Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

slm kızlar..meldi cim benim ablamda da her adet öncesi kocaman bi sivilce olurdu. (bende olmaz mesela)..korunmayı bırakmışlardı ve 7.denemelerinde adet gününden bi gün önce sivilcesi çıktı ve adet ağrıları başladı,tabii biz teselli ediyoruz bidahaki ay olur diye.ertesi gün adet bekledik akşamüstüne kadar olmayınca idrar tetsi yaptık ve + çıktı..yani ablamda birebir görmesem inanmazdım,resmen adet belirtilerinin hepsini yaşadı.hatta karın ağrıları 10 gün kadar daha devam etti..hep adet oluvercem sanki diye pedle gezdi:) inşallah seninkide böle olur..

slm meldi sende mi hafif lekelenme oldu? hayirlisi diyorum ama iyiye bi isaret sanirim....kimsede gös sisligi belirtisi yok mu ?

bubuş, kızım asıl haber sende o kahverengi lekelenme iyiye işaret yerleşme kanaması diyorlar, hadi bakalım hayırlısı gelişmelerden haberdar et...

slm meldi sende mi hafif lekelenme oldu? hayirlisi diyorum ama iyiye bi isaret sanirim....kimsede gös sisligi belirtisi yok mu ?

selam ozgmrt 79 yok hayatım lekelenme bubuşta.bende de yok göğiüsle ilgili birşey bugün biraz< sızlamaya başlıyor oda regliye yekın oluyordu hep onun işareti. tüm duam regli belirtileri yaşayarak hamile kalanlardan olmak..

gulem canım çok teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.. inşallah senin abla gibi olur hem benim hemde burdaki tüm herkesinnn...

merhaba kızlar ben adetimin 2. günündeyim yarın doktora gidicem ve aşılama yaptırmak istediğimi söylicem
bu arada tam bir sene önce bir düşük yaptım ondan beri hamile kalamadım bütün tahlillerim rahim filmi eşimin testi temiz çıktı ama olmuyo işte
biz de aşılamaya karar verdik ama aşılama hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ne zaman yapılır? kaç paradır? öncesinde bir şeyler yapmam gerekiyor mu?
ooff kendimi çok çaresiz hissediyorum lütfen yardım edin mafoldumben

canım arkadaşım önce biraz sakinleş seni yakı ile hamile kalmak topiğinden tanıyorum.kaç yıllık evlisin hiçbir sorununuz yokmu önce bunları konuşalım biraz rahatla bende 1 kez aşılama yaptırdım sana yardımcı olamaya çalışırım çok fala yıpratma kendini.

sağol canım konuşmaya çok ihtiyacım var kafam çok karışık allak bullak oldum artık çok yıprattı bu işler beni
bu ay da olmadı maalesef yakı falan yaramadı
biz üç yıldır evliyiz 1.5 sene korunmadık çocuk olmadı her şey normaldi sonra kendiliğinden hamile kaldım geçen nisan ayında ama maalesef 1.5 aylıkken düştü
sonrasında üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hamile kalamadım
geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı çok şükür ama bu ay yine hamile kalamadım

eşimle çocuk fikrini biraz ertelemeye karar vermiştik ama bu sefer de o bir de aşılama deneyelim dedi
bilmiyorum kafam çok karışık bunu da deneyip olmazsa bu sefer gerçekten çok üzülücem ve umudumu tamamen yitiricem

beni dinlersen hemen aşılama yaptırma olmayınca çok büyük hüsran oluyo yaşadığım için biliyorum.bak canım ben 5 yıllık evliyim ilk 2 yıl istemedim 2 yılın sonunda istedim hemen oldu ama düşükle sonuçlandı ve o düşük sonrası bidaha hamile kalamadım yaklaşık 3.5 yıldır gitmediğim doktor kalmadı sonuç sebepsiz kısırlık 1 aşılama 1 tüp bebek negatif hiçbir sorun yok ama neden olmuyo çıldırmak üzereyim taki 3 ay öncesine kadar en son gittiğim doktor laparoskopi yapmayı önerdi ve hamile kalamamamın sebepsiz olmadığını öğrendim sorun çözüldü 3 aydır ilaç tedavisi oldum şu an tıbben hiçbir sorunum kalmadı 2 ay normal yoldan deneyeceğiz olmazsa aşılama yapılacak.yani sana demek istediğim önce iyice bir araştırılsın sonra aşılama yapılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…