hayırlı olsun..bana işlemden sonra doktor iki gün içinde hafif kanama yaşayabilirsin dedi..bende olmadı ama..yerleşme 3 ve 7.günler arası deniyo.yerleşme olabilir tabii..
hayırlı olsun:))
merhaba kızlar bende mayıs ayında aşılamamı oldum ama malesef regl gördüm.çok üzücü oldu ama Allah yinede güç verdi.demekki hayırlısı bu deilmiş.yılmadan mücadeleye devam.dilerim hepimiz annelik gibi yüce biduyguyu tadabilelim.
Slm kizlar bu sabah Test yaptim yine negativ,adette olmadim ve asilamanin 17.gunundeyim akintim hala var goslerim hala sis....
bugün Aşılamanın 10. günündeyim..
bu gün hissettiklerim...
1-adet olacak şekilde sızım var alt karnımda ara ara geliyor .sanki kanamam olacak birazdan..
2- baş ağrısı gibi bir ağırlık var üstümde SABAH UYANMAK İŞKENCE..
3- grip gibi garip bir haldeyim..
4- akıntım yok çok kuruyum.. Kist oluştu galiba..
5-kaşlarım ve bacaklarım daki tüyler çabucak çıktı..
6-cinsel isteğim 0..
7-yanlız kalmak istiyorum hassasım ve duygusallım..
8-ve ahmak bir haldeyim kitap okumak , tv izlemek bile beni yoruyor..
9- İŞTAHIM DENGESİZ BAZEN HİÇBİR ŞEY ÇEKMİYOR BAZEN OBURİX OLUYORUM..
Beklemek çok zor...
3 yıldır her adet dönemi benim için üzüntü demek.. hep adet olmamayı yani HAMİLE olmayı bekledim ve her adet gördüğpümde ise yıkıldım..
ALLAHIM.. DUY SESİMİ YER GÖK SENİN OL DEMENE BAKIYOR.. BU KEZ ÜMİTLERİM YIKILMASIN .. BANA SAĞLIKLI HAYIRLI SÖZ DİNLEYEN YUSUF YÜZLÜ BİR EVLAT VER... SEN ŞAH DAMARIMDAN DAHA YAKINSIN DUYYYYY SESİSİMİ YARABBBB.. AMİN...
slm kizlar bu sabah test yaptim yine negativ,adette olmadim ve asilamanin 17.gunundeyim akintim hala var goslerim hala sis....
amin.inşallah hamilesindir.allah hepimize nasip etsin.hayal kırıklığı yaşatmasın.
idrar tahlili mi , kan mı?
idrar testi yaptim.....
kontes kontes sen ne cadisin allah korusun hic aklima gelmemisti kist falan ins degildir
zaman geçti geldik sona ben salı kan testi yaptıracam ama ne yazıkki umutlu değilim hiçbir belirtim yok ne kusma ne bulantı başlarda kasıklarda batma göğüslerde şişlik sızı falan vardı 2 günden beri hiçbirşey yok.
pardon belki güleceksin ama kit ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?