nasıl yani sen ara vermeden hamen bu ay mı başlıyırsun.. ay çok merak ettim hayatım hemen yaz..
inş. cnm tabiki istiyorum dediğin gibi deneyelim. sonra biraz kendi haline bırakırız.bencede iyi yapmışsın bubuş, ben arka arkaya yaptırınca şans artıyo diye biliyorum. bide sen çocuğun olsun istemiyomusun, neden erteleyeceksin ki, bütün yapılabilecekleri bir an önce yapki, bir an önce olsun ve bu stresten kurtul. inşallah bu sefer olur canım.
canım dr ağzından bal akıyor beni bile motive etti.inşaalah öyledir yaa.. canım ben bu ay boş geçiricem. çünkü dr çyle dedi vücudun dinlensin dedi.ilaçlar ilaçları verdiği şişkinlikler psikoloji hepsi üst üste çok yoruldum bana mantıklı birde bizim cinsellik yasaktı düşünsene. bu ay o yüzden ayşe armanın yazısı bana mantıkluı gedi. ama sende bir çırpıda bir stresi atlatmı olabilirsin.biz denerken sen biz etecrübelerinden bahsediyor olabilirsin. ve senin heyecanınla bu ayı çabucak geçirir hergün yine birlikte gün sayarız. kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama ben bu aya dinlenicem..
aren yine aynı heyecanı birlikte yaşıyacağız.. bende regli olur olmaz 2. aşılamanın startını veriyorum ve bence sende dpğru karar aldım. en azından aşılama faslını kapatırız acaba bir daha denesek oluurmuydu diye düşünmeyiz. biz elimizden gekleni yapalımda gerisi allahın takdiri. yalnız dr iyi seç, merkezi iyi seç o da çok önemli..
meldi cnm sen bu sonradan çatlatma iğnesi vurdurdunya onun sebebini sordunmu??
ilk kez duydum ben cok merak ettim birde ilişki yasağının nedenini bi sorsaydın.
yaa saat başı giriorm bakıorm bende kimse yok bişey yazmamış kimse. iş güç yapamaz oldum, bügun bende bir heyean bir merak acaba ne çıkacak, tam diorm şimdi bi hassas test alıp yapayım sonra negatif çıkarsa acaba erkenmi yaptım diye kuşkulanıcam.. offf ne zor yaa. 10. gün olduğu içinmi son yaklaştığım içinmi böyleyim anlamadım. aşılama yapılırken okadar rahattım ki doktorla hemşire şaşırdı bu kız niye böle relax die. aşılama sonrası da sanki bu işlemi her ay düzenli olarak yaptırıyormuşum gibiydim ama bugün içim içime sığmıo acaba oldumu olmadıysa biranönce adet olayım istiyorum. normalde aşılama olmasaydım 3 gün önce adet olmuştum. ama aşılamam da çok gec olduğu için ilaç ve iğnelerin etkisiyle döngüm değişmiştir diyorum. aşılamanın 10. günündeyim acaba idrar testi ile çıkar mı
doğru söylüyorsun canım.aslında kan testinden önce idrar testi ile sonucu görmek istiyorum. dolayısıyla baya bi beklemem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?