Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen öyle takılmamaya çalışıyom ama ister istemez düşünüyorum ,inşallah hayırlı sonuc larız hepimiz:Saruboceq:
bu arada 45 dk önce yemek yedim ama şimdi aç hissediyom kendimi ,herhalde progestan dan dolayı ayyy ama pardon tamam söz düşünmücem artk bişey

birşey soracağım sizde de oluyormu, yumurtlama dönemi, yumurtamadan 4-5 gün sonra adete 1-2 gün kala benim karnımın alt tarafında bazen sağ bazen sol hep bir dolgunluk hissi oluyor. siz de hiç böyle dolgunluk hissi olur mu.

yaa kızlar bir önceki sayfada eklediğim resimler hiçmi ilginizi çekmedi..
hiç yorum yapmadınız ben görünce cok sasırmıstım özellikle 6 günlük bebeği

yaa kızlar bir önceki sayfada eklediğim resimler hiçmi ilginizi çekmedi..
hiç yorum yapmadınız ben görünce cok sasırmıstım özellikle 6 günlük bebeği

YORUM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SİSTEM ATTI
EMRİYO YA ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM İNŞALLAH BİZİM DUVARLARADA YAPIŞIR delikafadulden

Hılyecım senı Çok merak ettım dÜnden berı hıÇ gırmedın nasılsın ,nerelerdesın kendını bırakma lÜtfennnnn

YORUM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SİSTEM ATTI
EMRİYO YA ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM İNŞALLAH BİZİM DUVARLARADA YAPIŞIR delikafadulden

İNŞ CNM COK İLGİNÇ DÜŞÜNSENE 6 GÜNLÜK HAMİLELİK NE KANDA NE ULTRASONDA ÇIKIYOR AMA BU TEKNOLOJİYLE GÖRÜNTÜ BÜYÜTÜLMÜŞ
BEN 5. GÜNÜMDEYİM DÜŞÜNDÜKÇE İÇİM GIDIKLANIYOR delikafadulden

canım bende gördüm , çok ilginç gerçekten , benimde 8 gün ,dediğin gibi düşünmesi bile iç gıdıklayıcı ,ayyyy inşallah bizim de içimizde böyle bir hayat vardır, belki bebişimiz bizimle sositososito

canım sen nasılsın , herşey yolundamı sempatiksalakcinni

buralar çok ıssız bu günlarde :1ninca: kismecikler yok offff offff canım çok sıkılıyo saat gün geçmiyoo

:bbo:günaydınlarrrrr dün paylaşılan resimler muhteşem çok etkileyiciydi benim bugün 10. günü aşılamamın dün gece ateşlendim sabaha da çok halsiz uyandım hapşurup duruyom boğazlarım ağrıyo dikkat de ettim ama nedir bu anlamadım kendimi çok kötü hissediyorum ağlaayasım var herşeye ilaç içmek için bişiler yemem lazım ama canım hiçbişi istemiyo açlıkda var ama istemiyo bişi canım offfffffffffffffffff neler oluyor bana yaaaaaa mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

çok geçmiş olsunnnnnn
ilaç almadan doktorunuza danışın bence

günaydın kızlar , nasılsınız bakalım :kedi:

nazkuzeycim dikkatet kendine üşütmemişdirsin umarım , canın istemese bişeyler yemen lazım.

hilye ve NRY30 vardı sonuç alıcak galiba yanlış hatırlamıyorsam , herhangi bir gelişme var mı acaba ?

bu arada 3 günden beri baş ağrısı çekiyorum artık dayanamadım ve o hafif olan ağrı kesiciden içtim

günaydın ben sabah kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam.Hilye adet oldu test te negatif çıkmıştı canım

günaydın ben sabah kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam.Hilye adet oldu test te negatif çıkmıştı canım

canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin , dualarımız seninle :Saruboceq:
evet hilye sonucunu almışdı yeni hatırladım, umarım şimdi iyidir.

inşallah cnm. bende iyiyim bugün 6. günüm kasıklarımdaki hassasiyet geçmedi koltuğa hızlı oturduğumda falan idrara sıkıstıgımda falan sanki üşütmüşümde şişmiş gibi. iğnenin etkisi 7 günde geçiyordu dimi. heralde ondan.
bu ay daha rahatım çok şükür adet günüm geçene kadar test yapmıycam beklemek istiyorum sonra evde test yapıp ona göre gitmek istiyorum.
allah hayırlısını versin.inşallah bugün pozitiif duyarız nry30 dan.moralimiz artar.

cnm dikkat et bende asılamdan 2 gün önce hastalandım o iki gün hafif ilaç aldım aşılama yapıldıktan sonra dr um bişey alma dedi. sadece ağrı kesici olarak panadol var hamileler içebiliyor cok mecbur kalınca ondan alabilirsin rahatla.diye dedi.
sakın kafana göre ilaç içme. dr una sor.
vitaminli şeyler ye kivi ve çilek cok iyi geliyor. geçmiş olsun cnm.
sen ne zaman test yaptıracaksın.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…