Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aren ya ben de aynen senin gibiyim. heyecanımı da yitirdim. akşam 8.de randevum var bakalım dr. aklıma gelenlerin hepsini sorucam bakalım. yapsa hemen tüpe geçmek istiyorum bir taraftan da bu sefer o da tutmazsa diye endişe ediyorum. zaten benim dr istesemde hemen tüpyapmaz biliyorum.ne düşünüceğimi şaşırdım. bu topiklerden çok şey öğreniyoruz bende senin gibi bir oraya bakıyorum bir tüp bölümdekileri okuyorum kafam karışıyor..

aren ve bubuş bakalım ben yarın ne haberlerle gelicem... akşama girerim belki yarın öğleden sonra bir tanıdığımızın cenazesi var ona katılıcam yazamayabilirim beni merak etmeyin...

bubuşcumben bir de şunu anladım tedavi yaptırınca hiç kendimizi dinlememeliyiz. hepsi yanıltıcı. tuututumu regliden iki üç gün önve idrar da bile çıkıyor valla. bir dolu kişiden duydum, diğer topiklerde daha reglime vardı silik bir çizgi çıktı falan. biz de hatırlasana ilkinde deli gibi daha ikinci gün belirti saymaya başladık, bir de burdan sonuç çıkarmaya başladık. allah yazmış olsun yeter...

zaten bende bir belirti olursa mutlaka regl olurum. her ay kendimde o kadar çok belirti buluyorum ki. ne zamanki hiçbirşey hissetmem o zaman belki hamileyim derim.
bu sefer ne heyecanım ne umudum var. bazen hiç olamayacak gibi geliyor bazen değil çoğu zaman.

kızlar 1.aşılamda dr bana klomeni 5.gün günde 2 tane 5 gün olarak kullandırmaya başlamıştı. ama yeni doktorum 3.gün başlattı. yine günde 2 tane 5 gün. takıldım buna. ilkinde tam 12.gün çatlama iğnesi 14.gün aşılama olmuştum. bunda erken kullanmaya başlayınca erken mi gelişir ve aşılama erken mi olur. haftasonuna denk gelirse eşim burada olamaz.
siz kaçıncı gün başlamıştınız. aşılamanız kaçıncı gün olmuştu.

KIZLAR ŞOKTAYIM;
herkese merhaba...kızlar ben bildiğiniz gibi 2.aşılamaya başlayacaktım.bu ay 4 gün önce yani 18 inde adet oldum.bugün 4.günüm ve yeni tedaviye başlamak için hastaneye gittim.sabahtan kan alıyolar.östorojenim yüksek çıkmış ve asistan beni çağırdı..senin bi hormonun yüksek çıkmış,tedavini askıya alabiliriz,ve doğum kontrol hapı verebilirim dedi..ama gebeliği ekarte edelim önce dedi ve beta hcg istedi...ve sonuç 69 çıktı..prof.geldi o anda..gebesin dediler bana..tabi ben şoktayım,adet gördüm 3 gündür...kanamayı durdurucu bir iğne yapıldı.git dediler.çarşamda tekrar gel..bi yakınım var kadın doğumcu,hep onu ararım başım sıkışınca;onu aradım hemen..büyük ihtimalle kimyasal gebelik,yani döllenmiş yerleşemeden düşmüş falan dedi..ben 3 gündür düşük yapıyormuşum kızlar..çok şaşkınım..bendeki sorunları geçtim,eşimde morfoloji%3 tü....kendi kendimize bu kadarcıkta olsa başardık diye güldüm sadece..değerim yarından sonra muhtemelen düşecek.ama ben tedaviyi bırakmaya karar verdim,şimdi bebek tutunmazsa (ki öyle görünüyo) kendimiz devam edeceğiz.biz onlardan daha iyi yapmışız:) duuygularım ve kafam karmakarışık.halada kanamam devam ediyo..dün çok çok yoğundu hatta şaşırmıştım;hiç böle olmazdı diye..hakkımızda hayırlısı ve sağlıklısı olsun..

bubuşcum;canımm çok üzüldüm.ama hep dediğimi yine dycem,sağlık olsun..bugün yarım yamalak bi sevinç yaşadım,,sonu nolur bilmiyorum ama sanırım tutamadım..hiç bişey düşünemiyorum sadece hayırlısı böyleymiş deyip duruyorum..sırayla olacak ama zamanla..olsunda geç olsun sağlam olsun..kendimizin ve tüm ailemizin sağlığı yerinde olsun..çok öptüm canım..

canım hem sevindim hem üzüldüm. ama dur bekle nerden biliyorsun düşük olduğunu.bir bekle. 2 gün sonra tekrar değerine baktır. bazıalrında biliyorsun kanama olabiliyor. değerinde düşük değil normal.
bende ilk defa bu sefer 3 gün erken adet oldum. ama ben erken yumurtladım galiba.

sağol canım..çarşamba günü tekrar bakılacak.değerim düşük değilmi? ben düştü gözüyle bakmaya başladım bile..

senin normal adet günün aslında bugün. adet günü ise bu değer normal. çok bekleyemeyeceksen itersen yarın bir daha baktır. bak yükselmiş mi.

senin normal adet günün aslında bugün. adet günü ise bu değer normal. çok bekleyemeyeceksen itersen yarın bir daha baktır. bak yükselmiş mi.

ne bileyim kafam karıştı.doktor çarşamba baktır dedi.bende yarın bidaha baktırmayı düşünüyodum aslında..öğreneyimki havaya girmiim.giremiyorum aslında.çok dumur bi haldeyim..birde adet günüme göre ovülasyon zamanı diye bildiğim zamanlarda eşimle beraber değildik.ailemin yanına gitmiştim..

canıherzaman ovülasyon zamanını tutturamayabiliyoruz. bende hesapladım gittim eşimin yanına o günlerde ama 3 gün erken regl oldum. demek ki tutturamamışım.
kanaman yoğun mu azaldı mı.

günaydın kızlar

dün akşam giremedim topiğe ama çokkkk güzelll bir şeyy olmuş
GÜLEMMM HAMıLEEEEE :lepi::lepi:delikafadulden:CüvCüv:
Topiğimizin ilk hamişi ,arencim son net bilgidir değilmi ?geçmişi okudum çünkü teredütler vardı.

Çok güzel gülemcim hayırlı uğurlu olsunn ,sen bizim için ışık oldun umut oldunnn
:teytey::teytey::teytey:

şoktayım allahım bu haberi alcakmıydık. hemde kendiliğinden. hem de en fazla sorunu olanımızdan. işte allahın işi..

gulemmm ben çok ama çok sevindim. kimyasal gebelik bile olsa çok umutsuzdun, sağlık sorunların var, bak allah sana kapı açtı.bence pozitif düşün ve inş. düşmez tutunur sana topiğimizn umudu olursun onun gelişmelerini dinleriz senden..

sevgiler

merhaba kızlar

gulem bugün yine test yaptıracak inşalalh yükselmiş olur. iğneden sonra kanaması azalmış. aslında değeri iyi. umarım böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…