Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

SABAH işlerim yoğundu

BENıM canım meldim...

bide miskindim erkenden işten eve geldim.. TV ÖNÜNDE UYA KALMIŞIM.. :1closedeyes:
ACAYıP MıSKıN OLMUŞ DURUMDAYIM YEMEK YAPMAK BıLE ıSTEMıYORUM..:çok üzgünüm:

DUALARIMDASINIZ..olumunekankayizsmile:teselli:

YÜZÜNÜZÜ GÖRMESEMDE
SıZLERı TANIMASAMDA VARLIĞINIZI BıLMEK ÇOK HOŞŞ..opuyorumnanaktan

TANISMADAN BUKADAR ıÇTEN DUYGULAR BESLERKEN ACABA TANISAYDIK NASIL OLURDU..

ÇOK SEVGıLER HEPıBNıZE..opuyorumnanaktan

ACABA .......................AŞILI KADINLAR DERNEĞı.. FALANMI KURSAK :)) sempatiksalakcinni

BUBUŞKOM.. CANIMMM
ÜZGÜNÜM DESEM BÜZÜLME DESEM BıŞEY DEĞıŞMEYECEK EN FAZLA GÜÇLÜ DUR DıYE BıLıRıM..

Son düzenleyen: Moderatör:

valla süper fikir bu dernek işi. yalnız bende bayağı bayağı merak etmeye başladım buradaki arkadaları. acaip bir bağ oluştu , şimdi yatıcaktım içim rahat etmedi bir daha gireyim bizim kızlardan haber var mı diye. eşim de diyoki sizin kızlar kim. nasıl bu kadar samimi oldunuz.anlıyamıyo garip garip bakıyor bana.

aren sende kayboldun , nerdesin bugün. kızlar ayşe armanın yazısı var iki sayfa arkada. özellikle tespit edilen bir sorunu olmayan benim durumumda olanlar.bubuş, aren mutlaka okuyun. şu an tam bizlik eğer başarabilisek..

bizimle aynı gün olan vizontele var bide ama kayıp

Canım merhaba; ben çalıştığım için maalesef
pek katılamıyorum sizlere ama elimden geldiğince takip ediyorum.
Evet sen, ben ve sona aynı gün aşılama yaptırmışız.
İnşallah olumlu sonuç alırız, günler geçmiyor benim için.
Ama hiç bir belirtim yok ne göğüslerimde ağrı ne kasık ağrısı ne başka belirti
hiç bişi yok.
Üstelik grip oldum tutmasını engellermi acaba?

Benim aşılama değerlerim;
yumurta sayısı 3 adet,
sperm 37 mil ve %99 hareketli idi yıkama sonrası.

canım ben buralardayım. denk gelemedik dün hiç. ben 2.aşılamaya karar verdim. ağustosa kadar böyle devam edip sonra başka şey düşüneceğim. başka bir merkeze gideceğim. diğer yer beni huzursuz etmişti. özel bir hastaneydi ama çok kalabalıktı. eşimde rahatsız olmuştu. tahminen 19-20 haziranda adet olurum ve hemen başlarım.

BEN AKAD'I KURMAYA KARAR VERDıM.. AKAD (AŞILAMA TEDAVıSı GÖREN KADINLAR DRNEĞı)

EĞER ONAYLIYAN VARSA..

ankarada olan arkadaŞlarla kukıde buluŞup dernek ÇalıŞmlarına baŞlamayı daha sonra ıse tÜzÜĞÜ yazıp Üye toplamayı sunuyorum..

BÖylece doktorlar derneĞımız vardıye bızı sÖmÜremezler dava aÇma haklarımız olur..

Ankarada Şuan ıÇın 7 kıŞı olması yeterlı... HıÇBıR ÜCRET YATMIYOR.. SADECE DERNEK MASASINDA TÜZÜK ONAYI VE DERNEK GÖNÜLLÜ SAYISI OLMASI YETERLı..

Son düzenleyen: Moderatör:
günyadın kızlar:)

vizontele hoşgeldin, bizde seni merak etmiştik, seninde ilk aşılamandı dimi. dediğin gibi günler geçmek bilmiyor. bugün 10. gün kaldı 5 gün.

bugun 13. gün..

yorgunluk
arda sırada adet sancıları
kanamam oldu olacak gibi bir sızı ağrısı
mantar oldum
kuruyum
cinsel istek sıfır ( aslında içimde isen ve sana zarar verirsem diye korkuyorum)
bide sık sık idrara çıkmam var
iştahsızlık
duygusallık
tahamülsüzlük
boşvercilik
bide göğüslerim çok acıyor. ( ucuzluktan aldığım bol bir iç çamaşırım vardı hehe:)) iyi ki almışım böylece ağrım azalıyor..)
progestanı bırakmıştım.. ama yinede miskinim..dışında hiçbirşey yok..

imkansızım bitanecik bebeğim eğer içimden biyerlerde isen seni hissetmediğim için özür dilerim..

sen benim imkansızım olduğun için 3 yıldır her adet döneminde seni beklediğim için.. inanamak ümitlenmek istemiyorum..

bebeğim ben sana hazırım ve seni istiyorum.

gell artık..

günaydinnnnn :) vizontele grip olmuş gibi hisetmek hamilelik belirtisiymiş canım hamile arkaaşalrımdan duyduğum kadarıyla, hadi inşallah.. bugün 10. günümüz sona, senin ve benim.. ben yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yaa çok merak ediorm

cnm günaydın
diğer yazdıklarını okudumda ne olur bu kadar olumsuz düşünüp kendinide eğer verdiyse bebişinide üzme. allah herşeye kadir. bebeğin olsun eşin nasıl istemez. hiç aşılamadan falan laf etme. hamileliğini öğrenince normal olmus sanada sürpriz olmus gibi davran.
allahın verdiğini geri çevirecek hali yokya. nasıl olsa varikosel olmus düzelme oldu demekki hamile kaldım dersin.
bu bebek ortaya cıkınca ne küsler barısıyor allah büyük neler olur neler sen bile inanamazsın.

bana gelince pzt sizlerden başka kimse bilmeden gittim kan verdim.
5 e doğru izin aldım çıktım. öğlen kan verip çıkarkende akşam sonucu almaya giderkende ezan okunuyordu. o kadar dua ettimki yol boyunca. hep hayırlısı dedim. hep sabır ver dedim.
gidince lab daki kıza söyledim cıktımı diye. bakalım dedi arada bi kapı var orayı yarıya kadar kapattı sonra biyere tel etti adımı söyledi. sonra neeee diye bi bağırdı. kahretsinki kulaklarım cok keskindir. zaten bütün konuşmasını duymustum. ve tabi anladımki negatif
kızın tepkiside aşılama için eşim orda vermişti numune biliyolardı asılama yaptırdıgımızı.
suratı kötü geldi kağıdı katladı hiçbişey demeden verdi sonuc cıkmıs dedi. aldım cıktım ama gelde bana sor bir başağrısı bir zonklama. gece uyuyana kadar 2 asğrı kesici aldım ancak geçti ablam gibi bir arkadasım var onun yanında aldım soluğu yazık oda sarıldı ağladı inan annen kadar bekliyorum konussam bi türlü konuşmasam bi türlü diye.

ne yapalım kader buda bizim sınavımız. inancımız var cok şükür bence sırayla bu sınavı vericez.

cnm ben bunu aylar önce okudumda basaramadım işte. bakalım bu ay daha rahat olcam inş.:1hug:

isim aşılama sayısı yumurta yıkama sonrası sperm sayısı sonuç

bubuş------------ 1 ------------------ 2 ---------------------------167 mil ------------------------- negatif
meldi
gulem------------1 ---------------bilmiyor----------------------150 mil -------------------------negatif
aren
kontess
manolya
sona--------------1----------------3 ---------------------------------26 mil ------------------------ sonuç bekliyor
landarch..........1...............2........ .......................10 mil..........................sonuç bekliyor
hilye81 ...........1...............2...................... ..........24 mil..........................sonuç bekliyor
fisa17..............2.....................2....... .....................22 mil..............................negatif
vizontele---------1 ----------------- 3 ------------------------------37 mil ------------------------sonuç bekliyor

landarch sen erken testlerdenmi yapacaksın, off ben bulamadım dün yaa, o kadar çok eczane gezdimki hep predictör var diyolar, delirdim. internetten sipariş verdim ama allah bilir ne zaman gelecek oda. evde bi tane normal test var ama onda çıkmaz olsa bile dimi şimdiden.

bu arada biz dün dr a gittik. konuştuk moral bozmak yok zaten %90 bile sans versek %10 unutmamak lazım dedi. bu ay bu moda girmişken aynen devam edelim dedi. 5. gün klomene baslıyorum yine yumurta takibi bu sefer hastaneye çağırdı son 2 gün vajinal ultrasonla baktırcak
işte yeni bir maraton ama geçen ayki heyecanım yok şimdi herşeyi biliyoruz ya onun rahatlığı var.

aren yine aynı heyecanı birlikte yaşıyacağız.. bende regli olur olmaz 2. aşılamanın startını veriyorum ve bence sende dpğru karar aldım. en azından aşılama faslını kapatırız acaba bir daha denesek oluurmuydu diye düşünmeyiz. biz elimizden gekleni yapalımda gerisi allahın takdiri. yalnız dr iyi seç, merkezi iyi seç o da çok önemli..

nasıl yani sen ara vermeden hamen bu ay mı başlıyırsun.. ay çok merak ettim hayatım hemen yaz..

bencede iyi yapmışsın bubuş, ben arka arkaya yaptırınca şans artıyo diye biliyorum. bide sen çocuğun olsun istemiyomusun, neden erteleyeceksin ki, bütün yapılabilecekleri bir an önce yapki, bir an önce olsun ve bu stresten kurtul. inşallah bu sefer olur canım.

ee tatlım sen adet olmadınmı yanlısmı anladım ben yoksa bu ay bos önümüzdeki ay içinmi diyosun biz ara vermeden devam ediyoruz bu ay.
dr dün şunuda söyledi. teknoloji artık o kadar ilerlediki çocuk olmuyor diye birşey ortadan kalkacak dedi. %1-3 arası çiftlerin imkansız olmazmış onun dışında artık hergün yeni bişey cıkıyor herşeye çözüm olacak dedi. allahın izniyle.

canım erken testler çok pahalı daha öncedenn almışlığım var negatif çıkınca içime oturuo parası, normal kitlerden alıcam sabah ilk idrarda eğer varsa bişey silikte olsa çıkar diye düşünüorm

evet pahalı ama sanki normallerinde önceden çıkmazmış gibi geliyo, gerçi senin adet tarihin geçti baya, senin çıkar heralde. bende denerim belki yarın sabah normaliyle, evde var bi tane aylardır bekliyo, hep tam gününde adet olduğum için kullanmaya fırsatım olmamıştı. off artık kafayı yeme noktasına geldim, hiçbirşey düşünemiyorum, çalışamıyorum.

canım dr ağzından bal akıyor beni bile motive etti.inşaalah öyledir yaa.. canım ben bu ay boş geçiricem. çünkü dr çyle dedi vücudun dinlensin dedi.ilaçlar ilaçları verdiği şişkinlikler psikoloji hepsi üst üste çok yoruldum bana mantıklı birde bizim cinsellik yasaktı düşünsene. bu ay o yüzden ayşe armanın yazısı bana mantıkluı gedi. ama sende bir çırpıda bir stresi atlatmı olabilirsin.biz denerken sen biz etecrübelerinden bahsediyor olabilirsin. ve senin heyecanınla bu ayı çabucak geçirir hergün yine birlikte gün sayarız. kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama ben bu aya dinlenicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…