bende geliyorum arada kimse yok. bende diğer topiklere bakıyorum. demin 2 aşılama biri kimyasal biri negatif, 2 negatif tüp bebek sonrası bugün kendiliğinden hamile kalan birine rastladım.
kendi açımdan iyice karamsarlaştım.
bubuşcumben bir de şunu anladım tedavi yaptırınca hiç kendimizi dinlememeliyiz. hepsi yanıltıcı. tuututumu regliden iki üç gün önve idrar da bile çıkıyor valla. bir dolu kişiden duydum, diğer topiklerde daha reglime vardı silik bir çizgi çıktı falan. biz de hatırlasana ilkinde deli gibi daha ikinci gün belirti saymaya başladık, bir de burdan sonuç çıkarmaya başladık. allah yazmış olsun yeter...
günaydıınn herkese iyi haftalar.
23 ünü beklememe gerek kalmadı kızlar 15. günümde yani dün öğleden sonra adet oldum.
müthiş ağrım var şu anda zor işe geldim.
doğal olarak sinirlerimde bozuk.
adetimi bekleyip gidip test yaptırmadığım için çok mutluyum. yine o sıfırı görünce duygularımla başetmem zorlaşacaktı. bu sefer hiiçç ağlamadım eşime de aaa ben adet oluyorum dedim. oda hayırlısı olsun bosver dedi. birdahada üzerinde hiç konuşmadık.
allahım büyük vardır bundada bir hayır. beklemekten dua edip yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok.
ben inanıyorum hepimiz bu duyguyu elbet yasıycaz.
bu ay tekrar dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten öyle konuşmuştuk. 1 ay ara veririz diye.
ha sonrasındada gidermiyim su anda onuda bilmiyorum.
maya tüp bebeği iyice araştırıp ona göre para biriktirip oraya gitmeyi düşünüyorum.
belkide bu arada kendiliğinden gelir sıpa.
aaaahhhh kızlar ahh hepimizin içinin yandığını o kadar hissediyorumki. günahlarımıza kefaret olsun bu çektiklerimiz..:çok üzgünüm:
KIZLAR ŞOKTAYIM;
herkese merhaba...kızlar ben bildiğiniz gibi 2.aşılamaya başlayacaktım.bu ay 4 gün önce yani 18 inde adet oldum.bugün 4.günüm ve yeni tedaviye başlamak için hastaneye gittim.sabahtan kan alıyolar.östorojenim yüksek çıkmış ve asistan beni çağırdı..senin bi hormonun yüksek çıkmış,tedavini askıya alabiliriz,ve doğum kontrol hapı verebilirim dedi..ama gebeliği ekarte edelim önce dedi ve beta hcg istedi...ve sonuç 69 çıktı..prof.geldi o anda..gebesin dediler bana..tabi ben şoktayım,adet gördüm 3 gündür...kanamayı durdurucu bir iğne yapıldı.git dediler.çarşamda tekrar gel..bi yakınım var kadın doğumcu,hep onu ararım başım sıkışınca;onu aradım hemen..büyük ihtimalle kimyasal gebelik,yani döllenmiş yerleşemeden düşmüş falan dedi..ben 3 gündür düşük yapıyormuşum kızlar..çok şaşkınım..bendeki sorunları geçtim,eşimde morfoloji%3 tü....kendi kendimize bu kadarcıkta olsa başardık diye güldüm sadece..değerim yarından sonra muhtemelen düşecek.ama ben tedaviyi bırakmaya karar verdim,şimdi bebek tutunmazsa (ki öyle görünüyo) kendimiz devam edeceğiz.biz onlardan daha iyi yapmışız:) duuygularım ve kafam karmakarışık.halada kanamam devam ediyo..dün çok çok yoğundu hatta şaşırmıştım;hiç böle olmazdı diye..hakkımızda hayırlısı ve sağlıklısı olsun..
canım hem sevindim hem üzüldüm. ama dur bekle nerden biliyorsun düşük olduğunu.bir bekle. 2 gün sonra tekrar değerine baktır. bazıalrında biliyorsun kanama olabiliyor. değerinde düşük değil normal.
bende ilk defa bu sefer 3 gün erken adet oldum. ama ben erken yumurtladım galiba.
senin normal adet günün aslında bugün. adet günü ise bu değer normal. çok bekleyemeyeceksen itersen yarın bir daha baktır. bak yükselmiş mi.
iyi geceler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?