Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sona bebek görmek bizleri üzüyor haklısın ama sakın isyan etme..
herkes gibi herşey gibi zamanını bekliyoruz..
hangi tedaviyi yaparsan yap zamanı gelmemişse boş..
tez vakitte gelsin bebeğin inş..
üzme kendini..
her son yeni bir başlangıçtır..

kızkardeşim daha 17 yaşındaydı ve çikolata kistleri olduğu ortaya çıktı ve durumu vahimdi ve inanın kaç doktor ameliyatın zor olacağını ve girip belki de yumurtalıklarını bile alıp çıkabilceklerini sölediler ve o yaşında hiç çocuk sahibi olamayacağını sölediler ve o zaman çıktığı bi çocuk vardı annesi kızkardeşimin çocuğu olmayacağı için ayırdı onları ve çok kötü günler yaşadık sora doktor değiştirdik ve evet durum vahim fakat uzun bi ameliyat olacak elimden geleni yapıcam dedi aynı zamanda kızkardeşim kronik astım hastası ve 5.5 saat süren bi ameliyat geçirdi ve senesi olmadan başka biriyle evlendi ve şimdi benim 2 tane erkek yiğenim var ameliyat harici bi tedavi görmeden hemde biri 2.5 yaşında paşalarımın biride 4.5 aylık ben o dönemde yeni evliydim kendimce kardeşim evlenip çocuk sahibi olmadan ben çocuk istemiyorum demiştim ve bi tane kürtajım var o dönemde sanırım allahın işine karıştım şimdi 1 yıldır bende çocuk istiyorum işi gücü bıraktım peşine düştüm bende de çikolata kisti çıktı zaten genetikmiş bende geçen sene eylül ayında zor bi ameliyat geçirdim fakat şimdi beklemedeyim allah herşeyin hayırlısını versin .... kıssadan hisse en çok da bana ....

canım üzme kendini lütfen, içimizde umut olmazsa zaten
başarılı olamayız.
Sonuçta birgün bebeğimiz olcak belki biraz uğraşacağız ama
bizden kötüleride var hiç bir tedavi umudu olmayanlar
yada maddi yönden tedavi olamayanlar var.
Sonuçta ilk aşılamamız,
daha önümüzde yolumuz var üzme kendini.
Ben eğer adet olursam hemen haziranda 2.aşılamamı yaptıracağım
doktorum ara vermezsek daha iyi dedi.
Sanırım işimden ayrılmak zorunda kalacağım bu defa
izin alamıyorum çünkü ama tedavşm daha önemli.
Ayrıca arkadaşlar bende rahim filmi çekilmedi sizde çekildimi?

bazen insanın morali bozuluyo işte, aslında herşeyin ötesinde bu bekleme süreci yıpratıyo beni, günlerce kafamı bunla meşgul ediyorum hep, o yüzden oluyo böyle. doğru diyosun biliyorum, en azından tedavi olabilme şansımız var.

benim çekildi canım rahim filmim, tüplerim açık ama uzun ve kıvrımlı, ne zararı var bilmiyorum ama. ama bence hemen çektir sende. bir tıkanıklık falan varsa görülsün, bide rahim filmi çektikten sonra kendiliğinden hamile kalma şansı % 10 artıyomuş. gerçi biz rahim filminden sonra 4 ay normal yolla denedik tık yok. doktorum çok ısrar etti. keşke o zaman onu dinlemeyip başka doktora gitseymişim.

seninlede ortak bi yönüm çıktı:) bendede haşimato var ve yeni öğrendim.gerçi biyopsi yapılmadı ama antikorlarım yüksek çıktığı için ilaç başlandı..tsh 5,6 çıktı..diğer değerler normal..sen ne zamandır biliyosun teşhisini?ilaç içiyomusun?bana hamile kalabilirsin dediler ama bende endometriozis ve polipte vardı..vs..vs..

canım valla eşinin değerleri çok iyi görünüyo..yani olay sadece nasip kısmet..çünkü herşey 2+2=4 olmuyo burada..ama iş spermlere kalırsa seninki çok gecikmez gibi:))

kızlar bugün reglimin 7.günü. bu ay ara veriyorum. diğer dönem 2.aşılamayı olacağım. ama sağ kasığımda klomeni kullandığım zaman gibi batmalar oluyor hep. bu kadar erken yumurtlamam herhalde değil mi. 28 günde bir adetim normalde.

canım bende beklemeye alındım(nadasa bırakıldık desene:)))) bence yumurtlama değildir.ama sen ilişki sıklığını arttır bakalım bu ay:) bellimi olur belki erken ovülasyon falan denk gelir..ama klomen kullandığım 4 ay kist oluştu bende ve çok ağrım oldu..doktora gidersen kist olup olmadığınada baktırırsın.

olmaz heralde arencim, çok erken. bende 28 günde olurum hep, 1 senedir yumurta takibi yapılıyo, hep 14. günde yumurtluyorum ben. ilaçların böyle bi etkisi oluyomudurki.

canımeşimle farklı şehirlerdeyiz. sıkıntımızın büyüğüde bu. ancak gelecek cuma gidebileceğim ankaraya. o da 15.günüm olacak. onun için bu ayda olmaz herhalde. artık regl olunca 2.aşılamamı yaptıracağım hemen. zaten ara verdiğime pişman oldum.ben tayin bekliyorum adanadayım.evim eşim ankarada. burada annemlerde kalıyorum.

olmaz heralde arencim, çok erken. bende 28 günde olurum hep, 1 senedir yumurta takibi yapılıyo, hep 14. günde yumurtluyorum ben. ilaçların böyle bi etkisi oluyomudurki.

inşallah kist falan olmamıştır. hiç doktora gideism yok. diğer regl dönemi gideceğim. bu ay ne folbiol ne coraspin içmeyeceğim ne de ovülasyon takibi hiçbirşey yapmayacağım.

haşimatonun varlığından uzun süredir haberim var ama pco yu yeni öğrendim. ilaç kullanıyorum
euthyrox 50mg kullanıyorum. tsh 2,5 kadar düştü . düştükten sonra hamile kalabilirsin dediler bana da. ilaçla 3-4 ay içinde normale dönüyor herşey umarım seninde öyle olur.

doğru ya,unutmuşum ayrı şehirlerde olduğunuzu..ama 28 günde bi adet görüyorsan eğer 15.gün gayet verimli bi gün..bi araya geliyo olmanız isabet olur belki:) sakın boş geçme o gün:)) ama sana katılıyorum,vitamin falan alma, aklından çıkar bu ay..öbür aya sıfırdan alalım:) iyi geceler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…