merhabalar herkese günaydın bende bu kervanın yolcusuyum pazartesi menogon 75 başladım yarın yumurta kontrolüm var heralde pazartesi olur dimi kızlar aşılamam.....
sayenizde bi çok bilgiye ulaştım buradan teşekkürler allah gönlünüzün muradını versin.
tşkler kontescim peki bugün 4.gün yine de yiyim dimi:?
amin canım haklısın ama inanın sayenizde daha rahatım sanırım ortak noktada buluşmak sebebi uzun zamandır hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi tabi aşılama esnasında ne olurum blmem ama.... Işin tuhafı genelde inanılmaz rahat bi insandım bişi takmazdım üniv.sınavlarına girerken bile evraklarımı evde unutmuştum:)) bu kadar yani ama 1.5 yıldır bu iş beni bitirdi
canmsın ya hiç bilmediğim ve öğrendiğime sevindiğim bilgiler bunlar sen yazdıkça ben alışveriş listesi hazırlıyom dur hemen nohut ıslatayım akşama süpersin ya teşekkürler
bende kızım olursa naz oğlum kuzey inşallah maşallah :) ya bide bişi dicem ikiz gebelik olasılığı yüksek mi aşılamada yani kesin ikiz diyebilirmiyiz....
bende kızım olursa naz oğlum kuzey inşallah maşallah :) ya bide bişi dicem ikiz gebelik olasılığı yüksek mi aşılamada yani kesin ikiz diyebilirmiyiz....
Ben de asilamayla hamile kaldım yeni daha 5 haftalk benim de çok yumurtam vardı ve korkmuştum cogul gebelikten ama çok şükür ki 1 kese gördük dün...
ben de asilamayla hamile kaldım yeni daha 5 haftalk benim de çok yumurtam vardı ve korkmuştum cogul gebelikten ama çok şükür ki 1 kese gördük dün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?