Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne zaman HAYIR dese hayat ben HAYIRLISI diyeceğim ona inat.

negatif sonuç alanlar kervanına benide ekleyin kızlar. sabah adet oldum kan testi negatif çıktı.

şimdi adetli olmasam gidip kendimi namaz kılmaya gömerdim. ama nafile onu da yapamıyorum. gidip yatacağım. merakta bırakmayayım diye girdim. merak eden arkadaşlardan Rabbim ılmindeki zerreler adedince razı olsun kalbim ve dualarım sizinle. kafamı toparlayınca tekrar girerim inşallah.

canım benim lütfen üzme kendini , dediğin gibi hayırlısı demekten başka yapıcak bişey yok, gönlünü ferah tut , evet bize düşün sabretmek ve biz bebişlerimize sabır ile ulaşıcaz, inşallah en yakın zamanda da kucağımıza alıcaza.s

canım benim üzülme ne olur zamanı gelene kadar kendimizi oyalayacağız.rabbin senden de razı olsun hakkında herşeyin hayırlısı olsun

deme ya üzüldüm bak...
nasibi yokmuş ne diyelim, kafanı topla boşverrr napalım, herşeyimiz 4x4lük olmuyor işte msn gelirsen görüşürüz..

canım benim sen nasıl birisin yaa. çok duygulandırdın beni. kendi kendine teselli buluyorsun. ne olur üzme kendini. sabırla denicez başka çaresi yok..

canım benim allah sendende razı olsun. senin inancın tam onun için sana tavsiyelerde bulunmayacağım sen zaten cok dirayetlisin. sadece yıpratma kendini ve şunu düşün birgün bizlerde sonuç aldığımız gün allahım sana cok şükür duam kabul oldu diyeceğimiz günlerin hayalini kur. sabır çek cnm benim. ne zaman istersen biz burdayız.öptm

bubuşum canım benim çok özlemişim sohbetlerimizi. bu kadar rahat olmana çok amaçok sevindim. ben bu işte psikolojininde en az fizyoloji kadar etkili olduğunu düşünüyorum. çok fazla olayın gözüne bakmamak lazım, rahat olmak lazım. zaten gerisi allah kalmış. takdir onun.
sen bu aşılamadan sonra ne kadar dinlendin. ne zaman işe başladın[/QUOTE]

cnm benim valla düşündükçe bende cok mutlu oluyorum sonrada daha önce neden rahat olmadım diye kızıyorum kendime. isteyince oluyormuş.sakınan göze çöp batıyor.
cnm benim manevi bir ablam var o ilk aşılamamda sehir dısındaydı yanımda olmadığı için cok üzülmüştü annem yanımdaydı bu 2. de bende kalacaksın diye söz verdirdi zaten akşam 6 da yapıldı ablama geçene kadar 7 oldu. yemek hazırlamıs salona yer yapmış sağolsun. 1 saat falan uzandım. sonra yemek yedik uzandım tekrar başkada yatmadım pzt de işe geldim normal dün alısveriş falan cok yoruldum mesela. bu sefer pek takmıyorum acıkcası cok yatmadım o yüzden.

bubuşum bu maya kliniğene neye göre iyi diyorsun araştırma yaptın mı. başarı oranları mı yüksek miş. fiyatları ne durumda.

henüz gitmedim cnm sonrası için düşünüyorum kk da var gidenlerin yorumlaını yazdığı konular.
onları oku istersen. uyguladıkları yöntemlere bak netten. fiyatıda geçen ay indirimli 2850 tl civarı idi. allahım inşallah gitmemize gerek bırakmaz.

arencim merhaba nasılsın. bende bu ay regli olunca aşılamaya başlıyorum. ankarada nasıl yaptırcaksın peki izin mi alıcan iş yerinden..

canım 2.aşılamayı adanada deneyeceğim. eğer olmazsa diye şimdiden merkez araştırıyorum. vakit kaybetmemek için. yıllık iznim var zetn. yetmezse birde rapor alırım.

günaydın arkadaşlar....hayırlı haberlerin alınacağı hayırlı birgün olsun inşallahhhh.....

günaydın kızlar, nasılsınız bakıyım boshayallersmile

kimsecikler yok yaaa , nerdesiniz kızzzlaaaaarrrrrrrr

merhaba gunaydın canım ben bu gun asılamanın 12.gunundeyım ıdrar test yapsam cıkarmı llutfen cewap werıersenız sevınırım
bence hassas test olursa silik falan çıkabilir.ama yinede umut bağlama
kan testi 10. Günden itibaren sonuç veriyor ama..

günaydın kızlar, nasılsınız bakıyım boshayallersmile

kimsecikler yok yaaa , nerdesiniz kızzzlaaaaarrrrrrrr

cnm günaydın senin kaçıncı günün bugün. Varmı vücudunda değişiklikler. Gerçi etkilerin çoğu iğneden falan oluyor. Ama yinede erken belirtileri olan oluyor bazen.ne zaman test yaptıracaksın.

cnm günaydın senin kaçıncı günün bugün. Varmı vücudunda değişiklikler. Gerçi etkilerin çoğu iğneden falan oluyor. Ama yinede erken belirtileri olan oluyor bazen.ne zaman test yaptıracaksın.[/QUOTE]

canım benim benim 8 günün ,vücudumda değişiklik bilmiyorum kafam çok karışık, göğüslerin aşılamanın ilk günü çok gergindi ,şimdi ise büyükler ama o patlıcak gibi gerginlik yok ,göğüs uçlarında hassaslık var ama bel ağrım var biraz sanki kasarsın kendini ağrı olurya o şekilde buda canımı sıkyor açıkcası ,daha önce bir yerde okumuştum bel ağrısı çekenler negatif sonuc alıyor diye , yani şuan biraz belağrısı ve ara ara kasık ağrısı var , başka bilmiyorum ki progestan kullanıyorum andan kaynaklı baş dönmelerim var leyle gibiyim.
canım dr bana adt gününü bekle hastalanmazsan test yaparız dedi , yani şu gün kan testi yap demedi offff bilmiyorum valla ne olucak senağlama

merhaba gunaydın canım ben bu gun asılamanın 12.gunundeyım ıdrar test yapsam cıkarmı llutfen cewap werıersenız sevınırım

canım merhaba kusura bakma geç farkettim kan testinde çıkar ama idrarda çıkmıyor benimde bugün 12.günüm bende yarın sabah kan vericem.Allah yardımız olsun..

cnm günaydın senin kaçıncı günün bugün. Varmı vücudunda değişiklikler. Gerçi etkilerin çoğu iğneden falan oluyor. Ama yinede erken belirtileri olan oluyor bazen.ne zaman test yaptıracaksın.

canım benim benim 8 günün ,vücudumda değişiklik bilmiyorum kafam çok karışık, göğüslerin aşılamanın ilk günü çok gergindi ,şimdi ise büyükler ama o patlıcak gibi gerginlik yok ,göğüs uçlarında hassaslık var ama bel ağrım var biraz sanki kasarsın kendini ağrı olurya o şekilde buda canımı sıkyor açıkcası ,daha önce bir yerde okumuştum bel ağrısı çekenler negatif sonuc alıyor diye , yani şuan biraz belağrısı ve ara ara kasık ağrısı var , başka bilmiyorum ki progestan kullanıyorum andan kaynaklı baş dönmelerim var leyle gibiyim.
canım dr bana adt gününü bekle hastalanmazsan test yaparız dedi , yani şu gün kan testi yap demedi offff bilmiyorum valla ne olucak senağlama[/QUOTE]

benim dr umda öyle söylüyor adet gününü bekle dedi yine tabi ben geçen ay adet günüm sabahtan olmayınca gittim kan verdim negatif sonucu aldım 2 saat sonra adet oldum. :)))
onun için bu ay adet günüm geçince olmazsam test yaptırıcam.
belirtilerine cok takılma bel ağrısı olunca olumsuz diyede kanıtlanmış bişey yok takma kafanı az kaldı haftaya öğrenicez hayırlısıyla. dua et bol bol rahatlarsın. allah hepimizin yardımcısı olsun.:1hug:

canım merhaba kusura bakma geç farkettim kan testinde çıkar ama idrarda çıkmıyor benimde bugün 12.günüm bende yarın sabah kan vericem.Allah yardımız olsun..

allahım inş pozitif sonucunla sevindirir bizi. cnm haberini hemen yaz bize.
a.s.

kızlar bakın size bir resim ekliyorum bu nanoteknolojiyle büyütülmüş 1-5 nanometre boyutunda 6 günlük insan embriyosunun rahim duvarındaki görüntüsü

Eklentiler

• $clip_image001.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 27
buda . Koronal Hücreleri ile İnsan Yumurtası görüntüsü

Eklentiler

• $image012.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
İnsan Yumartası üzerinde Sperm

Eklentiler

• $image013.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…