Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı olsun canım üzülme desemde işe yaramayacak biliyorum ama yapacak bir şeyimizde yok malesef.Elbette hepimiz yaşayacağız zamanını bekliyoruz:1hug:

bubuş canım hayırslısı olsun. biraz şans işi. geçen dr a gittiğimde o da dedi. bazıları için çok kolay istenilmeyen bir durumda bile hamile kalıyorlar, ama bazıları için çok zor 15 yıl bekliyorlar, herşeyi deniyorlar ama olmuyor. bu nedir şans dedi.
bizlerde neyapıyoruz şansımızı arttıracak yardımcı şeylere başvuruyoruz. geçen seneden beri eşime sürekli aşılama yaptıralım diye diretiyordum. o da drlar sorun yok birarada değiliz gerek yok günleri ayarlayalım deyip istemedi hiç. sanıyordum ki eşimi bir aşılamaya ikna etsem hemen tutacak. ikna ettim ama bak sorun yok diyorlar bir kere de hamile kalıp 4 ay taşımışsın bir engeliniz yok deniyor ama ben 2.aşılamay başladım. bunun yanı sıra hemen hamile kalacakmışım gibi evlendikten sonra ilk 8 ay korundum. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.
Allah'a çok şükür bizde eşimzide sağlıklıyız.
eminim birgün şans bize de uğrayacak.

bubuşum bende sana mesaj atayım 3 gün var falan diye düşünürkenaldım negatif haberini. Sana hiç üzülme falan demicem zaten çok ama çok bilinçli ve mantıklısın. Bence dinlenmeye karar vermen iyi olmuş en azından 1 ay kafanı toparla. Ama peşini bırakmadan devam et. Ben artık hakikaten şu aşılama olayına pozitif bakamıyorum , inancımı yitirdim. Sen bu mayada tüp bebek mi düşünüyorsun.

bubuşum kaderimiz bu imiş en azından senin yaşın küçük, hiç telaşa kapılma. daha yolun var. ben 33 yaşındayım biraz ondan endişe ediyorum...kalbin de çok temiz ve çok inançlısın. senin işin rast gider bence.

bende akşam dr tüp bebeğe mi geçsek diye tekkifte bulunmayı düşünüyorum...kabul ederse, çünkü aşılamaya olan inancımı yitirdim..şans çok az..

bubuş çok üzüldüm çokkk.. ne diyeceğimi bilemiyorum, yumurtalar çatlıyor spermler iyi aşilama yapılıyor herşey müsait döllenme için.. kader kısmet burada devreye giriyor demek

aren sen kaç yaşındasın..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz için.
yani diyecek bende bişey bulamıyorum aslında şöyle doya doya bi ağlasak içimizdeki zehiri akıtsak sanki daha rahatlıycaz. ama güçlü olmak için benliğimizle savaşıyoruz resmen.

kızlar bizimde şu anda hiçbir sorunumuz yok sözüm ona.
maya ya gitmek isteğimin sebebi orada macs diye bir yöntem var. ve cok başarılı.
anladığım kadarını sizede aktarayım.

şimdi eşlerimizin sonucunda hareketli düzgün çıkan spermlerin arasında aslında öldürmeye programlı spermler varmıs ileri inceleme yapılmadığında biz bunları sağlıklı ve hareketli sanıyoruz. bunlar yumurtanın içine girdiğinde gelişmeden yumurtayı yok ediyor.
bu yöntem gerçekten sağlıklı spermleri seçiyor dolayısıyla sansa bırakmıyor.
merkezde herkes cok ilgiliymiş. dr lar cok titiz çalışıyorlarmış. ücret olarakda ankarada bilindik merkezlerden daha uygun.
bilmiyorum ama sanki bizim ihtiyacımız olan şey orada. yinede kısmet.

bubuşum hepimizin birbirine ihyacımız var. Ben inanıyorum ki burdaki paylaşımlarımız olmasa idi bizler bu süreçleri çok daha zor atlatırdık. burda paylaşıyoruz, yanlız olmadığımızı anlıyoruz, herkes birbirini anlıyor ve bu problemi yaşayanın tek olmadığımızı anlıyoruz. paylaşımlarla bilgileniyoruz. doğruya ulaşmamız, tercihte bulunabilme şansımız artıyor vs vs.

HEP BERABER BİRLİKTE GÜÇLENEREK YÜRÜYECEĞİZ..HACI YATMAZ GİBİ . KİMSENİN YIKILMASANA İZİN VERMİYECEĞİZ. BİRBİRİMİZİN ELİNDEN TUTUCA. HERŞEYDEN ÖNCE BU ARTIK BİZİM İNSANLIK GÖREVİMİZ...

bubuş sen bir daha aşılama denemeyi düşünüyormusunn, yoksa direkt tüpe mi geçiceksin. ne demişti doktorun..

kızlar bence tüp bebeği en son çare olarak düşünelim. ben yanlış bir tahlil yüzünden hiç kendimiz denemeden, ne yumurta takibi, ne aşilama hiçbirşey denemeden nisan ayında tüp bebek tedavisine başlamıştım. her gün göbekten iğne yapılıyordu sadece iğneler 1.500 tl tutmuştu 1000 tl de tüp bebek merkezine vermiştik başlangıç için. 5 gün yüksek doz iğneye rağmen yumurtalar da herhangi bir hareket yoktu, doktor devam etmeme kararı verdi. vucud bazen bu iğnelere direnç gösteriyormuş, bir de çok stresliydim zaten.tedavim yarıda kesilince dünyam başıma yıkıldı kendimi çok zor toparladım.herşey mükemmel gitse bile sonuç negatif olabiliyor.nekadar para önemli değil bebiş yeterki gelsin desek te milyarlarca para harcayıp hüsrana uğramak daha yıkıcı. tamam aşılama da masraflı ama tüp bebek yaklaşık 5.000 tl civarlarında aşilama ise bende 250 tl tuttu, ben en az üç kez aşılama düşünüyorum her negatiften sonra da ara vermek, elbet bir gün şans bize de gülecek eminim

kızlar ben internette mikro ıvf diye birşey duydum. haberiniz varmıydı bundan. bu aşılama yöntemi ile tüp bebek yöntemi arasında bir tedavi şekli anladığım kadarıyla..

1. 200 tl ye mal oluyormuş ve aşılamanın oran olarak iki katı şansına sahipmiş..

evet canım bunu bende okudum ve ilk yapılmada tutan çok kişi var bende düşündüm hayırlısıyla bu ay 2.aşılamamı yaptırıcam olmazsa (İnşallah olurda gerek kalmaz) maya da bunu yaptırmayı düşünüyorum

canım doktorlar bana bu sene hiçbirşey deneme diyor ama ben kendime eylül bilemedin ekime kadar zaman tanıyorum. eşimde tatile giriyot bir arada olabileceğiz. umarım o zamana kadar olur birşeyler. şimdiden ankarada merkez araştırmasındayım. bendede bubuş gibi maya daha aklıma yatıyor.
mikro ıvf yi ilk defa duydum. çarşamba günü sorayım bir doktora.

şimdi biraz baktımda internetten erkek problemli olan infertilite de düşük dozlayapılan tüp bebek tedavisiymiş. yani kadında herşey mükemmel ama sorun erkekte ise uygulanıyormuş.

sağol cnm kısmet değilmiş ne yapalım babana sonuna kadar katılıyorum.
herşeyin bir vakti var. rabbimin o güzel hazinesinden bizlerede birer melek gelecektir bir gün ben inanıyorum. bende seni çok öpüyorum kendimede iyi bakıcam söz cnm sende yasakkelime

işte bende sonra vah tüh demeden sonuç alıyım diye uğraşıyorum ama kısmet değil demekki bakalım günler ne getirecek..ama ne olur sizler umdunuzu sonuna kadar koruyun hepimizin aynı olacak diye birşeyi yok anlaştıkmı?? sizlerde ayrı ayrı cok temiz insanlarsınız. inanıyorumki hepimiz burdan bebeklerimizin resimlerini paylaşıcaz.

bubuş çok üzüldüm çokkk.. ne diyeceğimi bilemiyorum, yumurtalar çatlıyor spermler iyi aşilama yapılıyor herşey müsait döllenme için.. kader kısmet burada devreye giriyor demek
evet arkadasım dediğin gibi kader kısmet. allahım sizlerin yüzünü güldürsün inş.

bubuş sen bir daha aşılama denemeyi düşünüyormusunn, yoksa direkt tüpe mi geçiceksin. ne demişti doktorun..
valla cnm az önce eşimle konustumda 6 ay kadar hiçbişey yapmayalım dedi.
su anda bende kararsızım.

bende geliyorum arada kimse yok. bende diğer topiklere bakıyorum. demin 2 aşılama biri kimyasal biri negatif, 2 negatif tüp bebek sonrası bugün kendiliğinden hamile kalan birine rastladım.
kendi açımdan iyice karamsarlaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…