günaydınnnnn güzel insanlar yeni gün yeni umutlar bu sabah 11 de uyandım şaka gibi nefret ederim uyumaktan hiç sevmem ancak öyle germişim ki kendimi farketmeden vücudumun verdiği bir tepki bu uyku ihtiyacım varmış eşim anlamış ve evden çıkarken ev telefonunun fişini çekmiş cep telefonumu kapatmıiş kuzum benim :))) bugünde bi alışverişe gideyim wawww süperim dimi kızlar valla samimiyim çok rahatladım aman hamileysem yavaş merdiven in otururken bile yavaş aman temizlik yapma bekle offffffff boşversene ya :))) allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallah bubuş ve kekecb sizler ilk aşılamadan sonra ara verdinizmi yoksa hemen ikinci aşılamamı yapldı bana kist oluşmasın diye bir ayı boş geçelim dedi doktorum....
yok canım ben ara vermedim , hemen arkasından devam ettik, hastalandıktan sonra gittigimde altdan kontrol edince temiz birşey yok dedi, aşılamaya başladık, kist olacağından bahsetmedi, öyle bir olasılıkdan da bahsetmedi , bana görede hastalandıkdan sonra temiz ise sorun olmaz herhalde ,bide ilk aşılamadan iğnenin etkisi devam edeceğinden daha iyi olur diye düşünmüşdük:1rolleyes:
dün ben gittiğimde hiç ultrasondan bakmadı ve söylediği geçen ayın ilaçları bu ayda etki gösterip biçok kişide aşılama sonrası boş geçilen ayda gebelik oluştuğunu söledi
nazkuzey ve nry30
rabbim hakkınızda hayırlısını versin. inşallah ikincisinde güzel haberler alırsınız. dualarımız sizinle
kızlar hepinizin mübarek üç ayları kutlu olsun. biliyorsunuz recep şaban ve ramazan ayları müslümanlar için kutsal aylardır. ve bu aylarda işlenilen iyiliklerin karşılıkları normal aylardan daha çok verilir bu aylarda edilen dualar makbuldür. bol bol dua edip Allahın isimlerini çok zikredelim. özellikle ya Latif ismini (lutuflarda , ihsanda ve iyikiklerde bulunan demektir.) herkese selam ve dua ile
bu arada bugün iftar ederken hepinizin adını ayrı ayrı zikredip dua edeceğim. sizde dularınızda buradaki arkadaşlarınızı unutmayın. selam ve dua ile
kekecb ve bubuş yeni umudumuz sizlersiniz. Rabbim recep ayının hürmetine hayırlar ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. selam ve dua ile
dün ben gittiğimde hiç ultrasondan bakmadı ve söylediği geçen ayın ilaçları bu ayda etki gösterip biçok kişide aşılama sonrası boş geçilen ayda gebelik oluştuğunu söledi
kızlar daha reglime 3-4 gün vardı. . 18-19 haziran gibi bekliyordum ama bugün hastalandım.son 1 senedir 28-29 günde bir olurdum, hiç bu kadar erken olmamıştım. daha tam sökülmedi. bugünden mi arasam randevu alsam.
kekecb ve bubuş yeni umudumuz sizlersiniz. Rabbim recep ayının hürmetine hayırlar ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. selam ve dua ile
bu arada bugün iftar ederken hepinizin adını ayrı ayrı zikredip dua edeceğim. sizde dularınızda buradaki arkadaşlarınızı unutmayın. selam ve dua ile
kızlar daha reglime 3-4 gün vardı. . 18-19 haziran gibi bekliyordum ama bugün hastalandım.son 1 senedir 28-29 günde bir olurdum, hiç bu kadar erken olmamıştım. daha tam sökülmedi. bugünden mi arasam randevu alsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?