok zor ve stresli ona çok yardımcı ol vs,hatta son gittiğimizde bi kaç saat önce eşimimn arkadaşı şehit oldu hastanede aldık haberini morali çok bozuktu çıkamadıkta ve çok ilgili davranıp hasta doktor ilişkisi dışında sohbet etti,tabi hiç belli olmaz sonuçta her gitmemiz de kazançları olucak o da var,ne diyim bizler böyle çocuk hasretiyle onların kapılarını bi ümitle aşındırıp neyimiz var neyimiz yok bu uğurda ortaya koyarken sırf çepleri dolsun diye insanların ümitleriyle oynuyolarsa eğer ALLAH onları bildiği gibi yapsın aynı şeyleri onlarada yaşatsın,söz konusu çocuk olunca galiba kimsenin insafı olmuyor,ben daha tedaviye başlamadan böyle şeyler yaşamaktan çok korkuyodum,çünkü sektör çok ve bizim gibi bir çok çift var çocuğu olmayan ,kandırılmak sırf para için farklı muamele görmek bu uğurda beni en çok tedirgin eden konular,çünkü ben bundan bir kaç ay önce işimi bıraktım,radyosyonun bol olduğu bir ortamda ve oldukça stresli bir işim vardı,sinir stres radyosyon çocuğa engel olur sıkıntı olur diye istifa ettim,inşallah ALLAH ım kötü şeyler yaşatmadan isteyen herkese anne baba duygusunu,aile olmayı yaşatır ,senin için çok üzüldüm

meldi
bir inşallah adet olmayız diye dua ediyoruz negatifi görünce biran önce adet olayım diye dua ediyoruz.
ben p.tesiye randevu aldım 2 yerden birine karar vereceğim. yeniden başlayacağım vakit kaybetmeden.
bende bugün adet oldum ama akıntım çok az geliyor.

kontesin yazısından sonra içime şüphe düştü. acaba tüp bebek merkezleri tüpe yönlendirmek için böyle ölü sperm falan enjekte ediyormudur.

ben bu sefer direk tüp bebek merkezine mi gitsem diye düşünüyordum. randevu aldığım biryerde oraydı. aklım iyice karıştı.

slm kizlar hamile kalan arkadaslara sorum var yerlesme kanamasi oldunuz mu ve bilgisi olan yazsin lütfen her hamilelikte olurmu

kontesin yazısından sonra içime şüphe düştü. acaba tüp bebek merkezleri tüpe yönlendirmek için böyle ölü sperm falan enjekte ediyormudur.

için de olan hemşirelerden ve doktorlardan çooooooooooook duydum...

ama bizim bu duygularımızla oynayanlara insan bile diyemiyorum..

allah bizleri korusun..

allah kucağına sağlıkla almanıda nasip etsin...

darısı benim başıma..

bugun 8. gün sabah uyandığımda birazdan kanamam olacak şekilde sızım vardı..

bu gun cuma kocatepeye gittim allah kabul ederse namazımı kıldım duallar ettim..

hiç bir şey hissetmiyor.. bunu sölemek bana saçma geliyor aslında içimde bir beke yok ne hissetmeyi bekliyorsam şapkada çıkan tavşan gibi wadda yapacak sanki.. deli kızım ya ben :)))sempatiksalakcinni

belki delilik ama işte bir umut...

kendimi vucut hareketlerimi hayatımda bukadar çok dinlememiştim..

13 mayısta aşılama oldum.. 28 mayısta tahlil yaptırmam lazım ama ben yapmayacağım..

normalde aşılama olmazsam 2 haziren adet tarihim o günü bekleyeceğim.. inadım inat...

çok yıkıldım daha fazla yıkılmayı kaldıramayacğım.. negatif bir sonuç...başkasından duymak yok yok.. yapamam.:gitme:yerimseniben. en iyisi bunyem kırmızı kart versin...

canım burda beraber atlatıyoruz sıkıntıları..dualarımda hepimizi sayıyorum valla:)) olsunda sırayla olsun:) çok sağol canım..benim romatizmal ağrılarım var.çok ızdırap veren ataklar yaşıyorum.şu an biraz düzeldim.yeni doğmuş gibi oldum:)

bubuşcum benimde test günüm 24 ü..sen daha fazla beklemişmi oluyosun yani??benim adet ağrılarım başladı..2.aşılamaya gemeyelim dedim eşime,kızdı bana..yarım bırakıyosun her işini diye..galiba 2.ye hemen geçeceğiz..

Slm kontescim ayni sey degil. Cnm hamile kalanlarda olurmus az lekelenme oluyor asilanmada hamile kalan arkadaslarda oldumu diye merak ettim Sen nasilsin?? Heycan varmi degisiklik varmi??

bugün Aşılamanın 9. günündeyim..

ama bu kez kesin söylüyebiliyorum teste şuna buna gerek yokkkk hamile değillim.. %100 anladım.

neden mi?

1-adet olacak şekilde sızım var alt karnımda ara ara geliyor .kanamam olacak birazdan..

2-kaşlarım ve bacaklarım daki tüyler çabucak çıktı.. ( hamilelerde de asla bu hızla çıkmaz..)

3-cinsel isteğim 0..

4-yanlız kalmak istiyorum hassasım ve duygusallım..

5-ve ahmak bir haldeyim kitap okumak , tv izlemek bile beni yoruyor..

6- Asosyallim ( akşam düğünvar ve ben düğünleri çokseverim kapı gıcırdısında oynayan tipim.. ama gitmek istemiyorum uyumak istiyorum)

7- çok affedersiniz ama kabızım..

kısacası adet öncesi dönemimdeyim..

bu ne şiddet bu ne moral bozuklugu cnm hemen yelkenleri suya indirmişsin böle düşünme bence belkide hamilesin ne biliyosun benimde aşılamamın 15. günü adet günüm ama hala bi belirti yok adet olucak gibi ben hala umutla bekliyorum sende bekle bence olucaktır eğer zamanı şimdiyse umudunu hiç kaybetme bence ben 2 yıldır her ay günüm gelince kontrol etmekten bıkıyorum ama her ay yeni bir umutla başlıyorum tedaviye son aşamaya geldim sayılır son aşılamam olmassa tüp bebek yaptırcam bir çözüm biter diğeri gelir rabbim ol dedikten sonra olur ama bizde elimizden gelen sabrı ve çabayı gösterelim opuyorumnanaktan a.s.

slm..benimde 12.günüm..adet belirtilerim var..hep ani üşüme ve terleme yaşarım bende.klasiktir bu.ve midem bulanır çok.bugün oda başladı.karın ağrısı vs.vs...yarın muhtemelen olacağım.zaten p.tesi adet olsamda test yaptıracak doktor..mutlaka istedi....adetli adetli gebelik testi yaptırmaya gitmek amma komik olacak:))))))))))))))))))))) ne zaman 'adet olmadım,gebelik testi yaptırmak istiyorum'diyeceğim acaba??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…