Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşallah hayırlı güzel haberler verirsin , dualarımız seninle :Saruboceq:
evet hilye sonucunu almışdı yeni hatırladım, umarım şimdi iyidir.

allah razı olsun canım bende hepiniz için dua ediyorum inşallah hayırlı iyi haber olurda hayal kırıklığı yaşamam
hilyeden 2-3 gündür hiç haber yok bende çok merak ediyorum umarım toparlamıştır kendini

bubuşcum benimde öyleydi ama şimdi daha iyi , zaman çobuk geçse keşke bende hastalanmayı beklicem ,bugün 9 günüm ve ayın 20 de hastalanmıştım:hulya:

selamların en güzeli üzerinize olsun kızlar. işte geldim buradayım.kaydirigubbakcemile2
Annemgile gittim 2 günlüğüne o yüzden foruma giremedim bağışlayın ne olur. kız kardeşlerimle vakit geçirmek iyi geldi doğrusu.zemuszemus
eee anlatın bakalım neler yaptınıza.s

merak edenler için anlatayım. doktor bir ay dinlenme verdi. hatta doğum kontrol hapı da verdi ama ben kullanmayı düşünmüyorum doğrusu. niye verdiğini sormadım zira kulaklarım o gün doktoru duymuyordu bile söylediysede haberim yok. bu ay eşimle bitkisel birsürü şey denemeye karar verdik. olacakları sizinle paylaşırım inşallah. benden bu kadar. hepinizi çok seviyorum. selam ve dua ile

Hİlyecİm senİ Çok merak ettİm dÜnden berİ hİÇ gİrmedİn nasılsın ,nerelerdesİn kendİnİ bırakma lÜtfennnnn

teşekkür ederim canım benim.kaygılandırdığım için bağışla ne olur. iyiyim elhamdülillah. ben negatiflikler hususunda biraz arsızımdır. kendimi avutacak birşeyi hemen bulur, sonrada unutmak için elimden geleni yaparım. şikaytler sıkıntıyı şükürde nimeti getirir. her halimize binlerce kez şükür. :lepi:

günaydın kızlarrr

cnm iyiyiz cok şükür. senin adet günün ne zmaan adet olunca asılaman yapılacak dimi bu ay. hayırlısıı olsun arkadaşım inş. herşey yolunda gider bu sefer sana tavsiyem çok rahat ol. inan süper faydası oluyor. ben geçen ay kendime ne kadar eziyet etmişim şimdi anladım. kısmetten öteye gitmez hiçbirşey. allahım dualarımızı duysun inş. daha fazla uğrastırmasın bizi.ben kacıncı gündeyim bazen unutuyorum bastan sayıyorum sonra.

bubuşcum benimde öyleydi ama şimdi daha iyi , zaman çobuk geçse keşke bende hastalanmayı beklicem ,bugün 9 günüm ve ayın 20 de hastalanmıştım:hulya:
cnm benimde yavas yavas azalıyor. sen en geç 18 ine kadar bekle o zaman. eğer 14. gün test yapmayacaksan. bence geciktim aa acaba hamilemiyim diye düşünmek bile çok güzel.:))zemuszemus

cnm allah sabrını veriyor ilk 1 saat falan ilk şoku atlatınca sonra mantıklı düşünmeye baslıyosun.
sen zaten bilinçli birisin. aferin sana. vücudumuzda sahip olduğumuz tüm uzuvlarımıza,
eşlerimizin can sağlığına, aç açıkta olmamamıza, binlerce şükür. annelik duygusunu yaşamak kısmetimizde varsa er yada geç olur. yoksada kadere razı olmak zorundayız. ne yapsak gücümüz yetmiyor :1hug:

meldi, kekecb, nurunayn, bubuş NRY30
siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az

çok şükür canım nasipten ötesi yok bende bugün 15.30 da sonuç alıcam kısmet bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az

o senin güzelliğin cnm bak birbirimizi hiç tanımıyoruz ama ne kadar özel ve güzel şekilde birbirimizi anlayarak paylaşıyoruz.
en yakınımız bile burdaki gibi anlamıyor.

çok şükür canım nasipten ötesi yok bende bugün 15.30 da sonuç alıcam kısmet bakalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

sabırsızlıkla bekliyorum allahım hayırlı sonuçla karsılastıorsın seni. iki durumada hazırlıklı ol cnm cok ümitlenme olurmu? öpüyorum seni.

canım sen yeterki iyi ol, hepimiz iyi olalım , biz iyi olmazsak nasıl kocişlerimize bakıcaz, şimdi bizim için sabır zamanı allahın izniyle hepsi geçicek:Saruboceq::lepi:

bubuşcum yaaa amileyim diye burda bağırmak ne güzel olur o an neler hissederim kestiremiyorumakannehir

süper olur süper inş. o anlar yakındır.
ama cok düşünme tatlım hayal kurunca insan daha cok üzülüyor.

bişey anlatayım size.
biz eşimin çalıştığı kurumun lojmanında oturuyoruz. aynı binada ailece görüştüğümüz bir aile var. abla abi diyoruz ortaokulda kızları var birtane.
bu insanlar en az 15 yıllık evliler. adam 5 yıl yurt dısında kalmıs kadın tek basına büyütmüş çocugunu. sonra 3 yıl önce binamıza geldiler. tam herşey yoluna girdi biraradayız deyip ev almak için para biriktirmişler ev bakıyorlardıki abimiz malesef 2 ay önce spor yaptıktan sonra kalp krizi geçirip işyerinde vefat etti. adam sigara içmez içki içmez düzenli bir ev adamıydı.43 yaşında bir saatin içinde öldü.allah rahmet eylesin.

şimdi kuş gibi kaldılar. bir görseniz o zaman ben eşime sarılıp cocuk falan istemiyorum sen yanımda ol yeter demiştim.

onun için allah hayırlısını versin.

sağol canım benim amin hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.iyiye daha hazırım ama diğerine offfffffffffffffff bilmiyorum zaman geçmiyor.13 gün oldu

canım benim 35 yaşında bir arkadaşım var oda aşılamaları ve tüp bebek dahil herşeyi denedi olmadı.sonra dr ara verince soğan ve incir kürünü yaptı şimdi 3 aylık hamile eğer deneyeceksen bunlarada bir bak.allahın izniyle sonuç verir inşallah

öyle tebiki çok haklısın , rabbim ne verirse hayırlısını versin , ne isteyorsak isteyelim hayırsız ise bizlerden uzak olsun

kızlar güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuç negatifmiş şimdi arayıp öğrendim..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…