Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım bizde seni özlüyoruz.......

hayırlı cumalar inşallah hayırlı haberini alıcaz tüm kalbimle dua ediyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah olur rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah canım....

bubuş kakketen aynı şehirde olanlar buluşabilirler dediğin gibi izmirli kızlar var baya mesela sona kayıp galiba onu çok göremiyorum. vaye gerçek isimleri merak ediyorum. oturup bir çay içerken yaşadıklarımızı yüzyüze anlatabiliriz.. ne güzel değil mi..

meldi canım merhaba nasılsın görüşemiyoruz. ben pek giremiyorun. ama yazamasamda hergün bir bakıyorum.

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR

Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle...

meldi canım merhaba nasılsın görüşemiyoruz. ben pek giremiyorun. ama yazamasamda hergün bir bakıyorum.

arencim evet bende çok farklı sayılmam. beklemedeyiz ...canım senin muhtemel regli tarihin ne. aynı zamanlarda yine ikinci aşılamayı olucaz..

bugün sürekli girip çıktım ama kismecikler yokkk akannehir

kızlar hayırlı akşamlar kendinize çok iyi bakınnnnhihoyyyt

canım ben de bunu tamda senin için düşünmüştüm. sen ne kadar pozitif, iyi niyetli ve inançlı birisin, etrafa ++++ yağdırıyorsun, iyi ki varsın.

güzel bakan göz güzel görürmüş bitanem. sen güzel baktığın için güzel görüyorsun.

nerelerdesin??? işler peşini bırakmıyor değil mi? Rabbim herşeyi yoluna koysun inşallah. selam ve dua ile

sen neler yapıyorsun canım, önceki sayfalarda bitki kürleine başlıyacağını yazıyorsun, ne yaptın var mı uyguladığın veya düşündüğün birşey.

sen neler yapıyorsun canım, önceki sayfalarda bitki kürleine başlıyacağını yazıyorsun, ne yaptın var mı uyguladığın veya düşündüğün birşey.

benim için son 3 hafta yogundu ama yarın bitiyor inşallah. diyanet personelinden arkadaşlar ihtisas sınavına girecekler. gramer ve okuma dersleri için geliyorlardı. bugün sondersi yapıp bitireceğiz. sonrası için birkaç gün boşum. daha sonada istanbuladan misafirlerim var. aile büyükleri geliyor...zemuszemus

bitki demiştim ya başlangıç soğan kürü. biliyorsundur bende pco var doktor inci tanesinden daha küçük dedi ama ben yinede bi 15 gün uygulamayı düşünüyorum. yarın başlıyacağım inşallah. sonrada incir kürü var sırada benden böyle.... a.s

günaydın kekecb nasılsın?

iyiyim canım ,teşekkür ederim , sende iyisindir umarım.opuyorumnanaktan

kızlar hepinize iyi tatiller , huzurlu mutlu hafta sonu geçirmeniz dileğiylehihoyyytdelikafadulden

Buarada önümüzdeki hafta büyük hafta olucak inşallah güzel güzel haberler alırız :Saruboceq:

byeeee:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…