idrar testi yapmıştım 11. gününde aşılamamın sonuç negatif o yüzden de umutsuzum ya
bence sen ve bubuş hamişsinniz..
içime doğdu..
iyi akşamlar kızlar
meldi yok kaç gündür.
umarım sizler olumlu sonuç alırsınız.
ben tekrar denemek için p.tesine randevu almıştım ama vazgeçtim aşılama falan yaptırmayacağım. ağustosa kadar bekleyip ankarada bir merkez araştırıp tüp bebek yaptıracağım.
neden ankara.. ben ankara yaşadığım halde düzgün biryer bulamaz ken..
para göz olan ankara doktorlarından kaçarken..
ankaradaki doktorlar da il dışından gelen olsun diye bekleyip sömürmeyi beklerken ( çoğu böyle)
ankaraya gelmek niye?
burdaki doktorlar inanın ki sizin doktorlarınız kadar çoğu dürüst değil...
yinede siz bilirsiniz..
selam kızlarrr,
canlarım ben iki gündür eve pek uğramadım gulem dediği gibi kafa dağıttım bugün iyiyim, ama toparladım herşey bizler için ve allah hayrlısı ne ise onu nasip etsin diyorum.
arencim senin ilk aşılaman değilmiydi bence tüpe geçmeden en az iki defa aşılama denenmeli. allah korusun tüp bebeke bütün umutlatımızı bağlıyoruz,ya negatif çıkarsa diye düşünüyüorum ondan sonra bir tedavi yöntemi yok psikolojimiz etkilenebilir bence iyice araştır. ben 1 ay ara veriyorum dr öyle söyledi.bir sonraki reglimde başlıcam tekrar.
kontess sen ankarada nereye gidiyorsun.
opuyorumnanaktan
bubuşum pazartesiyi sabırsızlıka beklyorum.dualarım seninle..
bu arada ben biraz önce regl oldum ama rahatladım. artık önümü görebileceğim.
sevgiler ... bol şans
canım burda beraber atlatıyoruz sıkıntıları..dualarımda hepimizi sayıyorum valla:)) olsunda sırayla olsun:) çok sağol canım..benim romatizmal ağrılarım var.çok ızdırap veren ataklar yaşıyorum.şu an biraz düzeldim.yeni doğmuş gibi oldum:)
bence sen ve bubuş hamişsinniz..
içime doğdu..
zaman geçti geldik sona ben salı kan testi yaptıracam ama ne yazıkki umutlu değilim hiçbir belirtim yok ne kusma ne bulantı başlarda kasıklarda batma göğüslerde şişlik sızı falan vardı 2 günden beri hiçbirşey yok.
merhabalar meldi sen bir liste yapmıştın
ilk zamanlar listeyi güncelleyebilirmisin?
bende hiç bir belirti olmadan bekliyorum.
17/05 de aşılama yaptırmıştım ilk kes.
Neden hiç belirtim yok acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?