Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
genetik tahlil yapıldımı canım sana, kan pıhtılaşması varmı diye bakıldımı?

evet aşılamada şansın düşük olduğunu biliyorum asıl korktuğum da o
yine olmazsa dediğin gibi çok büyük hüsrana uğrayacağımdan eminim
yarın doktora gidip iyice bi konuşucam gideceğim doktor da baya iyi bi doktor o ne derse onu yapıcam açıkçası hayırlısı olsun
bir de aşılama ücreti ne kadardır? devlet karşılıyor mu?

arkadaşlar hepinize söylüyorum iyice araştırılmadan aşılama yaptırmayın bizim bu işlere yaklaşık 10.000 tl paramız gitti sonuç hüsran bunalımlarda cabası bazı doktorlar bu işi tiacarete dökmüş benden söylemesi.

canım ben özel hastanede yaptırmıştım aşılamayı ssk lıyız devlet büyük bir kısmını karşılıyo biz sadece tahlil parası ve 200 tl aşılama yapma parası ödedik.

yok canım yapılmadı
aslında ilk defa senden duyuyorum doktorlar da hiç söylemedi yaptır falan diye

bak canım kaç yaşındasın bilimiyorum ama ben 28 yaşındayım eğer senden büyüksem bir ablan olarak küçüksem kardeşin olarak söylüyorum bu tahlilleri yaptırmadan aşılama yaptırma ben bu yollarda çok deneyim kazandım istiyorumki kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın:çok üzgünüm:banada bu tahlilleri hiçbir doktor yaptırmadı sebepsiz deyip durdular hemde bir düşüğüm olmasına rağmen seninde bir düşüğün var bu tahlilleri mutlaka yaptırmalısın bunlarda bişey çıkmazsa laparoskopi yaptır inş. bişey çıkmaz en azından kafan rahatlamış olur.

ben de 27 yaşındayım ama çok yoruldum artık uğraşmak istemiyorum
kendimde o gücü göremiyorum açıkçası
neden ben deyip duruyorum mafoldumben

ben de 27 yaşındayım ama çok yoruldum artık uğraşmak istemiyorum
kendimde o gücü göremiyorum açıkçası
neden ben deyip duruyorum mafoldumben

ah be güzelim sen benim 3 yıl önceki halime benziyosun :çok üzgünüm:neden ben cümlesi çok tehlikeli cümle sakın isyan etme yaradana sığın bende senin gibi diyodum ama zamanla bunun yanlış olduğunu anladım Rabbime sığındım tevekkül ettim bence sende geç kalmadan Allaha sığın neden ben cümlesinide sakın bidaha kullanma.o güç var bizde Rabbim bize böyle bir sınavı layık görmüş Allah sevdiği kuluna dert verirmiş kulum bana dua etsinde sesini duyayım diye:Saruboceq: önemli olan bu sınavdan başarı ile geçmek işte o zaman bebeklerimiz bize gelecek buna eminim

hurrem cim bende emineu ya katılıyorum..şöyleki;bende 1,5 yıldır deniyorum ve olmadı.doktorlara göre herşey normaldi,sadece eşimin morfolojisi düşük diye ondan olmuyo sanıyoduk.neyse en sonunda tıp fakültesinde bi prof a gittik,dediki sebepsiz olma olasılığı az.önce laparoskopi yaparım sonra devamına karar veririm.şunu belirtmeliyim tabii bu bana has bi durum;son 6-7 aydır adetlerimde şiddetli karın ağrılarım vardı.neyse ben laparoskopi oldum,ve sonuç;endometriozis 4.evre ve rahimde polip.tedavi oldum ve hemen aşılama yapalım dedi.ilk kontrolümde tsh yüksek çıktı ve haşimato sendromu teşhisi kondu.haşimatoda ovülasyonu engelleyen bişeymiş.ve hemen ilaç başlandı.şimdi 4 gün oluyo aşılama olalı,pek umudum olmasada doktora güveniyorum..devam edeceğim yani.sana diyeceğim şu ki;iyi bi doktor bul,yerinde olsam tıp fakültesine giderdim.ücrete gelince 3 yılı geçtiyse evlilik süreniz ilaçların yüzdesini falan ödüyo,ama ben tamamen ücretleri kendim ödedim ve 700-800 arası tuttu.tabii yazılan ilaç kişiye göre değişiyor,bana yazılan ilacın 5 günlük dozu 132 tl.yani diğerlerine göre ucuz.fazla yazdım kafan karışmamıştır umarım.ama en azından düşüğün bi sebebini bulmaları lazım..

seni şu an o kadar iyi anlıyorumki canım ama ağlamanın sızlamanın bize bir faydası yok şimdi güçlü olma zamanı unutma her gecenin bir sabahı vardır yeterki biz sabretmesini istemesini bilelimyerimseniben:teselli:hadi biraz gülümse bakıymkaydirigubbakcemile5

burdayım canım:) uzun uzun yazayım dedim..zor günlerdi ama Allahtan laparoskopi olmuşum,yoksa öleee beklerdim.

tıp fakültesi dememde ki sebepte şu;ufacık bişey çıksa araştırıyolar.orada tanıdığım arkadaşlardada öle olmuş..başta off diyosun oyalıycaklar bunlar beni..ama geç olsun sağlam olsun..arkadaşın tedavsini 1 ay ertelemişlerdi..bende erteleme olmadı,tsh nin yüksekliğini önemsemedi doktor.endokrinden ilaç başlandı ve doktor gebe kalman mucize olurdu,kalsanda düşük yapardın dedi.o gün ağladım üzüldüm ama dedimki,ya buraya gelmesydim..körü körüne iş yapacaktık...

canım aşılaman tutar inş. umudunu yitirme sakın umut herzaman vardır.bende laparoskopi oldum sol tüpümde yapışıklık ve endometriumda aşırı kalınlaşma olmuş bu yüzden gebelik oluşmamış ama ben yıllarca sebepsiz diye dolaştım ama şuan çok şükür herşey yolunda:Saruboceq:

burdayım canım:) uzun uzun yazayım dedim..zor günlerdi ama Allahtan laparoskopi olmuşum,yoksa öleee beklerdim.

aynen canım doktor banada aynı şeyi söyledi laparoskopi olmasaymışım hiçbir şekilde hamile kalamazmışım iyiki olmuşum bende.

bubuş, kızım asıl haber sende o kahverengi lekelenme iyiye işaret yerleşme kanaması diyorlar, hadi bakalım hayırlısı gelişmelerden haberdar et...

ama öyle dolu dolu bişey değil minicik bir leke. inş. dediğin gibidir cnm. hafta sonu giremiycem pzt ancak görüşürüz inş. bu arada ikimizdede değişiklik olur :))
göğüs uçlarım bazen bakıyorum renk dağılımı var gibi etrafında ama bazen bakıyorum normal , ilaçlarında etkisini düşünerek pek takmıyorum.allah hepimizi peşpeşe sevindirir inşallah.

slm bubus ende guzl bir bellirti olmus ins iyi bir haberle mutlu olursunuz.benim merakim sende gögüs sisligi belirtisi varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…