kontescim nerelerdeydin bugün. senin durumunu biliyorum ya eğer hamile haberi alırasan okadar çok sevinicem ki seni anlatamam. babanem dedri ki yer gök duayla durur. senin bu duaları, durumun allaha yakarışın ne bileyim allah yardım edecek inşaallah sana.
ama bu arada belirtilrtin hep hamilelik belirtileri okuyunca biraz umutlandım senin için. sana çok dua edicem ..
SABAH işlerim yoğundu
BENİM canım meldim...
bide miskindim erkenden işten eve geldim.. TV ÖNÜNDE UYA KALMIŞIM.. :1closedeyes:
ACAYİP MİSKİN OLMUŞ DURUMDAYIM YEMEK YAPMAK BİLE İSTEMİYORUM..:çok üzgünüm:
DUALARIMDASINIZ..olumunekankayizsmile:teselli:
YÜZÜNÜZÜ GÖRMESEMDE
SİZLERİ TANIMASAMDA VARLIĞINIZI BİLMEK ÇOK HOŞŞ..opuyorumnanaktan
TANISMADAN BUKADAR İÇTEN DUYGULAR BESLERKEN ACABA TANISAYDIK NASIL OLURDU..
ÇOK SEVGİLER HEPİBNİZE..opuyorumnanaktan
ACABA .......................AŞILI KADINLAR DERNEĞİ.. FALANMI KURSAK :)) sempatiksalakcinni
BUBUŞKOM.. CANIMMM
ÜZGÜNÜM DESEM BÜZÜLME DESEM BİŞEY DEĞİŞMEYECEK EN FAZLA GÜÇLÜ DUR DİYE BİLİRİM..
bizimle aynı gün olan vizontele var bide ama kayıp
aren sende kayboldun , nerdesin bugün. kızlar ayşe armanın yazısı var iki sayfa arkada. özellikle tespit edilen bir sorunu olmayan benim durumumda olanlar.bubuş, aren mutlaka okuyun. şu an tam bizlik eğer başarabilisek..
SABAH işlerim yoğundu
BENİM canım meldim...
bide miskindim erkenden işten eve geldim.. TV ÖNÜNDE UYA KALMIŞIM.. :1closedeyes:
ACAYİP MİSKİN OLMUŞ DURUMDAYIM YEMEK YAPMAK BİLE İSTEMİYORUM..:çok üzgünüm:
DUALARIMDASINIZ..olumunekankayizsmile:teselli:
YÜZÜNÜZÜ GÖRMESEMDE
SİZLERİ TANIMASAMDA VARLIĞINIZI BİLMEK ÇOK HOŞŞ..opuyorumnanaktan
TANISMADAN BUKADAR İÇTEN DUYGULAR BESLERKEN ACABA TANISAYDIK NASIL OLURDU..
ÇOK SEVGİLER HEPİBNİZE..opuyorumnanaktan
ACABA .......................AŞILI KADINLAR DERNEĞİ.. FALANMI KURSAK :)) sempatiksalakcinni
BUBUŞKOM.. CANIMMM
ÜZGÜNÜM DESEM BÜZÜLME DESEM BİŞEY DEĞİŞMEYECEK EN FAZLA GÜÇLÜ DUR DİYE BİLİRİM..
aren sende kayboldun , nerdesin bugün. kızlar ayşe armanın yazısı var iki sayfa arkada. özellikle tespit edilen bir sorunu olmayan benim durumumda olanlar.bubuş, aren mutlaka okuyun. şu an tam bizlik eğer başarabilisek..
bu arada biz dün dr a gittik. konuştuk moral bozmak yok zaten %90 bile sans versek %10 unutmamak lazım dedi. bu ay bu moda girmişken aynen devam edelim dedi. 5. gün klomene baslıyorum yine yumurta takibi bu sefer hastaneye çağırdı son 2 gün vajinal ultrasonla baktırcak
işte yeni bir maraton ama geçen ayki heyecanım yok şimdi herşeyi biliyoruz ya onun rahatlığı var.
aren yine aynı heyecanı birlikte yaşıyacağız.. bende regli olur olmaz 2. aşılamanın startını veriyorum ve bence sende dpğru karar aldım. en azından aşılama faslını kapatırız acaba bir daha denesek oluurmuydu diye düşünmeyiz. biz elimizden gekleni yapalımda gerisi allahın takdiri. yalnız dr iyi seç, merkezi iyi seç o da çok önemli..
landarch sen erken testlerdenmi yapacaksın, off ben bulamadım dün yaa, o kadar çok eczane gezdimki hep predictör var diyolar, delirdim. internetten sipariş verdim ama allah bilir ne zaman gelecek oda. evde bi tane normal test var ama onda çıkmaz olsa bile dimi şimdiden.
ee tatlım sen adet olmadınmı yanlısmı anladım ben yoksa bu ay bos önümüzdeki ay içinmi diyosun biz ara vermeden devam ediyoruz bu ay.
dr dün şunuda söyledi. teknoloji artık o kadar ilerlediki çocuk olmuyor diye birşey ortadan kalkacak dedi. %1-3 arası çiftlerin imkansız olmazmış onun dışında artık hergün yeni bişey cıkıyor herşeye çözüm olacak dedi. allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?