benimde yok ama en önemlisi bu sefer kocama nasıl söylicem , onun yaşayacağı hayal kırıklığını nasıl kaldırırım bilmiyorum , dediğim gibi bu seferde olmazsa en az 1 yıl hayatımdan çıkarıcam
evet onlara söylemek gerçekten insanı çok zorluyor kendimden çok ona üzülüyorum
SELAM kızlar şöyle hızlıca okudum geçmişide belirtileriniz başlamış.
bugün ne durumdasınız adet oldunuzmu?
dünyanın sonu değil lütfen kendinizi yıpratmayın. allahtan hayırlısını dileyin. inşallah bir gün bizde annelik duygusunu yaşıycaz.
eşler bizim kadar etkilenmiyor bizim kadar inca noktaları düşünüp kafaya takmıyorlar. en azından şunu düşünün bizler gibi oturup netin başına deli gibi yaşadıklarımızı araştırmıyorlar
onların anlık üzülüp sonra hayatına devam edebiliyorlar..
birde onları kendinize stres yapmayın.
benimde 22 si adet günüm geçmeden test yaptırmıycam.en azından 24 ünü beklemeye kararlıyım. ne dersiniz?? yada bir an önce öğrenip toparlanmak mı daha iyi.
kızlar benim moralim bozuk mayıs ayından beri aşılama yaptırıpta tutan sadece 2 kişi gördüm. bugün çok umutsuzum. hastalanacağım belirtilerim başladı galiba ondan. regl olursam 2.aşılamaya başlayacağım ama artık bu stresi çekmek istemiyorum. her ayım aynı geçiyor. ovülasyon günlerini hesapla denk getirmeye çalış. sonra bekleki o iki hafta geçsin. umutlan birsürü belirti bul. ve regl ol. ağla. 1 hafta bu modda kal. sonra tekrar hesap yapmaya başla. inanın bir senem böyle geçti. sıkıldım artık.
kızlar benim moralim bozuk mayıs ayından beri aşılama yaptırıpta tutan sadece 2 kişi gördüm. bugün çok umutsuzum. hastalanacağım belirtilerim başladı galiba ondan. regl olursam 2.aşılamaya başlayacağım ama artık bu stresi çekmek istemiyorum. her ayım aynı geçiyor. ovülasyon günlerini hesapla denk getirmeye çalış. sonra bekleki o iki hafta geçsin. umutlan birsürü belirti bul. ve regl ol. ağla. 1 hafta bu modda kal. sonra tekrar hesap yapmaya başla. inanın bir senem böyle geçti. sıkıldım artık.
SELAM kızlar şöyle hızlıca okudum geçmişide belirtileriniz başlamış.
bugün ne durumdasınız adet oldunuzmu?
dünyanın sonu değil lütfen kendinizi yıpratmayın. allahtan hayırlısını dileyin. inşallah bir gün bizde annelik duygusunu yaşıycaz.
eşler bizim kadar etkilenmiyor bizim kadar inca noktaları düşünüp kafaya takmıyorlar. en azından şunu düşünün bizler gibi oturup netin başına deli gibi yaşadıklarımızı araştırmıyorlar
onların anlık üzülüp sonra hayatına devam edebiliyorlar..
birde onları kendinize stres yapmayın.
benimde 22 si adet günüm geçmeden test yaptırmıycam.en azından 24 ünü beklemeye kararlıyım. ne dersiniz?? yada bir an önce öğrenip toparlanmak mı daha iyi.
kızlar benim moralim bozuk mayıs ayından beri aşılama yaptırıpta tutan sadece 2 kişi gördüm. Bugün çok umutsuzum. Hastalanacağım belirtilerim başladı galiba ondan. Regl olursam 2.aşılamaya başlayacağım ama artık bu stresi çekmek istemiyorum. Her ayım aynı geçiyor. Ovülasyon günlerini hesapla denk getirmeye çalış. Sonra bekleki o iki hafta geçsin. Umutlan birsürü belirti bul. Ve regl ol. Ağla. 1 hafta bu modda kal. Sonra tekrar hesap yapmaya başla. Inanın bir senem böyle geçti. Sıkıldım artık.
dr bana aşılamayı bırak yumurta takibi bile yapmıyordu. herşey gayet iyi. bekle. en azından bir 6 ay daha bekle diyordu. bende eşimle aynı yerde değiliz denk gelme sorunumuz oluyor diye aşılamayı deneyelim dedim. dr lar öyle deyince eşimde onlarla aynı fikirdeydi. yoksa bana kalsaydı ben geçen yazdan başlardım.
madem herşey gayet iyi neden olmuyor anlamadım. dr ların atladıkalrı birşey mi var acaba.
arencim, benimde regli belirtilerim başladı. Bugün hiç olmadıpım kadar sinirliyim, ağlamak istiyorum, herkese çatasım var iş yerinde. Aynı durumdayız birebir. Regli belirilerim başladı ve aynı senin gibi aşılamaya olan inancımı yitiriyorum yavaş yavaş istatiksel olarak bakarsan nerdeyse 50 kişide 2-3 kişi ya tuttu ya tutmadı.
Bu nasıl bir şans oranı anlamadım. Bilmiyorum kafam çok ama çok karışık aynı durumdayız anlıyacağın..
Sevgiler canım ...
kendimi sürekli böyle telkin etmeye çalışıyorum. sabret olacak mutlaka. Allah'a çok şükür imkansız bir durumumuz yok diye. ama bazen artık dayanamıyorum. dr ların birşeyiniz yok deyipte hala birşey olmaması beni karamsarlığa itiyor.
Hayırlısı tabiki canım ama ister istemez bir üzüntü oluyor.Bende ikici aşılamaya kendimi hazırladım.Bence yaptırma bekle ama tabi karar senin bir hafta önce yada sonuç değişmiyor.İnşallah senden iyi sonuç alırız
doğru söylüyosun bubuşcum..erkek olmak varmış..hormonlar hem bedenimizi hem ruhumuzu allak bullak yapıyo.çevremizdeki hamilelere gözümüz dalıp gidiyo,gülücük yapıp duruyoruz ama içimiz ayrı ağlıyo..yinede hayırlısı olsun demek lazım..bizde zamanla alıştık bu duruma.ilk günlerdeki gibi ağlamıyorum ben mesela:) hatta ağlamayalı bayaa oldu:))
1 haftan kalmış canım,valla hızla geçiyo zaman..bence 22 si adet gününse o gün akşama kadar olmazsan akşam evde yap,yada 23 ü sabah kan verirsin..(inşallah)
canlarım herkese merhabalarrr..
Herkes bakıyorum yelkenleri indirmiş. Sonuç bekleyenler alllah yüzünüzü güldürür inşallah diyebiliyroum sadece . bubuşum sen çok mantıklısın dediğin doğru olan bize oluyor ama eşlerinden umutla beklediklerini görünce insan onlara kıyamıyor . bir de benim eşim ben üzülmayeyim diye takmıyor numarası yapıyor bnen buna daha fazla üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?