Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:roflol: delikafadulden sırnaşık şey

selam kızlarrrr, iyi kaynatmışsınız naz aramıza hoşgeldinin, landarch sizden bari olumlu haberler gelir derken den de negatifi görmüşsün. ssana ancak kendini üzme diyebilirim. bak hepimiz aynı durumdayız. demekki bu aşılamada ilk denemelerde hemen hamile kalma durumu pek yok. bunu anladık. anladığım kadarıyla sonada olumsuzu bekliyor. bir vizontele var, bird nurunnay yeni yaptırmış..,

eli kulağında heyecanla beklediğimiz kontesimiz varr.

bububşum sen de bir görünmüş bir kaybolmuşsun nasılsın tatlım. sen aynı heyecanı yine başlattın sıram gelinceye kadar öbür aya kadar kalbim seninle çarpıcakkk.ilaca başladınmı..

evet meldi bende hiç hamile falan olduğumu düşünmüyorum, hiçbişey hissetmiyorum, içimede hiçbişi doğmuyor. yine hüsran oldu yahu. ne zaman havalara uççaz biz.

kontes valla ne sabırlı kızsın, ben senin yerine ortadan yarılcam meraktan. yapsana bi test, neden pazartesiyi bekliyosun, yarın 15. günün, doktorun 15. gün yaptır demedimi sana. neyi bekliyosun. bence sen hamilesin zaten. inşallahta öylesindir. en çok senin hamile kalmış olmanı istiyorum.

ben 3 yıldır adetim 5 gün geçti diye..önce havya uçtum ve o havalardan yer çok çakıldım

Ondan hayat insanı törpüliyip sabırı öğretiyor galiba..

hamile olduğumu sanmıyorum.. ah bir Olsam ne adaklar adadım..

Istihareye yattım.. Değilim o kesin..

Herzaman yanıt alırım. Istiharede..

Neyse tatlişkom.. Bakalım hayat hep yekmi getirecek yokse du şeş mi..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar değerim sıfır çıktı, tahmin ettiğim gibi 2.çizginin silik olması çatlatma iğnesi yüzünden (((((

bir umut ama yinede söyleyeceğim. arakadaşıma geçen sene aşılama yapıldı iki hafta sonra yapılan kan testi negati çıktı. Doktor ilişkiye devam dedi. oda 3. hafta hamile kalmış. işyerinde yaptığı ağır bir iş yüzünde düşük yaptı.

demem o ki umut kesilmez Allahtan samimi bir kalp ile tabi hayırlısını da isteyerek dua edin. sizleri tanımıyorum ama sanki hepiniz benmişsizniz gibi sizler için dua ettiğimi unutmayın olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

uyumakta istiyosun, bu hamilelik belirtisi değildirde nedir, neyse umut vermiş gibi olmayayım. umut arttıkça sonra üzüntü artıyo.

benim aşılamam 24 mayıs. sadece ilk iki gün göbek altı korkunç şişti. ben sadece birinci gün yattım. doktor ikinci gün için normal hayatınıza dönebilirsiniz ama egsersiz ve yorucu yürüyüşler yok dedi. ilk yarım saat önemli imiş beni aşılama yapılan yataktan 45 dk kaldırmadılar. hepsi bu. şimdi ise akıntı dışında hiç bir şeyim yok. rahatım elhamdülillah.
benim merak ettiğimde şu doktor hiçbir kanama ve aksilik olmadı dedi . aşılama sırasında kanama oluyor mu ki.

merhaba kızlar,bende dün katılmışdım aranıza
landarch canım negatif görmüşsün, hayırlısı olsun canımÇok üzgünüm çoook
Birşey sormak istiyorum ama şimdi ben ilk aşılamamdan sonra 3 gün evde dinlendim ama 2 aşılamamda işden izin almam zor olucak ve dinlenimicem , bu sorun olurmu sizce?gerçi ilk aşılamada yattığım hallde tutmadı ,belki ilgisi yoktur amakafama takılıyor, hastanede 20 dk yatırmışlardı , ağır iş yapmayın kendinizi yormayın ama normal hayata devam edin demişlrdi?

bende anlatayım benimkini, benim doktorum beni 3 saat sırtüstü bacaklar biraz daha yukarıda olacak şekilde yatırdı. aşılama yaptığı yerde yatırmaya devam etti, yerimden hiç oynatmadı. o akşam erken yatmamı, sonrada normal yaşantıma geri dönebileceğimi ama kendimi aşırı yormamamı, spor yapmamamı söyledi. aşılamadan 3 gün sonrada ilişki önerdi, ama çokda önemli değil dedi. Biz ilişkiye girmedik, çünkü o kadar emindim ki ilk günler hamile olduğumdan, bişey olmasından korkmuştum, ne salaklık.

hilye bildiğim kadarıyla aşılama sırasında kanama olmaması istenen bişey, bunun doktorun ustalığına bağlı olduğunu falan okumuştum bi yerlerde. bide mesela benim aşılama sırasında rahim ağzımın çok dar olduğu anlaşıldı, o yüzden rahim ağzını metal bi aletle traşlamak zorunda kaldı doktor. ve bu nedenle bende çokda az olsa bir kanama oldu. belki böyle bir sorun çıkmadığını anlatmak istemiştir.

bana ertesi gün işe gidebileceğimi söylemişti canım. hatta aşılamanın yapıldığı gün araba 15-20 dakikalık yürüme mesafesindeydi, oraya kadar yürümemde problem varmı dedim, yok canım daha neler rahat ol, normal hayatına devam dedi doktor. hiç takma kafana yani onu.

kontescim apandix ne demek????:))))))))))) apandisit mi demek istedin?

takmıcam valla , düşünmecem,serviste zıpzıp ,merdivenden in çık zıpzıp , insan düşündükçe hasta oluyor daha çok , kasmamak lazım, insanlar farkında olmadan hamile kalıp neler yapıyorlar, kaydirigubbakcemile2

canım benimde kanamam olmadı , o kadar kısa sürede olduki , ama ben kendimi çok kasmıştım ağrı olucak diye , rahim filminde bayağı zorlamışdı sanki onun gibi olucak diye korkmuştum , ama ikincisinde daha rahat olucam inşallah , ilkinde kasmaktan ortadan ikiye ayrılacaktım sankieyvahedigeldismile

teşekkür ederim. belki garip bulacaksınız ama sanki kanama olması gerekiyormuşta benim olmamış gibi düşünmeye başlaştım.
merak ettiğim birşey daha var progestan 100 mg verdi doktor bana vajinal yoldan günde 3 kez almamı söyledi. gruptaki arkadaşlar progestanını nasıl kullanıyor acaba

neden 1 haziranı bekliyosun?aşılama işleminden sonraki 14.günde adet olursun demişlerdi bana..zaten ovülasyondan sonraki adet gününe kadar geçen süre 14 gündür.bu standarttır normalde tabii..çok sabırlı çıktın canım yaa..bence şu an bellidir senin sonucun.1 ine daha çoookk..15.gün test yaptır denilenlere adet gecikmesi kesinleşsin gibi düşünülüyo bence..

kontescim apandix ne demek????:))))))))))) apandisit mi demek istedin?

doktor amcalar apandix diyor.. guclubacismile

ama halk sınıfı ve halkın dilinden konuşan doktorlarda apandisit diyor...

ama ben kafama göre takılıyom canım.. neyse :)))))))))))))))))))))

sen bunun neresini anlamadın bende bunu anlamadım.. :)))))))))))))))))))))))

google yazsan çıkarda gülemmm...

yorma beni gülem.. uykum var.. gülem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…