bana görede aşılama ile olasılık çok düşük görünüyor bazılarında duyuyarum 10 tutmuş 11 de tutnuş , nasıl bir sabır bilmiyorum , allahım inşallah bu kadar zor sınavlardan geçemeyiz
AREN BENDE AYNI ŞEKİLDE KARNIM PATLAYACAK GİBİ. Benim geçen ay saniyorum ilaçlardan dolayı reglim 5 gün gecikmişti. Şimdi diyorum yine düzende problem olur mu acaba, yoksa vaktinde olurmuyuz. Benim bugün olmam lazım.. bEKLİYORUM..
kızlar kusura bakmayın. böyle haftanın ilk günü sizinde canını sıktım.
BUBUŞUM SENİN ŞİMDİ SONUCA 1 HAFTA KALDI İNANAMIYORUM, DAHA GEÇEN SEFERKİ SÜREÇTE ZAMAN NASIL GEÇER DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞİMDİ İKİNCİ AŞILAMANIN SÜRESİ DOKLUYOR NERDEYSE. ÖMRÜMÜZ GEÇİYOR. bURADA KENDİME ÇOK KIZIYORUM YAŞIMDAN DOLAYI ENDİŞE EDİYORUM. 33. YAŞINDAYIM SINIRA YAKIN. NEDEN DAHA ÖNCE ÇÖZÜM ARAMADIM DİYE. ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR..
BUBUŞ SEN KAÇ YAŞINDASIN
BUBUŞUM SENİN ŞİMDİ SONUCA 1 HAFTA KALDI İNANAMIYORUM, DAHA GEÇEN SEFERKİ SÜREÇTE ZAMAN NASIL GEÇER DİYE DÜŞÜNÜRKEN ŞİMDİ İKİNCİ AŞILAMANIN SÜRESİ DOKLUYOR NERDEYSE. ÖMRÜMÜZ GEÇİYOR. bURADA KENDİME ÇOK KIZIYORUM YAŞIMDAN DOLAYI ENDİŞE EDİYORUM. 33. YAŞINDAYIM SINIRA YAKIN. NEDEN DAHA ÖNCE ÇÖZÜM ARAMADIM DİYE. ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR..
BUBUŞ SEN KAÇ YAŞINDASIN
bana görede aşılama ile olasılık çok düşük görünüyor bazılarında duyuyarum 10 tutmuş 11 de tutnuş , nasıl bir sabır bilmiyorum , allahım inşallah bu kadar zor sınavlardan geçemeyiz
AREN BENDE AYNI ŞEKİLDE KARNIM PATLAYACAK GİBİ. Benim geçen ay saniyorum ilaçlardan dolayı reglim 5 gün gecikmişti. Şimdi diyorum yine düzende problem olur mu acaba, yoksa vaktinde olurmuyuz. Benim bugün olmam lazım.. bEKLİYORUM..
bubuş inşallah olumlu sonuç alırsında hepimize umut olursun. olabiliyormuş deriz.
canım senin de ilk denemeydi demi , öyle hatırlıyorum. Hakketen biz bir deneme de havlu attık. Insanlar ne yapıyorlar. Allah yardım etsin
inşallah gecikirsin sositososito sonra şaşırırsınfisfisfis sonrada pozitifi görürsün hiç uğraşmadan :Saruboceq: olmayacak şey değil allah büyük :1hug:
al sana liste altına herkes kendi bilgilerini yazsın bakalım belki uğurlu gelir sempatiksalakcinni
bubuş-----------2. aşılama ----------sonuç 23 haziran
kekecb---------2. aşılama ----------sonuç
nry30 ----------
nazkuzey -----
güzel olmuş canım bende bilgimi düzenledim eline sağlıkal sana liste altına herkes kendi bilgilerini yazsın bakalım belki uğurlu gelir sempatiksalakcinni
bubuş-----------2. aşılama ----------sonuç 23 haziran
kekecb---------2. aşılama ----------sonuç
nry30 ---------- 1.aşılama .........sonuç 16 haziran
nazkuzey -----
landarchçım rahim filmin nasıl çıktı canım, iyi çıktı galiba, bakarsın kendiliğinden tutar bizim bu ay senle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?