bubuş neyaptın bugün test günün değil mi senin.
bilmiyorum canım. sonuçta tüpte şans daha çok. ben bu aşılamadanda umutsuzdum ama yinede olmamasından çok etkilendim. kafam karışık. bugün randevum var ama iptal ettireyim diyorum.
ben bişey soracağım..
11. günümdeyim..
aşılama olmasaydım ayın 31 de yada 1 haziran gibi adet olacaktım.. adetimin geçmesini bekleyecektim...
hesaplayıcıda hesapladım 18 mayıs rahim içine ekilme günü bu da yani aşılamanın 5. gününe denk geliyor..
idrar testi.. sonuç veririmi..?
kontescim sen bu hesaplayıcıyı neerden buldun hangi site sötylermsin, çok merak ettim.
ama ben bu hesaplayıcılara artık güvenmiyorum, ben önceden ilişki günlerimim genellikle bu hesaplayıcılara göre ayarlıyordum, ama yumurta takibinde anladımki benim yumurtamın oluşması ve çatlaması daha geçmiş.
bubuş sakin olmana çok sevindim.. insana sonuç günü öyle bir gariplik çöküyor, her türlü sonuca hazırlıklı olmaya çalışmaktan sanıyorum artık ne düşüneceğini bilemiyorsun ve artık tıkanıyorsun.
senin regli olmamana çok sevindim, gecikme var mı. inşaalllah artık bir tane pozitififmiz olsun seni listenin en başına yazayımm inşaaalllah.
ama eğer negatif olursa da lütfen kendini harap etme bak bana , arene evet çok üzülüp etkilendik ama hemen ne yapmalıyız diye düşünmeye başladık bile..
aren bazı dr aşılamadan sonra ertesi ay yine çağırıyor benim ki 1 ay vücudun dinlensin dedi. hem yumurta geliştirici ilaçlar diğer ayda etkisini gösterebiliyor dedi. sana da hem fiziksel hem psikolojik toparlamak için 1 ay ara ver dicem ama senin eşin yanında değil değil mi doğru biliyorum..
evet cnm dr un dediği gün bugün. ama hiç gidip test yaptırasım yok. heralde bilinçaltı negatif olacak diye korkudan geri tepti.
hayırlısı cnm.
eşimin çarşamba doğum günü. oda söz verdirdi çarşamba sabahtan yaptıralım diye. bende tamam dedim ama bugün öğlen gidip yaptırıp ben ona sürpriz yapmak istiyorum nagetif olursada ağlayıp sızlayıp çarşambaya kadar atlatmak istiyorum.
siz olsanız ne yapardınız.
kızlar sizin fikriniz ne siz olsaydınız ne yapardınız??
bana bi akıl verin..
ben bişey soracağım..
11. günümdeyim..
aşılama olmasaydım ayın 31 de yada 1 haziran gibi adet olacaktım.. adetimin geçmesini bekleyecektim...
hesaplayıcıda hesapladım 18 mayıs rahim içine ekilme günü bu da yani aşılamanın 5. gününe denk geliyor..
idrar testi.. sonuç veririmi..?
test yapsam mı?
haklısınız bende öğlen gidip yaptırıyım o zaman. kimseye bişey demeden.
akşamada artık sonuç ne olursa ona göre ya sürpriz olur ya hüsran. hiç olmazsa eşimde doğum gününde üzülmez (negatif olursa eğer)
kızlar dualarınızı beklyiorum.
bubuşcum testini yaptır sen boşuna bekleme. bu tedavilerden dolayı genel de herkesin reglisi bir kaç gün gecikebilyor ve umutun artmaya başlıyor..sen testini yaptır yani sadece regli gecikmesini dikkate alma. başka belirti var mı peki:.
cnm en belirgin yaşadığım sey su ama hamilelik belirtisi olarak değil değişik lik olarak söylüyorum
normalde adet öncesi göğüslerimin içi dolar sertleşirdi yatamazdım bile 3-4 gün kala
şimdi yumusacık dolgunlastı ama rahat. ama uçlarına el değilmiyor.
bikaç gündür bel ağrım arttı
iştahım açık
karnımın alt kısmında ara ara noktasal ağrılar oluyor yani bütün karnım değil de elimi tam ağrının üstüne koyacak kadar yeri belli olan bişey batma mıdenir sancımı adını koyamıyorunm işte böyle şeyler.
yarım saat sonra gidicem hayırlı sonuclar cıkar inşallah.
test yapsam mı?
kontess bence test için birkaç gün daha bekle. b.raz daha sabretmelisin. çünkü bu tarihte tam sağlıklı sonuç alamıyorsun, öylemiydi bmöylemiydi derken daha fazla kafan karışıyor ve süreci zorlaştırıyorsun.. biraz daha sabırr. senin sonucunu acaip merak ediyorum, çünkü yola çıktığında çok umutsuz başlamıştın, inşaallah yüzün gülsün ve umudumuz ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?