canım 1 yıl uzun bir süre yaşın küçük heralde. kaç yaşındasın ona göre karar ver..
canım ben 29 yaşındayım ,evet aslında küçük değil ama eşiminde benimde istediğim bu ( bu arada eşimde 36 yaşında ) yaklaşık bir zaman bizimkisi ne zaman tam olarak hızır hissedersek o zaman olucak açıkcası, ben daha 2 yıllık evliyim , evliliğimin 6 ayından sonra bebiş istedik yani daha evliliğin ne olduğunu anlamadan kendimizi bebiş konusunun içinde bulduk ve çok yorulduk açıkcası o nedenle artık biraz kendimizi toparlamak istiyoruz, sizin güzel haberlerinizi almakda , beni çok mutlu edicek , umut olucak benim içinde.opuyorumnanaktan
Hepinizin kandili mübarek olsun, kurban olduğum Allahım herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq:
günaydin kizlar, kandiliniz mübarek olsun....
kızlar ben hala regli olmadım reglim tam üç gün gecikti. steress,falan diyorum ama şaka maka 3 gün oldu. hiç hamileliğe ihtimal vermiyorum. hiç bir belirtim yok.4 gün dür davul gibiyim regl,im ha geldi ha gelicek derken 3 gün oldu. Normalde reglim çok düzenlidir. geçen ay şaştı 5 gün. şimdi de bu ay. geçen ayki tedavi bu reglimide etkilemiş olabilir mi.
sizin aşılamadan sonraki ay gecikme veya bir düzensizlik olmuşmuydu.
canım ben erken oldum geçen ayın 16 sında olmuştum bu ay 14 ünde oldum
ama inşallah senin ki düzensizlik değil de beklediğimiz müjdeli haberdir
canımm ya ne diyosun olabilir mi ki artık hiç umudum yok ki benim. Hem hiç bir belirtim yok.....regli olucam gibi tüm vücudummm
Dün reglimin 3. günüydü dr kontrole gittim hastalandığımı söyleyince çok şaşırdı hayal kırıklığına uğradım ben çok umutluydum dedi ve 2. aşılama için hazırlıklar başladı 24/06/2010 da kontrole gidicem bir sıkıntı yoksa yapacak inşallah bu defa daha umutluyum
sağol canım benim. allah razı olsun...sen bir ay dinlenmeyi düşünmedin mi..
meldi ben sana geçen hafta demedimmi.belkide gelir bebişin diye arada dinlenme zamanında hamile kalan ben cok duydum.
inşallah evde bi test yap yarın bence.
allahtan umut kesilmez herşey bizim için cnm mübarek günde kalbinden geçen başına gelir inşallah.
bubuş senle konuştuktan sonra bir heves öğle arasında gidip test yaptırdım deli gibi. sonuç tabiki negatif, ilk aşılam sonrasındaki umutlu bekleyiş kadar olmasada moralim bozuldu çok. sanki çocuğum olmıyacakmış gibi bir korkuya kapıldım bugün. allahım niye olmuyor. bir de bende görünürde bir sorun yokkk
bubuş senle konuştuktan sonra bir heves öğle arasında gidip test yaptırdım deli gibi. sonuç tabiki negatif, ilk aşılam sonrasındaki umutlu bekleyiş kadar olmasada moralim bozuldu çok. sanki çocuğum olmıyacakmış gibi bir korkuya kapıldım bugün. allahım niye olmuyor. bir de bende görünürde bir sorun yokkk
Hadi kızlar bir an önce 2.aşılamalara hazırlanalım başlayalım bu defa bu negatiflerin hepsi pozitif ++++++yazılacak bugün rabbim tüm dualarımızı kabul edecek.Moral bozmak kötü düşünmek yok iyi düşünücez iyi sonuçlar alıcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?