kızlar günaydın, dün ewe gidince dayanamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çoook silik çıktı. 10. günüm olduğu için tabi aklıma hemen çatlatma iğnesinin etkisiyle olabileceği geldi. ümitlenmedim ama gözüme uyku da girmedi doğru dürüst. az önce kan verdim hastanede dedim ne olacaksa olsun doktor kızsa bile aşılamanın 11. günü kan testi yaptırdım sonuç yarım saat sonra çıkıyor..
günaydııınnn ,
landarch inşallah rabbim bebeğini göndermiştir sana. ayyy ne güzel olur bizede moral olur. pozitif duyalım artık yaaa...
hemen haber ver bu arada lütfen negatifede hazırla kendini tamammı cnm bak bizlerde aynı durumdayız sakın yıpratma kendini. allah can sağlığı versin.kaderimizde varsa olur bi şekilde.
kontesss 1 haziranı bekleme yaptır testini bi an önce ona göre yediğine içtiğine dikkat edersin.cnm hemde bu heyecana strese bi son verirsin.senden pozitifi duymayı çok istiyorum..allahım yardımcın olsun.a.s.
kızlar değerim sıfır çıktı, tahmin ettiğim gibi 2.çizginin silik olması çatlatma iğnesi yüzünden(((((
kanda çıkmadan idrarda çıkması imkansız ama kanda belli bir seviyeye ulaştıktan sonra idrara geçiyor.2 ihtimal var ya test yanlıştı yada çatlatma iğnesinin etkisi ile
kızlar değerim sıfır çıktı, tahmin ettiğim gibi 2.çizginin silik olması çatlatma iğnesi yüzünden(((((
bende senden gaza geldim bi normal test yaptım şimdi, hiç bişey çıkmadı. ne silik ne bişey. gerçi daha adetime 4 gün var ama şu 2. çizgiyi görememekten bıktım bende. Biz boş çıktık bence landarch bu ay. inşallah vizonteleden iyi haber gelir.
bende senden gaza geldim bi normal test yaptım şimdi, hiç bişey çıkmadı. ne silik ne bişey. gerçi daha adetime 4 gün var ama şu 2. çizgiyi görememekten bıktım bende. Biz boş çıktık bence landarch bu ay. inşallah vizonteleden iyi haber gelir.
kızlar bide bu bekleyiş sürecide beni çöküntüye uğratıyo, sizde yapmıyomu böyle bişey. o yüzden biran önce olumlu olumsuz ne olduysa öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?