c
belirtilerine cok takılma bel ağrısı olunca olumsuz diyede kanıtlanmış bişey yok takma kafanı az kaldı haftaya öğrenicez hayırlısıyla. dua et bol bol rahatlarsın. allah hepimizin yardımcısı olsun.:1hug:
allahım inş pozitif sonucunla sevindirir bizi. cnm haberini hemen yaz bize.
a.s.
slm aren nasilsin bayadir takib edemiyorum sende gelismeler var mi?neler yaptin asilama falan ??
yaa kızlar bir önceki sayfada eklediğim resimler hiçmi ilginizi çekmedi..
hiç yorum yapmadınız ben görünce cok sasırmıstım özellikle 6 günlük bebeği
YORUM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SİSTEM ATTI
EMRİYO YA ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM İNŞALLAH BİZİM DUVARLARADA YAPIŞIR delikafadulden
İNŞ CNM COK İLGİNÇ DÜŞÜNSENE 6 GÜNLÜK HAMİLELİK NE KANDA NE ULTRASONDA ÇIKIYOR AMA BU TEKNOLOJİYLE GÖRÜNTÜ BÜYÜTÜLMÜŞ
BEN 5. GÜNÜMDEYİM DÜŞÜNDÜKÇE İÇİM GIDIKLANIYOR delikafadulden
:bbo:günaydınlarrrrr dün paylaşılan resimler muhteşem çok etkileyiciydi benim bugün 10. günü aşılamamın dün gece ateşlendim sabaha da çok halsiz uyandım hapşurup duruyom boğazlarım ağrıyo dikkat de ettim ama nedir bu anlamadım kendimi çok kötü hissediyorum ağlaayasım var herşeye ilaç içmek için bişiler yemem lazım ama canım hiçbişi istemiyo açlıkda var ama istemiyo bişi canım offfffffffffffffffff neler oluyor bana yaaaaaa mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
günaydın kızlar , nasılsınız bakalım :kedi:
nazkuzeycim dikkatet kendine üşütmemişdirsin umarım , canın istemese bişeyler yemen lazım.
hilye ve NRY30 vardı sonuç alıcak galiba yanlış hatırlamıyorsam , herhangi bir gelişme var mı acaba ?
bu arada 3 günden beri baş ağrısı çekiyorum artık dayanamadım ve o hafif olan ağrı kesiciden içtim
günaydın ben sabah kan verdim öğleden sonra sonuç alıcam.Hilye adet oldu test te negatif çıkmıştı canım
canım bende gördüm , çok ilginç gerçekten , benimde 8 gün ,dediğin gibi düşünmesi bile iç gıdıklayıcı ,ayyyy inşallah bizim de içimizde böyle bir hayat vardır, belki bebişimiz bizimle sositososito
canım sen nasılsın , herşey yolundamı sempatiksalakcinni
:bbo:günaydınlarrrrr dün paylaşılan resimler muhteşem çok etkileyiciydi benim bugün 10. günü aşılamamın dün gece ateşlendim sabaha da çok halsiz uyandım hapşurup duruyom boğazlarım ağrıyo dikkat de ettim ama nedir bu anlamadım kendimi çok kötü hissediyorum ağlaayasım var herşeye ilaç içmek için bişiler yemem lazım ama canım hiçbişi istemiyo açlıkda var ama istemiyo bişi canım offfffffffffffffffff neler oluyor bana yaaaaaa mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?