Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarımm günaydın,
ya hiç giremiyorum bu aralar 1 haftadır toplantı, şehir dışı işleri derken , bu arada çatlıyorum meraktan. şöyle bir alelacele okudum.bugün hilyenin test günüymüş çok heyecanlandım onun için sonra bizim test günleri geldi aklıma.
bubuşum sen napıyosun, senin bu ikinci aşılamada hiç doğru dürüst bir şey paylaşamadık ama şunu gerçeklten bil kalbim ve dualarım seninle.

hilye sonucu öğrenince inş. bize bildirirsin.sen çok temiz tevekkül sahibi birisin, allahım gönlüne göre versin...
inş. mutlu haberlerle bizi sevindirirsin...

Hilye inşallah hayırlı sonuçla gelirsin bütün dualarım senin için merakla bekliyorum.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

canım benim haklısın hemen sana bir özet geçeyim.
adetimin 5. günü klomene basladım ve kendime söz verdim. bu ayda deniycem allah kısmet ettiyse olur etmediyse biraz ara vericem para biriktirip maya kliniğe gidicem.(ank da basarı oranı yüksek bir kilinik macs diye bir yöntem var sadece gentik olarakda sağlam dölleme yeteneği yüksek spermler veriliyor dolayısıyla sans artıyor)
acayip rahat davrandım.ilacım bitti 1 gün bekleyip dr u arayıp hastaneye vajınal ultrasona gitmem gerekiyordu aramayı unutunca 1 gün daha beklemek zorunda kaldım. bu arada ovitrelle ayırttım ecz den akşam almaya gitmeden eşim gaza getirdi.pregnyl bulalım diye etraftaki bütün ecz leri aradım 2 sinde birer tane buldum. işten cıktık hızlı hızlı onları aldık
2 tanede doğum evinin yanında bulduk onlarıda aldık yedek.
ertesi gün iğneler elimde gittim hastaneye dr kacıncı günki iğneyi getirdin dedi.
bende 12.gün gecen ayda bugün yapmıstık dedim ve ultrasonda 22 , 20 , 18 yumurtalar cıktı. dr bu kız işi biliyor diye gülmeye basladı hemen iğneyi orda yaptı. ertesi gün 32. saatte asılama oldu.eşimim değerleri yıkama sonrası 114 mil a+b hareketlilik %65 civarı
dr cok iyi dedi. bende aşılama esnasında cok rahattım rahim ağzım gecen ayki kadar acımadı.cok rahat takıldı alet. dr dedi rahim ağzı yumusamıs olması gerektiği gibi bu ay daha rahatsın bizde bunu istiyorduk diye bakalım
progestan vermedi bu sefer bizi yanıltmasın vücudunda yeterli zaten dedi hamile kaldığını öğrenince destek amaçlı kullanırsın dedi.
ayın 13 ü progesteron testi yaptır dedi 19 u gibide test zamanı. allahım hayırlısını versin.
benimde dualarım sizlerle allah binlerce kez razı olsun cnm sizlerden. benim kardeşim yok beni en iyi anlayan ve paylaştığım sizlersiniz.
sende rahat ol bak daha mutlu oluyosun o zaman inan.

gulem canım seninle de görüşemiyoruz . nasılsın canım, tiroidinin değerleri için çok sevindim, okudum geçmişte yazılanları. allah sırasıyla düzene sokucak inşallah.

gulemcim bende cok sevindim. antalyada benim bi arkadasım var guatr hastası tiroid değerleir cok yüksekti kiloda vardı. kistleri vardı. dr git gel sonra bosverdi. adetleride düzensizdi. beni aradı 3 aylık hamileyim diye yeni öğrenmiş her zamanki gibi geciktim sanmış. halsizlik yorgunluk uyku dr a bi gitmiş 3 aylık hamile düşünsene. bugün yarın allahın izniyle nurtopu gibi kızı olacak.darısı sana olsun inş.

bubuş bende bu ay 1 aşılama daha yaptırıp olmazsa tüp deneyeceğim. ankarada yaptıracağım. orada şimdiden emrkez araştırıyorum. mayayıda bir araştırayım.

canım benim üzüldüm senin adına hayırlısı olsun , emin ol allahın izniyle bizimde sıramız gelicek.
İlacı tamamen bırakmadım ama sadece akşamları 1 adet alıcam 200 lük , gün içinde beni mafetti , gerçi sağolsun benim dr kullanmamı bile söylememişdi, ben sorunca istersen kullan dedi , bende tedbir olsun diye kullanıyorum.iştah çma konusunda bende kalıyorum , yemek yiyorum 1 saat sonra deli açım , benim göbüşünde hamile görüntüsü veriyor yani :CüvCüv: tez zamanda yaşarız bu duyguyu inşallah

hilye cım umarım bugün güzel sonuçlar alırsın , hayırlı heaberler verirsin kalbimiz seninleopuyorumnanaktan

arencim merhaba nasılsın. bende bu ay regli olunca aşılamaya başlıyorum. ankarada nasıl yaptırcaksın peki izin mi alıcan iş yerinden..

bubuşum bu maya kliniğene neye göre iyi diyorsun araştırma yaptın mı. başarı oranları mı yüksek miş. fiyatları ne durumda.

kızlar bişey sorucam , aşılama sonrası bel ağrısı yaşadınız mı ?ne kadar şiddetliydi ? bel ağrısı olunca tutmuyormuymuş bilginiz var ?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…