yapmayacam gülemmmmm
aşılama olmasam 31 mayıs 1 haziran adet günüm olacaktı bekleyecekkim.. olmazsam yine bekleyeceğim..
çünkü bi ton ilaç var hormonları etkileyen sters var.. 2 hafta ya kadar olmazsa gideceğim fotosunuda ahanda yayınlayacağım..
ama adet olursam. bu süre içinde korkmayın foto yayınlamıyacam hehehe :))
kısacası ben gebelik testi yapmayacam inat ettim..sempatiksalakcinni
gebelik testleri hem negatif çıktı yapmayacam..
anne annemin zamanında gebelik testi yoktu..
yapmayacam
işte bana nesi bana nesi...
allaha dönüp benim çok büyük derdim var yardım et deme derdine dön benim çok büyük allahım var kork de.....
ben hazır mantılardan yapçam kontes, benimde hiçbişey yapasım yok. varsa evde sende yap.
enteresan bir irade? tebrik ederim doğrusu. :1shok::1shok::1shok:
ben bu iradeyi 3yıl boyunca her adetim geçtiğinde sevinip test yapıp yere çakılarak öğrendim..
hayat herşeyi... öğretiyor..
allah kaza bela ve bildiğim bilmediğim hastalıklardan korusun...
ben kuru fasulye ve nohutu musait olduğum zamanlarda khaşlayıp dolaba atarım...
akşama karar verdim nohut yemeği pilav turşşşşşşşu ...
mantı ve ve fırında soslu tavuk
çalışan kadının kurtarıcı ve muhteşem lezzetleri... :)kaydirigubbakcemile5
kızlar bir ara toplu olarak dua edelim diyorduk sonra kaldı, kontes organize ediyordu..ne oldu yattı mı yapmayalım mı.
bu arada ben bu yıl ilk defa bu saate eve geldim. duramadım işte yorgunluktan dinleneyim dedim hemen p.c yi açtım. o bir yerde dursun bakarım diye. bende dana nusar haşlam yapıcam çok pratik yanına pilav. haşlarken içine ne atıyorsunuz. ben patates soğna koyuyoru. farklı yapan varsa söylerse sevinirim..
ben bu iradeyi 3yıl boyunca her adetim geçtiğinde sevinip test yapıp yere çakılarak öğrendim..
hayat herşeyi... öğretiyor..
allah kaza bela ve bildiğim bilmediğim hastalıklardan korusun...
selam kızlarrrr, iyi kaynatmışsınız naz aramıza hoşgeldinin, landarch sizden bari olumlu haberler gelir derken den de negatifi görmüşsün. ssana ancak kendini üzme diyebilirim. bak hepimiz aynı durumdayız. demekki bu aşılamada ilk denemelerde hemen hamile kalma durumu pek yok. bunu anladık. anladığım kadarıyla sonada olumsuzu bekliyor. bir vizontele var, bird nurunnay yeni yaptırmış..,
eli kulağında heyecanla beklediğimiz kontesimiz varr.
merhabalar; bu gün gripten dolayı işe gidemedim.
sabahtan beri yatıyorum.
landarch çok üzüldüm canım.
Bana doktorum 08-09 ahzirana kadar adet olmazsan gel dedi.
Hİç kan testi yaptır falan demedi.
Ben beklemek istiyorum.
Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç bir şeyim yok.
Hissettiğim hiç bişey yok.
Bakalım ne olacak.
kimseyi zan altında bırakmak istemem ama ben artık bir doktorun söylediğiyle yetinemiyorum. benim eşimin ilk sperm sayısı 9 milyondu ve neredeyse hiç hareketli sperm yoktu. sperm sayısı artmaz durum bu denildi. yıkıldık tabi direk tüp bebek dediler.başka bir doktora gittik o tedavi ile herşey mümkü dedi . beklemeye karar verdik. bende haşimato ve pco var bu durumda normal yolla gebelik imkansız görünüyordu. biz umut kesmedik. eşim keçi boynuzu bende sogan ve incir kürü uyguladık. pek düzenli uyguladığımızı söyleyemeyeceğim. sonra tekrar hadi bir daha deneyelim dedik . eşimin sperm sayısı 76 milyona çıkmış ama ileri hareketli sayısı yinede az . yumurtalara gelince doktor gebelik iyi normal dedi. ileri hareketli sperm sayısı az olunca riske girmeyelim aşılama yapalım dedi. maliyeti de fazla olmayınca bize de uydu yaptık sonuç bekliyoruz bakalım...
hep diyorum bizim merhameti ve hazinesi sonsuz bir Rabbimiz var mutlaka bir gün olacak ama sabır etmek lazım inşallahopuyorumnanaktan
canm Allah bizi iyi insnlarla karşılaştırsın, oyle seyler duyuyorum ki sırf tüp bebeğe geçsinler diye ölü sperm ile aşılama yapanlar, bende olduğu gibi yanlış tahlillerle insanları korkutup tüp bebeğe sevk edenler.hepsi deil ama tüp bebek sektöründe( sektör olmuş artk) olan doktorlar para içinde yüzüyorlar, herşeyleri para olmuş...
landarch sen çok erken kan testi yaptırmış oldun.
bilmiyorum ama ben senin hamile olabileceğine inanıyorum.
Sonuçta 15.günü test yaptırmak gerekiyor.
Senden bir mucize bekliyorum.
Sayfaları geriye dönüp okudum, bir türlü senin
hamile olmadığına inanmıyorum.
Sona ile ben aynıyız hiç bir belirtimiz yok bakalım ne olacak
günler geçmiyor.
Aslında bende test yaptırıp olumsuz olmasından
ve umudumu kaybetmekten korkuyorum.
tüp bebek ve aşlama sağlık değil ticaret olmuş. bütün kalbimle amin. Allah hepimizi vicdanlı Allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu arada eğer toplu bir dua edilecekse beni muhakkak dahil ve haberdar edin. seve seve katılırım.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?