Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
landarch, sona,vizontele yeni heyecanımız siz olucaksınız, inşaallah sizden bizlere umut olucak haberler alırız...

nasıl yani sen ara vermeden hamen bu ay mı başlıyırsun.. ay çok merak ettim hayatım hemen yaz..

evet cnm ara vermiyoruz dr hazır bu moda girmişken devam edelim. dedi 2. den sonra cok yıprandım dersen ara veririz dedi.

inş. cnm tabiki istiyorum dediğin gibi deneyelim. sonra biraz kendi haline bırakırız.

benim dr um acayip pozitif zaten bana diyorki sen herşeyi çok iyi biliyorsun dedim keşke bilmeseydim. olurmu daha bilinçlisin asılama yapıldıgında %100 olacak diye kendini kaptırıp daha kötü yıkılanlarıda gördüm sen bak normal düşünerek karsıma geliyosun dedi.
işte bizde bu tempoda devam edelim bakalım.hayırlısı 1. de tutma oranı zaten ne kadar düşük baksana.hiç bu kadar tahmin etmiyordum.

meldi cnm sen bu sonradan çatlatma iğnesi vurdurdunya onun sebebini sordunmu??
ilk kez duydum ben cok merak ettim birde ilişki yasağının nedenini bi sorsaydın.

amin cnm allah seninde karnındakini sağlıkla kucağına versin.
gelişmeleri yaz bize merak ediyoruz.

emelce içine doğmuşmuydu hamile olduğun? çok merak ediyorum ne gibi belirtileri oluyor, çevremdeki hamilelerin hepsi kendiliğinden hamile kaldığı için çok geç anlamışlar direk bulantı diyorlar

bubuş demekki sende ara vermeyeceksin.
ben verdim. zaten zamanı geçti. adetim 6.günü çünkü. ara vermekte iyi gelecek bana ben hala kendimi şiş hissediyorum öellikle karnım falan bana çok şiş geliyor. ilaçlardanmı bilmiyorum ama üst üste ilaç almayayım dedim.

acaba ara vermesemiydim diyorum bazen. hangisi iyi oldu bilmiyorum. artık verdik zaman geçti.

belirtilerim göğüs uçlarımda araara dikleşme oluyodu adet olacakmışım gibi sancı oluyordu ağrılar olunca kesin adet olucam diyodum kısmet dedim ilaçta kullandığım zamanlar çok bekliyodum bu sefer fazla kapırmadım sanırım kendimi

emelcee hayıslı olsun allah hayırsıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. aşılamanın kaçıncı gününden itibaren belirtileri hissettin

meldi cnm sen bu sonradan çatlatma iğnesi vurdurdunya onun sebebini sordunmu??
ilk kez duydum ben cok merak ettim birde ilişki yasağının nedenini bi sorsaydın.

canım testlerden sonra iki kez telefonla görüştük bir sonucu bildiridm konuşruk diğeride regli oluna ara demişti oz zaman konuştuk. ama bunları ormak aklıma gelmedi muayehanesine gidicem yüzyüze detaylı sorucam bende merak ediyorum..mutlaka sizede yazarım..

yaa saat başı giriorm bakıorm bende kimse yok bişey yazmamış kimse. iş güç yapamaz oldum, bügun bende bir heyean bir merak acaba ne çıkacak, tam diorm şimdi bi hassas test alıp yapayım sonra negatif çıkarsa acaba erkenmi yaptım diye kuşkulanıcam.. offf ne zor yaa. 10. gün olduğu içinmi son yaklaştığım içinmi böyleyim anlamadım. aşılama yapılırken okadar rahattım ki doktorla hemşire şaşırdı bu kız niye böle relax die. aşılama sonrası da sanki bu işlemi her ay düzenli olarak yaptırıyormuşum gibiydim ama bugün içim içime sığmıo acaba oldumu olmadıysa biranönce adet olayım istiyorum. normalde aşılama olmasaydım 3 gün önce adet olmuştum. ama aşılamam da çok gec olduğu için ilaç ve iğnelerin etkisiyle döngüm değişmiştir diyorum. aşılamanın 10. günündeyim acaba idrar testi ile çıkar mı

bir kaç gün daha bekleyin derim. negatif çıkarsa üzülürsünüz.. 14. gün sonunda kan testi garanti demişti doktorum. malum idrar testleri bazen gerçeği yansıtmıyor. bence umudunuzu kaybetmeden sabırla bekleyin ki motivasyonunuz bozulmasın. size ve gruptaki bütün arkadaşlara dua ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğru söylüyorsun canım.aslında kan testinden önce idrar testi ile sonucu görmek istiyorum. dolayısıyla baya bi beklemem gerekecek

doğru söylüyorsun canım.aslında kan testinden önce idrar testi ile sonucu görmek istiyorum. dolayısıyla baya bi beklemem gerekecek

birşey itiraf edeyim benim 2. günün ama her sabah acaba bir test yapsam mı diye uyanıyorum. sonra kendi kendime bekle bekle bekle diye telkinler veriyorum. dedim ya sabretmemiz gerekiyor bekleyeceğiz .....ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

merhaba
uzun zamandır takip ediyorum sizi .Bende sizinle aynı kaderi payaşıyorum, evet kader diyorum çünkü bunun bir kader , bir sınav olduğunu düşünüyorum, artık son aylarda bu düşüncem dahada netleşti.
Benim hikayeme gelicek olursam fazla uzatmadan bend pko luyum malesef yaklaşık 1,5 senedir bebiş istiyoruz ,2 yıllık evliyim, son bir senedir dr gidiyorum.4 kere iğne olup yumurta takibi yaptık ama olmadı, beden sizin gibi mayıs 6 da aşılama yapıldı, hiç beklemediğim anda , daha gün sayarken sabaha karşı kırmızılarla karşılaştım (27 günde kırmızılar geldi , normalde düzensizdir,33-34 günde olur)yaşadığımız hayal kırıklığ o kadar büyüktüki acı bile hissedemedim, çok zamansız gelmişdi.
ilk şoku atlatında dr konuştum , nasıl isterseniz öyle yapalım ister devam edelim , istersenizde ara verelim dedi ama devam daha iyi olur dedi neticede durum belli dedi , bizde yeniden bu yola çıktık ama o kadar sıradan bişey gibi hissediyorumki şuan sanki çok olagan normal bişey gibi her akşam iğnemi oluyorum .çok uzattım galiba pazartesi başladım iğne vurmaya adetimin 5 günü , (ilk sefer 3 gün başladık dr fark etmez dedi) pzrtsi kontrol gidicem , hesaplarıma göre 6-8 hazşran arası aşılama olur gibi geliyor hayırlısı bakalım.
kızlar kurban olduğum allah inşallah hepmize en yakın zamnada bu güzel duyguyu yaşatır ,kucaklarımız boş kalmaz.
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…