Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hissettiğin şişlik nasıl bir şey benimki sanki dolgunluk içinde bir hareketlilik var gibi.
ben eşimi aşılamaya zor ikna ettim. çünkü dr bana bir tedaviye başlamak için 6 ay daha bekle diyordu. eşimde aynı düşüncedeydi. önce dr u ikna ettim sonra eşimi. sabrım yok beklemeye. o nedenle tüp mü denesem diyorum.

canım benim de karnımda şişkinlik var regli olucağan zaman yaşanan türden. hareketlilğe dikkat etmedim bilmiyorum .beim aşılam4 mayıs dr bana 11 mayısta bir tane olivettrelle çatlatma iğnesi yazmıştı onu vurulduğumdan beri bu karın ağrsı şişkinliği hissediyorum..zaten normal tarihime regli olamam 3-4 gün var.
sana neden 6 ay bekle dedi dr.

normal yolla olmasına engel yok diye, bir sorun olsa ona uygun tedaviye başlarız ama bir kere de hamile kalmışssın falan dedi. ama ben eşimle aynı şehirde olmadığımdan denk gelmemiz sorun olduğundan aşılama istedim. denk gelsekde olmadı 1 senedir.

göğüslerimde bir değişiklik yok. 2 gün önce bir şişti ama bir gün sürdü. şimdi normal. sen birşey kullanıyormusun bana jel verdi.

aren bana işte 11 inde iğne verdi onu vuruldum.yani aşılamadan 7 gün sonra.bendede bir sorun yok bizde aynı şekilde iş seyahatleirne çok fazla çıkıyoruz bende eşimde.bana umurta takibib ile başlayalım demişti ben dr aşılam için ikna ettim

jel progestan takviyesi için düşük riskine karşılık.
sana neden 2.kez aşılama sonrası çatlama iğnesi verdi çatlamayan yumurtanmı vardı.

jel progestan takviyesi için düşük riskine karşılık.
sana neden 2.kez aşılama sonrası çatlama iğnesi verdi çatlamayan yumurtanmı vardı.

ya ben aşılamadan sona dr hiç görüşmedim, sonuçta rarım diye düşündüm.çatlatmak için değildir çünki aşılama tarihi 4 mayıs iğne trahih 11 mayıs. benden başka da yok heralde.
aren çatlıyorum meraktannn

gulem canım merhaba, sende mi aşılamayı iki kere yaptırdın anlamadım..

nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler ne durumda.

meldi cim ben 29 yaşındayım.yazmıştım daha önce..benim daha 3 günüm yeni bitti..ben aşılama yapıldığımı bile unutuyorum,çünkü hiç biyerim ağrımıyoda sızlamıyoda.ilk aşılamam.benim gerçekten hiç umudum yok,o yüzden dinlemiyorum galiba kendimi..olmazsa hemen ikinciyi yaptırıp eylülde tüp bebek yaptıracağız(eylülde 3 yıl bitiyo,bide güzel bi yaz tatili geçirmek istiyorum önce:) aslında bana kalsa ikinci aşılamayı eylülde yaptıralım diyorum ama eşim 'doktor ne dediyse o' diyenlerden..doktorda iki aşılama ardarda dedi..sizin zaman yaklaştıtğı için merakınız giderek artıyo..benim daha 11 günüm var:) burdan alırım güzel haberlerinizi inşallah..

ya nerdesiniz en fazla takıntılı benim heralde süreki girip çkıyorum nete belki kızlar girmiştir, değişiklik olmuştur diye kimse yokk.

benim karnımın ağrısı ve şişkinliği iyice arttı regli olma belirtisi ve yüzüzmde özellikle çene bölgemde her ay regli olmadan birkaç gün önce sivilce çıkar şimdi akşam sivilcemde çıktı. moralim yerlerde. bunu yaşıyan var mı. yoksa en her an kırmızıları görebilirmiyim...

canım sevindim seni gördüğüme bu ilk aşılama yaptıranlar hepimiz umutsuz konuşuyoruz bende öylydim ama bugün umudum biraz daha arrtı her an regli olucam gibib şiştim yüzümde her ay çıkan sivilcem çıktı. ya hr an regli olucam yada hamile iken de regli belirtieri aynen yaşanıyor bilmiyorum, çok tedirgin oldum ama hepimiz olumlu olumsuz haberlerimizi paylaşalım lütfen.kaçkişi yaptırdr kaç kişi tuttu bu bile insanın bir fifkir sahibi olmasını sağlıyorr..

ya bizdede iki senedir cocuk istiyoruz sonunda ilk asilamayi yedisinde yaptirdim sadece yumurtlamayi guclendirici bes gunluk hab aldim idrar testi falan yumurtlama igayet iyi sabah gel asilama yapalim dedi dr simdi ise meraktan ölmek uzereyim ilk asilamanin heycani olsa gerek her neyse bu gun göslerde siskinlik basladi ve ilk asilama gununden beri akintim oluyor sendeki belirtilerde aynisimi seni gerci takib ettim önce oldugun halde ??? varmi birseyler

kızlar günaydın..
hayırlı cumalar allah kalbimizden geçen dileklerimizi önümüze getirir inşallah.
hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşturur bizi.

benim belimin ağrısından başka net bi belirtim yok. bugün 7. gün pazar günü progesteron için kan vericem. o bize fikir verecekmiş. allahım ne olur tutmuş olsun değerim yüksek çıksın.

bu belirtiler için şunu düşünüyorum. aşılama yapılış şekli dışında normal ilişkiden farkı yokki. normal yolla hamile kalanlar sanki bugünlerde hamile olduğunun farkındamı oluyor. adete yakın günlerde bile adet belirtisiyle aynı seyler yasanıyor.

bence belirtilere takılmayalım. allahım sabır versin kalbimize güzel düşünceler versin. dua edelim bekleyelim.

kiminin hiç sızısı bile olmazken kiminin ağrısı oluyor. benim aşılama yapıldığı günden beri kasıklarımın ağrısı tam olarak dinmedi.mesela.
allah bilir artık sonumuzu hayır etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…