aşılamada ölü sperm ile aşılama yapanlar var.. neler yok ki..
ben anne anneme anlatıyorum..
bu işlemleri bakın anneannem ne diyor,
hey allah akıl fikir versin bebeği karnına allah koyar ol de olur o yaratıcıdır.. sen doktora git para ver bebek koyması için.. dellli..
doktordan değil allahtan iste..
sonra başlıyor eski zaman bebebği olmayan kadınları anlatmaya..
ama dediği tek bişeyler var..
et ye.. süt iç.. tahıl ye.. yumurta ye
bide kocana bal ver..
çünkü hayvan senin yiyemediğin doğadaki otları yer ve sen onun etini yiyerek o otların vitaminini yersin..
bi bakıma doğru..
yediğine dikkat et
kadın gibi yaşa sen erkek gibi yaşıyorsun diyor... doğru yalanmı erkek gibi yaşıyoruz..
neyse işin aslıda bu..
biz yeni nesil kadınlar stresin orrtasındayız yetmiyor kocalarımızın her şeyini çakıyoruz..
yetmiyor işte boğuşuyoruz..
eşin ailesi ile bide evli erkek takıntısı olan tiplerden yuvamızı kurtarmaya çalışıyoruz.
eski kadınlar ne yapıyordu..
dayak yiyorlardı
tarlada çalışıyorlardı
adam çapkındı da
kafaya takacak vakitleride yoktu çünkü bulaşık makineside yoktu çamaşır makineside iş yapmaktan vakit kalmıyordu düşünecek
susuyorlardı..
konuıştuğumda dinleyeceksin idye iktidar kavgası da yoktu.. koca konuşur kadın dinlerdi..
o yüzden kadın aptallaşmış halde yaşıyordu..( burdan bakınca öyle yaşam aptalca..)
iş güç derken hareketliydilerde..
öyle masa başında otur bilgisayar önünde .. otur otur kisti olmuyorlardı..
ay adetin 14. günü yumurtlayacam sex yapmalıyım.. acep kocamı nasıl etkilesem..
demiyorlardı..
sterss yok hesap yok hangi pozisyonla çocuk olur baş aşağımı yatsam başka bitürlümü sperm içimde kalsa..
yoktu ya bunlar ..
aslında baktığımızda kadın yorgun artın patetes çuvalı gibi yatardı kocanın altına
( kaldı ki hamile kalmada süper pozisyon)
adette olmayıınca anlardı..
ya biz şimdi hep beraber düşünelim..
çok stres yapmıyormuyuz..
anneannem haklı bebeği allah verir doktor vermez.. işte ama gönül ferman dinlemiyor çare arıyoruz..
ben her doktora bu iş için gittiğimde anneannem kansermisin diyor.. doktora bukadar gidiyorsun..
opuyorumnanaktan
aşılamada ölü sperm ile aşılama yapanlar var.. neler yok ki..
ben anne anneme anlatıyorum..
bu işlemleri bakın anneannem ne diyor,
hey allah akıl fikir versin bebeği karnına allah koyar ol de olur o yaratıcıdır.. sen doktora git para ver bebek koyması için.. dellli..
doktordan değil allahtan iste..
sonra başlıyor eski zaman bebebği olmayan kadınları anlatmaya..
ama dediği tek bişeyler var..
et ye.. süt iç.. tahıl ye.. yumurta ye
bide kocana bal ver..
çünkü hayvan senin yiyemediğin doğadaki otları yer ve sen onun etini yiyerek o otların vitaminini yersin..
bi bakıma doğru..
yediğine dikkat et
kadın gibi yaşa sen erkek gibi yaşıyorsun diyor... doğru yalanmı erkek gibi yaşıyoruz..
neyse işin aslıda bu..
biz yeni nesil kadınlar stresin orrtasındayız yetmiyor kocalarımızın her şeyini çakıyoruz..
yetmiyor işte boğuşuyoruz..
eşin ailesi ile bide evli erkek takıntısı olan tiplerden yuvamızı kurtarmaya çalışıyoruz.
eski kadınlar ne yapıyordu..
dayak yiyorlardı
tarlada çalışıyorlardı
adam çapkındı da
kafaya takacak vakitleride yoktu çünkü bulaşık makineside yoktu çamaşır makineside iş yapmaktan vakit kalmıyordu düşünecek
susuyorlardı..
konuıştuğumda dinleyeceksin idye iktidar kavgası da yoktu.. koca konuşur kadın dinlerdi..
o yüzden kadın aptallaşmış halde yaşıyordu..( burdan bakınca öyle yaşam aptalca..)
iş güç derken hareketliydilerde..
öyle masa başında otur bilgisayar önünde .. otur otur kisti olmuyorlardı..
ay adetin 14. günü yumurtlayacam sex yapmalıyım.. acep kocamı nasıl etkilesem..
demiyorlardı..
sterss yok hesap yok hangi pozisyonla çocuk olur baş aşağımı yatsam başka bitürlümü sperm içimde kalsa..
yoktu ya bunlar ..
aslında baktığımızda kadın yorgun artın patetes çuvalı gibi yatardı kocanın altına
( kaldı ki hamile kalmada süper pozisyon)
adette olmayıınca anlardı..
ya biz şimdi hep beraber düşünelim..
çok stres yapmıyormuyuz..
anneannem haklı bebeği allah verir doktor vermez.. işte ama gönül ferman dinlemiyor çare arıyoruz..
ben her doktora bu iş için gittiğimde anneannem kansermisin diyor.. doktora bukadar gidiyorsun..
opuyorumnanaktan
ellerinden öperim teyzemin. süper ya. bunları düşüneceğim a.s.a.s.
merhaba yazdıklarını okudum ne güzel yazmışsın.bu yüzden 1 2 satır yazmak istedim.bende uğraşıyorum 2,5 yıldır aşılama olucak inşallah ;yarın kontrol var bakalım iğne kullandım 6 gündür duruma göre ne olucak.herşey iyi olucak inşallah.sormak istediğim bişey var bu çatlama iğnesini illaki hastanedemi vurduruyosun.kendin vurabilirmisin.iğneleri ben kendim yapıyorum göbekten.şimdiden teşekkürler.allah emeklerimizi boş çıkarmasın.
canım seninle aynı zamanda iğneye başlamışız benimde yarın kontrolüm var nerde tedavi görüyorsun paylaşırsan sevinirim ben smyrna art da işlem yaptırıyorum
vizontele hiç bilmiyorum canım, bugün çok moralim bozuk. benim başlarda o ilaçlardan çatlatma iğnesinden dolayı bir sürü belirtim vardı ama 9. günden itibaren hepsi yokoldu.
dün gecede bi arkadaşımızın bebeği oldu ona gittik bi arkadaşla beraber, birlikte gittiğimiz arkadaşın eşide ikinciye hamile kaldı, sürekli onu söylediler. kahroldum dün gece. dün akşamdan beri toparlanamıyorum. yine olmadı eminim. bir kere daha hüsran olacam. ne zaman bizlerinde bebeği olacak, bugün çok isyan edesim var, üzgünüm çoksenağlama
bu arada kullandığım iğneler felaket yaptı beni acayip kasık ağrısı bel ağrısı akıntı sendede oldumu
iğneler bende aşırı mide bulantısı yaptı geberiyorum resmen bide karnımda zaman zaman sertleşme ve biraz şişlik yaptı(normalde göbeğim yoktur komşunun var benim yokki:)) bunlar dışında pek bişi olmadı
mide bulantısı hiç olmadı ama kasıklar bel felaket bacaklar çok ağrıyo çok rahatsız hissediyorum kendimi
geçicek inşallah tatlım sonuç güzel olduğunda tüm bu olumsuzlukları unutucaz bitcek gitcek allahın izniyle biraz dişimizi sıkmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?