Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydınnn, iyi hafta sonları. güzel geçirilen bir hafta sonundan sonra umutlu ve mutu bir hafta diliyorum. Bu hafta sonuçlarımız olucak. Umarım kutlayacağımız güzel haberler alırız.

Merhabalar; benimde dün ikinci aşılamam yapıldı.
Rabbim inşallah emeklerimin karşılığını bu ay verir banada, sizlerede.
Landarch ve sona sizleri çok merak ediyorum.
Geçen ay aynı gün aşılama olmuştuk negatifleri peşpeşe almıştık.
Bu ay neler yaptnız?

kızlar merhaba, giremedeim son günlerde, havalar düzeldi, ben grip oldum günlerdir yatıyorum.

vizontele ben bir süre ara vermeye karar verdim, çünkü doktorum tüp bebek dedi ve ruhsal olarak buna kesinlikle hazır değilim şu an, geçen ay aşılamadan gereğinden fazla şey beklemişim, kesin olacak diye bakıyodur. olmayınca çöktüm resmen, arka arkaya aynısını yaşamaya gücüm yok, 1-2 ay ara verip sonra tüp bebek yaptırıcam canım.

inşallah senin tutar canım bu sefer, bu ay hemen hemen herkesin negatif çıktı, aşılamaya karşı inancımı yitirdim. inşallah ilk aşılama olduğu için böyle olmuştur hepimizin. bu ay hepinizden güzel haberler bekliyorum kızlar.

arencim evet bende çok farklı sayılmam. beklemedeyiz ...canım senin muhtemel regli tarihin ne. aynı zamanlarda yine ikinci aşılamayı olucaz..

slm canım nasılsın?nasıl geçiyo günlerin..ben yoğun çalışıyorum,ailemi görüp geldim..iyi oldu bana.kafamı dağıttım bayaa..2.aşılamada da peşpeşeyiz.20 si falan benimde adet günüm..bu sefer daha umutlu olmaya karar verdim:) tabii sağlık durumum normal giderse.belli olmuyo vücuduma.

kızlar ayrı ayrı hepinizi takip ediyorum..sonuç bekleyenler;dualarım sizlerle....sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah..

vizontele ne güzel hiç vakit kaybetmeden 2. aşilamayı yaptırmışsın hadı busefer ikincilerden çok umutluyum. biz bu ayı pas geçtik canım, yumurtalardan bitanesi çatlamamış o yüzden klomen kullanamıyorum ama boş durmadım rahim filmi çektirdim bakalm belki faydası olur da bu ay kendiliğinden olur. eskisi gibi kafayı takmıyorum sanki, işlerim de yoğun onunda etkisi vardır,eşim arabamızı satıp yeni araba alıyor gündemiz bu.. gün hesabı yapmadan, vucud sıvılarımı incelemeden herşeyi keyifle yaşıyorum şu sıralar bakalm hayırlısı.

kızlar meraba ben 15 gun once asılama oldum bu gun test gunum cesaret edemedım yaptırmaya moralım cok bozuk adet olcakmısım gıbı sancım war korkuyorum adet olmaktan ben cok yanlıs yaptım kendımı kotu sonuca hıc alıstırmadım hep pozıtıf olucak dedım ama olmuyo galıba adet olucam

hayırlısı olsun selen,bende dün ilk aşılamamı yaptırdım.sonrasında eve gelince biraz kanamam oldu.bugünde kramplar ve yorgunluk oldu.normal mi?sende belirtiler neydi?

landarchçım rahim filmin nasıl çıktı canım, iyi çıktı galiba, bakarsın kendiliğinden tutar bizim bu ay senle.

iyiyim canım. sen nasılsın. pek giremiyorum giridimde de sizleri göremiyorum.

iyiyim bu aralar:) koşuşturmaca geçiyo vakit..bende nadir girebiliyorum bu aralar..aşılama sürecine girince dinlencem,o zaman bol bol konuşuruz:) öpüyorum canım..

Kayıp kızlar gelmiş sona, vizontele. Gulem canım bu sefer beraber gün sayıcaz inşallah...

Sona geçmiş olsun bu arada hastalanmışsın..tüp bebek için merkeze karar verdinmi

kızlar herkes hafta sonu telaşında heralde kimse girmemiş. Ttilimiz bitiyor yeni hafta yeni umut başlıyor. Benim yavaş yavaş regli belirtierim başladı. Göğüslerimde acı başladı kasıklarımda da hafif hafifbelirtiler var. Hadi bakalım olayım bir an önce de ikinci aşılamay start verelim hayırlısıyla....

günaydın ....

aşılamamın 14. günü bugün ama ben dün kahverengi şeklinde akıntım oldu sanırım hastalanıyorum ilk aşılamamdı ve sukutü hayal ara vermeden ikinci aşılamamı yaptırcam şimdi doktora gidiyorum hala içimde bi umut var fakat(

günaydın kızlar aşılamanın 16.günü geçen ayın 16 sında hastalanmıştım belirtilerim benimde başladı....

Kızlar günaydın, nasılsınız ?
Ben iyiym demek isterdim ama iyi değilim galiba bendede belirtiler başladı belim ve kasıklarım hastalanacak gibi ağrıyor bügün 13. gün ,ilk aşılamada 15. gün hastalanmışdım.
NRY30,Nazkuzey sizinde başlamış belirtileriniz , umarım yanılıyoruzdur , umarım öyle değildir.
Offf çok yoruldum galiba , yeter bu defa son zaten uzun bir süre için

umarım yanılırız ama benim hiç umudum yok canım.

umarım yanılırız ama benim hiç umudum yok canım.

benimde yok ama en önemlisi bu sefer kocama nasıl söylicem , onun yaşayacağı hayal kırıklığını nasıl kaldırırım bilmiyorum , dediğim gibi bu seferde olmazsa en az 1 yıl hayatımdan çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…