Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar,
Ben de umutla bekleyenlerdenim.
Mayısın 12 sinde aşılamam yapıldı.Bugün 10.günüm.
Umarım hepimizi sevindirir Rabbim.

aşılamanın 12. günü adet olman için erken değilmi benim 15. günüm hala olmadım bende pazartesi yaptırıcaam test

bende 13 mayısta aşılamam yapıldı

arka arkaya öğreneceğiz..

ne hissediyorsun sence pozitif mi...

Bilemiyorum ki,ilk aşılamam .Ağrılarım falan var ama buradaki çoğu arkadaş aynı şeyleri yaşamış.İlaçlardan mıdır nedir?Hayırlısı artık hepimizin yüzü güler inşallah.

mrb kızlar inşallah aşılamalarnız tutar..
bende pazartesi olacağım hiç heyecan yok içimde nedense benki çok tez canlı ve heycanlı biriyimdir..,ben izmirde smyrnada yaptırıyorum funda hanıma şu ana kadar onu çok sevdim beğendim inşallah tutar aşılamam...
geçen sayfalarda arkadaşın biri eğer tutmazsa tekrar aşılamaya başlayacağım demiş..
meak ettim sizlerin aşılama fiyatı toplam nekadar tuttu bizim ilaçlarda içinde olmak üzere1000 tl tuttu hatta küsüratıda var, giden para gözümde değil tek bebeğim gelsin ama umarım emkleriiz boşa gitmez..
sorumu cevaplarsanız sevinirim...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim aşılamam 5 mayısta oldu 15 günü kanda test yaptırdım ve negatif çıktı(((((((((( adet imden 5 gün geçti ve hala gelmedi bugun sadece kahverengimsi bişey geldi acaba yerleşme kanı falan olabilirmi yani hala hamile olma ihtimalim varmı sizce????doktorum herangi bişry demedi asistanı hastalığının üzerinden 1 hafta geçsin tekrar yaptır dedi tahlil nedersiniz sizce olabilirmi ((((

merhaba arkadaşlar, bende 17 mayısta aşılama yaptırdım. ilk aşılamamdı bu. merakla 15. günü bekliyorum, ama bu bekleyiş çok zor.

ben aşılamanın 3. ve 4. günü çok hafif lekelenmeler yaşadım, ilk aklıma gelen yerleşme lekelenmesiydi tabi. sonra araştırdım internetten. yerleşme lekelenmesinin yumurtlamadan sonra 3. - 7. günler arasında olduğunu öğrendim. Bu bana umut oldu, ama bu hafif lekelenmenin aşılama işlemindende kaynaklanabileceğini düşünüyorum. daha önce böyle bişey yaşayan oldumu aranızda.

bu arada diğer belirtilerimide yazayım, tabi bunlar çatlatma iğnesindende kaynaklanıyo olabilir. 3. günden itibaren akıntım başladı ve 5. günden yani dün geceden beride alt karnımda hassasiyet çok arttı. onun dışındada bişey yok. umutlanmak istemiyorum, ama umutsuz olmakda istemiyorum.

nurunayn, bende izmirdeyim, benim aşılamam ilaçlar hariç 650, ilaçlarla 750ye mal oldu hemen hemen.

Ben devlet hastanesinde yaptırdım.Sadece ilaçların %50 sini ödedim.600 civarı tuttu ilaç yüzdesi.Başka hiçbir ödeme yapmadım.

mrb cnm çok fazla tutmuş ne iğnesi veriyolar ben anlamadım ben aşılamamı özel hastanede yaptırdım 350 tl aşılama ücreti ve çatlatma iğnesi var 80 tl bir kerede muayene ücreti verdim 22 tl benim 3. aşılamam ben bunda çok heycanlanmıştım bugunde15. günüm inş adet olmassam pazartesi test yaptıracagım sanada şimdiden bol şans opuyorumnanaktan

benimde çatlatma iğnem 83 tl, bide klomen var oda 10 tl galiba. sizin ilaçlar neden o kadar çok tutmuş gerçekten?

slm muratemed beni baya sasirtin 5 gun gecti ve hala negatvmi gosteriyor allah yardimcimiz olsun burda asilama yapan arkadasin birinde 12ci gunde göstermis benimde 16ci gunum hala negatv gösteriyor ya sabirrrr!!

umarim hamilesindir
hamileyizdir

yeni asilama yapam arkadaslara bol sans diliyorum Şeniz

benimde çatlatma iğnem 83 tl, bide klomen var oda 10 tl galiba. sizin ilaçlar neden o kadar çok tutmuş gerçekten?

bazılarının aşılamasında klomen değilde iğne kullanılıyor iğnelerde pahalı. bende senin gibi klomen kullandım ve ovitrelle çatlama iğnesi. özel üniversite hastanesinde yaptırdım. ayrıca aşılama ücreti olarak hiç para vermedim.

kızlar benim sskm yok yani özele girdi aşılamam...
aşılama fiyatı 700dü 500e indiler, ilk önce 2 kutu menegon verdiler, meğer ben geç yumurtluyormuşum dozumu arttırdılar..
ilaçları oradan aldık 4 kutu menegon 400 tuttu aşılama 500 birde ilk muayene 160 ayrıca çatlatma iğnesi 75 aldılar..
işte kızlar böyle çok tuttu ama inşallah emeğimizin karşılığı bebeğim karnıma konar..

aşılamanın 12. günü adet olman için erken değilmi benim 15. günüm hala olmadım bende pazartesi yaptırıcaam test

yok canım adet olmadım..normal adet tarihim 23 mayıs,yani yarın..ama çatlatma iğnesine göre ve doktorun dediğine göre test günüm 24 ü..yani ben yarın adet olurum büyük ihtimalle..ağrılarım bayaa arttı..sen nasıl bekledin:) bi idrar tahlili yaptırsana..hamilesin inşallah..

canım ben tıp fakültesinde ücretli yaptrdım.tamamen kendim ödedim yani..işlem 200 tl.-menegon,cetrotide ve çatlatma iğnesi yapıldı...hepsi toplam 800 falan tuttu.ama ben hocaya muayene olmuştum ve bi operasyon geçirmiştim..sadece hocaya ilk gittiğimizde özel muayene ücreti ödedik..aşılama için tekrar doktora para vermedik..ben 2.yi de tıpta yaptıracağım.olmazsa eylülde 3 yılımız dolacak..o zaman yine tıpta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorz....

arkadaşlar biraz belirtilerinizden bahsedebilirmisiniz, benim karnım çok ağrımaya başladı, böyle bişey oldumu sizdede?

hayırlı olsun canım:) yerleşme kanaması için çok geç bi vakit değilmi?testler bile yanılıyo bazen..inşallah hamilesindir...

hayırlı olsun..bana işlemden sonra doktor iki gün içinde hafif kanama yaşayabilirsin dedi..bende olmadı ama..yerleşme 3 ve 7.günler arası deniyo.yerleşme olabilir tabii..

banada hafif lekelenme olabilir demişti, ama benim problemim rahim ağzı darlığı, o yüzden biraz zor oldu benim aşılama, işlem sırasında hafif bir kanama oldu, acaba ondanmı kaynaklanıyo diye şüpheye düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…