canm mesajını yeni gördüm,rahim filmim iyi çıktı çok şükür kanallar açıkmış.ağrım da olmadı fazla.. rahim filminden sonra birkaç gün yoğun akıntım oldu,soğan kürü de yapıyorum belki onun da etkisi vardır. ayy inşallah ne güzel olur yaa başarısız aşilama sonrası kendiliğinden hamile kalsak, bu ay doğum günümde test yaptırcam tabi adet olmazsam.
şimdi şöyle bir tarihlere bakıyordum ki ezan okunmaya başladı alttan yukarı doğru sırayla pozitif yazarız inş. Diye aklımdan geçirdim. Amin diyelim.
kızlar ıyı aksamlar 29 mayısta asılama olmustum bu gun test gunumdu gıtttım negatıf cıktı ama adet olmadım dun olmam gerekıodu doktordan cıktıktan hemen sonra cok agladım we bır sancı gırdı kasıklarıma bır damla kahwe rengı kanım geldı doktor progestana dewam et eyer bı haftaya kadar adet gorursen tutmamıs demektır dedı ama adet olmazsam gene gıdıp test yapıcakmısım sonucum 1.20 cıktı negatıf
merhabalar ne güzel liste yapmışsınız ama üzülerek ilk ben yazıyorum negatif inşallah listeyi tek bozan benimdir sizler pozitifleri yapıştırırsınız yüce allahım izin vermiştir ve hamişsiniizdir benim sanırım daha vakti zamanım var sabah doktora gittim kahverengi lekem olduğunu söylediğimde dur bakalım test yapmadan karar veremeyiz progestan da yapabilir dedi ama ben hayır malesef negatif dedim ve test sonucuda öyleydi yapacak bişi yok allahtan hayırlısını dilemekten başka ilk aşılamamdı bu yüzden biraz üzüldüm ama çok değil teslimiyetçi bi yapım var ve yine allahıma teslimim o ne zaman derse o zaman olacak hiç olmayadabilir alnımıza yazılanı bilemeyiz ve değiştiremeyiz bugün tüm gün yiğenlerimle beraberdim ve 5 aylık olanla inanılmaz güzel vakit geçirdim allahım olanlara ömür versin bizlere de nasip eylesin haa bide bugün sonuç beklerken ne oldu biliyor musunuz arabayı yolun kenarına park ettim ve cafe de oturup kahve içiyorduk arkadaşımla polis gelmiş park cezası kesmiş ve ben gözümün önündeki bu olayı görmemişim arabaya bindim azcık gittikten sonra fark ettimki 62 tl :))) öfkem paraya değil yada kesilmesine sadece nasıl fark edemedim diye kızdım kendime ve toparlanmam gerektiğini fark ettim en kısa zamanda kızkardeşim yiğenlerim ve bikaç arkadaşlarımızla beraber tekne kiralayıp bikaç günlüğüne uzaklaşmak istiyoruz sanırım iyi gelecek bu ayı boş geçmemizi ve bir sonraki ay tekrar deneyebiliceğimizi söyledi doktorum bakalım zamana bırakıyorum o anki psikolojik durumuma bağlı belki bir daha denemeyebilirim de .... allahın selameti üstünüze olsun güzel günler diliyorum herkese bye bye ....
negatiflerde böyle üstüstee geliyor. akşam selen, sabah ikiniz. inşallah buradaki herkesin son gördüğü negatif olur.
canım moralini bozmak istemem ama benimde test günü 1.20 çıkmıştı. dr neden sana progestana devam et dedi ki. progestan kanamayı engelliyor. hastalıpını geciktirebilir.
adetıme yakın hamıle kamıs olabılır mısım we gec dollenmede olabılırmıs ıc bır hafta dedı ama hıc ıcesım yok butun hevesım gıttı hıc bısey yapasım yok
kızlar günaydın,
Nazkuzeycim ,NRY30cum canlarım ya tebrik ediyorum sizi aynı metanetle devam edin ,konsantrenizi bozmayın, gerçekten çok üzmeyin kendinizi hayırlısı olsun.Malesefki sizlerlede tecrube etmiş olduğumuz üzere ilk aşılamaların başarı oranı çok düşük , bubuşla benim ikinci aşılamam umarım biz bu zinciri kırarız ,umarım güzel haberler veririz.
Gerçi dün kötüydüm bel,kasık agrılarım vardı bugün biraz daha iyiyim , bugün kan testi yapmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim beklicem hayırlısı neyse o olsun , dün çok üzülüdüm , toparlamam lazım kendimi
nazkuzey ve nry30 canlar üzmeyin kendinizi bakın bizlerde 1. lerde sırayla negatifleri sıraladık. nerdeyse aşılamayla bu işin olmayacağını düşünmeye başladık.
ama cok şükür hepimiz biliyoruzki allahım ol demedikçe olmayacak. tabiki ağlıyor insan içi burkuluyor neden diyosun neden bu kadar isterken ne bu ceza amaaa kader var kısmet var, sınavımız var unutmayın. mutlaka birgün olacak sabır sabır sabır.
şimdi dua edin toparlanın 2. aşılama için doktorunuzla konuşup karar verin. duygusal davranmayın. bu moda girmişken devam etmek daha iyi oluyor. hem ilaçların etkisi devam ediyor.dinlenip tekrar başlamak sanki daha zor.tabi siz bilirsiniz. hem 2.de sans artıyor unutmayınopuyorumnanaktan
allahım inşallah bian önce yüzümüzü güldürür.
benimde sitede arkadasım cuma gecesi bir kız doğurdu. dün eve geldiler onu görmeye gittim. ondan önceki gün odasını süsledik süpriz yaptık. hep dedim allahım banda nasip edecekmisin diye. hayırlısı olsun herşeyin. üzülmek çare değil yüreğimize taş basıp geziyoruz artık.mirmirmirmir
Sağol canım rabbimin belirlediyi süre dolana kadar bizde kendimizi bunlarla teselli edeceğiz allahtan umut kesilmez.Dr lar arkadaşıma sen çocuk sahibi olamazsın dedi tüp bebek dahi tutmadı ama normal yoldan şu anda 3 aylık hamile o sınavı başarıyla geçti ve ödülünü aldı sıra bizde allahın izniyle.
aaa ne güzel bak maasallah inşallah bizlerede nasip eder. allah büyük ne zaman ne vereceği belli olmaz.
dualarınız için allah razı olsun. rabbim tez zamanda bizi bu sınavdan geçirsin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?