aerncim ordamısın...seninle durumumuz hissettiklerimiz hemen hemen aynı..ben 4 mayısta aşılama oldum benin dr test günü için 20 mayıs dedi.tarihlerimizde aynı, benimde göğüslerim de hiç tık yok normlde olsa bu zamanlarda reglim yaklaşınca sızı olurdu şimdi oda yok..karnımda regli olucak gibib bir şişlik ve umutsuzluğumuz aynı. tek farkmız ben bir daha aşılama yaptırıcam.hatta bir kere daha. 3 cü e olmazsa tüp bebek düşünüyorum. çünkü basamakları sırasıyla çıkıyorum ve şöyle düşünüyorum. tüp bebkte tutmazsa yıkılırım şimdi en azından önümde yolum var daha gideceğim diyorum...
hissettiğin şişlik nasıl bir şey benimki sanki dolgunluk içinde bir hareketlilik var gibi.
ben eşimi aşılamaya zor ikna ettim. çünkü dr bana bir tedaviye başlamak için 6 ay daha bekle diyordu. eşimde aynı düşüncedeydi. önce dr u ikna ettim sonra eşimi. sabrım yok beklemeye. o nedenle tüp mü denesem diyorum.
canım benim de karnımda şişkinlik var regli olucağan zaman yaşanan türden. hareketlilğe dikkat etmedim bilmiyorum .beim aşılam4 mayıs dr bana 11 mayısta bir tane olivettrelle çatlatma iğnesi yazmıştı onu vurulduğumdan beri bu karın ağrsı şişkinliği hissediyorum..zaten normal tarihime regli olamam 3-4 gün var.
sana neden 6 ay bekle dedi dr.
göğüslerimde bir değişiklik yok. 2 gün önce bir şişti ama bir gün sürdü. şimdi normal. sen birşey kullanıyormusun bana jel verdi.
jel progestan takviyesi için düşük riskine karşılık.
sana neden 2.kez aşılama sonrası çatlama iğnesi verdi çatlamayan yumurtanmı vardı.
gulem canım merhaba, sende mi aşılamayı iki kere yaptırdın anlamadım..
nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler ne durumda.
meldi cim ben 29 yaşındayım.yazmıştım daha önce..benim daha 3 günüm yeni bitti..ben aşılama yapıldığımı bile unutuyorum,çünkü hiç biyerim ağrımıyoda sızlamıyoda.ilk aşılamam.benim gerçekten hiç umudum yok,o yüzden dinlemiyorum galiba kendimi..olmazsa hemen ikinciyi yaptırıp eylülde tüp bebek yaptıracağız(eylülde 3 yıl bitiyo,bide güzel bi yaz tatili geçirmek istiyorum önce:) aslında bana kalsa ikinci aşılamayı eylülde yaptıralım diyorum ama eşim 'doktor ne dediyse o' diyenlerden..doktorda iki aşılama ardarda dedi..sizin zaman yaklaştıtğı için merakınız giderek artıyo..benim daha 11 günüm var:) burdan alırım güzel haberlerinizi inşallah..
slm meldi burdamisin halan bende asilaa yatirdim mayis yedide konusalim istersen
slm meldi burdamisin halan bende asilaa yatirdim mayis yedide konusalim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?