Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım yaaaa.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler olacak.Yazının son kısmına çok güldüm artık naapacağımızı iyice şaşırdık allah şaşırtmasın

benimde annem ve teyzemler etliğe yakın incirlide oturuyorlar.
bende isterim cnm canlı kanlı dertleşiriz işte. inşallah denk getiririzde.

hacı bayram türbesi ve camisi aynı yer zaten. ulusa dolmuşla inince kime sorsan gösterir.
çok merkezi bi yer. kolaylıkla gidersin. günü saati önemli değil eğer gelirsen kapısında bile geçerken dua etsen olur. yeterki niyetlen.

Canım yaaaa.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler olacak.Yazının son kısmına çok güldüm artık naapacağımızı iyice şaşırdık allah şaşırtmasın

cnm amin cümlemize yardım etsin. rabbim sen aklımıza mukayyet ol. ne komik şeyler düşünüyoruz dimi??

kızlar bugün sabah doktora gittim başlayıyorum 2.aşılamaya. ama yine hapla. iğneliye sana gerek yok dedi. detayları akşam görüşürüz.

canım sen iğnemi kullanıyorsun hap mı birde ilaca kaçıncı gün başladın.
ben iğne istedim doktor sana iğneye gerek yok dedi. yine klomen yani. bugün 4.günüm başlayacağım. salı bitecek. çarşambaya kontrole gideceğim.

bizim işyerinde server kelimelere göre engelleme yapıyor. nisan ayı topiğine girebildim ama buraya giremedim. 174 ü açıyor ondan sonraki sayfaya gelince engelliyordu. sayfa içinde sperm kelimesi falan geçtiyse ondan olmuştur. neyseki sayfa atlayınca girebildim.
onun için geçmişe bakamamıştım şimdi evden bakıyorum.

biliyorsunuz doktor değiştirdim. özel bir tüp bebek merkezinde bir doktora gittim bu sefer. bu doktorda bana hiçbirşeye gerek yok neden aşılama yapıldı ki sana dedi. zaten gebelik geçirmişsin değerlerinizde iyi dedi. bende diğer doktorunda 6 ay bekle dediğini ama eşimle birarada olamdığımız için aşılamayı kendim istediğimi söyledim. tüp bebeği hiç düşünme dedi. en azından bu sene geçsin, istersen yumurta takibi yapalım dedi. ama ben aşılama istedim. diğer hastaneden dosya fotokopimi almıştım. dosyama baktı sana iğneye gerek yok klomenede iyi cevap vermişsin tekrar klomen dedi. bugün 4.günüm başlıyorum klomeni içmeye. salı son. çarşambaya kontrole çağırdı. tek korkum aşılama zamanım haftasonuna denk gelmez. geçen sefer 5.gün klomene başlamıştım. 14.gün aşılamam olmştu. bu sefer birgün erken başlıyorum.çünkü eşimin haftasonu görevi var. ancak p.tesi burada olabilir. bu ay 3-4 gün erken hastalanmıştım. erken yumurtlamış oldum. umarım bu ay da öyle zamansız yumurtlamam.

merhaba kızlarr..AREN cim hayırlı olsun tedavin..MELDı adet olamadım yazmış naptı acaba?? bende erken adet oldum..21-22 sinde falan olcaktım.18inde geldi.hastaneyi aradım p.tesi gitcem..ikinci aşılamaya başlanırsa yıllık izinde sonuç alcam bende:) BUBUŞ sonucunu heycanla bekliyorum canım..23ü bilgisayarı senin için açacağım:)

kızlar bugün sabah doktora gittim başlayıyorum 2.aşılamaya. ama yine hapla. iğneliye sana gerek yok dedi. detayları akşam görüşürüz.

iğne olmaması daha iyi canım..benim iğnelerim kalçadandı.menegon..mahvoldum.1 ay acısı geçmedi:) hem iğneye gerek olmamasıda güzel bişey..ayyy arkandan ben geliyorum aren,sağlam gidelim bu sefer:)

kızlar iyi tatiller iyi hafta sonları herkese. gulemcim bende dün öğleden sonra oldum adet sonunda. ama girip

Ben de dün öğleden sonra regl oldum sonunda dr aradım pazartesi günü gel dedi. Gulem yani seninle aynı gün regli olduk aynı gün başlayacağız aren de bizden 3 gün önce.ahdi bakalım başlıyoruz. Pazartesi gidince sorucam dr neden geç oldum diye çok merak ediyorum

pişti olduk desene:) beraber gün sayacağız.. canım bende erken oldum.muhtemelen ilaçlardan geç olmuşsundur.ama doktoruna sor tabii..umutlanamıyorum kendim için ama deneyeceğiz yine..hayırlısı..

aslında ben normal olsaydım dün olacaktım hemen hemen aynı gün olurdu aşılamamız ama 3 gün erken geldi işte.

iğne olmaması daha iyi canım..benim iğnelerim kalçadandı.menegon..mahvoldum.1 ay acısı geçmedi:) hem iğneye gerek olmamasıda güzel bişey..ayyy arkandan ben geliyorum aren,sağlam gidelim bu sefer:)

inşalalh bu sefer hepimiz güzel sonuç alırız. aslında klomen yeterli oluyorsa iğne olmaması daha iyi. çünkü klomen gibi ilaçlarla yumurtalarda dolaylı gelişim sağlanıyormuş yani beyin uyarılarak ilgili hormonları harekete geçirilmesi sağlanıyormuş. iğnede ise direk hormon verilerek gelişim sağlanıyormuş.

günaydıınn herkese iyi haftalar.

23 ünü beklememe gerek kalmadı kızlar 15. günümde yani dün öğleden sonra adet oldum.
müthiş ağrım var şu anda zor işe geldim.
doğal olarak sinirlerimde bozuk.
adetimi bekleyip gidip test yaptırmadığım için çok mutluyum. yine o sıfırı görünce duygularımla başetmem zorlaşacaktı. bu sefer hiiçç ağlamadım eşime de aaa ben adet oluyorum dedim. oda hayırlısı olsun bosver dedi. birdahada üzerinde hiç konuşmadık.
allahım büyük vardır bundada bir hayır. beklemekten dua edip yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok.
ben inanıyorum hepimiz bu duyguyu elbet yasıycaz.

bu ay tekrar dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten öyle konuşmuştuk. 1 ay ara veririz diye.
ha sonrasındada gidermiyim su anda onuda bilmiyorum.
maya tüp bebeği iyice araştırıp ona göre para biriktirip oraya gitmeyi düşünüyorum.
belkide bu arada kendiliğinden gelir sıpa.
aaaahhhh kızlar ahh hepimizin içinin yandığını o kadar hissediyorumki. günahlarımıza kefaret olsun bu çektiklerimiz..:çok üzgünüm:

canım benim seni çok merak ediyordum , güzel haber duymak için hevesle bekliyordum ama hayırlısı gerçekten , üzülsekde , ağlasakda değişen birşey oladığından dolayı kendimizi çok yıpratmanın gereyi yok.
Canım benim babam ile hastalandıktan sonra konuştuğumda dediki " kızım üzme kendini, vakitsiz gül açılmaz " evet gerçekdende vakti gelmeyince olmuyormuş , demekki hayırlısı doğru vakitde olmasıymış, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , eminimki birbirimizin güzel haberlerimizi alıcaz burdan birgün elbettee , seni kocaman öpüyorum , kendine çok iyi bak olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…