Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuç negatifmiş şimdi arayıp öğrendim..................

canımmm sakın üzülme moral bozmak yok.. bizler böyle böyle olgunlasıyoruz. pişiyoruz. ve inancımızla sınav oluyoruz bakalım bu durumda bile şükredecekmi diye..
allah sabır versin yeni dönemindede sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin inş.

cnm senin 1. aşılamamıydı.?:1hug:

kızlar güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuç negatifmiş şimdi arayıp öğrendim..................

canım insan üzülüyor ama yola devamdan başka yapacak birşey yok. kısmet değilmiş olarak düşün. Allah sana ve eşine sağlık versin. hepimiz aynı durumdayız eminim hepimiz birgün olumlu sonuç alacağız.

hayırlısı tabiki canım naapalım ama insan ister istemez üzülüyor evet 1.aşılamamdı

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim. üzülmeyesin. sabır ve azimle yola devam inşallah. üstelik hep birlikte....

gecmıs olsun canım uzme kendını benımde bugun 13.gunumm ıdrar testı yaptım cıkmayacagını bıle bıle tek cızgı cıktı bende sabahtan berı kendımı perısan etttım bılıodum cıkmıcagını yagrın kan testı yapıcam ama hayırlısı oda cıkmıcak bılıorum sonuc kotu olucak alllah hepımıze once sabır sonra dunya guzelı bebekler wersın ısallah

hayırlısı tabiki canım naapalım ama insan ister istemez üzülüyor evet 1.aşılamamdı

ben şöyle bişeye karar verdim. ilk aşılamlarda insan basına ne geleceğinin stresine bürünüyor ve vücudumuzu resmen kitliyoruz. 2. de herşeyin başından sonuna kadar tecrübe kazanıldığı için daha rahat olunuyor ki istenilende bu zaten. hem bu aşılamada sayı arttıkça sans artıyor.şimdi 2. de daha rahat olucaksın. herşey yolunda olacak inş.

böylece anlamış olduk ki ilk aşilamada ihtimal düşük, acaba ilk denemede stres mi yapıyor vücud ne

bubuş geçen ay da aynısını sölemiştim ama kesin hamilesin gibi geliyor bana, geçen aydan farklı şeyler hisediyormusun? fark oldu mu

canlarım hepinize iyi akşamlar , hepinizi kokulu kokulu öpüyorumopuyorumnanaktan

ben gider yarın görüşmek üzere güzel haberler almak dileğiyleezemuszemus

canım inşallah..arkadaşın için çok sevindim.sağlıklı olsunda..benim kilo problemim falan yok çok şükür.doktorda demişti çabuk düşer diye.şimdilik normal ama iniş çıkışı bol bi hormonmuş tsh..bende adetimi bekliyorum.2.aşılama için.ara ara bakıyorum sayfalara,maşallah sohbet çok koyu,yetişemiyorum geçmişi okumaya:)) sende kendine dikkat et.inşallahhhhhhhhhh + olur canım..

amin inşallah canım.ama işte insanın elinde olmuyor üzülüyorsun ama bu gün 15 günü geçmeden kanda çıkmaz dediler doktora sordum değerler düşük çıkarmış.senden 15 günü geçtikten sonra yaptır istersen

inşallah hepimiz için canımhayırlı olur

meldi, kekecb, nurunayn, bubuş NRY30
siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az

canım ben de bunu tamda senin için düşünmüştüm. sen ne kadar pozitif, iyi niyetli ve inançlı birisin, etrafa ++++ yağdırıyorsun, iyi ki varsın.

bubuş, aren, hilye, gulem, landarch,kekecb, nry30, selen208 günaydın kızlarrr.ve arada giren diğer arkadaşlar hepinizi özledim, benson zamanlarda iş yoğunluğu nedeni ile çok fazla giremiyorum. geçmişi şöyle bir okuyorum.

Bubuşum ikinci aşılama ile ilgili söylediklerine yüzdeyüz katılıyorum, tecrübesizlikten ilk aşılamada hemen hamile kalcaz zannediyoruz. her an kendimizi dinliyoruz ve olumsuz yansıyor heralde.

Anladıkki ilk aşılamada şansn düşükmükmüş.

bubuş geçen ay da aynısını sölemiştim ama kesin hamilesin gibi geliyor bana, geçen aydan farklı şeyler hisediyormusun? fark oldu mu
cnm inşallah hissettiklerin çıkar. bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı duysun. geçen aydan farklı pek bişey yok. geçen ayki kadar çeşit çeşit şeylerde hissetmiyorum sadece kasıklarımdaki hassasiyet devam ediyor. koltuğa falan otururken kendimi yavasca bırakıyorum çünkü cok ağrı yapıyor.bugün 7. günüm iğnenin etkisi bugünden itibaren gecer heralde. kafamı rahatlatınca etkilerde kayboldu delikafadulden

maaşallah cnm bayağı paylaşımımız oluyor cok şükürki birbirimizi bulduk. bu kadar ayrıntıyı kimseyle paylaşamazdık sonrada çatlardık heralde.
cnm inşallah sen bebeğine kavusana kadar hiç yükselmez. strese cok bağlı bir hormon onun için özellikle rahat olmaya özen göster.

cnm bende seni özlüyorum girince bakınıyorum hemen. ne güzel bu dostluklar. aslında aynı şehirde olanlar buluşsa ne güzel olur.
ilk aşılamada her adımını heyecanla takip ediyoruz. günleri ilaçdı iğneydi derken dr a her gittiğimizde kalp atışları sonra o 14 gün beklemek mesela beni çok germişti. sonra 0 ı görünce resmen şok etkisiyle kendime geldim. bu seferde düşünsene yumurta takibine gitmeyi unuttum 12. gün gittim iğneyi vurduk ve ertesi gün aşılama oldu 2 günde oldu bitti herşey. dedimki olacağı varsa her türlü olur. gecen sefer herşey özenli adım adım yapıldıda ne oldu.kısmetse olur dedim ve bıraktım düşünmeyi.

dediğin gibi ilk aşılamalar hep hüsran oldu. resmen kitliyoruz bedenimizi beynimizi..olumunekankayizsmile

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler bugün daha iyiyim başağrım kaldı sadece sabah uyanınca özellikle çatlıyor resmen bugün 11.günüm salı günü gidicem hastaneye inşallah hayrılı haberler vericem size hepinize güzel bir gün ve süper bir hafta sonu diliyorum...

kızlar günaydın, hepinize hayırlı cumalar , allah hepimizin gönline göre versin , dualarımızı dileklerimizi kabul etsin.
eveeettt bugün 10 gün ayın yirmisine 9 gün kalmış .
Ya açıkcası ilk aşılamadan sonra hemen ikinciyi düşünmüyorduk dr teşvikim ile oldu birazda yani çok heyecenlı hevesli başlamamışdım ama gün geçdikçe daha da hevesleniyorum.
Bide dün göğüslerim yine harekete geçdi , bugün biraz daha iyi , benim koca dün beni o halde görünce olmıyacak herhalde bu seferde , durum onu gösteriyor dedi,neyse boşver yada hiç düşünmeyelim dedi yani demek istediğim yine öyle inişler çıkışlar yaşıyoruz ki allah hayırlara çıkarsın , kısmetimizde ne varsa o olura.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…