bubuş, aren, hilye, gulem, landarch,kekecb, nry30, selen208 günaydın kızlarrr.ve arada giren diğer arkadaşlar hepinizi özledim, benson zamanlarda iş yoğunluğu nedeni ile çok fazla giremiyorum. geçmişi şöyle bir okuyorum.
Bubuşum ikinci aşılama ile ilgili söylediklerine yüzdeyüz katılıyorum, tecrübesizlikten ilk aşılamada hemen hamile kalcaz zannediyoruz. her an kendimizi dinliyoruz ve olumsuz yansıyor heralde.
Anladıkki ilk aşılamada şansn düşükmükmüş.
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler bugün daha iyiyim başağrım kaldı sadece sabah uyanınca özellikle çatlıyor resmen bugün 11.günüm salı günü gidicem hastaneye inşallah hayrılı haberler vericem size hepinize güzel bir gün ve süper bir hafta sonu diliyorum...
kızlar günaydın, hepinize hayırlı cumalar , allah hepimizin gönline göre versin , dualarımızı dileklerimizi kabul etsin.
eveeettt bugün 10 gün ayın yirmisine 9 gün kalmış .
Ya açıkcası ilk aşılamadan sonra hemen ikinciyi düşünmüyorduk dr teşvikim ile oldu birazda yani çok heyecenlı hevesli başlamamışdım ama gün geçdikçe daha da hevesleniyorum.
Bide dün göğüslerim yine harekete geçdi , bugün biraz daha iyi , benim koca dün beni o halde görünce olmıyacak herhalde bu seferde , durum onu gösteriyor dedi,neyse boşver yada hiç düşünmeyelim dedi yani demek istediğim yine öyle inişler çıkışlar yaşıyoruz ki allah hayırlara çıkarsın , kısmetimizde ne varsa o olura.s
inşallah olur rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah canım....
kızlar hepimizin cumas mübarek olsun..allah dualrımızı kabul etsin.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR
Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle...
meldi canım merhaba nasılsın görüşemiyoruz. ben pek giremiyorun. ama yazamasamda hergün bir bakıyorum.
arencim evet bende çok farklı sayılmam. beklemedeyiz ...canım senin muhtemel regli tarihin ne. aynı zamanlarda yine ikinci aşılamayı olucaz..
canım ben de bunu tamda senin için düşünmüştüm. sen ne kadar pozitif, iyi niyetli ve inançlı birisin, etrafa ++++ yağdırıyorsun, iyi ki varsın.
güzel bakan göz güzel görürmüş bitanem. sen güzel baktığın için güzel görüyorsun.
nerelerdesin??? işler peşini bırakmıyor değil mi? Rabbim herşeyi yoluna koysun inşallah. selam ve dua ile
sen neler yapıyorsun canım, önceki sayfalarda bitki kürleine başlıyacağını yazıyorsun, ne yaptın var mı uyguladığın veya düşündüğün birşey.
günaydın kekecb nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?