hilye daha gelmedin galiba hadi ver coşkuyu zemuszemus
ne zaman HAYIR dese hayat ben HAYIRLISI diyeceğim ona inat.
negatif sonuç alanlar kervanına benide ekleyin kızlar. sabah adet oldum kan testi negatif çıktı.
şimdi adetli olmasam gidip kendimi namaz kılmaya gömerdim. ama nafile onu da yapamıyorum. gidip yatacağım. merakta bırakmayayım diye girdim. merak eden arkadaşlardan Rabbim İlmindeki zerreler adedince razı olsun kalbim ve dualarım sizinle. kafamı toparlayınca tekrar girerim inşallah.
ne zaman hayır dese hayat ben hayırlısı diyeceğim ona inat.
Negatif sonuç alanlar kervanına benide ekleyin kızlar. Sabah adet oldum kan testi negatif çıktı.
şimdi adetli olmasam gidip kendimi namaz kılmaya gömerdim. Ama nafile onu da yapamıyorum. Gidip yatacağım. Merakta bırakmayayım diye girdim. Merak eden arkadaşlardan rabbim ilmindeki zerreler adedince razı olsun kalbim ve dualarım sizinle. Kafamı toparlayınca tekrar girerim inşallah.
negatif sonuç alanlar kervanına benide ekleyin kızlar. sabah adet oldum kan testi negatif çıktı.
şimdi adetli olmasam gidip kendimi namaz kılmaya gömerdim. ama nafile onu da yapamıyorum. gidip yatacağım. merakta bırakmayayım diye girdim. merak eden arkadaşlardan Rabbim İlmindeki zerreler adedince razı olsun kalbim ve dualarım sizinle. kafamı toparlayınca tekrar girerim inşallah.
bubuşum bu maya kliniğene neye göre iyi diyorsun araştırma yaptın mı. başarı oranları mı yüksek miş. fiyatları ne durumda.
arencim merhaba nasılsın. bende bu ay regli olunca aşılamaya başlıyorum. ankarada nasıl yaptırcaksın peki izin mi alıcan iş yerinden..
günaydın arkadaşlar....hayırlı haberlerin alınacağı hayırlı birgün olsun inşallahhhh.....
bence hassas test olursa silik falan çıkabilir.ama yinede umut bağlamamerhaba gunaydın canım ben bu gun asılamanın 12.gunundeyım ıdrar test yapsam cıkarmı llutfen cewap werıersenız sevınırım
günaydın kızlar, nasılsınız bakıyım boshayallersmile
kimsecikler yok yaaa , nerdesiniz kızzzlaaaaarrrrrrrr
merhaba gunaydın canım ben bu gun asılamanın 12.gunundeyım ıdrar test yapsam cıkarmı llutfen cewap werıersenız sevınırım
cnm günaydın senin kaçıncı günün bugün. Varmı vücudunda değişiklikler. Gerçi etkilerin çoğu iğneden falan oluyor. Ama yinede erken belirtileri olan oluyor bazen.ne zaman test yaptıracaksın.
canım merhaba kusura bakma geç farkettim kan testinde çıkar ama idrarda çıkmıyor benimde bugün 12.günüm bende yarın sabah kan vericem.Allah yardımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?