Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rabbim gönlünüze göre tez zamanda versin. birdaha hayal kırıklığı yaşamayın inşallah...opuyorumnanaktan

canım gerçekten beklemek eyvahedigeldismile, bence 2-3 gün daha sık dişini bişey kalmamış ,inşallah hamiş haberlerini alırız:CüvCüv:

landarch bende aynen senin gibiyim, çıldıracak gibiyim artık bugün, ama umudumda kırıldı artık. hiçbirşey hissetmiyorum. ilk günler çok karın ağrım vardı, 2 gündür eser kalmadı ondan. tamamen normale döndüm. adet belirtileri bile yok. hiçbiyerim şişmedi. çok büyük ihtimalle benimki tutmadı. ama yinede merak ediyorum işte. bir an önce belli olsun bende ona göre yolumu çizeyim, bu bekleyiş çok zor.

canım çok saol busefer inşallah pozitif sonuç alırsın, ewet sıkacam dişimi bakalm dediğin gibi 2-3 gün daha bekliicem, sona olumsuz düşünme bukadr erken belirti olmazmış diyorlar benim adet sancısı gibi ağrı girior arada adet oluorm diye aklım gidiyor. ne güzel işte sende baari adet belirtisi yokk. biz en iyisi kendimizi işe verelim bu forum dışında başka sitelere girip kafamızı bulandırmayalım her 2 saatte bir de sayfayı yenileyerek birbirimizden haberler alalım

bence ağrıya pek takılma derim , benimde tam tersi bel ve kasık ağrılarım vardı , göğüslerim çok büyümüşdü , dokunamıyordum bile ,edindiğim deneyime göre hiç belli olmuyor , kasıklarımda batmalar falan vardı ama olmadı , bence dinleme kendini fazlaCADIARZU

sona yarın normal bir idrar testi ile sabah ilk idrarla test yapalm da baari içimz rahatlasın. ben çıkıorm

evet canım dediğin gibi daha yeni başladığım için şuan kasmıyorum ama aşılamadan sonra stresli olucağı kesin
ama relaks bayanlar , iyi düşünelim iyi olsun,
ben son hüsrendan sonra polyanna oldum biraz galiba zemuszemus

tamam canım yapalım, benim zor onla çıkması, daha 5 gün var çünkü benim adetime, ama olsun yapayım yinede. benim erken testleride kargoya vermişler yarın gelecek inşallah. sende yarınki duruma göre olmadı bi tanede erken test yaparsın.

yaa ne bileyim o ilaçlarla gebelik hormonu veriyolar ya, ilk günler çok fazla belirti vardı. daha doğrusu çok belirti dediğim karnım çok ağrıyodu, bide iştahım çok açıktı, şimdi hiçbirinden eser kalmadı. e onlar gebelik hormonunun verdiği etkilerse o zaman hamile değilim diye düşünüyorum.

belirtilere takılmayın kızlar. benim hamileliğimde hiç belirti olmadı sadece günüm geçince anlamıştım. adet belirtisi bile yoktu. gerçi sonu gelmedi.
şimdi her ay bütün belirtileri buluyorum kendimde ama sonuç hep sıfır. zaten ne zaman belirtim olmasa o zaman diyeceğim hamileyim.

merhaba kızlar..nasılsınız?bugünkü vatan gazetesini okuyan oldumu?doktorlar tüp bebekte tek embriyo yönetmeliğinin iptali için danıştaya başvuru yapmışlar ve başvuruları kabul edilmiş.en geç haziranda yürütmenin durdurulması talebi karara bağlanacak,ardından da ileriki bir tarihte yönetmeliğin iptali görüşülüp karara bağlanacakmış.en azından devletin ödemeye getirdiği sınırlama kalkar belki..sınırsız kere bu ödemeyi yapan devletler var..inşallah dava bizim açımızdan olumlu sonuçlanır..

bu dert maddi durum ayırdetmiyo maalesef..tarlasını satıp,kredi çekip yaptıranlar var..en azından ödeme sayısı artsa çok iyi olur.....

sonuç bekleyen kızlar sizi çok iyi anlıyorum. daha geçen hafta bu heyecanı bizde yaşıyorduk. ama size tavsiyem belirtilere çok takılmayın. bu kadar erken hamileleik belrtisi olmaz ilaçların etkisi ve kendimizi dinliyoruz. ve pozitif düşünün ben bunu hiç yapmadım şimdi pişmanım. olumlu düşünün. normal yolla hamile kalsanız belirtileri anlayamazdınız öyle düşünün. mutlu haberlriniz bizi de mutlu ve motive edicek..

gulem bu habere çok sevindim, şu tek embryo olayın sinir olyordum ne kadar şansızım diye.avrupada ve hiçbir ülkede bu uygulanmıyormuş. evet çoğul gebelikler de riskli ama diğer türlü hamile kalma şansını azaltılıyor.

kontess sen ne yaptın bugün senin sonuç bugün yarın belli olucak, hadi bakalım dört gözle bekliyorum. ortalardan kaybolmak yok .

kaybolurmuyum hiç...

hehe eyvahedigeldismile

bugun 14. günüm...

çok rahatım acayip genişim..

ayın 13 de aşılama yaptrıdığımda ayın 27 hiç olmayacak gibi gelmişti..

ayın 27. oldu..

progestan hapını kendi isteğmile pazar günü itibari ile kesmiştim..

göğüslerimin uçlarına doğru içinde ağrı hemen şimdi adet olacam gibi sancım var ve mantar oldum sanki kaşınıyorum ve bunların dışında hiç bir şeyim yok bide miskinlik tabi...

dün sancım dayanılmaz oldu ve ilaç içtim.. gece yatağa uzandığımda belim ağırıyordu..

psikolojim bozuk adet öncesi sendrom yaşarsınız ya havadan nem kapma durumu öyleyim...

kesin adet olacağım ruh yapımdan belli ama tek fark 1 kavanoz sarelle bitirmedim..

1 haziran adet tarihim..

aşılama olmasaydım.. 1 haziranın geçmesini bekleyecektim..

ve bekleyeceğim..sempatiksalakcinni

idrar tahlilini bu sabah elime aldığımda tam tahlil yapacak iken hayır bekle dedim..:icecream:
bekliyorum...

nasıl olsa bebek olayından ailede annem dışında kimsenin haberi yok kimseye olumlu yada olumsuz haber vermek zorunda değilim..sevinsemde kendimleyim..
üzülsemde..

sevgiler..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar günaydın, dün ewe gidince dayanamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çoook silik çıktı. 10. günüm olduğu için tabi aklıma hemen çatlatma iğnesinin etkisiyle olabileceği geldi. ümitlenmedim ama gözüme uyku da girmedi doğru dürüst. az önce kan verdim hastanede dedim ne olacaksa olsun doktor kızsa bile aşılamanın 11. günü kan testi yaptırdım sonuç yarım saat sonra çıkıyor..

allah hakkında hayırlısını nasip etsin keşke adet tarihini bekleseydin..
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…