teşekkür ederim. belki garip bulacaksınız ama sanki kanama olması gerekiyormuşta benim olmamış gibi düşünmeye başlaştım.
merak ettiğim birşey daha var progestan 100 mg verdi doktor bana vajinal yoldan günde 3 kez almamı söyledi. gruptaki arkadaşlar progestanını nasıl kullanıyor acaba
neden 1 haziranı bekliyosun?aşılama işleminden sonraki 14.günde adet olursun demişlerdi bana..zaten ovülasyondan sonraki adet gününe kadar geçen süre 14 gündür.bu standarttır normalde tabii..çok sabırlı çıktın canım yaa..bence şu an bellidir senin sonucun.1 ine daha çoookk..15.gün test yaptır denilenlere adet gecikmesi kesinleşsin gibi düşünülüyo bence..
teşekkür ederim. belki garip bulacaksınız ama sanki kanama olması gerekiyormuşta benim olmamış gibi düşünmeye başlaştım.
merak ettiğim birşey daha var progestan 100 mg verdi doktor bana vajinal yoldan günde 3 kez almamı söyledi. gruptaki arkadaşlar progestanını nasıl kullanıyor acaba
bububşum sen de bir görünmüş bir kaybolmuşsun nasılsın tatlım. sen aynı heyecanı yine başlattın sıram gelinceye kadar öbür aya kadar kalbim seninle çarpıcakkk.ilaca başladınmı..
hilyecim aşılaman hayırlı olsun..kanama bendede olmadı.olmaması iyi tabii..progesteronu bende fitil olarak kullandım.sabahları 1 kere.içinde 14 tane olanlardan.uzun plastik bi tüp içinde oluyo ve vagene yerleştirip sıkıyosun..tablet olarak alanlarda var.takılma onlara.doktorlar kişiye göre ilaç veriyorlar.herkesin ilacı aynı olmaz.benim sonucum negatif.umudum yoktu zaten.temmuzda 2.yapılacak..
doktor amcalar apandix diyor.. guclubacismile
ama halk sınıfı ve halkın dilinden konuşan doktorlarda apandisit diyor...
ama ben kafama göre takılıyom canım.. neyse :)))))))))))))))))))))
sen bunun neresini anlamadın bende bunu anlamadım.. :)))))))))))))))))))))))
google yazsan çıkarda gülemmm...
yorma beni gülem.. uykum var.. gülem...
canım hayırlısı olsun, ilkinde herkez aynı şeyleri yaşadı galiba aşağı yukarı , inşallah ikincisinde hepinizz hamişşş kalırızz :CüvCüv:
cnm arada bakıyorum işte. bugün yorgunum uykusuzum ondanda pek keyfim yok.
dün eşimin doğumgünüydü annem ve onun annesi babası arkadaslarımız vardı yemek pasta vs. yorulduk geç yattık. bide dün için cok hayalim vardı olmayınca cok üzüldüm.
onun streside vardı üstümde.
cnm yarın sabah klomene baslıyorum. valla bu sefer pregnyl i arayıp bulamıycam bende sunu anlamıyorum neden piyasada olmayan iğneyi aratıp insanları strese sokarlar.
ovitrelle var onu sordum daha pahalı ama muadili sonuçta aynı işi yapıyor. onu alabilirsin dedi.
ilaçın bittiği ertesi gün hastaneye alttan ultrasona gidicem.
yumurtlamanın son iki günü hastanede ayrıntılı bakalım dedi dr.
birde kaan aydos var üroloji prof u ankara üniversitesinde özelide var. eşimin bi hocaya görünmesini söyledi. sayı cok ama dölleme yeteneğine birde bakmak lazım dedi. oda şimdi ayrı bi masraf ayyyy deli olcam o yüzden kafam dolu cnm
allah hayırlı şeylerle karşılaştırsın bizi
benimle aynı heyecanı paylaştığın için cok tşk ederim.
ben tek cocugum kardesimde yok. etrafa cokda duyurmak istemiyorum.
o yüzden sizlerin duası ve desteği benim için cok önemli..
cnm arada bakıyorum işte. bugün yorgunum uykusuzum ondanda pek keyfim yok.
dün eşimin doğumgünüydü annem ve onun annesi babası arkadaslarımız vardı yemek pasta vs. yorulduk geç yattık. bide dün için cok hayalim vardı olmayınca cok üzüldüm.
onun streside vardı üstümde.
cnm yarın sabah klomene baslıyorum. valla bu sefer pregnyl i arayıp bulamıycam bende sunu anlamıyorum neden piyasada olmayan iğneyi aratıp insanları strese sokarlar.
ovitrelle var onu sordum daha pahalı ama muadili sonuçta aynı işi yapıyor. onu alabilirsin dedi.
ilaçın bittiği ertesi gün hastaneye alttan ultrasona gidicem.
yumurtlamanın son iki günü hastanede ayrıntılı bakalım dedi dr.
birde kaan aydos var üroloji prof u ankara üniversitesinde özelide var. eşimin bi hocaya görünmesini söyledi. sayı cok ama dölleme yeteneğine birde bakmak lazım dedi. oda şimdi ayrı bi masraf ayyyy deli olcam o yüzden kafam dolu cnm
allah hayırlı şeylerle karşılaştırsın bizi
benimle aynı heyecanı paylaştığın için cok tşk ederim.
ben tek cocugum kardesimde yok. etrafa cokda duyurmak istemiyorum.
o yüzden sizlerin duası ve desteği benim için cok önemli..
bir umut ama yinede söyleyeceğim. arakadaşıma geçen sene aşılama yapıldı iki hafta sonra yapılan kan testi negati çıktı. Doktor ilişkiye devam dedi. oda 3. hafta hamile kalmış. işyerinde yaptığı ağır bir iş yüzünde düşük yaptı.
demem o ki umut kesilmez Allahtan samimi bir kalp ile tabi hayırlısını da isteyerek dua edin. sizleri tanımıyorum ama sanki hepiniz benmişsizniz gibi sizler için dua ettiğimi unutmayın olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yapmayacam gülemmmmm
aşılama olmasam 31 mayıs 1 haziran adet günüm olacaktı bekleyecekkim.. olmazsam yine bekleyeceğim..
çünkü bi ton ilaç var hormonları etkileyen sters var.. 2 hafta ya kadar olmazsa gideceğim fotosunuda ahanda yayınlayacağım..
ama adet olursam. bu süre içinde korkmayın foto yayınlamıyacam hehehe :))
kısacası ben gebelik testi yapmayacam inat ettim..sempatiksalakcinni
gebelik testleri hem negatif çıktı yapmayacam..
anne annemin zamanında gebelik testi yoktu..
yapmayacam
işte bana nesi bana nesi...
canm allahtan umut kesilmez tabiki, bende çok duyudum böle şeyler kanda negatif çıkmasına rağmen adet olmayan birine doktor adet söktürücü vermiş allahtan kadın içmemiş ne olur ne olmaz diye, birsüre sonra hamile olduğu ortaya çıkmış. umut herzaman olmalı yoksa yaşayamayız.
sonucu alınca şaşırdım dün akşam idrar testinde 2. çizgiyi silik görünce nekadr inanmasamda ümitlenmişim meyer. ama üzülmedim hiç içim acımadı.. sebebi de şu. klomen le yumurtaların büyümesi bile iyi bir şey, hiç spermi olmayanlar var. elbet birgün benimde bebeğim olacak, bunu bilmek bile beni rahatlatıyor.
biz 5 yıllık ewliyiz 24 yaşımda eewlendim çocuk fikri bile tüylerimi diken diken ediyordu, hiç istemiodum ew aldık araba aldık ben iş kurdum ofisimi açtım derken hayatımda bir boşluk hisettim 6 ay önce, bebek istiodum. her bilinçli kadın gibi doktora gittim genel bir kontrol için bebeği etkileyecek bir rahatsızlımz varmı diye. önüme fsh adında hormonun yüksek olduğuna dair bir tahlil verdiler, erken menepoz riski taşıdığımı biran önce tüp bebek yaptırmamzı gerektiğini ama şansımız çok az olduğunu yumurtalarımız çok fakir olduğunu söylediler. çok ağladım isyan ettim ama çare yok, tüp bebek merkezinde soluğu aldık fsh ı gören doktorlar aynı şeyleri birkez daha tekrarladılar ve tedavi başladı ama ben ben değildim çok sinirli agresif durumu kabul edememiştim. çok yüksek doz iğnelere rağmen yumurtalar harekete geçmiodu ve tedavi yarıda kesildi. nedenini sorduğumuzda artk sona yaklaştığımı her an menepoza girebileceğimi söylediler. ne acıı daha 29 yaşındayım, kahroldum, yıkıldım.. eşim çok destek oldu ama onun desteği bile bana batıodu. sonra aklıma eskiden yoğun kanama yüzünde n gittiğim bir hastanenin kadın doğum uzmanına gittim durumu anlattım, dinledi ve dediki senin menepoza girme ihtimalin istanbulda şuanda deprem olma ihtimali ile aynı dedi. şaşırdık ama böle böle dediler dedik fsh yüksekmiş vs. Hele şu tahlili bizm lab. da bakalm dedi, sonuç çıkınca bayılacak gibi oldum normal değerlerdeydi hatta süperdi, hemen tüp bebek merkezini aradık durumu anlattık hayır efendim olamaz sizin fsh yüksek sakın inanmayın siz erken menepoz tedavisi göreceksiz dediler. dedim başka lab. mı yok 1.2.3 derken heryerde değerlerim(fsh,e2,lh) 18 yaşında genç kız gibi yumurta rzervi full. ve bir ay bana gez toz hemen sana yumurta takibi yapalım normal yolla hamile kalırsın dedi tonton doktorum, aşılamayı da son anda karar verdi hadi ihtimali arttıralım dedi, olmadı ama olsun bende yumurta oldukça eşim sağ salim oldukça illa bir gün olacak. offff çok yazdım yaaa
canım bende gebelik düşünüyorum herşey normalmi diye gittiğimde fsh yüksek çıkmıştı.sonraki yaptrıdığımız tüm testlerde normal çıktı:)) fsh değişkenlik gösterebiliyor.kafaya takmamak lazım..
canm allahtan umut kesilmez tabiki, bende çok duyudum böle şeyler kanda negatif çıkmasına rağmen adet olmayan birine doktor adet söktürücü vermiş allahtan kadın içmemiş ne olur ne olmaz diye, birsüre sonra hamile olduğu ortaya çıkmış. umut herzaman olmalı yoksa yaşayamayız.
sonucu alınca şaşırdım dün akşam idrar testinde 2. çizgiyi silik görünce nekadr inanmasamda ümitlenmişim meyer. ama üzülmedim hiç içim acımadı.. sebebi de şu. klomen le yumurtaların büyümesi bile iyi bir şey, hiç spermi olmayanlar var. elbet birgün benimde bebeğim olacak, bunu bilmek bile beni rahatlatıyor.
biz 5 yıllık ewliyiz 24 yaşımda eewlendim çocuk fikri bile tüylerimi diken diken ediyordu, hiç istemiodum ew aldık araba aldık ben iş kurdum ofisimi açtım derken hayatımda bir boşluk hisettim 6 ay önce, bebek istiodum. her bilinçli kadın gibi doktora gittim genel bir kontrol için bebeği etkileyecek bir rahatsızlımz varmı diye. önüme fsh adında hormonun yüksek olduğuna dair bir tahlil verdiler, erken menepoz riski taşıdığımı biran önce tüp bebek yaptırmamzı gerektiğini ama şansımız çok az olduğunu yumurtalarımız çok fakir olduğunu söylediler. çok ağladım isyan ettim ama çare yok, tüp bebek merkezinde soluğu aldık fsh ı gören doktorlar aynı şeyleri birkez daha tekrarladılar ve tedavi başladı ama ben ben değildim çok sinirli agresif durumu kabul edememiştim. çok yüksek doz iğnelere rağmen yumurtalar harekete geçmiodu ve tedavi yarıda kesildi. nedenini sorduğumuzda artk sona yaklaştığımı her an menepoza girebileceğimi söylediler. ne acıı daha 29 yaşındayım, kahroldum, yıkıldım.. eşim çok destek oldu ama onun desteği bile bana batıodu. sonra aklıma eskiden yoğun kanama yüzünde n gittiğim bir hastanenin kadın doğum uzmanına gittim durumu anlattım, dinledi ve dediki senin menepoza girme ihtimalin istanbulda şuanda deprem olma ihtimali ile aynı dedi. şaşırdık ama böle böle dediler dedik fsh yüksekmiş vs. Hele şu tahlili bizm lab. da bakalm dedi, sonuç çıkınca bayılacak gibi oldum normal değerlerdeydi hatta süperdi, hemen tüp bebek merkezini aradık durumu anlattık hayır efendim olamaz sizin fsh yüksek sakın inanmayın siz erken menepoz tedavisi göreceksiz dediler. dedim başka lab. mı yok 1.2.3 derken heryerde değerlerim(fsh,e2,lh) 18 yaşında genç kız gibi yumurta rzervi full. ve bir ay bana gez toz hemen sana yumurta takibi yapalım normal yolla hamile kalırsın dedi tonton doktorum, aşılamayı da son anda karar verdi hadi ihtimali arttıralım dedi, olmadı ama olsun bende yumurta oldukça eşim sağ salim oldukça illa bir gün olacak. offff çok yazdım yaaa
canım bişey sorucam , aslında ne zamandır kafama takılıyordu ,sende bahsedince sormak istedim , eşimde sorun yok daha öncede baktırmışdık herşey normaldi , aşılamada da dr gayet güzel değerler iyi demişdi ama olmadı .yıkama işlemi yaparken dölleye bilme yeteneğine bakmıyorlarmı , buna ayrıca farklı bir şekilde mi bakıyorlarmış?Çünki 5 kere pregon iğne kullandım yumurtlarım istenilen şekildede oldu ama hamiş kalamadım, acaba bununla ilgisi var mı merak dediyoru gerçekten?bilmiyorumkismile
eşin ve sen sağlıklı olun önce.nasılsa çok doğum günü kutlarsınız,kucağınızda bebeğinizle inşallah..eşinin spermiyogram tahlili krugere göre yapıldımı hiç?doktorun dediğine takılma diycem ama yanlış bişeyde söylemek istemiyorum..benim eşimdede sayı iyi ancak morfoloji düşük çıkıyordu hep..kaan aydosa bile mail atmıştım.çok önemsemedi ama göreyim demişti.gidemedik.sonra tıp fa.de bi üroloji prof.una gittik...değerler normal.krugerde morfoloji düşük çıkabilir ama senin çocuğun olur dedi eşime.ve bana dönüp siz muayene olun dedi.ertesi ay bendeki sorunlar ortaya çıktı.bide dölleme yeteneği diye morfolojiden bahsediyolar ya..erkek infertilitesi sayfalarından bi arkadaş eşinin morfoloji sorununa çare ararken normal yolla hamile kaldı.. bende takmıyorum artık.benim kadın doğumcumda eşimin değerlerini normal buldu.
eşinin değerlerini bilmiyorum ama üzülecek bişey yoktur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?