Merhaba arkadaşlar,
Ben de umutla bekleyenlerdenim.
Mayısın 12 sinde aşılamam yapıldı.Bugün 10.günüm.
Umarım hepimizi sevindirir Rabbim.
slm..benimde 12.günüm..adet belirtilerim var..hep ani üşüme ve terleme yaşarım bende.klasiktir bu.ve midem bulanır çok.bugün oda başladı.karın ağrısı vs.vs...yarın muhtemelen olacağım.zaten p.tesi adet olsamda test yaptıracak doktor..mutlaka istedi....adetli adetli gebelik testi yaptırmaya gitmek amma komik olacak:))))))))))))))))))))) ne zaman 'adet olmadım,gebelik testi yaptırmak istiyorum'diyeceğim acaba??????????????
bende 13 mayısta aşılamam yapıldı
arka arkaya öğreneceğiz..
ne hissediyorsun sence pozitif mi...
mrb kızlar inşallah aşılamalarnız tutar..
bende pazartesi olacağım hiç heyecan yok içimde nedense benki çok tez canlı ve heycanlı biriyimdir..,ben izmirde smyrnada yaptırıyorum funda hanıma şu ana kadar onu çok sevdim beğendim inşallah tutar aşılamam...
geçen sayfalarda arkadaşın biri eğer tutmazsa tekrar aşılamaya başlayacağım demiş..
meak ettim sizlerin aşılama fiyatı toplam nekadar tuttu bizim ilaçlarda içinde olmak üzere1000 tl tuttu hatta küsüratıda var, giden para gözümde değil tek bebeğim gelsin ama umarım emkleriiz boşa gitmez..
sorumu cevaplarsanız sevinirim...
bende pazartesi olacağım hiç heyecan yok içimde nedense benki çok tez canlı ve heycanlı biriyimdir..,ben izmirde smyrnada yaptırıyorum funda hanıma şu ana kadar onu çok sevdim beğendim inşallah tutar aşılamam...
geçen sayfalarda arkadaşın biri eğer tutmazsa tekrar aşılamaya başlayacağım demiş..
meak ettim sizlerin aşılama fiyatı toplam nekadar tuttu bizim ilaçlarda içinde olmak üzere1000 tl tuttu hatta küsüratıda var, giden para gözümde değil tek bebeğim gelsin ama umarım emkleriiz boşa gitmez..
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim aşılamam 5 mayısta oldu 15 günü kanda test yaptırdım ve negatif çıktı(((((((((( adet imden 5 gün geçti ve hala gelmedi bugun sadece kahverengimsi bişey geldi acaba yerleşme kanı falan olabilirmi yani hala hamile olma ihtimalim varmı sizce????doktorum herangi bişry demedi asistanı hastalığının üzerinden 1 hafta geçsin tekrar yaptır dedi tahlil nedersiniz sizce olabilirmi ((((
benimde çatlatma iğnem 83 tl, bide klomen var oda 10 tl galiba. sizin ilaçlar neden o kadar çok tutmuş gerçekten?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de umutla bekleyenlerdenim.
Mayısın 12 sinde aşılamam yapıldı.Bugün 10.günüm.
Umarım hepimizi sevindirir Rabbim.
aşılamanın 12. günü adet olman için erken değilmi benim 15. günüm hala olmadım bende pazartesi yaptırıcaam test
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim aşılamam 5 mayısta oldu 15 günü kanda test yaptırdım ve negatif çıktı(((((((((( adet imden 5 gün geçti ve hala gelmedi bugun sadece kahverengimsi bişey geldi acaba yerleşme kanı falan olabilirmi yani hala hamile olma ihtimalim varmı sizce????doktorum herangi bişry demedi asistanı hastalığının üzerinden 1 hafta geçsin tekrar yaptır dedi tahlil nedersiniz sizce olabilirmi ((((
merhaba arkadaşlar, bende 17 mayısta aşılama yaptırdım. ilk aşılamamdı bu. merakla 15. günü bekliyorum, ama bu bekleyiş çok zor.
ben aşılamanın 3. ve 4. günü çok hafif lekelenmeler yaşadım, ilk aklıma gelen yerleşme lekelenmesiydi tabi. sonra araştırdım internetten. yerleşme lekelenmesinin yumurtlamadan sonra 3. - 7. günler arasında olduğunu öğrendim. Bu bana umut oldu, ama bu hafif lekelenmenin aşılama işlemindende kaynaklanabileceğini düşünüyorum. daha önce böyle bişey yaşayan oldumu aranızda.
bu arada diğer belirtilerimide yazayım, tabi bunlar çatlatma iğnesindende kaynaklanıyo olabilir. 3. günden itibaren akıntım başladı ve 5. günden yani dün geceden beride alt karnımda hassasiyet çok arttı. onun dışındada bişey yok. umutlanmak istemiyorum, ama umutsuz olmakda istemiyorum.
nurunayn, bende izmirdeyim, benim aşılamam ilaçlar hariç 650, ilaçlarla 750ye mal oldu hemen hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?