Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
idrar testi yapmıştım 11. gününde aşılamamın sonuç negatif o yüzden de umutsuzum ya

üzme kendini yıpratma lütfen..

(ben sanki yıpratmıyom yya kendimi utanmadan dediğime bak hele...)

belki daha beta hcg salgılamamışsındır idrara karışacak kadar.. ne biliyon ben sen test bilemez şu aşamada sadece allah biliyor..

beklemek çok zor biliyorum ama yapacak başka bişey yok..

bence sen ve bubuş hamişsinniz..

içime doğdu..

)) ilk defa biri icime dogdu diyo benim icin!!! o senin icinin guzeli kontescimmmm insallah inan icten dileklerimle kiminki erken gösteriyor benden once sen guzel haberlei yazarsinnnnnnn insallahhhhh opuyorumnanaktan

ve bu gun adet tarihim halen tik yok testlerdede tik yok allah sonumu hayir etsin yarabbimmmmm

kizlar hepinize yeniden bol sanslar

iyi akşamlar kızlar
meldi yok kaç gündür.
umarım sizler olumlu sonuç alırsınız.
ben tekrar denemek için p.tesine randevu almıştım ama vazgeçtim aşılama falan yaptırmayacağım. ağustosa kadar bekleyip ankarada bir merkez araştırıp tüp bebek yaptıracağım.

iyi akşamlar arkadaşlar...aren neden vazgeçtin?ilk denemen değilmiydi? bence 2 aşılama dene,tabii senin kararın...meldi uğramıyo evet..biraz kafa dağıtacaktır belki..benim adetim oldu olacak...zaten sabah kan vermem gerekiyomuş..testi mutlaka yaptıracaksın dediler.. sıfırı gösterecekler illakii......

neden ankara.. ben ankara yaşadığım halde düzgün biryer bulamaz ken..

para göz olan ankara doktorlarından kaçarken..

ankaradaki doktorlar da il dışından gelen olsun diye bekleyip sömürmeyi beklerken ( çoğu böyle)

ankaraya gelmek niye?

burdaki doktorlar inanın ki sizin doktorlarınız kadar çoğu dürüst değil...

yinede siz bilirsiniz..

selam kızlarrr,

canlarım ben iki gündür eve pek uğramadım gulem dediği gibi kafa dağıttım bugün iyiyim, ama toparladım herşey bizler için ve allah hayrlısı ne ise onu nasip etsin diyorum.

arencim senin ilk aşılaman değilmiydi bence tüpe geçmeden en az iki defa aşılama denenmeli. allah korusun tüp bebeke bütün umutlatımızı bağlıyoruz,ya negatif çıkarsa diye düşünüyüorum ondan sonra bir tedavi yöntemi yok psikolojimiz etkilenebilir bence iyice araştır. ben 1 ay ara veriyorum dr öyle söyledi.bir sonraki reglimde başlıcam tekrar.

dr moralim bozuldu umudumu yiitrmeye başladım deddim. hayır dedi daha yeni başladık yolun başındasın dedi..evett daha yolun başındayız. umutlu olmak moralimizi yüksek tutmak zorundayız

bu arada ozgmrt cim umarım hamilesindir ama regli gecikmesinin nedeni çatlatm iğnesi 1 haftaya kadar erteleyebiliyormuş ama sen idrar testini dikkate alma zamanı geldiğinde mutlaka kandan baktır.

Slm kizlar meldicigim ben catlatma ignesi vurdurmadan asilama oldum...bugun sabah negativ cikti diye belirtmistim sabah 7 yaptimistim 9da kalktimda. Asilanmanin 4cu gununden bu Yana sis goslerimden eser yoktu bi Saatdir sislik gitti agri basladi bunyem alt USt. Oldu resmen. Bu gunde boyle geciyor ..

merhabalar meldi sen bir liste yapmıştın
ilk zamanlar listeyi güncelleyebilirmisin?
bende hiç bir belirti olmadan bekliyorum.
17/05 de aşılama yaptırmıştım ilk kes.
Neden hiç belirtim yok acaba.

herkese iyi geceler
uyku tutmuyor uyuyamıyorum.
benim aşılamam yarın olacak. korkuyorum ve heyecanlıyım. bu ilk olacak.
aşılamadan önceki süreç şöyle bir sürü tetkik tahlil, sonra serophone (5+3) daha sonra dün gece tek doz ovitralle iğnesi, kısmetse yarın aşılama. dua edin.....

canım ben iş nedeni ile adanadayım daha 1 sene falan burada olacağım ama evim eşim ankarada. burada annemler var orada kalıyorum. ankarada daha çok merkez var diye oradan araştırırım yıllık iznimi ona denk getirip o zaman yaptrırım diye düşündüm.

bilmiyorum canım. sonuçta tüpte şans daha çok. ben bu aşılamadanda umutsuzdum ama yinede olmamasından çok etkilendim. kafam karışık. bugün randevum var ama iptal ettireyim diyorum.

selam bugün..

13 mayıs'ın üstünden 11 gün geçti....

progestan hapını kullanmayı doktoruma sormadan kestim...

zaten 20 adet kullandım kalan 10 taneyi kullanmıyacağım..
nedeni ise..

hAmilelik belirtilerine yol açıp ümitlendiren bir ilaç..

aşırı progestan yüklemesi göğüslerden süt gelmesine bile neden oluyor...

göğüslerimin acısına kaşıntısına dayanamıyorum..

bide 2 gündür.. cinsel organım şişti ve kaşınmaya başladı.. o kadar kuruyum ki.. bu günlede bünyem altüst oldıu.. rahmin iç tabakası kalışacak diye her halde bu kuruluk... alt üst oldum...

sancım var ara da sıra ve dün DıCLOMEC içtim..

adet öncesi dönemdeyim iiçmezsem adetimin ağrısından çalışamam..

işte bende 11. gün maceraları bu kadar..
.

UMARIM GÜN GÜN YAZMAM RAHATSIZLIK VERMıYORDUR....

BU KADAR GÜN GÜN AYRINTILI YAZMAMIN NEDEDNı HAMıLE KALIR YADA KALMAZSAM...

1- ARKADAŞLAR OKUYUP DEĞERLENDıRME YAPSIN..
2- BEBEĞıM ıÇıN SAKLI KALSIN ANNESıNıN ONU NE KADAR BEKLEDıĞı...

HESAPLAYICI BULDUM VE HESAPLADIM...

[] Hamile kaldığınız muhtemel tarih: 18 mayıs.

beğinizin organ gelişiminde kusurlar oluşması açısından en riskli dönem*: 1 haziran ile 13 temmuz arası

Bebeğinizin organ gelişiminin başladığı tarih: 1 haziran

Bebeğinizin organ gelişiminin büyük kısmının tamamlandığı tarih**: 13 temmuz

Birinci trimesterin bitimi (13 hafta sonu) - Bu tarihten itibaren düşük riskiniz önemli ölçüde azalır: 3 ağustos

ıkinci trimesterin bitimi (27. gebelik haftası): 9 kasım

28. gebelik haftası. Bu gebelik haftasından itibaren bebeğin erken doğduğunda yaşama şansı yükselmeye başlar.***: 16 kasım

Bebeğinizin tam 40. gebelik haftasında doğum tarihi****: 8 şubat

Miyadında doğum yapacağınız tarihler: 25 ocak ile 22 şubat arası

Son düzenleyen: Moderatör:
opuyorumnanaktan

bubuşum pazartesiyi sabırsızlıka beklyorum.dualarım seninle..

bu arada ben biraz önce regl oldum ama rahatladım. artık önümü görebileceğim.

sevgiler ... bol şans

cnm slm nbr??
evetttt geldi ayın 24 ü . bugün 17. günüm
adet olmadım henüz testede gitmedim henüz
öğlen gideceğim müdürüm sehir dısındaydı o bi gelsin görüneyim sonra gidicem.
acayip bişey oldu tuhaf bi sakinlik geldi üstüme..
hiç teste girmeyip ay sonuna kadar bekleyebilriim o kadar yanii..
hayırlısı olsun.
regl olmana sevindim en azından yeni bir sayfa hemde vücudun rahatlamısdır.

coook geçmiş olsun cnm günahlarına kefaret olsun yasadığın bu acılar
inş. bebeğinde gelir tamamen yeniden doğmus gibi olursun.

bence sen ve bubuş hamişsinniz..

içime doğdu..

ağzın bel yesin senin. cnm inşallah rabbim duyuyodur iyi dileklerinizi..
dananın kuyruğu bugün kopacak allahın izniyle..

cnm öncelikle hayırlısı olsun. inş.pozitif olur sonucun..
bu saydığın belirtiler için çok erken o yüzden moralini bozma.
düşünsene aşılama olmasaydı normal olsaydı bugünlerde adetin birkaç gün geçmemiş olacaktıki sen adetini bekliyordun. adet gecikmesi oluyor evde testte cıkıyor kanla pozitif oluyor 1 hafta sonra dr keseyi görmek için çağırıyor.. o arada yavas yavas balısyor bu saydıkların.
bugün benim 17. günüm gecen ayki adet tarihimden de 29 . gün
benimde bugün belli olur heralde. iyi haberlerini yaz buraya inş.:1hug:

merhabalar meldi sen bir liste yapmıştın
ilk zamanlar listeyi güncelleyebilirmisin?
bende hiç bir belirti olmadan bekliyorum.
17/05 de aşılama yaptırmıştım ilk kes.
Neden hiç belirtim yok acaba.

canım beenim zaten güncellemeyi düşünüyordum fakat biraz sonuçlar belli olsun diye beklemiştim, bugün yapamaya çalışıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…