kızlar günaydın..
hayırlı cumalar allah kalbimizden geçen dileklerimizi önümüze getirir inşallah.
hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşturur bizi.
benim belimin ağrısından başka net bi belirtim yok. bugün 7. gün pazar günü progesteron için kan vericem. o bize fikir verecekmiş. allahım ne olur tutmuş olsun değerim yüksek çıksın.
bu belirtiler için şunu düşünüyorum. aşılama yapılış şekli dışında normal ilişkiden farkı yokki. normal yolla hamile kalanlar sanki bugünlerde hamile olduğunun farkındamı oluyor. adete yakın günlerde bile adet belirtisiyle aynı seyler yasanıyor.
bence belirtilere takılmayalım. allahım sabır versin kalbimize güzel düşünceler versin. dua edelim bekleyelim.
kiminin hiç sızısı bile olmazken kiminin ağrısı oluyor. benim aşılama yapıldığı günden beri kasıklarımın ağrısı tam olarak dinmedi.mesela.
Günaydın canım benim de asilamada10. Gunüm bugün göğüslerimde biraz degisiklik var ama yine de umutlanamiyorum aldığımız ilaçlardan da olabilir çünkü.ben Çarşamba progesteron testimi yaptırdım 33 çıktı bu aşılamanın tutup tutmadigini belirler mı?
kızlar günaydın..
hayırlı cumalar allah kalbimizden geçen dileklerimizi önümüze getirir inşallah.
hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşturur bizi.
benim belimin ağrısından başka net bi belirtim yok. bugün 7. gün pazar günü progesteron için kan vericem. o bize fikir verecekmiş. allahım ne olur tutmuş olsun değerim yüksek çıksın.
bu belirtiler için şunu düşünüyorum. aşılama yapılış şekli dışında normal ilişkiden farkı yokki. normal yolla hamile kalanlar sanki bugünlerde hamile olduğunun farkındamı oluyor. adete yakın günlerde bile adet belirtisiyle aynı seyler yasanıyor.
bence belirtilere takılmayalım. allahım sabır versin kalbimize güzel düşünceler versin. dua edelim bekleyelim.
kiminin hiç sızısı bile olmazken kiminin ağrısı oluyor. benim aşılama yapıldığı günden beri kasıklarımın ağrısı tam olarak dinmedi.mesela.
Günaydın canım benim de asilamada10. Gunüm bugün göğüslerimde biraz degisiklik var ama yine de umutlanamiyorum aldığımız ilaçlardan da olabilir çünkü.ben Çarşamba progesteron testimi yaptırdım 33 çıktı bu aşılamanın tutup tutmadigini belirler mı?
evet cnm aldığımız ilaçların etkiside yapıyormus bizden daha tecrübeli arkadasların yazdıklarını okuyorumda onlarda diyor belirtiilere takılmayın herkes bi şekilde yasıyor ama tutmayanda var. sonucta dısarıdan bir sürü hormon alıyoruz vucutta etkisi ortaya cıkıyor.
progesteronun baya güzel cıkmıs. hap yada jel kullanıyomusun. inşallah tutmustur arkadasım. ltf haberdar et gelişmelerden.3 gün var aramızda. allah gönlüne göre versin cnm.
geliyorum meldi kaçma bi yere sakın.[/QUBURDAYIM HAYATIM EN SADIK BENİM ZATEN SÜREKLİ BAKIYORUM KIZLARDAN HABER VAR MI DİYE.
geliyorum meldi kaçma bi yere sakın.[/QUBURDAYIM HAYATIM EN SADIK BENİM ZATEN SÜREKLİ BAKIYORUM KIZLARDAN HABER VAR MI DİYE.
geldimmm:)
nbr nasıl gidiyor.varmı değişikliklerin . kacıncı gündü senin cnm??
nbr nasıl gidiyor.varmı değişikliklerin . kacıncı gündü senin cnm??[/QUO
bubuşcum benim aşılamada 11. günüm regliminde 23. günü ve ben normalde 25 günde bir regli oluyorum yani heyecan tavanda.
nbr nasıl gidiyor.varmı değişikliklerin . kacıncı gündü senin cnm??
belirtilerime gelince karma karışığım kendimi dinliyorumm.regli olacakmışım gibi karın ağrısı ve şişliğim var yani o aşılama yapıldığından beri var ama sanki 3- 4 gündür reglim yaklaştıkça daha belirdin. göğüslerimde tık yoktu bugün öok hafif bir sızı başladı, buda regli olacağımda olur bugünlerde ek farklı ve umut verici olan bugün sabah biraz midem bulandı.
nbr nasıl gidiyor.varmı değişikliklerin . kacıncı gündü senin cnm??[/QUO
bubuşcum benim aşılamada 11. günüm regliminde 23. günü ve ben normalde 25 günde bir regli oluyorum yani heyecan tavanda.
bende işdeyim ve yoğnum fırsat buldukça yazıcam bağlantıyı koparmayalım.
belirtilerime gelince karma karışığım kendimi dinliyorumm.regli olacakmışım gibi karın ağrısı ve şişliğim var yani o aşılama yapıldığından beri var ama sanki 3- 4 gündür reglim yaklaştıkça daha belirdin. göğüslerimde tık yoktu bugün öok hafif bir sızı başladı, buda regli olacağımda olur bugünlerde ek farklı ve umut verici olan bugün sabah biraz midem bulandı.
eğer hamile iken regli belirtileri birebir yaşanıyorsa şansım var, yoksa ....
cnm yaa bak şimdi bende heyecanlandım. inşallahhh tutmustur allahım hepimiizn emeklerini bosa cıkarmaz inş.
cok dinleme cnm kendini strese girersen dengende bozulur.
bende sürekli bakıyorum olmasamda sen yaz ben okurum.
bende günlük ped kullanıyorum az önce wc ye gittim. cok hafif kahve leke vardı hayır olsun.
evet cnm aldığımız ilaçların etkiside yapıyormus bizden daha tecrübeli arkadasların yazdıklarını okuyorumda onlarda diyor belirtiilere takılmayın herkes bi şekilde yasıyor ama tutmayanda var. sonucta dısarıdan bir sürü hormon alıyoruz vucutta etkisi ortaya cıkıyor.
progesteronun baya güzel cıkmıs. hap yada jel kullanıyomusun. inşallah tutmustur arkadasım. ltf haberdar et gelişmelerden.3 gün var aramızda. allah gönlüne göre versin cnm.
Önceki ay doktorum vagifem vajinal tablet vermişti takviye ama bu ay vermedi evet 3 gün var aramızda doktorum 19 Mayıs gibi test yaptirabilirsin dedi ama ben adetimin gecikmesi beklemek istiyorum bu ay dayanabilirsen:)) Hayirli olsun hakkımızda...
slm meldi sende mi hafif lekelenme oldu?hayirlisi diyorum ama iyiye bi isaret sanirim....kimsede gös sisligi belirtisi yok mu ?
slm kızlar..meldi cim benim ablamda da her adet öncesi kocaman bi sivilce olurdu. (bende olmaz mesela)..korunmayı bırakmışlardı ve 7.denemelerinde adet gününden bi gün önce sivilcesi çıktı ve adet ağrıları başladı,tabii biz teselli ediyoruz bidahaki ay olur diye.ertesi gün adet bekledik akşamüstüne kadar olmayınca idrar tetsi yaptık ve + çıktı..yani ablamda birebir görmesem inanmazdım,resmen adet belirtilerinin hepsini yaşadı.hatta karın ağrıları 10 gün kadar daha devam etti..hep adet oluvercem sanki diye pedle gezdi:) inşallah seninkide böle olur..
merhaba kızlar ben adetimin 2. günündeyim yarın doktora gidicem ve aşılama yaptırmak istediğimi söylicem
bu arada tam bir sene önce bir düşük yaptım ondan beri hamile kalamadım bütün tahlillerim rahim filmi eşimin testi temiz çıktı ama olmuyo işte
biz de aşılamaya karar verdik ama aşılama hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ne zaman yapılır? kaç paradır? öncesinde bir şeyler yapmam gerekiyor mu?
ooff kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen yardım edin mafoldumben
canım arkadaşım önce biraz sakinleş seni yakı ile hamile kalmak topiğinden tanıyorum.kaç yıllık evlisin hiçbir sorununuz yokmu önce bunları konuşalım biraz rahatla bende 1 kez aşılama yaptırdım sana yardımcı olamaya çalışırım çok fala yıpratma kendini.
sağol canım konuşmaya çok ihtiyacım var kafam çok karışık allak bullak oldum artık çok yıprattı bu işler beni
bu ay da olmadı maalesef yakı falan yaramadı
biz üç yıldır evliyiz 1.5 sene korunmadık çocuk olmadı her şey normaldi sonra kendiliğinden hamile kaldım geçen nisan ayında ama maalesef 1.5 aylıkken düştü
sonrasında üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım
geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı çok şükür ama bu ay yine hamile kalamadım
eşimle çocuk fikrini biraz ertelemeye karar vermiştik ama bu sefer de o bir de aşılama deneyelim dedi
bilmiyorum kafam çok karışık bunu da deneyip olmazsa bu sefer gerçekten çok üzülücem ve umudumu tamamen yitiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?