cnm hayırlı olsun aşılaman. inşallah bu sefer pozitif olur hepimizin.
bende 5-06 da oldum 2 aşılamayı.
nerdeyse adet günüm geldi benimde hiçbir yerim ağrımıyor.
senin gibi bende neden acaba diye düşündüm.
şöyle bir varsayıma ulaştım tabi kendimi çok umutlandırmadan.
geçen ay olgunlaşan yumurtalar döllenmediği için hepsi rahim boşluğuna birikiyor orda hormonun düşmesiyle birlikte kanama olşup adet baslıyor bunun öncesindeki süreçtede cok ağrılar kramplar olusuyor.
hamile kalınıncada iğnelerin falan etkisinden hassasiyet olusuyor o arada ağrılar geçiyor yerleşme oluncada ağrı falan olmuyor delikafadulden
ayyyyy ne kadar pollyannayım.yada artık sağlıklı düşünemiyorum galiba akannehir
bende mayis ayinda aşilama yaptırmıştım olmadı.. haziran ayı boş geçti, kist oluşmuştu.bakalm bu ay sonunda adet olursam temmuz ayında 2. aşilamayı yapıcaz allah izin verirse.temmuzun sonunda da tatile çıkıorz nasıl olacaksa artk.. akışına bıraktım artk kendimi. canm orman fakülesi kökenliyim, sen de mi peyzaj mimarısın yoksa meslektaşmıyız[/QUOTE
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım. bebek konusunda kaderdaş, meslek konusunda da fakültedaşız, inşallah hamileleik konusunda da ortak kaderi paylaşırız :))
bubuşum benim eşim ankaralı. yenimahallede doğmuş . gelip gezdim bende. doğduğu evi gösterdi bana. şimdide hem iş için hemde anenanneleri orada yaşıyor onları ziyaret için geliyoruz zaman zaman onlarda etlik aşağı eğlencede oturuyorlar. gelirsek seninle görüşmek isterim.
bu türbe hangi semtte...
Canım yaaaa.Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler olacak.Yazının son kısmına çok güldüm artık naapacağımızı iyice şaşırdık allah şaşırtmasın
Üzülme canım ya ben de ilk aşılamamı 28 mayısta oldum 14 haziran da hastalandım üzüldüm ama yapacak birşey yok canım zaten ilk aşılamada şansımız çok az ben hemen 2.aşılamam için 16 haziranda doktora gittim inşallah ay sonuna tekrar yaptırıcam onun için sağlık açısından sana sıkıntı doğurmayacaksa bence yaptır bir kez daha dene
kızlar bugün sabah doktora gittim başlayıyorum 2.aşılamaya. ama yine hapla. iğneliye sana gerek yok dedi. detayları akşam görüşürüz.
Ben de dün öğleden sonra regl oldum sonunda dr aradım pazartesi günü gel dedi. Gulem yani seninle aynı gün regli olduk aynı gün başlayacağız aren de bizden 3 gün önce.ahdi bakalım başlıyoruz. Pazartesi gidince sorucam dr neden geç oldum diye çok merak ediyorum
Ben de dün öğleden sonra regl oldum sonunda dr aradım pazartesi günü gel dedi. Gulem yani seninle aynı gün regli olduk aynı gün başlayacağız aren de bizden 3 gün önce.ahdi bakalım başlıyoruz. Pazartesi gidince sorucam dr neden geç oldum diye çok merak ediyorum
iğne olmaması daha iyi canım..benim iğnelerim kalçadandı.menegon..mahvoldum.1 ay acısı geçmedi:) hem iğneye gerek olmamasıda güzel bişey..ayyy arkandan ben geliyorum aren,sağlam gidelim bu sefer:)
merhaba kızlarr..AREN cim hayırlı olsun tedavin..MELDİ adet olamadım yazmış naptı acaba?? bende erken adet oldum..21-22 sinde falan olcaktım.18inde geldi.hastaneyi aradım p.tesi gitcem..ikinci aşılamaya başlanırsa yıllık izinde sonuç alcam bende:) BUBUŞ sonucunu heycanla bekliyorum canım..23ü bilgisayarı senin için açacağım:)
günaydıınn herkese iyi haftalar.
23 ünü beklememe gerek kalmadı kızlar 15. günümde yani dün öğleden sonra adet oldum.
müthiş ağrım var şu anda zor işe geldim.
doğal olarak sinirlerimde bozuk.
adetimi bekleyip gidip test yaptırmadığım için çok mutluyum. yine o sıfırı görünce duygularımla başetmem zorlaşacaktı. bu sefer hiiçç ağlamadım eşime de aaa ben adet oluyorum dedim. oda hayırlısı olsun bosver dedi. birdahada üzerinde hiç konuşmadık.
allahım büyük vardır bundada bir hayır. beklemekten dua edip yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok.
ben inanıyorum hepimiz bu duyguyu elbet yasıycaz.
bu ay tekrar dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten öyle konuşmuştuk. 1 ay ara veririz diye.
ha sonrasındada gidermiyim su anda onuda bilmiyorum.
maya tüp bebeği iyice araştırıp ona göre para biriktirip oraya gitmeyi düşünüyorum.
belkide bu arada kendiliğinden gelir sıpa.
aaaahhhh kızlar ahh hepimizin içinin yandığını o kadar hissediyorumki. günahlarımıza kefaret olsun bu çektiklerimiz..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?