Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada bugün iftar ederken hepinizin adını ayrı ayrı zikredip dua edeceğim. sizde dularınızda buradaki arkadaşlarınızı unutmayın. selam ve dua ile

hilye senin gibi birisiyle sanal alemde bile tanıştığıma çok memnunum. Özellike bu mübarek üç aylarda bizlere bilgiler vererek yönlendirirsen ben kendi adıma sana çok duacı olurum..

canım benim ben başlangıçtan sona 25 günde bir oluyorum benim hala gelmedi geçen ayın ilaçlarının etkisinden dir diye düşünüyorum karnım patlayacak gibi. sen de 28 günde bir olurum diyordu sen de perşembe cuma olursun diye düşünüyordum ben. demek ki denge bozulabiliyor.

reglinin 5. günü zaten ilaç kullanılmaya başlanıyor, daha önce gitmen daha mantıklı bence.
ay heyecanlandım aren peşpeşe olucaz benimde ha geldi ha gelecek..

bubuşum allah dualrını kabul ederi inşallah gönlünün muradı gerçekleşir bu mübarek aylarda hepimiz bol bol dua edeimm

kızlar bu perşembe kandil diye biliyorum. hepimiz birbirimize ve tabi kendimize bol bol dua edelim. kimin duası kabul olur allah bilir. gerçi ben ozamana kadar kesin regli olurum ama en azından dua ederim. değerlendirelim bence. Önce sonuç bekleyenlerin pozitif olması için bizlerinde arkadan gelmemiz için tabiki hayırlısıyla...

canım bende heyecanlandım şimdiden. çokda korkuyorum. hadi yine olmazsa diye. bugün 4 tane negatif duydum. çok canım sıkıldı.

canım bende heyecanlandım şimdiden. çokda korkuyorum. hadi yine olmazsa diye. bugün 4 tane negatif duydum. çok canım sıkıldı.

aren açıkcası benim aşılamaya olan olan sarsıldı. ama yerine getirilmesi ve denenmesi gereken bir aşama olarak görüyorum o nedenlede dr dinleyip yaptırıcam. ama şunu anladım çok fazla umut bağlamamak gerekiyor. birinci bizler için bir tecrübe oldu. bak bubuşa daha bilinçli daha rahat. insan tedaviye başlıyınca çocuğu hemen olucak zannediyor olmadığını görünce bu sefer telaşa kapılıyoruz...

bubuşum allah dualrını kabul ederi inşallah gönlünün muradı gerçekleşir bu mübarek aylarda hepimiz bol bol dua edeimm

cnm benim amin. ben 23 üne kadar beklemeye karar verdim ya günümü bile saymaz oldum. 23 üne odaklandım şimdi yani 8 gün daha bekliycem. yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama adet gecikmem oldu ondan test yaptırdım demek psikolojime daha iyi gelecek bu sefer.ayyyyy bilmiyorum. saçımı boyatmam lazım.ama karar veremedim. hafta sonu düğün var. boyatsam bi türlü boyatmasam bi türlü.
işte bende böyle şeylerle kafamı mesgul ediyorum.eyvahedigeldismile

canım saını boyatsan bile bitkisel boyalarla yaptır ne olur ne olmaz...o zaman çok zararı olduğunu sanmıyorum..bubuşum 23 senin normal regli tarihinmi geçen sefer benim 4-5 gün gecikmem olmuştu normal regli tarihimden onu da dikkate al. sen yine klomen kullandın demi. iğnen ovitrelleydi hatırlıyorum hatta birkaç tane fazla almıştın, inşallah gerek kalmayacak..

bubuş senin için hep olumlu hisediyorum geçen sefer tutmadı ama, yani senin tüp bebeğe kadar uzanan bir serüvenin olacağını düşünmüyorum nedense..

aren için de aynı şeyi düşünüyorum....o daha önce kendiliğinden bir gebelik geçirmiş ya o nedenle tekrar olur diye hissediyorum. inşallah öyle olur..

dimi yaa boyatıyım ben hafta sonu eşimin teyze kızının düğünü var. dip boyam yapılması lazım. öyle gitmek istemiyorum. sülalenin ilk ve su anda tek geliniyim. bakımlı olayım dimi?? kaydirigubbakcemile3
cnm benim gecen ay 24 ü dedik aynı gün oldum bu ayda 22 si aslındada 23 ünde olmazsam test yaptırıyım diyorum.bakalım dayanabilirsem. ben klomen kullandım. iğnemde pregnyl di. bulabildiğim için diğerini almadım.evde 2 iğnem hazır var şu anda. dediğin gibi inşallah gerek kalmaz.

cnm benim geçen ay karnımın alt tarafında cok kramplar olmustu. sürekli bir ağrı batmalar falan oluyordu. belim daha cok ağrımıstı. bu ay hiç bir tarafımda ağrım yok.göğüslerimin ucu kasınıyor ve dokununca acıyor. onun dışındada hiçbir değişiklik yok.hayırlısı bakalım.

cnm valla ne yalan söyliyim benimde hep içime öyle doğuyor allahım kalbimdekini inşallah önüme getirir.
umarım hepimiz daha fazla yıpranmadan dileğimize kavusuruz. kısmetten ötesi yok. elimizdende hiçbişey gelmiyor.:teselli:

kızlar merhaba..meldi cimm buralardayım hayatım....geçmişi okudum yine..ben bu aralar rahatsızlandım yine.eklemlerim şişti,yürüyemedim epey..şu an biraz iyiyim.hastanelerdeyim genellikle:) şimdi yine hastaneden geldim.ailevi akdeniz ateşi hastalığından (FMF)ve bazı şeylerden şüpheleniyo doktorlar.araştırma devam ediyo.çok yoruluyorum kızlar.ızdırabı çok oluyo..neyse bu arada bende adetimi bekliyorum..2.aşılamaya başlycaz.belkide doktor bekletir diğer hastalıklarım için..bilmiyorum..bu ay ilk defa kendiliğimden ovülasyon oldum..progesteron baktırdım:))ilaçların etkisi devam etti galiba..buna bile çok sevindim:))
kızlar hep söylüyorum ama yine yine söyliim;başka bi hastalığınız ağrınız sızınız yoksa şükredin..inanın çok zor..aşılamaya bile kendimi veremedim hiç..bu ay olumlu bakmaya çalışacağım(vücudum izin verirse)......hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun.....önce sağlık olsun......öpüyorum sizi.

canım ya sana bakıp utanmamız lazım.. sen nelerle uğraşıyorrsun. azminden dolyı da seni tebrik ediyorum. demekki insan başına gelen herşeyi kabullenip yaşamını ona göre sürdürüyor. yüce allah güç ve sabır veriyor.

çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun inşallah

meldi canım hastalanmadın mı daha. inşallah hastalanmazsın. kendiliğinden olmuş olur. ama rel olacaksanda bir an önce olsan birlikte başlasak gün saymaya. umarım olmaz da.
cuma sabahı gideceğim başka bir doktora bunlar beni bekletmez değil mi. hemen başlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…