Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım..bende aynı ilacı alıyorum. 1 aydır..eğer düşmezse boşuna aşılama yaptırmış olcam,ama doktorum önemsemedi hiç,aşılamaya karar verdi hemen..gerçi benim tek sorunum haşimato değil....beklemeye çok alıştım.

aren benim dr demştiki kullanılan yumurta geliştirici ilaçlar genelde sonraki ayda yumurtalarda hareketlilliğe sebep olur ve sonraki ayda kendiliğinden hamile kalmalarada rastlanabilir o yüzden 1 ay ara veriyoruz hem de bu arada vücudunu dinlendirmiş oluyoruz dedi.her dr tarzı farklı ama bu bana çok mantıklı geldi.

lal 1980 bende rafael leviye gidiyorum erol beyle aynı ekipte ege de beraberler şifada da berberler. bende aşılamamı bornova şifada yaptırdım..

gulem canım daha önceki sayfalarda da yazmıştım benim bir tanıdığım haşimatolu ve kendiliğinden hamile kalmıştı, dr hatta şaşırmış ama olabiliyor demekki. bir arkadaşımda iş yerinde var iki tane çocuğu var haşimatoyu kafaya çok takma bence ilaçlarını kullandığında hormonların düzene giriyor...

ben yakup erataya gidiyodum canım, ama bu ay tutmazsa israel aruha gidicem, bundan sonrası yakup beyi aşar, aslında çok seviyorum doktorumu ama artık bu konuda uzman birine gitmem gerek.

bugün 15. günüm..

göğüs uçlarım çok ağırıyor ,dik ve çatlak,ağrısı tuhaf ilk göğüslerim çıkmaya başladığı zamanki ağrıdan..ve uyuşukluk dışında hiçbirşey hissetmiyorum.. ağzım çok kuruyor gece bile uyanıp çok su içiyorum ve çok sık idrara çıkıyorum..

yengeç kadını olarak zaten duygusal ve anaçtım.. ama daha fazla abartmış durumdayım..

dün saatlerce karnıma baktım..
bir ara karpuza vurar gibi vurdum ve huhu orda kimse varmı dedim..

kendimi sana ve senin varlığına kaptırmamak istiyorum..

seni çook ve anlatılmaz istiyorum..

hani şu beynimde dönen ya hamileysem bu soru içimde kımıldadığında gözlerim dolup çıldırma nokatsına geliyorum

ama

senin orda olm adığını düşünmek daha iyi olmamı sağlıyor..

çünkü 1 hazirandan sonra yıkılmak istemiyorum..

evet seni seviyorum... istiyorum.. ama her ay seni bekleyip hüsrana uğradım ya bebeğim..

annen yıkılmaktan bıktı bebeğim.. ve bizi yaratn senide yaratacak olan rabbim hayatımın güneşi olacağınıda görüyor..

diyorlarki sen dğmayı bekleyen ruhlar arasında bekleyen mişsin.. eğer anneni duyorsan

bu defa rahmimde sağlığı ve huzurunla ol ve beni yıkma desem anne sözü dinler misin?

belki ben çok günah işledim ama sen melakesin şuan melakelere anneme gitmek istiyorum dermisin..

gel lütfen annen çok acı çekti çok yanlız ..

benim canım feda sana rabbim bu bedenin tek sahibi olan rabbim..

senki kimsesizlerin kimsesisin şah damarımdan daha yakınsın ben kullarına anlatsamda anlatamam kendimi ama sen her adımımı bilirsin.. mücadelemin haklılığınıda...

çok korudun sen beni ve sana şükürler olsun..hep koru kolla.. beni ne kullarına ne de kendime muhtaç et..

lütfen senden başkası olmayan aciz kulluna katından hayırlı sağlıklı anne sözü dinleyen nurundan parça olan bir evlat nasip et.. aminn

ve rabbim..

benim gibi evlat isteyen çok kadınlar var.. ve çoçuklarını sokağa atanlarda.. senki adaletsin senin adaletin olmazsa inan şu dünya çekilmez...ve benim güzel rabbim senin için çok basit yaratmak bizlere bir evlat nasip etmek.. lütfen benim gibi evlat evlat diye inleyen yüreklere evlat nasip et..

ve nasip ettiğin nur parçasına bir ömür iyi bir anne baba olmamızı nasip et..

AMıN..AMıN CUMANIN HAYIRI ıLE AMıN SABAHIN HAYRI ıLE AMıN..

Son düzenleyen: Moderatör:
ah be kontesçim, ne güzel yazmışsın, aklımdan yüreğimden geçen herşeyi kelimelere dökmüşsün, o kadar duygulandımki gözlerimden yaşlar akmaya başladı.

ne zor bu bekleyiş, hamile olmadığımı hissediyorum, ama yinede ufacıkta olsa bir umut var içimde ve böyle olunca günü beklemek dahada zor oluyor.

Amin, yarabbim sen biz kullarının sesini duy , dualarını kabul et , hayırlı evlatlar nasip et inşallah.:Saruboceq:

Cumanız mübarek olsun.

Canım çok güzeldi gönlüne sağlık

merhaba kızlar nasılsını?haft sonun gelmesine çok mutluyum , yoğun bir hftydı , stresli bir hft oldu?sizin nasıl geçti

günaydın landarch nasılsın bugün

iyim canım çok şükür, sabah kuaföre gittim manikür pedikür kaş saç oooooh kendime geldim :))) bide alışveriş yaptımmı tamam bu iş. adet oldum olucam sanki, progestanı da içmemeye karar verdim. sen nasılsın canım?

fena değil canım, sen testi yaptın rahatladın, ben sabırla bekliyorum, adet belirtilerim başlamaya başladı, göğüsler şişti acıyo, bekliyorum pazartesiyi işte.

en iyisini yapmışsın, bende çarşamba yaptım o işlerin hepsini, çok iyi geliyo gerçekten. dediğin gibi bide alışveriş yaptınmı tamam, insanın keyfini nasıl yerine getiriyo:)

ben sadece sabırsız olduğum için keşke beklemeseydim diyorum. bencede ilaçların etkisi sürüyordur sonuçta hormonları etkileyen ilaçlar. ben hala kendimi şiş hissediyorum. özellikle karnım öyle.
nereye kime gideceğime de karar verdim. bir an önce zamanı gelsede yaptırsam. eşim yönünden biraz sıkıntım oluyor ikna aşaması. dr lar bekleyin diyor diye o da bekleme taraftarı. geçen sefer hiçbirşey demeden gittim dr a başladım. şu gün gel dedim. bakalım bu sefer nasıl ikna edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…