kızlar güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuç negatifmiş şimdi arayıp öğrendim..................
kızlar güzel haber vermek isterdim ama olmadı sonuç negatifmiş şimdi arayıp öğrendim..................
canımmm sakın üzülme moral bozmak yok.. bizler böyle böyle olgunlasıyoruz. pişiyoruz. ve inancımızla sınav oluyoruz bakalım bu durumda bile şükredecekmi diye..
allah sabır versin yeni dönemindede sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin inş.
cnm senin 1. aşılamamıydı.?:1hug:
canım üzme kendini ,hayırlısı olsun
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim. üzülmeyesin. sabır ve azimle yola devam inşallah. üstelik hep birlikte....
hayırlısı tabiki canım naapalım ama insan ister istemez üzülüyor evet 1.aşılamamdı
canım benim haklısın hemen sana bir özet geçeyim.
adetimin 5. günü klomene basladım ve kendime söz verdim. bu ayda deniycem allah kısmet ettiyse olur etmediyse biraz ara vericem para biriktirip maya kliniğe gidicem.(ank da basarı oranı yüksek bir kilinik macs diye bir yöntem var sadece gentik olarakda sağlam dölleme yeteneği yüksek spermler veriliyor dolayısıyla sans artıyor)
acayip rahat davrandım.ilacım bitti 1 gün bekleyip dr u arayıp hastaneye vajınal ultrasona gitmem gerekiyordu aramayı unutunca 1 gün daha beklemek zorunda kaldım. bu arada ovitrelle ayırttım ecz den akşam almaya gitmeden eşim gaza getirdi.pregnyl bulalım diye etraftaki bütün ecz leri aradım 2 sinde birer tane buldum. işten cıktık hızlı hızlı onları aldık
2 tanede doğum evinin yanında bulduk onlarıda aldık yedek.
ertesi gün iğneler elimde gittim hastaneye dr kacıncı günki iğneyi getirdin dedi.
bende 12.gün gecen ayda bugün yapmıstık dedim ve ultrasonda 22 , 20 , 18 yumurtalar cıktı. dr bu kız işi biliyor diye gülmeye basladı hemen iğneyi orda yaptı. ertesi gün 32. saatte asılama oldu.eşimim değerleri yıkama sonrası 114 mil a+b hareketlilik %65 civarı
dr cok iyi dedi. bende aşılama esnasında cok rahattım rahim ağzım gecen ayki kadar acımadı.cok rahat takıldı alet. dr dedi rahim ağzı yumusamıs olması gerektiği gibi bu ay daha rahatsın bizde bunu istiyorduk diye bakalım
progestan vermedi bu sefer bizi yanıltmasın vücudunda yeterli zaten dedi hamile kaldığını öğrenince destek amaçlı kullanırsın dedi.
ayın 13 ü progesteron testi yaptır dedi 19 u gibide test zamanı. allahım hayırlısını versin.
benimde dualarım sizlerle allah binlerce kez razı olsun cnm sizlerden. benim kardeşim yok beni en iyi anlayan ve paylaştığım sizlersiniz.
sende rahat ol bak daha mutlu oluyosun o zaman inan.
gulemcim bende cok sevindim. antalyada benim bi arkadasım var guatr hastası tiroid değerleir cok yüksekti kiloda vardı. kistleri vardı. dr git gel sonra bosverdi. adetleride düzensizdi. beni aradı 3 aylık hamileyim diye yeni öğrenmiş her zamanki gibi geciktim sanmış. halsizlik yorgunluk uyku dr a bi gitmiş 3 aylık hamile düşünsene. bugün yarın allahın izniyle nurtopu gibi kızı olacak.darısı sana olsun inş.
gecmıs olsun canım uzme kendını benımde bugun 13.gunumm ıdrar testı yaptım cıkmayacagını bıle bıle tek cızgı cıktı bende sabahtan berı kendımı perısan etttım bılıodum cıkmıcagını yagrın kan testı yapıcam ama hayırlısı oda cıkmıcak bılıorum sonuc kotu olucak alllah hepımıze once sabır sonra dunya guzelı bebekler wersın ısallah
ben şöyle bişeye karar verdim. ilk aşılamlarda insan basına ne geleceğinin stresine bürünüyor ve vücudumuzu resmen kitliyoruz. 2. de herşeyin başından sonuna kadar tecrübe kazanıldığı için daha rahat olunuyor ki istenilende bu zaten. hem bu aşılamada sayı arttıkça sans artıyor.şimdi 2. de daha rahat olucaksın. herşey yolunda olacak inş.
meldi, kekecb, nurunayn, bubuş NRY30
siz ne güzel insanlarsınız . iyi niyet ve temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem az
cnm inşallah hissettiklerin çıkar. bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı duysun. geçen aydan farklı pek bişey yok. geçen ayki kadar çeşit çeşit şeylerde hissetmiyorum sadece kasıklarımdaki hassasiyet devam ediyor. koltuğa falan otururken kendimi yavasca bırakıyorum çünkü cok ağrı yapıyor.bugün 7. günüm iğnenin etkisi bugünden itibaren gecer heralde. kafamı rahatlatınca etkilerde kayboldu delikafaduldenbubuş geçen ay da aynısını sölemiştim ama kesin hamilesin gibi geliyor bana, geçen aydan farklı şeyler hisediyormusun? fark oldu mu
canım inşallah..arkadaşın için çok sevindim.sağlıklı olsunda..benim kilo problemim falan yok çok şükür.doktorda demişti çabuk düşer diye.şimdilik normal ama iniş çıkışı bol bi hormonmuş tsh..bende adetimi bekliyorum.2.aşılama için.ara ara bakıyorum sayfalara,maşallah sohbet çok koyu,yetişemiyorum geçmişi okumaya:)) sende kendine dikkat et.inşallahhhhhhhhhh + olur canım..
bubuş, aren, hilye, gulem, landarch,kekecb, nry30, selen208 günaydın kızlarrr.ve arada giren diğer arkadaşlar hepinizi özledim, benson zamanlarda iş yoğunluğu nedeni ile çok fazla giremiyorum. geçmişi şöyle bir okuyorum.
Bubuşum ikinci aşılama ile ilgili söylediklerine yüzdeyüz katılıyorum, tecrübesizlikten ilk aşılamada hemen hamile kalcaz zannediyoruz. her an kendimizi dinliyoruz ve olumsuz yansıyor heralde.
Anladıkki ilk aşılamada şansn düşükmükmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?