günaydın kızlarrr
canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin , dualarımız seninle :Saruboceq:
evet hilye sonucunu almışdı yeni hatırladım, umarım şimdi iyidir.
günaydın kızlarrr
Hİlyecİm senİ Çok merak ettİm dÜnden berİ hİÇ gİrmedİn nasılsın ,nerelerdesİn kendİnİ bırakma lÜtfennnnn
günaydın kızlarrr
cnm benimde yavas yavas azalıyor. sen en geç 18 ine kadar bekle o zaman. eğer 14. gün test yapmayacaksan. bence geciktim aa acaba hamilemiyim diye düşünmek bile çok güzel.:))zemuszemusbubuşcum benimde öyleydi ama şimdi daha iyi , zaman çobuk geçse keşke bende hastalanmayı beklicem ,bugün 9 günüm ve ayın 20 de hastalanmıştım:hulya:
teşekkür ederim canım benim.kaygılandırdığım için bağışla ne olur. iyiyim elhamdülillah. ben negatiflikler hususunda biraz arsızımdır. kendimi avutacak birşeyi hemen bulur, sonrada unutmak için elimden geleni yaparım. şikaytler sıkıntıyı şükürde nimeti getirir. her halimize binlerce kez şükür. :lepi:
teşekkür ederim canım benim.kaygılandırdığım için bağışla ne olur. iyiyim elhamdülillah. ben negatiflikler hususunda biraz arsızımdır. kendimi avutacak birşeyi hemen bulur, sonrada unutmak için elimden geleni yaparım. şikaytler sıkıntıyı şükürde nimeti getirir. her halimize binlerce kez şükür. :lepi:
çok şükür canım nasipten ötesi yok bende bugün 15.30 da sonuç alıcam kısmet bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
meldi, kekecb, nurunayn, bubuş NRY30
siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az
çok şükür canım nasipten ötesi yok bende bugün 15.30 da sonuç alıcam kısmet bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
meldi, kekecb, nurunayn, bubuş NRY30
siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az
bubuşcum yaaa amileyim diye burda bağırmak ne güzel olur o an neler hissederim kestiremiyorumakannehir
o senin güzelliğin cnm bak birbirimizi hiç tanımıyoruz ama ne kadar özel ve güzel şekilde birbirimizi anlayarak paylaşıyoruz.
en yakınımız bile burdaki gibi anlamıyor.
sabırsızlıkla bekliyorum allahım hayırlı sonuçla karsılastıorsın seni. iki durumada hazırlıklı ol cnm cok ümitlenme olurmu? öpüyorum seni.
merak edenler için anlatayım. doktor bir ay dinlenme verdi. hatta doğum kontrol hapı da verdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum doğrusu. niye verdiğini sormadım zira kulaklarım o gün doktoru duymuyordu bile söylediysede haberim yok. bu ay eşimle bitkisel birsürü şey denemeye karar verdik. olacakları sizinle paylaşırım inşallah. benden bu kadar. hepinizi çok seviyorum. selam ve dua ile
süper olur süper inş. o anlar yakındır.
ama cok düşünme tatlım hayal kurunca insan daha cok üzülüyor.
bişey anlatayım size.
biz eşimin çalıştığı kurumun lojmanında oturuyoruz. aynı binada ailece görüştüğümüz bir aile var. abla abi diyoruz ortaokulda kızları var birtane.
bu insanlar en az 15 yıllık evliler. adam 5 yıl yurt dısında kalmıs kadın tek basına büyütmüş çocugunu. sonra 3 yıl önce binamıza geldiler. tam herşey yoluna girdi biraradayız deyip ev almak için para biriktirmişler ev bakıyorlardıki abimiz malesef 2 ay önce spor yaptıktan sonra kalp krizi geçirip işyerinde vefat etti. adam sigara içmez içki içmez düzenli bir ev adamıydı.43 yaşında bir saatin içinde öldü.allah rahmet eylesin.
şimdi kuş gibi kaldılar. bir görseniz o zaman ben eşime sarılıp cocuk falan istemiyorum sen yanımda ol yeter demiştim.
onun için allah hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?