Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

enteresan bir irade? tebrik ederim doğrusu. :1shok::1shok::1shok:

allaha dönüp benim çok büyük derdim var yardım et deme derdine dön benim çok büyük allahım var kork de.....

allaha dönüp benim çok büyük derdim var yardım et deme derdine dön benim çok büyük allahım var kork de.....

Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını!
ALLAH kuluna kâfi (yeterli )
değil mi?
(zümer suresi 36)
hihoyyyt:sm_cool:

ben hazır mantılardan yapçam kontes, benimde hiçbişey yapasım yok. varsa evde sende yap.

ben kuru fasulye ve nohutu musait olduğum zamanlarda khaşlayıp dolaba atarım...

akşama karar verdim nohut yemeği pilav turşşşşşşşu ...

mantı ve ve fırında soslu tavuk
çalışan kadının kurtarıcı ve muhteşem lezzetleri... :)kaydirigubbakcemile5

enteresan bir irade? tebrik ederim doğrusu. :1shok::1shok::1shok:

ben bu iradeyi 3yıl boyunca her adetim geçtiğinde sevinip test yapıp yere çakılarak öğrendim..

hayat herşeyi... öğretiyor..

allah kaza bela ve bildiğim bilmediğim hastalıklardan korusun...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir ara toplu olarak dua edelim diyorduk sonra kaldı, kontes organize ediyordu..ne oldu yattı mı yapmayalım mı.

bu arada ben bu yıl ilk defa bu saate eve geldim. duramadım işte yorgunluktan dinleneyim dedim hemen p.c yi açtım. o bir yerde dursun bakarım diye. bende dana nusar haşlam yapıcam çok pratik yanına pilav. haşlarken içine ne atıyorsunuz. ben patates soğna koyuyoru. farklı yapan varsa söylerse sevinirim..

aynen öyle canım , tavuğuda severim , mantarda koyarım, hafta sonundan bende hazırlar koyarım yemekleri , diğer türlü çok zor oluyor

yapmadı ben herkese okudum..

talep gelmeyince listeye yarım kaldı..

zaten çok zor değil 1 saatte bitiyor 313 ayetel kürsü..

ben sürekli okurum ..

dualarımdasınız..

ben geldiiiiiiiiiiiiii
ayol neler yazmışsınız öle canım çekti karnım acıktı of ya of kontescimmmm menümüz aynı bugün nohut dedin yapıyom bissürü şey söledin hepsini aldım yalnız incir kürü dediğinz ne bacılarım aydınlanmak istiyorum yüffennnnn....:)

tşkler valla gayet hoş buldum hepinizi allah muhabbetimizi bozmasın gönlümüzün muradını versin yarabbim......

ben geldi heykes ditmiş of ya of( sizin yüzünüzden iş yapıcam boş anımda sorada yorulcam zaten iğnemi olmuş gelmişim yazık bana

merhabalar; bu gün gripten dolayı işe gidemedim.
sabahtan beri yatıyorum.
landarch çok üzüldüm canım.
Bana doktorum 08-09 ahzirana kadar adet olmazsan gel dedi.
Hıç kan testi yaptır falan demedi.
Ben beklemek istiyorum.
Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç bir şeyim yok.
Hissettiğim hiç bişey yok.
Bakalım ne olacak.

canım yanılmıyorsam aynı gün aşılama olmuştuk 17 mayıs, sona, sen ve ben.doktorun resmen 25 gün bekle demiş, belkide senin SAT ın uzun ondan. bencede bekle zaten kontess in dediği gbi eskiden testmi varmış, annem dior ki biz adet olmadıkmı anlardık ki hamiileyiz-sanki grip olmuş gbi- :))))

canm Allah bizi iyi insnlarla karşılaştırsın, oyle seyler duyuyorum ki sırf tüp bebeğe geçsinler diye ölü sperm ile aşılama yapanlar, bende olduğu gibi yanlış tahlillerle insanları korkutup tüp bebeğe sevk edenler.hepsi deil ama tüp bebek sektöründe( sektör olmuş artk) olan doktorlar para içinde yüzüyorlar, herşeyleri para olmuş...

tüp bebek ve aşlama sağlık değil ticaret olmuş. bütün kalbimle amin. Allah hepimizi vicdanlı Allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada eğer toplu bir dua edilecekse beni muhakkak dahil ve haberdar edin. seve seve katılırım.hihoyyyt

landarch sen çok erken kan testi yaptırmış oldun.
bilmiyorum ama ben senin hamile olabileceğine inanıyorum.
Sonuçta 15.günü test yaptırmak gerekiyor.
Senden bir mucize bekliyorum.
Sayfaları geriye dönüp okudum, bir türlü senin
hamile olmadığına inanmıyorum.
Sona ile ben aynıyız hiç bir belirtimiz yok bakalım ne olacak
günler geçmiyor.
Aslında bende test yaptırıp olumsuz olmasından
ve umudumu kaybetmekten korkuyorum.

canım benim ağzından bal damlıyor balll, keşke dediğin gibi olsa. değer 0.00 olmasa en azından 2 ve üstü çıksaydı belki. dediğin gibi kan testi için aşılamanın 11.günü erken biliyorum ama dün akşam nefsime yenilip idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı, 2. çizgi silikti ama belliydi.çok ümitlenmedim tabi ama insan yine de inanmak istiyor gördüğüne dedim böle yaşanmaz en azından emin olayım, keşke idrar testini yapmasaydım ama idrar testindeki 2. çizgiden sora iyiki kan testini yaptırmışım kendimiz fazla kaptırmadan

aşılamada ölü sperm ile aşılama yapanlar var.. neler yok ki..

ben anne anneme anlatıyorum..
bu işlemleri bakın anneannem ne diyor,

hey allah akıl fikir versin bebeği karnına allah koyar ol de olur o yaratıcıdır.. sen doktora git para ver bebek koyması için.. dellli..

doktordan değil allahtan iste..

sonra başlıyor eski zaman bebebği olmayan kadınları anlatmaya..

ama dediği tek bişeyler var..

et ye.. süt iç.. tahıl ye.. yumurta ye

bide kocana bal ver..

çünkü hayvan senin yiyemediğin doğadaki otları yer ve sen onun etini yiyerek o otların vitaminini yersin..

bi bakıma doğru..

yediğine dikkat et
kadın gibi yaşa sen erkek gibi yaşıyorsun diyor... doğru yalanmı erkek gibi yaşıyoruz..

neyse işin aslıda bu..

biz yeni nesil kadınlar stresin orrtasındayız yetmiyor kocalarımızın her şeyini çakıyoruz..
yetmiyor işte boğuşuyoruz..
eşin ailesi ile bide evli erkek takıntısı olan tiplerden yuvamızı kurtarmaya çalışıyoruz.

eski kadınlar ne yapıyordu..

dayak yiyorlardı
tarlada çalışıyorlardı
adam çapkındı da

kafaya takacak vakitleride yoktu çünkü bulaşık makineside yoktu çamaşır makineside iş yapmaktan vakit kalmıyordu düşünecek

susuyorlardı..

konuıştuğumda dinleyeceksin idye iktidar kavgası da yoktu.. koca konuşur kadın dinlerdi..

o yüzden kadın aptallaşmış halde yaşıyordu..( burdan bakınca öyle yaşam aptalca..)

iş güç derken hareketliydilerde..

öyle masa başında otur bilgisayar önünde .. otur otur kisti olmuyorlardı..

ay adetin 14. günü yumurtlayacam sex yapmalıyım.. acep kocamı nasıl etkilesem..

demiyorlardı..

sterss yok hesap yok hangi pozisyonla çocuk olur baş aşağımı yatsam başka bitürlümü sperm içimde kalsa..

yoktu ya bunlar ..

aslında baktığımızda kadın yorgun artın patetes çuvalı gibi yatardı kocanın altına
( kaldı ki hamile kalmada süper pozisyon)

adette olmayıınca anlardı..

ya biz şimdi hep beraber düşünelim..

çok stres yapmıyormuyuz..

anneannem haklı bebeği allah verir doktor vermez.. işte ama gönül ferman dinlemiyor çare arıyoruz..

ben her doktora bu iş için gittiğimde anneannem kansermisin diyor.. doktora bukadar gidiyorsun..

opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…