Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulem canım geçmiş olsun. kendine dikkat et canım.

cnm benim allah yardımcın olsun cnm cok geçmiş olsun.. çok haklısın şükredip sabretmemiz lazım.
allah başka dert veripde derman aratmasın. sende bu mücadelenin sonucunu fazlasıyla alırsın inşallah.:1hug:

merhaba kızlar
evet nihayet tüm belirtiler sonunda kırmızılar gelmeye başladı.
Babalar gününde eşime en güzel hediyeyi vermekti ama...
hayırlısı , sizi merakla takip edicem umarım hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

cnm benim hiç üzülme tamammı bak ne dertler var insanlarda beterini düşün şükret.
benim arkadaşım var 2. çocuğu erkek şimdi 1 yasında. 7 aylıkken genetiğinde sorun olduğu anlaşıldı. döllenme olurken yarım kromozom daha eklenmiş oda kas hastalığına yol acıyor. cocuk 3 yasında falan anca yürür diyorlar. mahvoldular abisi var gayet sağlıklı düşünsene döllenme sırasında oluşan şeye kimse müdahale edemez allahtan başka.
şimdi fizik tedavi yapıyor bacaklarının üstünde hoplatıyosun basmıyor bile doğru düzgün.
rabbim herşeyin hayırlısını versin. umudunu kaybetme sakın. :1hug:

üzmemeye karar verdim , uzun bir süre düşünmüyorum ertık bebiş konusunu
kesinlikle hayırlısı , o nedenle kesinlikle isyan edip yanlış şeyler söylemem , kendime engel olurum

Lütfen sen güzel haberler ver sen umudumuz ol

çok sağolun kızlar.. BUBUŞcum inşallah dediğin gibi olur,hepimiz için inşallah..senin heycanlı bekleyişini sıkı takip ediyorum.bu sefer yüzünü güldürsün Allah..olacak bi gün,sadece yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz şimdi..sırayla olacak..AREN sende erkene aldın startı:) belki gelmek için sabırsızlanan bi bebişin vardır:)) şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.MELDı sağol canım..adet olmadın galiba..benim 20si falan.sonuçları şimdiden merak ediyorum:) KEKECB senin sonucunuda merak ediyordum;üzülme ama çok fazla..bugünün bi tekrarı yok,kendimiz harap etmenin biyere faydasıda yok.olsa ben doğurmuştum şimdiye:)) çookk ağladım hemde çookk..inşallah çok uzun sürmez bekleyişlerimiz..

canım şimdi çok üzülüyorsundur , umarım en kısa zamanda toparlanıp tekrardan devam edersin. neyapalım. bizlerde kolay sahip olamıyoruz madem öyle elimizden geleni yapacağız. madem biryerden başladık. sonuna kadar bir şekilde devam etmeliyiz. inanıyorum en kısa zamanda nazlı bebeklerimiz gelecek.

biz aynı işyerinde 3 arkadaş hamile kalmak için uğraşıyorduk.şunu yiyelim bu iyi geliyor bilmem şunu yapalım, ovülasyon testleri, preseed almalar hep birlikte böyle araştırıp uygulamaya çalışıyorduk. biri 4 yıllık evliydi ve 2 düşüğü vardı. onun 2. gebeliği ve düşüğü ile benimki hemen hemen aynı zamana denk gelmişti. ondan sonra son 1 senedir de olmuyordu. 1 sene sonra hamile kaldı yine düştü. 3.düşükten sonra benim ısrarımla genetik testlerini yaptı. kan pıhtılaşması çıktı. ondan 2 ay sonra yine hamile kaldı. şimdi iyi hergün iğne vuruluyor. 19 hft oldu.
diğeride 6 yıllık evliydi bu süre içinde,3 aşılma ve 5 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra tekrar 6. tüp bebek tedavisine karar verdi ve şimdi 24 hft hamile.
bunların dışında 2 kuzenimle aynı ay hamile kalmıştık. üçümzünde doğumu birbirne yakın zamanda olacaktı. ve üçümüzünkide erkekti. ben 4 aylıkken sonlandırmak zorunda kaldım.
ikiside bebeğini kucağına aldı.
ve ben hala bekliyorummmmm.....

aren ya ben hala regli olmadım patlıcam şişkinlikten... acaba geçen ay ki tedaviden sonra kist oluşmuş olabilir mi ya. şimdide aklıma o geldii

canım kul kaderini yaşıyor , hayat içinde neyle karşılaşacağımız , neler yaşayacağımızı uzaktan yakından tahmin bile edemiyoruz,
Nekadar çok istesende , elinden gelen herşeyi yapsanda zamanı gelmeyince olmuyormuş.
pozitif olmak lazım hep olumlu düşünmek lazım,ama tabiki beklentiler istekler olmayınca hayalkırıklıkları hüsranlar oluyor, bide beklenti çok olunca hayalkırıklığı daha fazla oluyor.

Hiç hamile kalmadım, onu içimde hiç hissedemedim , eşime o güzel haberi veremedim ,o mutluluğu yaşayamadım ama henüz yaşayamadım inanıyorumki allahın izniyle hepsini yaşıcam ve yaşıyacağız ,yaradan hepimizin güzel gönline göre versin inşallah:Saruboceq:

günaydınnn herkesin kandilini mübarek ediyorum ve bütün dualarınızın kabul olmasını diliyorum allahım hepinimizin gönlüne göre versin........

Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde bol bol dua edelim allahtan isteyelim hakkımızda hayırlı olanı.

cok sağol cnm desteğiniz beni cok mutlu ediyor. sende inşallah daha iyi olursun. acıların son bulur. bakalım ne olacak sonuç 5 gün kaldı adet günüme. pazarda babalar günü test yaptırsammı acaba ya pozitifse ne güzel babalar günü hediyesi olur ama ya değilse yine moral bozukluğu gerçi eşim 2. aşılama yapıldığında söz verdirdi gününü bekliyceksin ve unutacaksın diye.

allahım şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.umarım daha fazla uğraşmadan tez zamanda kucağımıza alırız bebişlerimizi. onları isteyipde olmaması cok zor.allahım gör yüreğimizdeki acıları ne olur.

inşallah cnm inşallah ben yada bi başkası hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz birimizin pozitif haberi hepimizin zaferi gibi olacak. rabbim bu güzel hayırlı günlerin hürmetine yüzümüzü güldürsün.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…