keşke hamiş olup olmadığımızı o sinir bozucu testleri yapmadan anlayabilsek, artık onları görmek dahi istemiyorum.
Ne olur üzme kendini , her son bir başlangıc , inşallah biran önce hastalanırsın, hayırlısıyla başlarsın tedavine:Saruboceq:
ama ama olmazki ben sana git test yaptır sonrada yoksa üzül demedim. ya olursa müthiş bi süpriz olur dedim.
böyle bi mübarek günde o düşündüğün bütün kötü şeyler için hemen tövbe ediyosun sonrada allahım senin hazinen cok büyük inanıyorumki banada o hazineden sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat vereceksin sana şükretmemi nasip et bana diyeceksin.
anlaştıkmı yoksa geliyor dayakklava: ona göre
sen dr unla bi görüş bakalım kaç gün daha bekle diyecek.
ona göre hareket et. kistten şüpheleniyosanda ultrasonla baktır cnm.
hadi hadi cabukkk..
bak şuna inan bikaç aya kadar bebeklerimizin gelişimi hakkında konusucaz seninle.:1hug:
sağol canım benim doğru söylüyorsun ama ben açıkcası hiç bu kadar sorun yaşayacağımı tahmin etmiyordum ve negatifleri aldıkça acı gerçeklerle yüzleşmek galiba biraz ağır geliyor...ama işte sözün bittiği yer. yüce allaha sığınırım...
canımsın benim... iyi ki varsın...
bende yarına kadar bekleyeyim olmazsam dr arayayım diye düşünüyorum zaten..
canım ya inşallah şu mübarek günde allhım ağzından duysun. bende biran önce regli olup tedavime başlamak istiyorum...sabırsızlanıyorum bunun için..
aren ya ben hala regli olmadım patlıcam şişkinlikten... acaba geçen ay ki tedaviden sonra kist oluşmuş olabilir mi ya. şimdide aklıma o geldii
sende öyle cnm iyiki varsın iyiki varsınız..
yoksa bu kadar anlatılmaz ama yaşanır duyguları nasıl paylaşırdık.
bu maya klinik için bugün cok güzel şeyler okudum
eğer bu 2. de tutmazsa parasını biriktirip direk mayaya gitmeyi düşünüyorum.
inşallah gerek kalmaz. rabbim sebebimizi bu asılamalar kılmıştır.
çok bekledik çok ağladık biliyorum hepimiz sabrımızın son noktasındayız ama hayat zaten sınavlardan ibaret. buda bizim sınavımız. rabbim bizim dua etmemizi ne kadar seviyorsa daha çok dua edelim diye hep bir neden oluyor.
içimizdeki duygu birikimini kağıda döksek kitap olur.
bubuşcum sen nasılsın , belirtilerin varmı ? iyi ol lütfennnnnn, güzel güzel haberler ver bizekaydirigubbakcemile3
cnm bariz bi belirtim yok aslında tek farkedilir şey göğüslerimin ucu kasınıyor. biraz dolgunlaştı. bu ay diğer aydan farklı ne belim ağrıyor ne kasıklarımda kramplar var.
karın bölgemde hiçbişey hissetmiyorum. işte cokda incelemek istemiyorum ama bakMADANDA edemiyor insan orasına burasına:1hug:
inşallah farklı olur, çok kendini dinleme dicem ama elimizde olmadan dinliyoruz .
bu sefer olucak inşallah uğurumuz sen ol kaydirigubbakcemile5
bubuş ne olur bu sefer olmuş olsun. bir şükür diyelim, bir sevinelim, umutlanalım inşaallah...ne zaman test yapıcaksın sen.çatlıcam valla. ama bence bu sefer o progestron testi mi nedir ondan yaptırma. bence hiç bir anlşamı yok, gereksiz bir stres içine sokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?