slm bubus ende guzl bir bellirti olmus ins iyi bir haberle mutlu olursunuz.benim merakim sende gögüs sisligi belirtisi varmi ?
ama öyle dolu dolu bişey değil minicik bir leke. Inş. Dediğin gibidir cnm. Hafta sonu giremiycem pzt ancak görüşürüz inş. Bu arada ikimizdede değişiklik olur :))
göğüs uçlarım bazen bakıyorum renk dağılımı var gibi etrafında ama bazen bakıyorum normal , ilaçlarında etkisini düşünerek pek takmıyorum.allah hepimizi peşpeşe sevindirir inşallah.
canım pazartesiyi iple çekioyrum...
canım aşılaman tutar inş. umudunu yitirme sakın umut herzaman vardır.bende laparoskopi oldum sol tüpümde yapışıklık ve endometriumda aşırı kalınlaşma olmuş bu yüzden gebelik oluşmamış ama ben yıllarca sebepsiz diye dolaştım ama şuan çok şükür herşey yolunda:Saruboceq:
slm.ben de mayıs 11de aşılama oldum.ikinci aşılamam.arasıra kasıklarıma batma oluyor.göğüslerim hala şiş.inşallah olur ama ben de pek ümitli değilim
tıp fakültesi dememde ki sebepte şu;ufacık bişey çıksa araştırıyolar.orada tanıdığım arkadaşlardada öle olmuş..başta off diyosun oyalıycaklar bunlar beni..ama geç olsun sağlam olsun..arkadaşın tedavsini 1 ay ertelemişlerdi..bende erteleme olmadı,tsh nin yüksekliğini önemsemedi doktor.endokrinden ilaç başlandı ve doktor gebe kalman mucize olurdu,kalsanda düşük yapardın dedi.o gün ağladım üzüldüm ama dedimki,ya buraya gelmesydim..körü körüne iş yapacaktık...
meldi ne haber acaba pazargünü test yaptırsam mı beklesem mi sabırsızım.
aynı adet olacağım zaman gibi belirtilerim başladı. onun için moralsizim.
diğer gebeliğimde hiçbir belirtim olmamıştı sadece adetim 2 gün geçince evde test yaptığımda anlamıştım. yani adet gecikmesi dışında birşey yoktu.
şu an adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Selam Gulem ben desenin gibi hasimatoluyum 1 yıl boyunca biz de bilmeden ugrasmisiz umutlanmisiz Bir gün sac dökülmesi şikayetiyle dermatolojiye gittim yapılan kan testinde çok yüksek çıktı tiroidim arkasından hemen endokrine gittiğimde Dr. A sordum hamileliğine engel olur mü diye sordum ve ondan sonra aydınlandık hemen kadın doguma başladık ve şimdi ikinci aşılamanın sonucunu bekliyoruz.Bizim yumurtlamamız daha zor tabii senin tiroidim yüksek mı düşük mü
slm..benim 1,5 yılda çok kan testlerim yapıldı.ama hiç bi doktor şüphelenmedi.ve bende haşimato yu düşündürecek bi sıkıntı yoktu..sadece ovülasyon olmadığımı evde yapılan testlerle kendim farkettim..tabii gittiğim doktorlara bunu söylediysemde her ay olcak diye bişey yok deyip durdular..aşılama için ilk kontrolümdeki testte tsh 5,6 çıktı..çok yüksek bulmadı doktorum ve aşılamaya karar verdi,sorduğumda endokrinden verilen ilacı iç bişey olmaz dedi.bazılarında tedaviyi askıya alabilyolarmış,ama benim durumum üstünde durmadı bile..bana endokrinolojideki doktor dedi,ovülasyon olmuyomuşsundur sen diye,evet dedim..zaten hamile kalsaydında düşerdi dedi.ilacada başladık aşılamayada..umutlu değilim zaten..senin kaç çıkmıştı tsh?ilaç içiyosundur sende..ne kadar zamandır içiyorsun?umarım bu sefer güzel sonuçlanır....
merhaba
benim geçen sene 3,5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. düşünmeye başladıktan kısa bir süre sonra hamile kalmıştım. 1 sene oldu tekrar kalamadım. eşimlede aynı şehirde değiliz 1 senedir çok da denk gelemiyoruz denk geldiğimizde çok oldu ama olmadı. bende bu ay aşılama yaptırdım gün sayıyorum. şimdi seni okuyunca acaba fark edilmeyen birşey mi var dedim. banada herşey normal deniyor. testler, hsg temiz. kan pıhtılaşması testleride yaptırdım. yani laproskopi dışında yapılacak herşey yapıldı. zaten dr geçen seneki olayımdan sonra normal olduğunu ve bunun üzerine 6 ay daha beklememi söyledi ama ben eşimle aynı şehirde olmadığım için ısrarla aşılama dedim ve yaptırdık.
senin tüpte yapışıklık hsg de çıkmadı mı. birde endometrium kalınlaşması ile ilgili farklı hislerin varmıydı ağrılı yada düzensiz adet gibi falan.
evet canım endometrium kalınlaşması ile ilgili farklı hislerim vardı adet mikatrında azalma ağrılı adet görme çarpıntı oluyodu bide ter basıyodu, aslında hiçbizaman sorunum olmadığına inanmadım içten içe hep bişey var diyodum ve haklı çıktım.eğer seninde içinde en ufak bir şüphe varsa iyice araştırılmasını iste çünkü geçen zaman aleyhimize onca emek masraf hepsi boşuna gidiyo ayrıca yaşımızda geçiyo Rabbim çok aratmadan yollar inş. meleklerimizi:ecrin_bebek:
Benim de değerlerim çok yüksek değildi.Sınıra çok yakındı ama ben de evde ovulasyon testi uygulamıştım bikaç kez hiç bi zaman 2. çizgiyi görememiştim:)Aslında benim yumurtam oluşuyomuş ama yeterince gelişmeden ve çatlamadan atılıyomuş.Ben şu anda tiroid için euthyrox kullanıyorum ve şu an değerlerim normal seyrediyor.Bi arkadaşım 20 tsh la hamile kaldı da dr. mucize olduğunu fakat bebegin sağlıklı olmayacağını söyleyerek kürtaj yaptı.İnşallah sen farketmiş ve bunları yaşamamıssın.Ben önce klomenle başladım yetersiz gelince dozu arttırdık ve puregon iğne başladık.Geçen ay olmadı bu ay merakla bekliyoruz....
manolyacım,aynı şeyler hep..bendede hep folikül kisteri oluyodu,meğer bendede yumurta oluşuyomuş ve ovülasyon gerçekleşmeyince kist olarak kalıyomuş.şimdi menegon ve cetrotide ile yapıldı aşılamam..dediğin şekilde bişey yaşamadım çok şükür.iyiki bi işlem yapılmadan farkedilmiş diye seviniyorum.benim çevremde çok fazla haşimatolu çıktı şimdi:) biri yeni doğum yaptı hatta..bende euthyrox kullanıyorum.1 hafta yarım kullandım,şimdi tam alıyorum..merak ettiğim;ilk değerin kaçtı?ne kadar zamandır kullanıyorsun ilacı ve hangi dozda?düzeldi demişsin,şimdiki değerin kaç?biraz fazla oldu herhalde ama çok merak ediyorum.cevaplarsan sevinirim..inşallah sağlıklı pozitifleri görürüz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?