bi fıkra anlatim çıkim ben gülün biyazcık .... 3 tane yaşlı teyzem huzurevinde konuşuyorlar ve ölmekten çok korkuyorlarmış düşünmüşler taşınmışlar bişi bulmuşlar ve azrail gelince bebek taklidi yapmaya karar vermişler gün olmuş azrail gelmiş bi tanesi anneeee bi tanesi ıngaaaa bi taneside mamaaaa demiş azrailde hadi batalım attaaaaaaa demiş:)))))))
evet meldi bende hiç hamile falan olduğumu düşünmüyorum, hiçbişey hissetmiyorum, içimede hiçbişi doğmuyor. Yine hüsran oldu yahu. Ne zaman havalara uççaz biz.
Kontes valla ne sabırlı kızsın, ben senin yerine ortadan yarılcam meraktan. Yapsana bi test, neden pazartesiyi bekliyosun, yarın 15. Günün, doktorun 15. Gün yaptır demedimi sana. Neyi bekliyosun. Bence sen hamilesin zaten. Inşallahta öylesindir. En çok senin hamile kalmış olmanı istiyorum.
İyİmİsİn meldİ teyzoŞ..
kızlar değerim sıfır çıktı, tahmin ettiğim gibi 2.çizginin silik olması çatlatma iğnesi yüzünden(((((
neyse umarım iyisindir..
ben kaçtım..
allaha emanet...
:1closedeyes: uyumak istiyorum..
selam kızlar..
ben pazartesi günü aşılama oldum siz kaç gün yattınız ben kendimi çok yormadan dolaşıyom ama hemen uzanıyorum, bu sabah af edersiniz içime sanki bıçak soktular uykumda bağırmışım acayip kramplar girdi bu benim ilk denemem sizdede öyle oldumu acaba ve neden olmuştur bi fikriniz varmı??
merhaba kızlar,bende dün katılmışdım aranıza
landarch canım negatif görmüşsün, hayırlısı olsun canımÇok üzgünüm çoook
Birşey sormak istiyorum ama şimdi ben ilk aşılamamdan sonra 3 gün evde dinlendim ama 2 aşılamamda işden izin almam zor olucak ve dinlenimicem , bu sorun olurmu sizce?gerçi ilk aşılamada yattığım hallde tutmadı ,belki ilgisi yoktur amakafama takılıyor, hastanede 20 dk yatırmışlardı , ağır iş yapmayın kendinizi yormayın ama normal hayata devam edin demişlrdi?
4. Gün değilmi ..
Benimde ilk aşılamam banada olmuştu 2GÜNDEN SONRA HAFİF HAFİF SONRASINDA DAHA ŞİDETLİ OLMUŞTU..
doktorumu aradım.. Parol iç dedi ilgilenmedi..
APANDİX OLMASINDA DEDİ KASILMALAR NORMAL DEDİ..
bana ertesi gün işe gidebileceğimi söylemişti canım. hatta aşılamanın yapıldığı gün araba 15-20 dakikalık yürüme mesafesindeydi, oraya kadar yürümemde problem varmı dedim, yok canım daha neler rahat ol, normal hayatına devam dedi doktor. hiç takma kafana yani onu.
benim aşılamam 24 mayıs. sadece ilk iki gün göbek altı korkunç şişti. ben sadece birinci gün yattım. doktor ikinci gün için normal hayatınıza dönebilirsiniz ama egsersiz ve yorucu yürüyüşler yok dedi. ilk yarım saat önemli imiş beni aşılama yapılan yataktan 45 dk kaldırmadılar. hepsi bu. şimdi ise akıntı dışında hiç bir şeyim yok. rahatım elhamdülillah.
benim merak ettiğimde şu doktor hiçbir kanama ve aksilik olmadı dedi . aşılama sırasında kanama oluyor mu ki.
bende anlatayım benimkini, benim doktorum beni 3 saat sırtüstü bacaklar biraz daha yukarıda olacak şekilde yatırdı. aşılama yaptığı yerde yatırmaya devam etti, yerimden hiç oynatmadı. o akşam erken yatmamı, sonrada normal yaşantıma geri dönebileceğimi ama kendimi aşırı yormamamı, spor yapmamamı söyledi. aşılamadan 3 gün sonrada ilişki önerdi, ama çokda önemli değil dedi. Biz ilişkiye girmedik, çünkü o kadar emindim ki ilk günler hamile olduğumdan, bişey olmasından korkmuştum, ne salaklık.
hilye bildiğim kadarıyla aşılama sırasında kanama olmaması istenen bişey, bunun doktorun ustalığına bağlı olduğunu falan okumuştum bi yerlerde. bide mesela benim aşılama sırasında rahim ağzımın çok dar olduğu anlaşıldı, o yüzden rahim ağzını metal bi aletle traşlamak zorunda kaldı doktor. ve bu nedenle bende çokda az olsa bir kanama oldu. belki böyle bir sorun çıkmadığını anlatmak istemiştir.
Ay bu 14. Gün ne güzel bişi imiş... Oohhhhhhhhhhhhhh :))
hiç gelmeycek sandım geldi..
Hayatımda bukadar rahat olmadım..
1 haziranda daha rahat olacağım..
Oh be.. Adet olacağım ve bu macerada sona erecek
kırmızı kart .............. Game overrrr
kontescim apandix ne demek????:))))))))))) apandisit mi demek istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?