vizontele hiç bilmiyorum canım, bugün çok moralim bozuk. benim başlarda o ilaçlardan çatlatma iğnesinden dolayı bir sürü belirtim vardı ama 9. günden itibaren hepsi yokoldu.
dün gecede bi arkadaşımızın bebeği oldu ona gittik bi arkadaşla beraber, birlikte gittiğimiz arkadaşın eşide ikinciye hamile kaldı, sürekli onu söylediler. kahroldum dün gece. dün akşamdan beri toparlanamıyorum. yine olmadı eminim. bir kere daha hüsran olacam. ne zaman bizlerinde bebeği olacak, bugün çok isyan edesim var, üzgünüm çok
manolya gördün demek bebişini, allah tamamına erdirsin canım.
kimseyi zan altında bırakmak istemem ama ben artık bir doktorun söylediğiyle yetinemiyorum. benim eşimin ilk sperm sayısı 9 milyondu ve neredeyse hiç hareketli sperm yoktu. sperm sayısı artmaz durum bu denildi. yıkıldık tabi direk tüp bebek dediler.başka bir doktora gittik o tedavi ile herşey mümkü dedi . beklemeye karar verdik. bende haşimato ve pco var bu durumda normal yolla gebelik imkansız görünüyordu. biz umut kesmedik. eşim keçi boynuzu bende sogan ve incir kürü uyguladık. pek düzenli uyguladığımızı söyleyemeyeceğim. sonra tekrar hadi bir daha deneyelim dedik . eşimin sperm sayısı 76 milyona çıkmış ama ileri hareketli sayısı yinede az . yumurtalara gelince doktor gebelik iyi normal dedi. ileri hareketli sperm sayısı az olunca riske girmeyelim aşılama yapalım dedi. maliyeti de fazla olmayınca bize de uydu yaptık sonuç bekliyoruz bakalım...
hep diyorum bizim merhameti ve hazinesi sonsuz bir Rabbimiz var mutlaka bir gün olacak ama sabır etmek lazım inşallahopuyorumnanaktan
cnm benim eşimdede sorun yok ama yinede kafanızda soru işareti kalmasın diye yönlendiriyorum dedi.
yani bencede sayı hareket morfoloji normal değerlerde olunca olur yani cokda deşmeye gerek yok aslında. herşey kısmet. aşılama öncesi yıkamada 167 mil cıktı eşimin %63 a+b cıktı.yumurtalarda cok guzel 2 tane asılama gunu catlamıstı ama olmadı niye kısmet değilmiş.
bencede cnm eşimin krugere göre bakıldı. 116 milyon / ml de sayı %75 a+b hareket % 8 morfoloji cıkmıstı baska bir kadın doğumcu normal sınırlar arasında sorun görünmüyor demişti sabahları keçiboynuzu pekmezi yiyor eşim harekete iyi geliyor ya. 1 tanecik sağlam sperm lazım bu milyonların arasından denk gelmiyorsa bence yapacak birşey yok sabretmekten başkaa.s.
kızlar bugün reglimin 7.günü. bu ay ara veriyorum. diğer dönem 2.aşılamayı olacağım. ama sağ kasığımda klomeni kullandığım zaman gibi batmalar oluyor hep. bu kadar erken yumurtlamam herhalde değil mi. 28 günde bir adetim normalde.
canım bende beklemeye alındım(nadasa bırakıldık desene:)))) bence yumurtlama değildir.ama sen ilişki sıklığını arttır bakalım bu ay:) bellimi olur belki erken ovülasyon falan denk gelir..ama klomen kullandığım 4 ay kist oluştu bende ve çok ağrım oldu..doktora gidersen kist olup olmadığınada baktırırsın.
olmaz heralde arencim, çok erken. bende 28 günde olurum hep, 1 senedir yumurta takibi yapılıyo, hep 14. günde yumurtluyorum ben. ilaçların böyle bi etkisi oluyomudurki.
seninlede ortak bi yönüm çıktı:) bendede haşimato var ve yeni öğrendim.gerçi biyopsi yapılmadı ama antikorlarım yüksek çıktığı için ilaç başlandı..tsh 5,6 çıktı..diğer değerler normal..sen ne zamandır biliyosun teşhisini?ilaç içiyomusun?bana hamile kalabilirsin dediler ama bende endometriozis ve polipte vardı..vs..vs..
canımeşimle farklı şehirlerdeyiz. sıkıntımızın büyüğüde bu. ancak gelecek cuma gidebileceğim ankaraya. o da 15.günüm olacak. onun için bu ayda olmaz herhalde. artık regl olunca 2.aşılamamı yaptıracağım hemen. zaten ara verdiğime pişman oldum.ben tayin bekliyorum adanadayım.evim eşim ankarada. burada annemlerde kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?