Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de asilamayla hamile kaldım yeni daha 5 haftalk benim de çok yumurtam vardı ve korkmuştum cogul gebelikten ama çok şükür ki 1 kese gördük dün...

canım hayırlı olsun..keseyi görünce rahatlamışsındır:)) dikkat et kendine..
benim anne tarafımda ikiz çok.ve ben hep ikizim olursa diye korkmuşumdur.tabii başımıza bunlar gelince iyice korkmaya başladım.tabii Allahın taktiri,hayırlısı neyse o olsun..
bu arada benim adetim 3 gündür damla damla ve simsiyah geliyo..bitürlü normal adet haline gelmedi.hastaneyi aradım,hemşire normal dedi.ilçalar böle yapıyo,özellikle çatlatma iğnesi yapar dedi..normal seyretse şaşırırdım zaten..1 ay istirahatteyim..

allah seni çooook sevsin..

Helebir aşılama olda.. Yerim ben seni..

14. Gün kesin sonuç..

ya bilmiyosun ama sen benim ayın 11 de kuzenimin düğünü var süper elbiseler diktiriyorum kendime kızım ya yatıcaksın derse doktor o zaman ben ne halt edicem bide elbiselerin içinde göbişi saklıcak yer arıyom zati eğer gebeş olursam bahanem olacak hamileyim ayol dicem yaaaaaaaaaaaaa:)))

14. gün ise her türlü düğün sonrası alıcam mutlu haberi inşallah maşallah bide bişi daha socam aşılamadan sonra kaç gün yatmak gerekiyo düğünde göbek atamıcam mı ben ne dersin ....

oy oy yesinler......

Hehehe :)))))

yat demiyorlar...

Sana aşılama sürecimi anlatayım..

Aşılama yapıldı.. 40 dak kafa aşağı yatırdı.. Idrara sıkışıktım ay çok zordu..

Neyse.. Eve gittim yemekkimi önceden yapmıştım..

Yemeki,mi yedim.. Hanım çifliğini izledim.. Ertesi gün.. Progestan içtim zaten o insanı paspal uyuşuk uyuz yapaor

neyse..

O gun ve sonraki günler 1 var bir yok ilişki önermişti.. Ama yine ayaklar yukarda kalsın dedi belinin altına yastık koy öyle uyu ilişkiden hemen sonra idrara çıkma dedi...

Bna dinlen yat uyu demedi..

Kafana takma şartlanma rahat ol dedi.. Hehe :)) nasıl olacaksa :)))

ıLıŞKıLERE GELıNCE 4.sonrasında ben korktum.. çünkü aşılamanın 7. Gününe den k geliyordu..

Normal yumrtlama sürecimde bittmişti.. Vs vs vs

10. Günümde uyuşukluktan bıktım progestanı dr. Sormadan kestim.. Bahanem annneannem kulanmamıştı ama bebişleri ona tutnmuştur oldu...

Sonra..

Bugun 14. Günüm..

Eğer tutmuşsa 2. Hafta 3 günlük hamile olamam lazım..

Işin kısası tatlişkom....göbiş öle hemen çıkmor...

Göbiş için bahane bulamıyoruz... Benim bahanem fix..

Adet dönemim me yakın şişiyorum..

Sende kullana bilirsin.. Herzaman tutar.. Hehehe:))

neyse ben kaçar kontesin alışveriş listesini alim gelim eşimi de kendimi incir manyağı yapim fınduk ta alayım her gün bi avuç fınduk iyi gelir :))) allaha emanet olun bye bye

14. Gün ise her türlü düğün sonrası alıcam mutlu haberi inşallah maşallah bide bişi daha socam aşılamadan sonra kaç gün yatmak gerekiyo düğünde göbek atamıcam mı ben ne dersin ....

göbek at ama sosyete göbeği at..

Yada sadece romantik takıl eşinle dans et..

Fazla sarsma kendini..

Aşılan ve aşılanmayı unut..(doktorum bana böle dedi bende one böb bön baktım nasıl olacak bu iş dedim orayı ben bilmem demişti..))) )

selam kızlar..
ben pazartesi günü aşılama oldum siz kaç gün yattınız ben kendimi çok yormadan dolaşıyom ama hemen uzanıyorum, bu sabah af edersiniz içime sanki bıçak soktular uykumda bağırmışım acayip kramplar girdi bu benim ilk denemem sizdede öyle oldumu acaba ve neden olmuştur bi fikriniz varmı??

işte o her zaman fix ya bu sefer bahanem artsın diyorum ayol bi gün ilişki bi gün boş du ben düğün gününü hesaplayım :)) olmassa takı arasında ay tübe tübe :)))ayarlarımla oynuyon kontes yaaapcaz simdi:))) allah iyiliğimi versin:))

Ay bu 14. Gün ne güzel bişi imiş... Oohhhhhhhhhhhhhh :))

hiç gelmeycek sandım geldi..

Hayatımda bukadar rahat olmadım..

1 haziranda daha rahat olacağım..

Oh be.. Adet olacağım ve bu macerada sona erecek

kırmızı kart .............. Game overrrr

çok kafa kızsın ya hehehe..:)))

ayarlarını yesinler..

SengiT incir al bakim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi fıkra anlatim çıkim ben gülün biyazcık .... 3 tane yaşlı teyzem huzurevinde konuşuyorlar ve ölmekten çok korkuyorlarmış düşünmüşler taşınmışlar bişi bulmuşlar ve azrail gelince bebek taklidi yapmaya karar vermişler gün olmuş azrail gelmiş bi tanesi anneeee bi tanesi ıngaaaa bi taneside mamaaaa demiş azrailde hadi batalım attaaaaaaa demiş:)))))))

4. Gün değilmi ..

Benimde ilk aşılamam banada olmuştu 2GÜNDEN SONRA HAFıF HAFıF SONRASINDA DAHA ŞıDETLı OLMUŞTU..

doktorumu aradım.. Parol iç dedi ilgilenmedi..

APANDıX OLMASINDA DEDı KASILMALAR NORMAL DEDı..

her şeyi kafaya taka taka bişi oldum ama kafa kısmı muallak:))) doktorlar ne derse desin hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeee........ allaha emanet yaşayalım bizim bebişler bigün bizi tenhada kıstırır nasıl olsa sora da biz onları mıncık mıncık yaparıs uluorta dimi ama :)))

4. Gün değilmi ..

Benimde ilk aşılamam banada olmuştu doktorumu aradım.. Parol iç dedi ilgilenmedi..

çok asağol evet 4.gün beni 3 saat yatırdılar ama baş aşşağı değil dümdüz sedyeden bile yatağa kıpırdatmadan koydular hayırlısı hiç umudum yok ama aalhtan umud kesilmez :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…