Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar herkese günaydın bende bu kervanın yolcusuyum pazartesi menogon 75 başladım yarın yumurta kontrolüm var heralde pazartesi olur dimi kızlar aşılamam.....

bol bol kuru incir ye.. eşinde sende..

benim 4 yumurtam olmuştu incir sayesinde..

tabi işe yaradımı yumurtalar bilmiyom.

tşkler kontescim peki bugün 4.gün yine de yiyim dimi:?

bol bol ye..

hurma bulursan onuda ye..

şeker niyetine akşam yemekten sonra cerez niyetine yemeye devam karı koca yiyin

bide gece yatarken incirlerin üstüne ılık süt iç..

bişeydaha muz eşine muz yedir..

kuru fasülye ve nohut çinko deposu sütlaç meniyi artırır

incir kurufasülye nohut bunlar çinko içerir çinko spermlerin hareketini artırır..

ve yumurtayı büyütür..

bide inaç durumunu bilmem ama ben 30 lu sayfalarda zekeriya A.S DUASINI EKLEDıM.. ONU BOL BOL OKU..

SENıN DOKTORU BıLMEM AMA BENıM DOKTORUM CıNSEL ıLıŞKı ÖNERDı BOL BOL.. ÇATLATMA ıĞNESı ÖNCESı VE AŞILAMA SONRASI ÜÇ GÜN..

opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım haklısın ama inanın sayenizde daha rahatım sanırım ortak noktada buluşmak sebebi uzun zamandır hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi tabi aşılama esnasında ne olurum blmem ama.... işin tuhafı genelde inanılmaz rahat bi insandım bişi takmazdım üniv.sınavlarına girerken bile evraklarımı evde unutmuştum:)) bu kadar yani ama 1.5 yıldır bu iş beni bitirdi

seni anlıyorum..

HatTa anlıyoruz..demek daha doğru olur...

Bu sınav hayatı inssana neler yaptırtmıyor ki.. Neler öğretmiyor ki.. ALLAH BETERıNDEN SAKLASIN..

canmsın ya hiç bilmediğim ve öğrendiğime sevindiğim bilgiler bunlar sen yazdıkça ben alışveriş listesi hazırlıyom dur hemen nohut ıslatayım akşama süpersin ya teşekkürler

Bu arada kızım olursa adını CEYLıN naz koyacam..

Çok nazlandı gelmek ıÇın allahın gıcıĞı.. Ondan ıÇın..

ya doktor ilişki konusunda bişi demedi yarına bol bol soru hazırladım bunu da mutlaka sorarım...

dünya dualar üzerine kurulmuşken ihmal edermiyim her daim dilimde.. hepimize dualarım...

bende kızım olursa naz oğlum kuzey inşallah maşallah :) ya bide bişi dicem ikiz gebelik olasılığı yüksek mi aşılamada yani kesin ikiz diyebilirmiyiz....

Bu arada meldıııııııııııııııııı..

Nerdesın adetının ÜÇÜncÜ gÜnÜde doktoramı gıttın..

Ben burdayım kaÇma demıŞtın..

Ama sen yoksun..

Nedendır acep..

bende kızım olursa naz oğlum kuzey inşallah maşallah :) ya bide bişi dicem ikiz gebelik olasılığı yüksek mi aşılamada yani kesin ikiz diyebilirmiyiz....

KESıN GEBELıK DEMEDEN ıKıZ FALAN HıÇ DıYEMEYıZ..

ÇÜNKÜ AŞILAMNAIN NORMAL SEXTEN FARKI YOK TEK FARKI HAREKETLı SPERM.. OLMASI ODA YıNE %20 ŞANS..SEXLEDE %20 ŞANS..

AMA BEN ıSTERDıM ŞAHSEN 3 KADAR DA YOLU VAR OH TEK DOĞUM VE ıŞ BıTTı

OH BE..

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

pazartesi yapılan kontrollerde doktorum sağ ve sol toplam 11 tane yumurta adayın var dedi eşiminde spermiogram sonuçlarının bi hayli iyi olduğu sölendi şartlar uygun inşallah yüce mevlam emeklerimizi boşa çıkarmaz tedbiri bizden takdiri allahıımın....

Ben de asilamayla hamile kaldım yeni daha 5 haftalk benim de çok yumurtam vardı ve korkmuştum cogul gebelikten ama çok şükür ki 1 kese gördük dün...

ben de asilamayla hamile kaldım yeni daha 5 haftalk benim de çok yumurtam vardı ve korkmuştum cogul gebelikten ama çok şükür ki 1 kese gördük dün...

1 tanemiymiş yiğenimiz aman sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda tek olsun.
Cnm gözünaydın allah tamamına erdirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…