günaydıınn herkese iyi haftalar.
23 ünü beklememe gerek kalmadı kızlar 15. günümde yani dün öğleden sonra adet oldum.
müthiş ağrım var şu anda zor işe geldim.
doğal olarak sinirlerimde bozuk.
adetimi bekleyip gidip test yaptırmadığım için çok mutluyum. yine o sıfırı görünce duygularımla başetmem zorlaşacaktı. bu sefer hiiçç ağlamadım eşime de aaa ben adet oluyorum dedim. oda hayırlısı olsun bosver dedi. birdahada üzerinde hiç konuşmadık.
allahım büyük vardır bundada bir hayır. beklemekten dua edip yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok.
ben inanıyorum hepimiz bu duyguyu elbet yasıycaz.
bu ay tekrar dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten öyle konuşmuştuk. 1 ay ara veririz diye.
ha sonrasındada gidermiyim su anda onuda bilmiyorum.
maya tüp bebeği iyice araştırıp ona göre para biriktirip oraya gitmeyi düşünüyorum.
belkide bu arada kendiliğinden gelir sıpa.
aaaahhhh kızlar ahh hepimizin içinin yandığını o kadar hissediyorumki. günahlarımıza kefaret olsun bu çektiklerimiz..:çok üzgünüm:
23 ünü beklememe gerek kalmadı kızlar 15. günümde yani dün öğleden sonra adet oldum.
adetimi bekleyip gidip test yaptırmadığım için çok mutluyum. yine o sıfırı görünce duygularımla başetmem zorlaşacaktı. bu sefer hiiçç ağlamadım eşime de aaa ben adet oluyorum dedim. oda hayırlısı olsun bosver dedi. birdahada üzerinde hiç konuşmadık.
allahım büyük vardır bundada bir hayır. beklemekten dua edip yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok.
bu ay tekrar dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten öyle konuşmuştuk. 1 ay ara veririz diye.
maya tüp bebeği iyice araştırıp ona göre para biriktirip oraya gitmeyi düşünüyorum.
aaaahhhh kızlar ahh hepimizin içinin yandığını o kadar hissediyorumki. günahlarımıza kefaret olsun bu çektiklerimiz..:çok üzgünüm:
bubuş canım hayırslısı olsun. biraz şans işi. geçen dr a gittiğimde o da dedi. bazıları için çok kolay istenilmeyen bir durumda bile hamile kalıyorlar, ama bazıları için çok zor 15 yıl bekliyorlar, herşeyi deniyorlar ama olmuyor. bu nedir şans dedi.
bizlerde neyapıyoruz şansımızı arttıracak yardımcı şeylere başvuruyoruz. geçen seneden beri eşime sürekli aşılama yaptıralım diye diretiyordum. o da drlar sorun yok birarada değiliz gerek yok günleri ayarlayalım deyip istemedi hiç. sanıyordum ki eşimi bir aşılamaya ikna etsem hemen tutacak. ikna ettim ama bak sorun yok diyorlar bir kere de hamile kalıp 4 ay taşımışsın bir engeliniz yok deniyor ama ben 2.aşılamay başladım. bunun yanı sıra hemen hamile kalacakmışım gibi evlendikten sonra ilk 8 ay korundum. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.
Allah'a çok şükür bizde eşimzide sağlıklıyız.
eminim birgün şans bize de uğrayacak.
aren sen kaç yaşındasın..
canım ben 35 yaşındayım.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum desteğiniz için.
yani diyecek bende bişey bulamıyorum aslında şöyle doya doya bi ağlasak içimizdeki zehiri akıtsak sanki daha rahatlıycaz. ama güçlü olmak için benliğimizle savaşıyoruz resmen.
kızlar bizimde şu anda hiçbir sorunumuz yok sözüm ona.
maya ya gitmek isteğimin sebebi orada macs diye bir yöntem var. ve cok başarılı.
anladığım kadarını sizede aktarayım.
şimdi eşlerimizin sonucunda hareketli düzgün çıkan spermlerin arasında aslında öldürmeye programlı spermler varmıs ileri inceleme yapılmadığında biz bunları sağlıklı ve hareketli sanıyoruz. bunlar yumurtanın içine girdiğinde gelişmeden yumurtayı yok ediyor.
bu yöntem gerçekten sağlıklı spermleri seçiyor dolayısıyla sansa bırakmıyor.
merkezde herkes cok ilgiliymiş. dr lar cok titiz çalışıyorlarmış. ücret olarakda ankarada bilindik merkezlerden daha uygun.
bilmiyorum ama sanki bizim ihtiyacımız olan şey orada. yinede kısmet.
kızlar ben internette mikro ıvf diye birşey duydum. haberiniz varmıydı bundan. bu aşılama yöntemi ile tüp bebek yöntemi arasında bir tedavi şekli anladığım kadarıyla..
1. 200 tl ye mal oluyormuş ve aşılamanın oran olarak iki katı şansına sahipmiş..
kızlar ben internette mikro ıvf diye birşey duydum. haberiniz varmıydı bundan. bu aşılama yöntemi ile tüp bebek yöntemi arasında bir tedavi şekli anladığım kadarıyla..
1. 200 tl ye mal oluyormuş ve aşılamanın oran olarak iki katı şansına sahipmiş..
canım benim seni çok merak ediyordum , güzel haber duymak için hevesle bekliyordum ama hayırlısı gerçekten , üzülsekde , ağlasakda değişen birşey oladığından dolayı kendimizi çok yıpratmanın gereyi yok.
Canım benim babam ile hastalandıktan sonra konuştuğumda dediki " kızım üzme kendini, vakitsiz gül açılmaz " evet gerçekdende vakti gelmeyince olmuyormuş , demekki hayırlısı doğru vakitde olmasıymış, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , eminimki birbirimizin güzel haberlerimizi alıcaz burdan birgün elbettee , seni kocaman öpüyorum , kendine çok iyi bak olurmu?
işte bende sonra vah tüh demeden sonuç alıyım diye uğraşıyorum ama kısmet değil demekki bakalım günler ne getirecek..ama ne olur sizler umdunuzu sonuna kadar koruyun hepimizin aynı olacak diye birşeyi yok anlaştıkmı?? sizlerde ayrı ayrı cok temiz insanlarsınız. inanıyorumki hepimiz burdan bebeklerimizin resimlerini paylaşıcaz.bubuşum kaderimiz bu imiş en azından senin yaşın küçük, hiç telaşa kapılma. daha yolun var. ben 33 yaşındayım biraz ondan endişe ediyorum...kalbin de çok temiz ve çok inançlısın. senin işin rast gider bence.
evet arkadasım dediğin gibi kader kısmet. allahım sizlerin yüzünü güldürsün inş.bubuş çok üzüldüm çokkk.. ne diyeceğimi bilemiyorum, yumurtalar çatlıyor spermler iyi aşilama yapılıyor herşey müsait döllenme için.. kader kısmet burada devreye giriyor demek
valla cnm az önce eşimle konustumda 6 ay kadar hiçbişey yapmayalım dedi.bubuş sen bir daha aşılama denemeyi düşünüyormusunn, yoksa direkt tüpe mi geçiceksin. ne demişti doktorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?