ıdrar dada cıkarmı bılgı werırsenız sewınırım
sanırım kanda çıkar canım idrar düşük ihtimal
troid için çok sevindim. hemen bir ayda normale dönmesi süper. umarım bu güzel haber beraberinde bebeğinizide getirir.
sağol canım..hepimize inşallah:)
canlarımm günaydın,
ya hiç giremiyorum bu aralar 1 haftadır toplantı, şehir dışı işleri derken , bu arada çatlıyorum meraktan. şöyle bir alelacele okudum.bugün hilyenin test günüymüş çok heyecanlandım onun için sonra bizim test günleri geldi aklıma.
bubuşum sen napıyosun, senin bu ikinci aşılamada hiç doğru dürüst bir şey paylaşamadık ama şunu gerçeklten bil kalbim ve dualarım seninle.
gulem canım seninle de görüşemiyoruz . nasılsın canım, tiroidinin değerleri için çok sevindim, okudum geçmişte yazılanları. allah sırasıyla düzene sokucak inşallah.
canım benim haklısın hemen sana bir özet geçeyim.
adetimin 5. günü klomene basladım ve kendime söz verdim. bu ayda deniycem allah kısmet ettiyse olur etmediyse biraz ara vericem para biriktirip maya kliniğe gidicem.(ank da basarı oranı yüksek bir kilinik macs diye bir yöntem var sadece gentik olarakda sağlam dölleme yeteneği yüksek spermler veriliyor dolayısıyla sans artıyor)
acayip rahat davrandım.ilacım bitti 1 gün bekleyip dr u arayıp hastaneye vajınal ultrasona gitmem gerekiyordu aramayı unutunca 1 gün daha beklemek zorunda kaldım. bu arada ovitrelle ayırttım ecz den akşam almaya gitmeden eşim gaza getirdi.pregnyl bulalım diye etraftaki bütün ecz leri aradım 2 sinde birer tane buldum. işten cıktık hızlı hızlı onları aldık
2 tanede doğum evinin yanında bulduk onlarıda aldık yedek.
ertesi gün iğneler elimde gittim hastaneye dr kacıncı günki iğneyi getirdin dedi.
bende 12.gün gecen ayda bugün yapmıstık dedim ve ultrasonda 22 , 20 , 18 yumurtalar cıktı. dr bu kız işi biliyor diye gülmeye basladı hemen iğneyi orda yaptı. ertesi gün 32. saatte asılama oldu.eşimim değerleri yıkama sonrası 114 mil a+b hareketlilik %65 civarı
dr cok iyi dedi. bende aşılama esnasında cok rahattım rahim ağzım gecen ayki kadar acımadı.cok rahat takıldı alet. dr dedi rahim ağzı yumusamıs olması gerektiği gibi bu ay daha rahatsın bizde bunu istiyorduk diye bakalım
progestan vermedi bu sefer bizi yanıltmasın vücudunda yeterli zaten dedi hamile kaldığını öğrenince destek amaçlı kullanırsın dedi.
ayın 13 ü progesteron testi yaptır dedi 19 u gibide test zamanı. allahım hayırlısını versin.
benimde dualarım sizlerle allah binlerce kez razı olsun cnm sizlerden. benim kardeşim yok beni en iyi anlayan ve paylaştığım sizlersiniz.
sende rahat ol bak daha mutlu oluyosun o zaman inan.
bubuşum canım benim çok özlemişim sohbetlerimizi. bu kadar rahat olmana çok amaçok sevindim. ben bu işte psikolojininde en az fizyoloji kadar etkili olduğunu düşünüyorum. çok fazla olayın gözüne bakmamak lazım, rahat olmak lazım. zaten gerisi allah kalmış. takdir onun.
sen bu aşılamadan sonra ne kadar dinlendin. ne zaman işe başladın
arkadşiım bende günde 3 taneolamk üzere sabah bir akşam iki tane içiyordum baş dönmesi hafi bulantı yapıyor öylrki sersem oluyordum ama bırakmadım adet oldum dün akşama kadar bırakmadım bana kalırsa bırakma sende..
birde iştah açıyor resmen karnım hamile gibiydi aramızda kalsın bazen hamileymişim gibi davranıyordum elim belimde ve resmini bilem çektim göbeğimin -tatlicadiarzu- inşallah sizler kalırsınız..
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar , nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?