Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım benim doğru söylüyorsun ama ben açıkcası hiç bu kadar sorun yaşayacağımı tahmin etmiyordum ve negatifleri aldıkça acı gerçeklerle yüzleşmek galiba biraz ağır geliyor...ama işte sözün bittiği yer. yüce allaha sığınırım...

canımsın benim... iyi ki varsın...

bende yarına kadar bekleyeyim olmazsam dr arayayım diye düşünüyorum zaten..

canım bende kesinlikle böyle düşünüyordum , bu kadar sorun olcağını , çözümsüz gibi olucağını , çaresiz hissedeceğimi ama dünden sonra saçma bir rafatlık var bende , ister istemez sonuç beklerken çok kasıyoruz kendimizi galiba

bubuşcum sen nasılsın , belirtilerin varmı ? iyi ol lütfennnnnn, güzel güzel haberler ver bizekaydirigubbakcemile3

canımsın benim... iyi ki varsın...

bende yarına kadar bekleyeyim olmazsam dr arayayım diye düşünüyorum zaten..

sende öyle cnm iyiki varsın iyiki varsınız..
yoksa bu kadar anlatılmaz ama yaşanır duyguları nasıl paylaşırdık.
bu maya klinik için bugün cok güzel şeyler okudum
eğer bu 2. de tutmazsa parasını biriktirip direk mayaya gitmeyi düşünüyorum.
inşallah gerek kalmaz. rabbim sebebimizi bu asılamalar kılmıştır.
çok bekledik çok ağladık biliyorum hepimiz sabrımızın son noktasındayız ama hayat zaten sınavlardan ibaret. buda bizim sınavımız. rabbim bizim dua etmemizi ne kadar seviyorsa daha çok dua edelim diye hep bir neden oluyor.
içimizdeki duygu birikimini kağıda döksek kitap olur.

aren ya ben hala regli olmadım patlıcam şişkinlikten... acaba geçen ay ki tedaviden sonra kist oluşmuş olabilir mi ya. şimdide aklıma o geldii

canım acaba kendiliğinden hamile kalmış olmayasın mı. bir doktora git yine de. aşılamada aldığımız ilaçlardan dolayı da olabilir. bir arkadaşımda aşılama sonrası bizim gibi 1 ay ara verdi. aşılamadan sonraki adeti erken olmuştu şimdi hala olmadı. 1 hafta gecikti. kistik bir durumda yoktu dr adet söktürücü vermiş. stres, ilaçlar etkili oluyor.
biliyorsun bende 3-4 gün erken oldum. bu ay kendimiz deneyelim dedik. normal adetime göre hesapladım ankaraya gittim ama zamansız gitmişim erken olduğuma göre erken yumurtlamışım baksana denk getirememişim.
doktorunu bir arasana. ona sor.
ben yarın sabah gidiyorum doktora.

bubuş canım inşallah böyle birşeye gerek kalmaz.
bende mayayı araştırıyorum. en çok olumlu şey ora hakkında duydum. diğer ankaraya gittiğimde gidip görüşmeyide düşünüyorum.

bubuşcum sen nasılsın , belirtilerin varmı ? iyi ol lütfennnnnn, güzel güzel haberler ver bizekaydirigubbakcemile3

cnm bariz bi belirtim yok aslında tek farkedilir şey göğüslerimin ucu kasınıyor. biraz dolgunlaştı. bu ay diğer aydan farklı ne belim ağrıyor ne kasıklarımda kramplar var.
karın bölgemde hiçbişey hissetmiyorum. işte cokda incelemek istemiyorum ama bakMADANDA edemiyor insan orasına burasına:1hug:

inşallah farklı olur, çok kendini dinleme dicem ama elimizde olmadan dinliyoruz .
bu sefer olucak inşallah uğurumuz sen ol kaydirigubbakcemile5

bubuş ne olur bu sefer olmuş olsun. bir şükür diyelim, bir sevinelim, umutlanalım inşaallah...ne zaman test yapıcaksın sen.çatlıcam valla. ama bence bu sefer o progestron testi mi nedir ondan yaptırma. bence hiç bir anlşamı yok, gereksiz bir stres içine sokuyor.

inşallah farklı olur, çok kendini dinleme dicem ama elimizde olmadan dinliyoruz .
bu sefer olucak inşallah uğurumuz sen ol kaydirigubbakcemile5

canlarım cok sağolun allah sizlerden gani gani razı olsun.
bencede inşallah olur şeytanın bacağını kırarız. bu asılama olayına umudumuz artar biraz daha. yoksa etrafıma nerdeyse bi işe yaramıyor yaptırmayın sakın diycem .))

cnm benim adet günüm 22 si 23 ü olmadan test yaptırmıycam
progesteron testinin günün geçtiğimiz pazardı gitmedim yaptırmaya. heyecan yaratıyor ister istemez. progestan da kullanmıyorum bu ay dr değerin normalde iyi zaten kullanma bakalım hamileliğini öğrenince baslarsın dedi. işimede geldi uykucu şirin oluyorum onu içerken.

aren senin ne güzel serüvenin başlıyor, öyle veya böyle adım atıyorsun ben daha regli olmadım kist mi oluştu ne anlamadım. psikolojikmi nedir. birde bu çıktı başıma...

31 mayısta ilk aşılamamı oldum.15.gün kan testi yaptırmadım sırf korkumdan cesaret edemedim.17.gün yani dün sahaha karşı yani 18.gün oluyo adet oldum.yıkıldım resmen işyerimdeyim bir türlü toparlanamıyorum.sizlere sorum şimdi ben adet oldum kan testine gerek varmı,birde 2.aşılama düşünmelimiyim doktorumu aramadım daha, erol tavmergene tedavi oluyoruz.eşimde morfoloji sorunu var.hemen 2.aşılama yapalım derse hiç cesaret ve hevesim yok yardımcı olabilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…