merhaba
uzun zamandır takip ediyorum sizi .Bende sizinle aynı kaderi payaşıyorum, evet kader diyorum çünkü bunun bir kader , bir sınav olduğunu düşünüyorum, artık son aylarda bu düşüncem dahada netleşti.
Benim hikayeme gelicek olursam fazla uzatmadan bend pko luyum malesef yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz ,2 yıllık evliyim, son bir senedir dr gidiyorum.4 kere iğne olup yumurta takibi yaptık ama olmadı, beden sizin gibi mayıs 6 da aşılama yapıldı, hiç beklemediğim anda , daha gün sayarken sabaha karşı kırmızılarla karşılaştım (27 günde kırmızılar geldi , normalde düzensizdir,33-34 günde olur)yaşadığımız hayal kırıklığ o kadar büyüktüki acı bile hissedemedim, çok zamansız gelmişdi.
ilk şoku atlatında dr konuştum , nasıl isterseniz öyle yapalım ister devam edelim , istersenizde ara verelim dedi ama devam daha iyi olur dedi neticede durum belli dedi , bizde yeniden bu yola çıktık ama o kadar sıradan bişey gibi hissediyorumki şuan sanki çok olagan normal bişey gibi her akşam iğnemi oluyorum .çok uzattım galiba pazartesi başladım iğne vurmaya adetimin 5 günü , (ilk sefer 3 gün başladık dr fark etmez dedi) pzrtsi kontrol gidicem , hesaplarıma göre 6-8 hazşran arası aşılama olur gibi geliyor hayırlısı bakalım.
kızlar kurban olduğum allah inşallah hepmize en yakın zamnada bu güzel duyguyu yaşatır ,kucaklarımız boş kalmaz.opuyorumnanaktan
yaa saat başı giriorm bakıorm bende kimse yok bişey yazmamış kimse. iş güç yapamaz oldum, bügun bende bir heyean bir merak acaba ne çıkacak, tam diorm şimdi bi hassas test alıp yapayım sonra negatif çıkarsa acaba erkenmi yaptım diye kuşkulanıcam.. offf ne zor yaa. 10. gün olduğu içinmi son yaklaştığım içinmi böyleyim anlamadım. aşılama yapılırken okadar rahattım ki doktorla hemşire şaşırdı bu kız niye böle relax die. aşılama sonrası da sanki bu işlemi her ay düzenli olarak yaptırıyormuşum gibiydim ama bugün içim içime sığmıo acaba oldumu olmadıysa biranönce adet olayım istiyorum. normalde aşılama olmasaydım 3 gün önce adet olmuştum. ama aşılamam da çok gec olduğu için ilaç ve iğnelerin etkisiyle döngüm değişmiştir diyorum. aşılamanın 10. günündeyim acaba idrar testi ile çıkar mı
landarch bende aynen senin gibiyim, çıldıracak gibiyim artık bugün, ama umudumda kırıldı artık. hiçbirşey hissetmiyorum. ilk günler çok karın ağrım vardı, 2 gündür eser kalmadı ondan. tamamen normale döndüm. adet belirtileri bile yok. hiçbiyerim şişmedi. çok büyük ihtimalle benimki tutmadı. ama yinede merak ediyorum işte. bir an önce belli olsun bende ona göre yolumu çizeyim, bu bekleyiş çok zor.
canım çok saol busefer inşallah pozitif sonuç alırsın, ewet sıkacam dişimi bakalm dediğin gibi 2-3 gün daha bekliicem, sona olumsuz düşünme bukadr erken belirti olmazmış diyorlar benim adet sancısı gibi ağrı girior arada adet oluorm diye aklım gidiyor. ne güzel işte sende baari adet belirtisi yokk. biz en iyisi kendimizi işe verelim bu forum dışında başka sitelere girip kafamızı bulandırmayalım her 2 saatte bir de sayfayı yenileyerek birbirimizden haberler alalım
bence ağrıya pek takılma derim , benimde tam tersi bel ve kasık ağrılarım vardı , göğüslerim çok büyümüşdü , dokunamıyordum bile ,edindiğim deneyime göre hiç belli olmuyor , kasıklarımda batmalar falan vardı ama olmadı , bence dinleme kendini fazlaCADIARZU
merhaba kızlar..nasılsınız?bugünkü vatan gazetesini okuyan oldumu?doktorlar tüp bebekte tek embriyo yönetmeliğinin iptali için danıştaya başvuru yapmışlar ve başvuruları kabul edilmiş.en geç haziranda yürütmenin durdurulması talebi karara bağlanacak,ardından da ileriki bir tarihte yönetmeliğin iptali görüşülüp karara bağlanacakmış.en azından devletin ödemeye getirdiği sınırlama kalkar belki..sınırsız kere bu ödemeyi yapan devletler var..inşallah dava bizim açımızdan olumlu sonuçlanır..
kızlar günaydın, dün ewe gidince dayanamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çoook silik çıktı. 10. günüm olduğu için tabi aklıma hemen çatlatma iğnesinin etkisiyle olabileceği geldi. ümitlenmedim ama gözüme uyku da girmedi doğru dürüst. az önce kan verdim hastanede dedim ne olacaksa olsun doktor kızsa bile aşılamanın 11. günü kan testi yaptırdım sonuç yarım saat sonra çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?