Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı olsun..bana işlemden sonra doktor iki gün içinde hafif kanama yaşayabilirsin dedi..bende olmadı ama..yerleşme 3 ve 7.günler arası deniyo.yerleşme olabilir tabii..

yerleşme kanaması benim bildiğime 10 ile 12 gün arasında 3. gün yumurta yeni bölünmeye başlıyor.. kanala iniyor bölünerek buda yaklaşık 1 hafta alıyor..

embiryo haline gelecek ki rahime düşecekte yerleşsin...

olurmu öyle 3. 7. günde yerleşme kanaması..

bence sizlerde yerleşme kanamsı değil kanul takılırken bir tahriş olmuştur yada sperm ile verilen ilaç dışarı çıkmıştır.

(hafta hafta gebelik yazarsanız internete bir site var gebelik yazan onda şekilleri ile 1 haftadan anlatmış bakabilirsiniz..

yaa işte ben o dediğin yerde okudum 3. - 7. gün olayını (gebelik.org), hatta buldum yazıyı kopyalayım buraya.

ımplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

ama tabi tahriş olması bana daha mantıklı geliyo, ama bi yandanda umutlandım işte bunu okuyuncada.

merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılamamı oldum ama malesef regl gördüm.çok üzücü oldu ama Allah yinede güç verdi.demekki hayırlısı bu deilmiş.yılmadan mücadeleye devam.dilerim hepimiz annelik gibi yüce biduyguyu tadabilelim.

Şaşkınım. Aşılama yapılalı bugün 11 gün oldu. 10 gündür kasıklarımda,belimde ağrı,göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün hepsi şak diye bitti.Noluyo yaw?....

merhaba
bende 5 mayısda aşılama oldum seyhan başkette. ama sonuç negatif sen aşılamanı adanada nerede yaptırdın.

Slm kizlar bu sabah Test yaptim yine negativ,adette olmadim ve asilamanin 17.gunundeyim akintim hala var goslerim hala sis....

bugün Aşılamanın 10. günündeyim..

bu gün hissettiklerim...

1-adet olacak şekilde sızım var alt karnımda ara ara geliyor .sanki kanamam olacak birazdan..

2- baş ağrısı gibi bir ağırlık var üstümde SABAH UYANMAK ıŞKENCE..

3- grip gibi garip bir haldeyim..

4- akıntım yok çok kuruyum.. Kist oluştu galiba..

5-kaşlarım ve bacaklarım daki tüyler çabucak çıktı..

6-cinsel isteğim 0..

7-yanlız kalmak istiyorum hassasım ve duygusallım..

8-ve ahmak bir haldeyim kitap okumak , tv izlemek bile beni yoruyor..

9- ıŞTAHIM DENGESıZ BAZEN HıÇBıR ŞEY ÇEKMıYOR BAZEN OBURıX OLUYORUM..

Beklemek çok zor...

3 yıldır her adet dönemi benim için üzüntü demek.. hep adet olmamayı yani HAMıLE olmayı bekledim ve her adet gördüğpümde ise yıkıldım..

ALLAHIM.. DUY SESıMı YER GÖK SENıN OL DEMENE BAKIYOR.. BU KEZ ÜMıTLERıM YIKILMASIN .. BANA SAĞLIKLI HAYIRLI SÖZ DıNLEYEN YUSUF YÜZLÜ BıR EVLAT VER... SEN ŞAH DAMARIMDAN DAHA YAKINSIN DUYYYYY SESıSıMı YARABBBB.. AMıN...

AMİN.İnşallah hamilesindir.Allah hepimize nasip etsin.Hayal kırıklığı yaşatmasın.

slm kizlar bu sabah test yaptim yine negativ,adette olmadim ve asilamanin 17.gunundeyim akintim hala var goslerim hala sis....

aşılamanın 17. Günü.. Peki adetinin kaçıncı günü oluyor..

Aman allah muhafaza acaba kist mi oldu sende ....

KAN TAHLıLı YAPTIRMIŞ MIYDIN..?

Son düzenleyen: Moderatör:
zaman geçti geldik sona ben salı kan testi yaptıracam ama ne yazıkki umutlu değilim hiçbir belirtim yok ne kusma ne bulantı başlarda kasıklarda batma göğüslerde şişlik sızı falan vardı 2 günden beri hiçbirşey yok.

kit kullandın mı ..

11. günden sonra çıkıyormuş..

ne zormuş bu iş 2 aşılama oldum ikisi de boş olacak galiba ne yapalım kader ALLAH büyük onun dediği olur.biz bilmiyoruz. yüce Rabbim Bakara süresinde ne diyor:' sizin hayır zannettiklerinizde şer,şer zannettiklerinizde hayır vardır.siz bilmezsiniz Allah bilir.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…