Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BUBUŞUM SENıN ŞıMDı SONUCA 1 HAFTA KALDI ıNANAMIYORUM, DAHA GEÇEN SEFERKı SÜREÇTE ZAMAN NASIL GEÇER DıYE DÜŞÜNÜRKEN ŞıMDı ıKıNCı AŞILAMANIN SÜRESı DOKLUYOR NERDEYSE. ÖMRÜMÜZ GEÇıYOR. bURADA KENDıME ÇOK KIZIYORUM YAŞIMDAN DOLAYI ENDıŞE EDıYORUM. 33. YAŞINDAYIM SINIRA YAKIN. NEDEN DAHA ÖNCE ÇÖZÜM ARAMADIM DıYE. ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR..
BUBUŞ SEN KAÇ YAŞINDASIN

bana görede aşılama ile olasılık çok düşük görünüyor bazılarında duyuyarum 10 tutmuş 11 de tutnuş , nasıl bir sabır bilmiyorum , allahım inşallah bu kadar zor sınavlardan geçemeyiz

inşallah bu kadarı çok zor allahım sen yardım et bizlere herdakika lavaboya gidiyorum acaba hastalandım mı diye sinir oldum

inşallah gecikirsin sositososito sonra şaşırırsınfisfisfis sonrada pozitifi görürsün hiç uğraşmadan :Saruboceq: olmayacak şey değil allah büyük :1hug:

kızlar kusura bakmayın. böyle haftanın ilk günü sizinde canını sıktım.

yok canım öğle düşün me bu hafta hepimiz senin gibiyiz hastalanmaya bekliyoruz bu da bizi üzüyor ve canımızı sıkıyor.Hiç olmazsa burda dertleşerek rahatlıyoruz çünkü bunu başkalarına anlatamıyoruz anlatsakta bizi anlamıyorlar

kısmet cnm hiçde canını sıkma. senin kısmetinde olsaydı sen istemesende o gelir seni bulurdu.
artık doğum yaşı bayağı ilerledi.
ben 28 in içindeyim cnm.

evet cnm geçenki ilkti ya ayyy nasılda heyecan yapmıstım adım adım herşeyi takip ediyordum. sonra olmayınca dedimki ben cok kastım ondan olmadı bu ayda rahat bıraktım bakalım bu sefer ne olacak zaman o kadar hızlıki dediğin gibi dakikalar geçmezken ben 2. nin sonucunu bekliyorum.:1hug:

bana görede aşılama ile olasılık çok düşük görünüyor bazılarında duyuyarum 10 tutmuş 11 de tutnuş , nasıl bir sabır bilmiyorum , allahım inşallah bu kadar zor sınavlardan geçemeyiz

canım senin de ilk denemeydi demi , öyle hatırlıyorum. Hakketen biz bir deneme de havlu attık. Insanlar ne yapıyorlar. Allah yardım etsin

benim daha var. cumaya olmam lazım. sen benden önce başlayacakmışsın gibi.

bubuş inşallah olumlu sonuç alırsında hepimize umut olursun. olabiliyormuş deriz.

inşallah cnm olsunda hangimizin olursa olsun cok seviniriz. şeytanın bacağını kırmamız lazım. bu kadar negatif sonra ardarda pozitif olur inşallah.:1hug:

canım senin de ilk denemeydi demi , öyle hatırlıyorum. Hakketen biz bir deneme de havlu attık. Insanlar ne yapıyorlar. Allah yardım etsin

yok canım benim benimde ikinci denemem , hayırlısı artık ama bu seferde olmazsa uzun süre ara vericem yaşım 29 , eşim ise 36 , kendi açımdan değil de eşim açısından bir an önce olmasını istiyorum ama sadece istemekle kalıyorum , elimizden başka birşey gelmiyor daha doğrusu elimizden geleni yapıyoruz , bir yerden sonra gücümüz yetmiyor

al sana liste altına herkes kendi bilgilerini yazsın bakalım belki uğurlu gelir sempatiksalakcinni

bubuş-----------2. aşılama ----------sonuç 23 haziran
kekecb---------2. aşılama ----------sonuç
nry30 ----------
nazkuzey -----

harikasın senopuyorumnanaktan ,inşallah uğurlu gelir sonuc 20 haziran ( tabi daha önce kırmızılar gelmezse)

güzel olmuş canım bende bilgimi düzenledim eline sağlık

landarchçım rahim filmin nasıl çıktı canım, iyi çıktı galiba, bakarsın kendiliğinden tutar bizim bu ay senle.

canm mesajını yeni gördüm,rahim filmim iyi çıktı çok şükür kanallar açıkmış.ağrım da olmadı fazla.. rahim filminden sonra birkaç gün yoğun akıntım oldu,soğan kürü de yapıyorum belki onun da etkisi vardır. ayy inşallah ne güzel olur yaa başarısız aşilama sonrası kendiliğinden hamile kalsak, bu ay doğum günümde test yaptırcam tabi adet olmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…