Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ellerinden öperim teyzemin. süper ya. bunları düşüneceğim a.s.a.s.

merhaba yazdıklarını okudum ne güzel yazmışsın.bu yüzden 1 2 satır yazmak istedim.bende uğraşıyorum 2,5 yıldır aşılama olucak inşallah ;yarın kontrol var bakalım iğne kullandım 6 gündür duruma göre ne olucak.herşey iyi olucak inşallah.sormak istediğim bişey var bu çatlama iğnesini illaki hastanedemi vurduruyosun.kendin vurabilirmisin.iğneleri ben kendim yapıyorum göbekten.şimdiden teşekkürler.allah emeklerimizi boş çıkarmasın.

kadın gibi yaşama konusu çok enterasan, biyerde duymuştum vajinismus tedavisi yapan bir doktor hastasına etek, elbise giymesini söylemiş. hastası hep pantalon giyiyormuş sanırım, kadın gibi giyinince kadın gibi oturp kalkmaya davranmaya başlayınca iyileşmiş

ellerinden öperim teyzemin. süper ya. bunları düşüneceğim a.s.a.s.

anne annem ellinden öptürmez bizim aramızda kanka durumu varda..

kendisi benden küçük müş... bana öyle diyor..

ve ekler biraz kırıt makyaj yap... kadın gibi ol..

oyuzden benim arkadaşalrım bile bana değil dertlerini ona anlatırlar..

tatlım sana da el öptürmez..

ama senin dediklerini internete yazdım dedim

baana

pis dedikoducu ağzı gevşek kadın..
diye dalga geçti..

burunlarının ucundAN öpüyorum dedi..

hay allah seninki süper anneanneymiş. allah sağlıklı ömür versin.
söylediği herşey cok doğru. sonuna kadar katılıyorum....
ama beceremiyoruzzz
bizde allahın göndereceğini biliyoruzda dr ları sebep olarak görüyoruz..

dua okunmasına bence başlayalım hergün bizim için değerli..
bu arada demiştimya pregnly aramıycam ovitrelle alıcam diye o kendi kendine yapılıyormus. nasıl yapcaksam ayyyy

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
işten çıkınca yakın arkadasımla kumas bakmaya gidicez kendisi 6 aylık hamilede. bebeğine bişeyler yapacakmıs allahım bana dayanma gücü ver ne zor dimi kızlar böyle bi durumda kalmak..

canım seninle aynı zamanda iğneye başlamışız benimde yarın kontrolüm var nerde tedavi görüyorsun paylaşırsan sevinirim ben smyrna art da işlem yaptırıyorum

vizontele hiç bilmiyorum canım, bugün çok moralim bozuk. benim başlarda o ilaçlardan çatlatma iğnesinden dolayı bir sürü belirtim vardı ama 9. günden itibaren hepsi yokoldu.

dün gecede bi arkadaşımızın bebeği oldu ona gittik bi arkadaşla beraber, birlikte gittiğimiz arkadaşın eşide ikinciye hamile kaldı, sürekli onu söylediler. kahroldum dün gece. dün akşamdan beri toparlanamıyorum. yine olmadı eminim. bir kere daha hüsran olacam. ne zaman bizlerinde bebeği olacak, bugün çok isyan edesim var, üzgünüm çok

Son düzenleme:
anane süper allah sağlıklı ömür versin yerden göğe haklı ama şuda var ki tedbirini al takdirini allaha bırak denir ya bizler üstümüze düşeni yapıyoruz varolan imkanları elimizden geldiğince kullanmaya çalışıp kalan kısmı allaha havale ediyoruz son söz onun ve onun haznesinde çok bize de vericek allahım isteyen herkese verir hayırlı evlatlar versin bize de aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

canım seninle aynı zamanda iğneye başlamışız benimde yarın kontrolüm var nerde tedavi görüyorsun paylaşırsan sevinirim ben smyrna art da işlem yaptırıyorum

evet canım aynı zamanda başlamışız.ben erol tavmergen var ona gidiyorum daha yeni başladık tedavilere hormon tahlilleri rahim filmi arka arkaya oldu.bende bi sorun çıkmadı şükür,eşimde sperm morfolojisi biraz düşük aşılama önerdi tamam dedik.nasip olucaksa heryerde her şartta olur yeterki allahım ol desin.1.000 tl ya mal olcak herhalde.napalım.şifada olucakmış aşılama inşallah.bu çatlama iğnesini merak ettim acaba diğer iğneler gibi kendimiz vurabilirmiyiz diye?allah yardımcımız olsun.

bu arada kullandığım iğneler felaket yaptı beni acayip kasık ağrısı bel ağrısı akıntı sendede oldumu

lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burada şu andan itibaren bu tip olumsuz ve umutsuz sözleri yazmayı yasaklıyorum doğal olarak düşünmeyi de ne kadar zor olsada bu süreç umudumuzu kaybetmemeliyiz eminim neleri başardık nereden nerelere geldik bumudur bittiğin an hayır toparlan ve yeniden azimle ve en önemlisi umutla başla her yeni güne ne demek eminim yarın ne olacak söle bakim bana ona göre akşamdan hazırlanayım yeni güne yok böle bişi emin falan olamassın nayır nolamaz sana inanmıyorummmm inanmayacağımda şakacı şey ...... bi biskrem versem daha güsel yazarmısın yeniden yüffennnn benim çikolata fabrikam vay hepsini sana veririm güsel bi kaç söz karşılığında hadi bakem:)

ben bi eczaneye gidip vurdurdum ama bence kendinde vurabilirsin, okumuştum sanıyorum burda daha önce kendisi veya eşi vuranları.

bu arada kullandığım iğneler felaket yaptı beni acayip kasık ağrısı bel ağrısı akıntı sendede oldumu

iğneler bende aşırı mide bulantısı yaptı geberiyorum resmen bide karnımda zaman zaman sertleşme ve biraz şişlik yaptı(normalde göbeğim yoktur komşunun var benim yokki:)) bunlar dışında pek bişi olmadı

bugün malesef böyleyim canım, sabahtan beri bi ağlıyorum bi susuyorum, bide üstüne landarchın negatif çıktı, ondanda etkilendim çok. düzelirim yakında. bazen böyle oluyo, 11 gündür sık sık kendini, sonunda patladım bugün.

mide bulantısı hiç olmadı ama kasıklar bel felaket bacaklar çok ağrıyo çok rahatsız hissediyorum kendimi

lal1980 tedavin hayırlı olsun..
çatlatma iğnen hangisinden..
ovitrelle zaten şırıngalı olarak veriliyor artık kendin göbekten vuruyosun yine..
pregnly hatırlayamadım şimdi..

geçicek inşallah tatlım sonuç güzel olduğunda tüm bu olumsuzlukları unutucaz bitcek gitcek allahın izniyle biraz dişimizi sıkmak gerekiyor

inşallah ben inanıyorum herşey güzel olucak.ben şimdi çıkıyorum işten yarın dönünüce yazarım.tedavimiz olumlu sonuçlansın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…