Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben 1 hafta 25 lik kullandım,şimdi tam içiyorum.toplam 2 haftadır falan ilaç alıyorum..ama hemen etkilermi bilemiyorum.aşılamada şansım yok gibi geliyo şimdilik.klomenle yumurta oluşmadımı?neden yetmedi?inşallah pozitif olur,ve sağlıklı olur..burdan takip ederim sonucunu..herşeyin hayırlısı tabii:))

Ben klomen kullandığımda 4 yumurtam oluştu ama rahim iç duvarı çok ince kaldı bu nedenle doktorum bu ay aşılamayı esgeçelim dedi sonraki ay 37 lık puregon kullandım 1 yumurtam oluştu aşılamam da çok kolay oldu doktorum da ben de çok umutluyduk ama olmadı.Bu ay dozu arttırıp 50 lik puregon kullandım çok sayıda yumurta oluştu hatta karar vermekte zorlandık eğer tutarsa çogul gebelik olma ihitmali de vardı çünkü ama yine de olsun istedik bakalım hayırlısı artık.Sen de hiç umutsuzluğa kapılma iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah...

benim 20 mayıs normal tarihim ama aşılamam 14.gün oldu. yani aşılama gününden sayarsak 19 mayıs oluyor. bugün 12. günüm aşılamanın.

Aşılamamızı aynı gün omuşuz canım inşallah aynı gün güzel haberlerimizi alırız.Nasılsın? Var mı bi değişiklik?

hadi hayırlısı..geç olsun,sağlam olsun..

günaydınnnn...iyi haftalar kızlarr,
inşallah bu hafta peşpeşe pozitif haberle dolar burası..
ben dün progesteron için kan verdim. saat 3:30 da belli olacak.
allahım inşallah yüksek cıkarda umudum artar inşallah.
meldi , aren hadi bakalım az kaldı allahım yüzünüzü güldürür umarım.
belirtileriniz varmı??
ben cuma günü dr dan kağıt almaya gittim. nasılsın dedi iyiyim ama stresliyim bekliyoruz gün sayıyoruz dedim. iyi görünüyonusun iyi dedi gülerek sonra sordum dedim doğal yolla olsaydı şimdilerde zaten haberim olmayacaktı belirtide olmayacaktı adet gecikince öğrenecektik şimdide bişey hissetmem gerekiyormu bi değişiklik olurmu dedim hayır olmaz dedi. 14. gün bhcg bakalımmı dedim dur bakalım belki bakabiliriz dedi. o adet günümü beklemekten yana. allahım hepimize sabır ver.

benimde 10. günüm. ben hayatta adetimi bekleyemem zaten onun söylediği günle 14. gün arası 3 gün oynuyor. sabrım kalmadı

günaydın kızçeler,,

İyi haftalar , hafta sonu hiç görüemedik. bubuş beni çok heyecanlandırdın.aramıda sonuca doğru ilk adımı atan sensin lütfen testin sonucunu aldıktan sonra yaz.

Sende belirti var mı.. ne durumdasın. dr belirtilerle ilgili ne dedi lütfen daha fazla detay yaz.

bende de regli belirtileri var her an regli olucam diye bekliyorum yarım saatte bir lavaboya gidip çamaşırımı kontrol ediyorum.hamilelik belirtilerini okuyorum bende birşey olamayına moralim bozuluyor. benim normalde reglimin en geç bugün gelmesi lazım. ama biraz geciksede normal olabilir diye düşünüyorum dünya kadar hormon ilacı kullandık.

bubuş hayatım aynı şeyi düşünüyoruz galiba , yani normal yolla hamile kalmış olsak şu tarihte normalde hamilelik belirtisi hissediyor olmazdık herhalde

bubuş hayatım aynı şeyi düşünüyoruz galiba , yani normal yolla hamile kalmış olsak şu tarihte normalde hamilelik belirtisi hissediyor olmazdık herhalde

evet cnm moralini bozma. dr da aynını söyledi bekleyelim bakalım su test sonucları cıkana kadar.senin normal adet gününmü bugün. eee olmadıysan bi test yap evde bakalım ne cıkacak. senin 12. günün değilmi bence varsa silikde olsa cıkar.ayyyy
allahım sen güldür bizi bayramımız olsun ne olur..

cnm hafta sonu eşimle şehirdısındaydık dinlendim bol bol. dün öğlen gelincede gittik hastaneye kan verdik sonuc kağıdında bugün 15:30 yazıyor bakalım hayırlısıyla bi alsaydık sonucu fikir verecek biraz.
dr belirti olmaz şimdi dedi.
benim ara ara göğüs uçlarım kasındı bu arada. karnımın alt kısmındada bazen kramp gibi bişeyler oluyor. kasıklarımda ağrı oluyor anlamadım valla.
cnm adet günün geldiyse kendine işkence edip bekleme artık. yap bi test. en geç çarşamba kanda baktırırsın garanti olur. allah büyük negatif bile olsa sabrını verir kalbini bozma.

kızlar hosgeldiniz hadi yazın biraz..

manolyacım ne durumdasın.seninde carsambamıydı test günün yanlıs hatırlamıyorum dimi??

canım benim ben normalde çok sabırsız biriyim, fazla tez canlı bir tipim. ancak dr bana test günü olarak 20 mayıs yazdı yani aşılamadan 16 gün sonra bakıyorum bir çok arkadaşın dr 12 gün sonra ya test vermiş banim dr biraz garantici bir tip. yalnız benim şeyle bie durumum var kimsede okumadım bunu ama benn 4 mayısta aşılama oldum ya 11 mayısta tekrar ovitreele çatlatma iğnesi vuruldum..neden verdiğinin bilmiyorum gidince sorucam.yani yumurta çatlatması ile ilgisi olamaz aşılamadan 7 gün sonra...belki tutunmayla ilgili bilmiyorum her neyse. bu iğne diğer ilaçlar gibi vücutta beta hcg salgılanmasına sebebiyet veriyormuş yani test yapsanm sonuç pozitif çıkaccak, sağlıklı olmuyacak. bunun vücuttaki etkisi 10 gün de temizleniyormuş muhtemelen de dr o yğzden 20 mayıs tetst günü yazdı ama her şekilde ben 20 mayısa kadar regi olmadığımher gün bebişime biraz daha yaqklaşıcam ve umudum artıcak.

bu arada benim sabahtan beri böyle hafif hafifmidem bulanıyor. sevineyim mi bilemedim..ama sanki bunu ben psikolojik olarak yaratıyorum..

günaydın kızlar..ne kadar uzunmuş şu iki adet arası:) ilk defa bu kadar uzun geldi bana.benim bile 7.günüm olmuş.heycanla sizin sonuçları bekliyorum.bu arada bende hiç bi his yok..göğüslerim bile normal hallerine döndüler.cumartesi günü kasık ağrım oldu iğne batar gibi.ama üşüttüm heralde diye düşündüm.şimdi hiç bişey yok.
meldi;çok sabırsızlanıyordun evde bi test yapsana..bugün adet gününse bi fikir verecektir eminim.hadi ilk pozitifle açılışı sen yap..

kızlar hosgeldiniz hadi yazın biraz..

manolyacım ne durumdasın.seninde carsambamıydı test günün yanlıs hatırlamıyorum dimi??

Evet canım çarşamba test günüm ama ben yarın sabah bi idrar testi yapayım diyorum çarşamba şehir dışında olucam.Bu arada kasıklarım çok şişti gece çok ağrıdı,gögüslerimde hassasiyet devam ediyo,bacaklarım ağrıyo ve bunları hayra yormak istiyorum bi yandan da korkuyorum....

kızlar bu hafta bir çoğumuzun kaderi belli olucak top listemizi yeniletyerek tektrar yazıyorum arada kaçaklar var epeydir uğramayanlar diğerleri mutlaka sonucu bildirin lütfen bu çok önemli hepimiz için..aynı zaman da aşılam tedavisinde ne kadar şans olduğunu değerlendirebiliriz, kaç kişi yaptırdı, kaç kişi tuttu.

manolyacım çok heyecanlandım, bu hafta kaderimiz belli olucak... senin 5 mayıstı aşılaman değilmi benden bir gün sonra.. lütfen sonucu bildir..

senin saydığın belirtiler bendede var bunlar aynı zamanda adet belirtileri bende hayra yormak istiyorumm.

canım benimde 10 mayıs aşılama,24 mayıs test günüm.14.gün dendi bana..hatta adet olsan dahi gel,test yapılacak yinede dediler.kanama adet olmayabiliyo dediler.aşılamadan sonra tekrar ovitrelle yapılmasına bende akıl erdiremedim canım..mutlaka sor..hemen test yap dedim ama dediğin gibi yanıltıcı bişey çıkmasın.sen doktorun dediği günü bekle madem..sabredeceğiz artık napalıımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…